onsdag 23 mars 2011

Radioaktiv smitta

Av en vän fick jag ett intressant mail förra veckan: "Obama tells Americans: Do NOT prepare for radioactive fallout, just listen to your government." Se  http://www.naturalnews.com/031735_Obama_radioactive_fallout.html  Detta uttalande av Obama borde vara tillräckligt för att avsätta honom på direkten. Detta har ingenting med SUNT ledarskap att göra utan vittnar om OKUNSKAPENS KRANKA BLEKHET och SVEKHET. Antag att jag skulle lyssna på myndigheterna när jag blev frukterian, då skulle jag inte ha uppnått det FRUKT-ANS-VÄRDA FRIHETENS ENERGITILLSTÅND, som jag har idag - helt befriad från lidande och sjukdomar. "Eureka - I got it!"
Enligt Obama ska man inte förbereda sig: "Do NOT prepare". Alla smarta och kloka människor borde förbereda sig för ALLA hot genom att förändra sina levnads- och kostvanor med alltmer råkost för att förhindra radioaktiva isotopers degeneration. Vulkansanden som jag sålt sen 80-talet är en gåva till människan för att binda till sig alltifrån radioaktiv strålning, tungmetaller, skadliga bakterier och svampar. Det är en mycket intelligent naturprodukt med bl.a JONBYTAREGENSKAPER.
Japanerna har nu upptäckt att mjölken och många grönsaker och även fisken i deras vatten blivit smittade av radioaktiv strålning. Om de hade använt vulkansand i sitt sköljvatten av grönsaker och vulkansand när de kokar sin fisk hade den radioaktiva mängden kunnat minska upp till 80%. Varför gör dom då inte detta? Jo! Därför att man litar för lite på sitt eget omdöme och "lägger sitt liv i myndigheternas händer". Madre Mia! Madre Mia! "What a Wonderful World"...

Jag ska utveckla det gamla ordspråket: "Inget ont som inte har något gott med sig". Jag utgår alltid från: "Energin följer Tanken" eller min SYNTES-modell (Synkroniserad Tanke, Energi och Struktur). Denna modell ligger till grund för min "Relativitetsteori". I min modell existerar varken slumpen eller sk tillfälligheter utan bara en synkroniserad mening med ALLT.
Det som nu händer i Japan är synkroniserat med den kollektiva tanken och energin dvs Det Kollektiva Mänskliga Energitillståndet avspeglas i vår yttre miljö. Det vi ska lära oss är bl.a att det inte existerar någon säker teknik. Risker finns med allt i vår omgivning. Alltifrån komet- och blixtnedslag till virus och bakterieangrepp.
Redan på 70-talet fanns det teknik som gjorde att man kunde köra bilar på vatten (vätgas). Dessa föregångsentreprenörer och uppfinnare blev utköpta, nedtystade eller dödade av den rådande oljebaserade industrin som man säger har "byggt upp vårt """VälStånd""".

Redan 1979 var det en forskare, Dr. Radha Roy, prof. emeritus, University of Arizona, som hade tagit fram en metod för att neutralisera radioaktivt avfall och göra det ofarligt. Processen kallades för the Roy Process, se: http://members.cox.net/theroyprocess/ .
Under mer än 20 år har "vetenskapen" och kärnkraftsindustrin mörkat denna teknik pss som man dribblade bort vattendrivna bilar + mycket annat som hotar det etablerade.
Jag har länge hävdat att Jorden är överbefolkad och att vi tar mer från naturen än vad vi ger tillbaka. Japan har tex en folkmängd på nästan 130 milj, en yta på 372 000 km2 (80% av Sveriges yta) och nästan 340 inv/km2. Som jämförelse kan vi ta Sverige med en yta där drygt 9 milj ska samsas på en yta av 450 000 km2 dvs ca 20 inv/km2. För Japans del kan bara en ringa del av landets yta bebyggas vilket gör att folk ansamlas i städer söderut.
ENERGIBEHOVET i denna tätbefolkade nation som Japan är blir extremt högt vilket leder till en energiproduktion av onaturliga dimensioner. Samma sak händer nu överallt - MÄNNISKANS ENERGIFÖRHÅLLANDE ÄR I OBALANS PGA HENNES LEVNADS- OCH KOSTVANOR, VILKET LEDER TILL DEN CIVILISERADE MÄNNISKANS UNDERGÅNG.
Japanernas enorma konsumtion av olika fiskprodukter pressar fiskeriindustrin i hemlandet och i andra länder att temporärt "tömma" haven på allt från små fiskar till valar. Denna överkonsumtion av  "basföda" RUBBAR HARMONIN I EKOSYSTEMET så till den omilda grad att Naturen slår tillbaka förr eller senare.

"Inget ont som inte har något gott med sig" då? Kärnkraftsolyckorna med den radiaksmitta som nu sprids över världen borde, enligt min mening, leda till att fler och fler i, förhoppningsvis, rasande FART övergår till råkost eller blir frukterianer. Ett råkost- eller frukteriansamhälle behöver varken kärnkraft (bara fruktkärnor), köttindustri, läkemedelsindustri, myndighetsutövande, politiska partier, pengar eller någon form av överkonsumtion som leder till en obalans mellan människa och natur.
Vår planet Jorden är redan, just det REDAN! smittad av radioaktiv strålning för 300 generationer framöver, genom det lagrade kärnavfallet.
Vad gör vi åt detta då? Kommer tekniken att lösa detta?
Nej och åter NEJ! Lösningen ligger i vårt eget inre energiförhållande dvs så länge som sjukdomar, krig och lidande av allehanda slag existerar kommer vårt samhälle att vara sårbart på alla sätt. Genom att NU bejaka en ny livsstil kan vi klara av att slippa bli smittade av denna radioaktiva mycket farliga strålning.
VI HAR NU GÅTT UPP PÅ ETT UTVECKLINGSSTEG SOM ALDRIG TIDIGARE I MÄNSKLIGHETENS HISTORIA INTRÄFFAT OCH DENNA MEDVETANDEHÖJANDE ENERGI ELLER FREKVENS KAN EN DEL AV OSS ANVÄNDA FÖR ATT VISA VÄGEN TILL FRIHET OCH HARMONI.
Om den som tex får cancer och har ett VÄGVAL där enbart den ena vägen leder till total befrielse från denna sk sjukdom och alla andra vägval leder till "Ättestupan" eller ytterligare spär på kakafonin i samhället med ökad BNP så är ju valet för mig enkelt, men inte för alla.

Den "Gudomliga Kärleksfulla Makthierarkin" hjälper oss att förstå bara vi släpper taget om det gamla, destruktiva tänkandet och energiformerna. Enligt mitt sätt att se på saker och ting finns ingen skuld till någonting, bara en orsak och verkan, eftersom Energin följer Tanken, kollektivt eller individuellt.
Min dröm är att Sverige kan bli ett föregångsland med människor i harmoni där det köphysteriska konsumtionsmönstret vävs om till ett mönster i harmoni.

DET ÄR INGEN KONST ATT BOTA EN SJUKDOM, KONSTEN ÄR ATT BOTA EN OMEDVETENHET.

Droppen Dripp och droppen Drapp satt uppå sin Nionde Trapp. Då sa droppen Drapp till Dripp, - Här uppe blåser det friska vindar min broder Dripp! - Ja, min broder Drapp, här blåser vindarna bort allt sjukt och lidande från vår historia. Det är därför vi äntligen kommit upp på denna HÖJD för att vi tydligt och klart ska se ALLA sambanden i våra liv så att det inte råder någon tvekan om meningen med vår existens. - Ja, så är det nog, sa droppen Drapp till Dripp. Dom tog varandra i händerna och dök ner i frihetens hav med leende, solglittrande vågor.

Carpe Diem!

onsdag 16 mars 2011

Bevara hälsan i en radioaktiv miljö

Jag är inte den som vill oroa folk men det är alltid bättre att förekomma än efterkomma. Jag ska ge min syn på hur man kan förebygga och kanske helt befria sig från olika sjukdomar, radioaktiv smitta och olika typer av sk pandemier. Antag nu att det blir ett utsläpp av radioaktiv strålning där cesium och strontium (från uran) kommer att smitta ner vår natur och våra kroppar. Först lite basfakta som är självklarheter för mig:
ALL uppvärmd mat leder till att de röda blodkropparna klumpar ihop sig och bildar "myntrullar". Detta leder till att de röda blodkropparna deformeras och att syresättningen i olika organ inklusive hjärnan avtar. Detta har jag upprepat ett flertal gånger i mina nyhetsbrev. Alla vet säkert vid det här laget att radioaktivitet påverkar allt i så väl vår inre som yttre natur. De vita blodkropparna förstörs av denna strålning och det gör dom även av köttprodukter, mejeriprodukter, pastöriserade och homogeniserade mjölkprodukter.
Så fort en människa tex äter en hamburgare så kommer de röda blodkropparna att klumpa ihop sig. Jag har sett detta i min egen forskning. Detta för med sig försämrad syresättning i kroppens olika organ och påverkar hela metabolismen. När jag var yngre och tex åt kokt eller stekt kött var det som om nån hade klubbat mig i huvudet. Jag blev så trött att jag måste lägga mig och vila.
När man äter råa grönsaker, bär eller frukter klumpar INTE de röda blodkropparna ihop sig utan förhåller sig fria till varandra. Om vi vill uppnå den Stora Friheten så måste vi även ge våra kroppsliga röda blodkroppar frihet utan deformationer. När rädslan infinner sig i vår kropp eller utanför försöker vi klamra oss fast vid varandra. När denna rädsla försvinner, pga vår medvetenhet, bidrar det till vår efterlängtade frihet som leder till harmoni dvs No Harm.

Jag har ofta upprepat att kött av olika slag är det sämsta en människa kan äta samt att det inte finns någon annan "föda" som ställer till så stora problem i vårt samhälle.
Antag nu att vi skulle bli smittade av Japans eller något annat kärnkraftverk hur kan vi då förbereda oss för att minimera verkningarna?
Det mest sunda och radikala är att enbart äta råkost och inte värmebehandla någon mat. Då får man ju också en kraftig energibesparing som gynnar människans utveckling mot frihet i alla sammanhang, och moder Jords "lymfa" (oljan) kan få vara kvar i sitt naturliga element.
För de flesta är det svårt att förändra sina kostvanor från blandkost till råkost. Om man tex tar vulkansandkuren, som jag skrivit en hel del om sista tiden, så påskyndar man avgiftningen och det underlättar övergången till andra koststadier. Detta har erfarenheten visat. Det finns mycket kunskap inom den traditionella medicinska vetenskapen MEN när det gäller hur man botar eller förebygger sjukdomar eller radiaksmitta är kunskapen nästan obefintlig pga att man inte ser orsakssammanhangen i ett vidare perspektiv.
Än en gång upprepar jag: Vulkansanden, som jag själv har ätit i många år, är godkänd av EU för att kunna ges till djur!!!!
Det finns tillräcklig mängd forskning om vulkansanden som gjorts på djur för att bekräfta dess förmåga att binda till sig tungmetaller och strålning som tex strontium och cesium och att den inte släpper ifrån sig detta i våra biologiska kroppar. Var kan jag hitta ett bättre kroppsreningsmedel?

Om man nu inte, vid ett radioaktivt nedfall, vill övergå enbart till rå föda som grönsaker, nötter, frukter och bär och vill fortsättta som blandkostare kan man tillföra kroppen extra syresättande och nyttiga jästsvampar som tex Zelloxygen, extra c-vitamin i överdoser, koka all mat i vulkansandvatten för att få bort den radioaktiva strålningen med upp till 80%.
Man kan vidare tillföra extra vitaminer, mineraler och spårämnen som tex finns i Spirulina men även klorofyllrika grönsaker som grönkål och vetegräs. Klorofyllrika grönsaker och växter är viktiga för att hålla en ev kontaminering på låg nivå. Man kan tex köpa på sig torkat korngräs, vetegräs, spirulina, chlorella, ekologiska fruktjuicer osv.
Vi kanske ska göra som många amerikaner och köpa på oss ett krisförråd och gräva ner oss? Det Amerika gör verkar ju smitta av sig på oss nordbor.
Låt oss hitta våra egna VÄGAR ty vi är kunniga nog att både förebygga och bota om det nu finns rena ÖRON att lyssna med.

Immunsystemet och de röda blodkropparna mår bäst av att man tillför kroppen RÅ FÖDA, sen är det upp till var och en om det blir till 10, 30, 60 eller 100%. Ju mindre rå föda man äter desto mer måste man tillföra kroppen av andra naturmedel. JUST CAUSE AND EFFECT.
 
SAMMANFATTNING
Det som händer i Japan nu är en "varningens klockringning" som vi fortfarande kan lära oss mycket av och handla därefter.
Förödelsen i Japan kommer sannolikt att påskynda alternativa energikällor och befria oss från oljeberoendet. Jag ser fram emot det!
Att använda "strutsbeteende" vid fara löser inga problem. För egen del som frukterian räds jag varken radioaktiv strålning, cancer, pandemier, virussmitta, elaka bakterier, svampar eller andra "farsoter" som komma skall. Naturen tar ALLTID ut sin rätt att ge kärleksfulla prövningar till jordebarnen för att de, i en bestämd framtid, ska kunna nå det osårbara tillståndet i HARMONI. 

Det var en gång ett BI som blev berövad sin honung. Biet frågade förövaren: - Varför tar ni min honung och ersätter den med sockervatten och pannkakssmet?
Förrövaren sa: - Vi tycker om honung och vi har kommit underfund med att den är bra att bl.a ha i mjölk när vi blir sjuka.
Biet svarade: - Vi ger dig nu ett val. Antingen låter du vår honung vara och vi fortsätter att pollinera blommor till frukt eller så kommer alla mina världens bi-vänner att vända våra gaddar mot er i ilskna bisvärmar. - Förrövaren svarade: - Jamen vi ersätter ju honungen?  Biet samlade nu sina bi-härar med vässade gaddar och angrep människan där många dog av allt bigift dom fick i sig. "To be and always to be and let the bee be". Detta skiljer sig från Hamlets: "To be or not to be"............
Oberoende av tid och rum kommer det att gälla: SOM MAN SÅR FÅR MAN SKÖRDA.
En liten tanke: När det nu finns så många kärnkraftverk på jorden med all den radiaksmitta som faktiskt redan finns så kanske Moder Jord hjälper oss att "kapsla in" denna farliga strålning med vulkansand från riktiga kraftfulla VULKANUTBROTT...

Låt Solens strålar fånga dina tankar till fruktgivande odlingar i en framtida BY av FRIHET.
Carpe Diem

söndag 13 mars 2011

KÄRNKRAFT - HÄRDSMÄLTA

År 1963 praktiserade jag, under min ingenjörsutbildning, på Atomenergi i Studsvik, som jag skrivit om tidigare. Kraften som fanns i uran var då en "välsignad gåva till mänskligheten", och jag var helt såld på att ägna mig åt denna teknik och bli kärnfysiker. Under några år på 80-talet var jag kärnkraftmotståndare men blev sedermera "den bästa av alla kärnfysiska yrken nämligen "KÄRN-FRUKT-FYSIKER". En utbildning till detta borde finnas nu i den Nya Tidsandan. När vi alla som jobbade på Atomenergi gick in och ut i reaktorområdet bar vi på sk dosimetrar för att ha koll på om vi blivit radiaktivt smittade eller ej. Jag kommer ihåg några utländska forskare som arbetade med radioaktiva ämnen som fick stanna hemma under längre tid pga av för stora stråldoser.
Det som nu händer i Japan är egentligen inget oväntat men när det händer så verkar vi alla bli så överraskade, trots alla tekniska säkerhetsåtgärder som vidtagits.
Om jag på 60-talet hade vetat att vulkansand kan binda till sig cesium- och strontiumstrålning så hade jag ju självklart ÄTIT vulkansand varje dag för att undvika att bli kontaminerad av denna farliga och dödliga strålning.
Jag var den första att äta en speciell sort av vulkansand 1988 som kroppsrening. Jag hade letat "med ljus och lykta" efter det bästa kroppsreningsmedel som en människa kan få för att bli av med skadliga parasiter, bakterier, svampar, tungmetaller, toxiner av olika slag SAMT strålning. "EUREKA" just det! Jag hade funnit det. Under ett flertal år hade tusentals människor i Sverige testat vulkansanden som kroppsrening och kvicksilverförgiftade människor med amalgamfyllningar med livräddande resultat. Inte EN ENDA människa har fått negativa verkningar av denna speciella sort av vulkansand utan tvärtom. Det talar ju sitt tydliga språk.
Den 12.5.2005 kom ett beslut från Länsstyrelsen i Sth Län, Juridiska enheten, på mitt överklagande om förbud att sälja detta under-bara kroppsreningsmedel: "Stockholms miljö-och hälsoskyddsnämnd beslutade den 27 maj 2004 med stöd av 25§ livsmedelslagen att från dagen för delgivningen av beslutet förbjuda Vulkansandbolaget AB att saluhålla så kallad vulkansand under beteckningen "Cleanolina" ". Dom ansåg att det var skadligt att förtära utan att ens ha satt sig in i ämnet och utan att ha läst ett enda vetenskapligt arbete om denna vulkansandsort. Vulkansanden blev, enligt min mening, betraktat som ett HOT mot den rådande medicinska monopolmaffian. Detta pss som nu händer med homeopatiska medel inklusive naturmedel av olika slag som säljs via hälsokosthandeln. EU har redan förbjudit användningen av icke registrerade homeopatiska medel. Smartaste sättet att kontra mot detta förmynderi har jag skrivit om i ett annat nyhetsbrev som snart kommer att publiceras även på Facebook.

Det är känt sen urminnes tider att tex afrikanska kvinnor under graviditeten åt olika lersorter för att få snabbare tarmtömningar och att må bättre under havandeskapet. Min egen dotter åt tex denna vulkansandsort under sin graviditet med ett välskapt barn.
Inget nytt under Solen således. De som känner mig vet att jag inte bryr mig om den okunskap som finns utbredd hos våra myndigheter utan jag har fortsatt ge vulkansand till medmänniskor som mår bra av det. Om myndigheterna vill bura in mig för detta är dom välkomna eftersom dom kommer att vara de stora förlorarna.

Nu till härdsmälta i kärn-kraft-reaktorer:
Antag nu att några härdsmältor uppstår i några kärnreaktorer i Japan. I en kärnreaktor är det mycket höga temperaturer pga kärnreaktionerna. Om det finns för lite av sk Moderator (tungt vatten) som ska kyla ned uranstavarna i själva hjärtat av reaktorn kan överhettning ske vilket ökar trycket och risken för en härdsmälta. I Japan har man därför släppt ut en del radioaktiv ånga för att lätta på trycket för att i bästa fall undvika en härdsmälta.
Om jag hade varit ansvarig för säkerheten skulle jag tillföra tungt vatten eller VATTEN MED VULKANSAND I. Vulkansanden absorberar effektivt radioaktiv strålning upp till 80%.
VAD JAG VILL SÄGA MED ALLT DETTA ÄR: HA I BEREDSKAP HEMMA VULKANSAND SOM NI KAN ÄTA IFALL RADIOAKTIVA VINDAR SPRIDER SIG PÅ ETT SÄTT SOM RISKERAR ATT KONTAMINERA ERA KROPPAR MED ALLT VAD DET FÖR MED SIG. Det har vetenskapligt visat sig att kontaminerat kött, med Cesium, som kokas i vulkansandvatten, blir av med upp till 80% av denna farliga strålning. Detta betyder att: om våra grödor blir kontaminerade med radioaktiv strålning bör man koka allt från potatis till kött i vulkansandvatten för att få bort strålning, skadliga bakterier och andra toxiner och även tungmetaller. DETTA HELT I MOTSATS TILL VAD VÅRA MYNDIGHETER TROR SIG VETA OCH REKOMMENDERAR.

Alla japaner som befinner sig i riskzonen borde enligt min mening äta vulkansand varje dag under längre tid för att minimera skadeverkningarna. Att äta jodtabletter räddar inga liv.
Men TRON är ju en starkt "botande" kraft men KÄRLEKEN och SANNINGSKRAFTEN ÄR STÖRST. Vi lever nu i en Ny Tid där många tar "kvantfysiska och kvantandliga" språng till en utvecklingsnivå som människan tidigare aldrig upplevt. VARFÖR INTE DÅ TA VARA PÅ DENNA? Vi har allt att vinna och ohälsan att försvinna!

Det är ingen konst att bota en sjukdom, konsten är att bota en omedvetenhet.

Carpe Diem
Tord Lyseving

torsdag 10 mars 2011

Fönster mot Friheten-Självporträtt


Fönster mot Friheten-Självporträtt
Denna oljemålning blev klar och signerad den 20 febr 2011

Från idé till kolteckning till färdig oljemålning tog lite mer än ett år
Är man kräsen så är man och när väl det symboliska hamnat på plats
får tålamodet och envisheten ta över.
Den lekfulla och fria delfinen, högst upp i Maya-templet, har direktkontakt med fredsduvorna och
vissa bus-frön har gått till frukt och fredsduvornas äppliga frihetsskepp seglar iväg.
De afrikanska maskerna står för vår dåtid och.........ja tolka hur ni vill.
Formatet på denna oljemålning är 210 cm x 151 cm 


söndag 6 mars 2011

Nionde Trappsteget

Dags att ta på sig  "7-milastövlarna" för att ta steget mot Mayatemplets/kalenderns 9:e och högsta medvetandenivå (som enligt Calleman inleds den 9 mars) där sköna vindar och kärleksfulla stormar kommer att uppenbaras och även himlastormande urladdningar som kommer att skaka om oss alla i våra grundvalar.
När allt blir för välordnat med makt och kontroll i vår civilisation kommer oordningens entropi-monster och plöjer nya fåror där vi kan sätta våra fruktbara frön av tankar och visioner till en framtid i harmoni, to be and always to be and let the bee be.......