onsdag 25 maj 2011

Oneness

Nedanstående text kan vara gångbar i en pjäs av något slag.

- Vad kan den "flummiga" Oneness-rörelsen bidra med i ett enhetsmedvetande?
Om man delar ordet Oneness kan det bli One=en och Ness=landtunga dvs det kan stå för En Landtunga eller att alla talar med en "TUNGA", kluven eller hel?
Att hålla händerna på folks huvuden, offerceremonier med mjölk och tofflor, indiska ritualer med högljudda utlevelser och att gå in i tystnad (mauna) och koppla upp sig till en "frälsande indisk guru", som, i sin lugna vrå av världen, reciterar ramsor av kärlek och enhet och ger folket vad de behöver dvs give the people what they need, a good, blessing business of least effort. Detta har ju ingenting med traditionell beprövad vetenskap att göra. "Flum-i dum-heter".
Tusentals människor i Sverige och i andra europeiska länder praktiserar sk deeksha, med bl.a handpåläggning på hjässan. De går kurser i det indiska "templet" Oneness University för att bli sk Trainers, lagledare i vad? Att öppna Tredje Ögat eller att förbereda människan för alla katastrofer eller hjälpa människor till ett uppvaknande till ett högre medvetande?
Du med din "frukt-ans-värda" begåvning kan väl svara på det?

- Så sant, så sant min "icke flummige" vän. Jag ska med min "frukt-ans-värda" begåvning försöka ge en analys av allt du sagt.

- Bara du nu inte krånglar till det med alla dina långa haranger till analyser. Jag behöver ett kort och tydligt svar.

- Ok då, jag säger som Einstein: "Imagination is more important than knowledge", finito.

- Nää, det får vara måtta på hur kort det får vara. Jag ber om och innerligt önskar en längre analys och din tolkning på vad som är på gång med vår planet.

- Okej då! Du känner till den här vetenskapligt skolade Mayakalender-snubben Calleman?

- Ja, ja, jag har läst en del av hans artiklar och han är väl OK med sitt Mayakalender-kör, men han kommer inte loss ifrån sitt präglade vetenskapliga språk. Han skulle behöva "damma" av sin skolistiska tillhörighet, sluta att vara "vetenskaplig" och bli mer vetskapligt humoristisk. Men han är ju Oxe så han tycker väl om att vara i sitt "stall" och idissla.

- Hörrudu din retprick, nu är du inte snäll. Calleman skriver bra och tankeväckande saker om Mayakalendern och beskriver de olika Undervärldarna (trappstegen) på ett sätt som får oss att tänka efter.

- Tänka efter vad då? Var finns hans humor i all denna mayanska vetenskap? Ja, ta hans senaste om "The Third day of the Ninth Wave (Universal Underworld) and the World Oneness Revolution".

- Vad katten menas med Oneness Revolution? En revolution med "En Land-Tunga"?

- Jo, hela Onenessrörelsen går ut på att skapa ett Enhetsmedvetande eller kanske Enighets-medvetande nu på Nionde Trappsteget i vår utveckling eller kanske inveckling.

- Och det ska gå med hjälp av allt det som jag räknade upp i början?

- Ja, det är bara en del av det hela, men målet är egentligen att uppnå Den Stora Friheten hos var och en. Vem vill inte det?

- Okej, jag är fortfarande med i loopen, men Calleman menar att Mayakalendern ska upphöra att gälla från den 28 okt nu 2011, än sen då? Ska Jorden upphöra att gälla då eller vad kommer istället?

- Än är inte undrens tid förbi min käre vän, och inte heller "undergångarnas" tid, inte heller konspirationsteoretikernas tid är förbi, inte heller katastrofernas. Vi lever i en spännande tid med all denna kakafoniska soppa, som smakar beroende på vilka kryddor man använder vid tillredningen. En rå köttbit smakar inte gott om den inte hängs väl, steks, saltas och kryddas.

- Varför ska du hänga upp dig och associera på köttet när vi ska avhandla Mayakalendern?

- Därför att detta köttstycke INTE leder till Oneness Consciousness. När köttet är borta från våra matbord kan vi börja manifestera Conscious convergence in harmony.

Ok, back to scratch eller back to nature. Jag ska bara kortfattat översätta vad Calleman skrev i sitt senaste internet-brev:
"Således, enhetsmedvetande-fältet som bärs av den Nionde Vågen tillåts inte i ett system där människorna ger sin makt till valda politiker under tex en fyraårs-period. En djupare frihet baserad på suveränitet hos alla själar efterfrågas nu. Ytterligare, så kommer Enhetsfältet av medvetande inte att tillåta ett traditionellt ekonomiskt system där makten hos tryckta sedlar bestämmer vilka aktiviteter folk ska spendera sina liv på/med. En del anser att kollapsen av dollarns värde kommer att äga rum under den Femte Natten (18 aug - 4 sept)."  Callemans egen tro är att det inträffar stegvis under Dag 3, 4 och 5, vilka infaller under perioden maj till aug 2011. Jag tycker själv om trestegs-raketer in slow motion även om jag skulle önska snabba ryck just nu.

Calleman skriver även: "Yet, this definition of oneness does imply that a world of oneness cannot be created without a practical collective effort".
Denna kollektiva ansträngning kommer att innebära nöd-vändiga förändringar av våra levnadsvanor till ett hushåll utan kokning, stekning eller värmebehandlad MAT.

- Nu är du där med din mat igen, det finns väl annat att fokusera på, själen tex?

- MAT står här för Microcosmic Alert Transmutation. Oneness är ett Ok ord men jag föredrar Harmoni som för mig står för No Harm. Meat is harm, fruit is no harm. Den enkla sanningskraften har talat, Ugh! Det gamla ordet EVOLUTION transmuteras eller stöps om till LOVE-UNION.

MÄNNISKAN STÅR NU INFÖR ETT LIVSVAL MELLAN TRADITIONELL KONTINUITET I EN EXPLOSIV TILLVÄXT-KONSUMTION SOM LEDER TILL DESTRUKTIVITET OCH LIDANDE ELLER EN HELT NY VÄG MED HÄLSOBRINGANDE SOLKURVOR MED EN KONSUMTION DÄR VARJE KONSUMERAD ENHET LEDER TILL EN KÄRLEKSFULL MEDVETENHET OCH HELHET.  

Min gamla TES: "Renhet, Skönhet, Enhet och Helhet för Den Nya Människan, förlöses på Jorden ur den Kärleksfulla Medvetenheten", står sig bra i dessa tider av olika slags uppvaknanden. Jag vill påminna om eventet "Rå föda under augusti månad", som jag hoppas att vi får många delaktiga i, se länken:

http://levailjuset.blogspot.com/2011/05/att-leva-i-samklang-med-naturen.html


Må väl, simma som en säl, bli ingens träl utan en gladlynt fri-dansande själ. När alla dina önskningar blivit uppfyllda kan du ta ett jordiskt Far-väl...

Carpe Punctum!

Tord Lyseving

onsdag 18 maj 2011

TO BE AND LET THE BEE BE

Min vän Håkan skickade några länkar till mig där bl.a bif. länk berättar om forskare som ser hur bisamhällen kollapsar pga mobilmasternas aktivitet och mobilernas användning.
http://www.naturalnews.com/032417_honeybees_population_collapse.html Håkan undrar om det snart är omöjligt att även kunna leva på vatten och frukter. Som frukterian är det ju en berättigad fråga.

För mig är inte orsaken till bidöden mobiltelefonerna utan människans KÖTTKONSUMTION!!, för att nu tjata och upprepa mig till "van-sinne". En köttätare eller blandkostare som är biodlare tar honungen från bina och ersätter den med sockervatten eller pannkakssmet. En frukterian skulle aldrig, över huvud taget, komma på idén att stjäla honungen från bina, eftersom de är en förutsättning för att få blommor att gå till frukt. Detta berövande av binas föda är samma upp-korkade beteende som att byta aztek-guldet, som tex Cortes gjorde, med erövring, förstörelse och död.
Herna Cortés (1485 - 1547) letade efter rikedomar till den spanska kungen. Aztekerna trodde att han var en reinkarnation av Qetzalcoatl eftersom det astrologiska tecken talade om att året 1519 skulle bli det år då denna gud skulle återvända. Den Mexikanska kejsaren Montezuma 11 (1466 - 1520) bjöd Cortes på flera påkostade banketter där bägarna som de drack kakao ur var gjorda av rent guld. Cortes återgäldade sin värds gästfrihet genom erövring och förstörelse av Mexiko och dödade många Azteker inklusive Montezuma.

Om nu skogens guld är både hjortron och bihonung och vi "erövrar" binas honung och ersätter det med sockervatten och pannkakssmet blir resultatet både aggressiva bin som återgäldar med att döda människor men även utrota sig själva. Orsak och verkan och som man sår får man skörda. För att skogens guld (hjortronen) ska kunna komma oss till godo måste vi LÅTA BLI att ta honungen från bina.
Än en gång: TO BE AND ALWAYS TO BE AND LET THE BEE BE!! Sa frukterianen och höll en melon i sin h. hand och en krans av skyddande mandariner runt midjan.
Låt oss sluta spela upp den ICKE TIDSENLIGA Shakespears Hamlet med svärdet och döskallen, med "to be or not to be......... Det tillhör den gamla destruktiva Världen.
Antag nu att alla bin blir utraderade från planeten, vilket är osannolikt, och vi inte längre får några skördar av frukter och bär. Då är det meningen att alla existerande frukterianer med lätthet kommer att kunna transformera sig till att enbart kunna leva på SOLLJUS. Då kommer den största FRIHETEN att infinna sig i mänsklighetens historia.
Således, inget ont som inte har något gott med sig.

En gammal 89-årig bibel-text-trogen man har lagt ner miljonbelopp för att marknadsföra sin övertygelse om att Jorden ska gå under, NU den 21 maj, och detta allt enligt bibeltexten. Se expressen på internet. Hans övertygelse respekterar jag även om jag ser helt annorlunda på framtiden. Än är inte UNDRENS TID förbi. Alla domedagsprofetior ser jag som mentala "krusningar" som ska finnas som väckarklockor och skrämsel-ut-skott i det mänskliga LIVSTRÄDET och i den UPPVAKNANDETS tid som vi lever i, m.a.o TACK alla domedagsprofeter och även konspirationsteoretiker. Ni är behövda i denna tid, även om inte jag personligen behöver er.

Tro på Dig själv och rikta dina kärleksfulla tankefrön till alla våra BI-SAMHÄLLEN i en VIO-KRATI

Tord Lyseving

lördag 14 maj 2011

DEPARTEMENTET "MODER JORDS HÄLSA"

President Evo Morales (bra namn) i Bolivia vill installera ett departement som är för Moder Jord, rent vatten, luft och natur..., se nedan.

The Law of Mother Earth
Bolivia, som drabbats hårt av klimatförändringarna, håller på att skapa världshistoria: Bolivia är på väg att anta ett lagförslag som ger Moder Jord samma rättigheter som människor har.

Totalt 11 rättigheter, bl a:
- the right to life and to exist
- the right to continue vital cycles and processes free from human alteration
- the right to pure water and clean air
- the right to balance
- the right not to be polluted
- the right to not have cellular structure modified or genetically altered
- the right to not be affected by megainfrastructure and development projects that affect the balance of ecosystems and the local inhabitant communities.

Lagen fastställer att:
"She is sacred, fertile and the source of life that feeds and cares for all living beings in her womb. She is in permanent balance, harmony and communication with the cosmos. She is comprised of all ecosystems and living beings, and their self-organisation."
Den bolivianska regeringen planerar vidare att inrätta ett eget department och utse en ombudsman för Moder Jord.

Läs mer om denna fantastiska nyhet på truthdig.com och The Guardian.
Se reportern John Vidals film (12 min lång) Bolivia: Fighting the climate wars.

Mycket lovvärt eller i mitt tycke en frukt-ans-värt bra idé.
Jag har i många år längtat efter en "Vegetarisk regering" - en regering med poliker som är vegetarianer. Min modell för detta har varit en "spiralmodell" där några personer befinner sig i "orkanens öga (lugna centrum)", helt utan behov av pengar, fria från girighet, makt och kontrollbehov, med bara en frukt-ans-värd Visdom och med ett äkta Tjänande. Utanför denna Kärngrupp kan det vara vegetarianer med olika grad av "renhet", men den övergripande slogan skulle vara Renhet, Skönhet, Enhet och Helhet (RSEH). Alltså ett helt nytt sätt att hantera hela samhällets olika sektorer och människans hälsotillstånd utifrån ett Nytt Tänkande, där det inre speglar det yttre, dvs människans renhet. Detta är inte möjligt ännu eftersom vi har den köttkonsumtion som vi nu har, vilken (enligt all statistik) ökar i omfattning. Sambanden är för mig uppenbara, dvs ökad köttkonsumtion leder till ökad spritkonsumtion, rökning, våld, krig, lidande, byråkrati, korruption och sjukdomar av allehanda slag. I min bok "My Path to Freedom" anger jag vad som händer i samhället i stort vid olika levnadsvanor, 6 olika koststadier. Ökad köttkonsumtion leder till ökad konsumtion av allt (både behövligt och obehövligt), ökad BNP och lidande av alla slag, och detta Karma får vi betala tillbaka genom mänskliga kriser och naturkatastrofer. Endast Netto- eller Bruttonational-LYCKAN kan spegla vårt samhälles energitillstånd i dess helhet.
Ett "gott råd" till alla aktieplacerare: Följ köttkonsumtionens utveckling. Om den ökar så ökar även spritkonsumtionen och rökningen+++, dvs placera i sprit-aktier och rök-aktier och även aktier i krigsindustrin, kärnkraftindustrin och bilindustrin. Tänk på att pengar är en "slaggprodukt" från från vår "explosions-civilisation". När sen köttkonsumtionen dramatiskt kommer att minska (efter 2012) sälj då, innan raset, alla dessa aktier och gå över till en annan och sundare verksamhet. Lås er inte och låt er inte förblindas av "skenbara" uppåtgående traditionella  trender, där omedvetna aktiemäklares och även andra marknadsmäklares goda råd vilseleder. De Nya Ledarnas intresse är inte att sko sig på andras bekostnad utan att sko av sig djurhudar för att slippa karmiska "skavsår" och djurförsök, som är ett kollektivt lidande för att testa ett större lidande som alla dessa syntetiska mediciner ger upphov till. Nästkommande generationer får ta hand om denna dåliga karma-skörd.

De Nya Ledarna GER mer än de TAR
Öppna HJÄRTATS kamrar och lyssna på den sanna pulsens harmoniska frekvenser, utan rädslor, och följ hjärtans hjärna, träna detta i den nya tidens skapade Stjärna.

När den Kärleksfulla Medvetenheten på Jorden blommar ut i allt större och större HJÄRTAN
och alla Hjärtans rottrådar har förgenat sig över vårt klot så formas en kärleksfull ny GALAX

Denna vers med bild finns i min bok "Skönhetskuren Cleanolina"-Renhet-Skönhet-Enhet-Helhet FÖR DEN NYA MÄNNISKAN, 1993. Den säljs fortfarande och har sålts i 2 upplagor, idag totalt ca 4000 böcker.


PROJEKT NATURLIGARE LIV
Nu har vi fått ihop över 400 deltagare på facebook-sidan som ska delta i detta unika projekt. Se länken nedan och tidigare nyhetsbrev/Tords blogg.
https://www.facebook.com/?tid=2052731679327&sk=messages#!/event.php?eid=118312194916735


MODER TERESA
Efter att Moder Teresa fått sitt Nobelpris blev hon inbjuden av företagsledare i multinationella företag. När hon stod inför den fullsatta salen av företagschefer var hon tyst en lång stund. Cheferna började efter ett tag att skruva på sig i stolarna. Efter en lång tystnad sa hon: - Ni har många anställda i era bolag? Detta kunde ingen förneka. Sen frågade hon:
- Älskar ni dem? Tystnaden bredde ut sig ..... Efter detta gick Teresa därifrån. Jag undrar hur mycket betalt hon fick för detta enkla anförande? Är det någon som vet? Ett bra Karma kanske räcker som betalning?

Jag skulle ju önska att det fanns en gnutta eller korn av visdom i det styrande skiktet i vår regering som kunde inrätta ett "Departement för Moder Jord" även i Sverige. Ett departement som enbart bestod av "renläriga" människor, dvs vegetarianer av olika grad, rawfoodister och kanske någon "ga-len" frukterian, dvs VERKLIGA FÖREDÖMEN.
OM DETTA SKULLE FÖRVERKLIGAS SÅ SKULLE NÄSTA VALSEGER GÅ TILL DOM SOM PRESENTERAR ETT SÅDANT FÖRSLAG. Detta pga att vår miljö och hälsa står i särklass över allting annat. Det kommer att visa sig, alla naturkatastrofer, miljökatastrofer osv leder till detta. Just cause and effect.
Det parti som inför ett liknande departement kommer att få många väljare inom den alternativa rörelsen, vilket skulle leda till sunda, hälsofrämjande synergistiska resonanseffekter av aldrig tidigare skådat slag.
Ett bra sätt att demonstrera på om inte detta kan infrias av våra traditionella partier, vore att INTE rösta, dvs alla "alternativa flummisar av olika kategorier", vegetarianer, rawfoodister, frukterianer och breatharians, som utgör en stor skara i vårt samhälle, skulle bilda en egen samhällsordning och kärleksfull, medveten FORM för en VIOKRATI i en VI-samhällskropp (motsatsen är DEM-okratiskt samhälle) för Moder Jords välbefinnande. Detta "Vegetariska Parlament", helt befriat från allt vad köttkonsumtion heter, skulle bli ett globalt  frukt-ans-värt föredöme. 

Vad man än tycker om allt "flummigt" i vårt samhälle, så är det en nöd-vändig motkraft eller en NY polär kraftyttring för att få nån sorts BALANS i ett samhälle i KRIS. De finns de som bara "flummar" med healing av olika slag, andlig utveckling, spirituella sällskapslekar, deeksha, tankefältsterapier, meditationer, färg-, doft- och kristallterapier, ja, en mångfald olika terapier som ska leda in människor på andra vägar än den traditionella enkelspåriga, ortodoxa, vetenskapliga strikta, väga-, mäta-, se- vägen. Det finns "flummiga" veganer, rawfoodister, frukterianer och breatharians som valt en både andlig och fysiskt jordad väg för att förändra samhället i dess grundvalar, kanske grunddelfiner. Kropp och själ i en, i långa loppet, harmonisk helhet. Glöm inte! att det finns många traditionella akademiskt skolade forskare som hoppat av det vanliga "ekorrhjulet" och valt ett mer självutvecklande, alternativt spår med många spännande och omskakande SOLKURVOR. Många är kallade men få äro ännu utvalda, MEN när "kristallbarnen" nu inkarnerar med ett "imploderat" chakrasystem, där dåtid, nutid och framtid blir ett enda NU, kommer utvecklingen att skifta likt en on/off elektrisk knapp, dvs från mörker till LJUS i ett evighetens RUS och BRUS. Spåra gärna in på dessa SOLKURVOR...

Reflexion: När man är liten och är otålig tar det evigheter tills man blir vuxen och när man blir gammal går det för fort att bli barn på nytt och som ett "skrynkligt russin".
Min teori om dessa skillnader i tidsuppfattning kan hänföras till "Einsteins Tvillingparadox". För ett barn är tiden lång, för en vuxen tar tiden snabba språng. Ett barn växer upp med föräldrar som äter döda djur dvs kött av olika slag. Detta betyder att man äter explosionsföda, där tiden "exploderar". Denna föda utsätter människan för en accellererande åldringsprocess. Den som äter kött, kokt eller värmd mat hela livet, får ett åldrande som exponentiellt ökar med tiden. Om nu den Gregorianska tiden är linjär och vår "biologiska klocka" är som en spiralkon, kommer dessa klocktider att divergera och överge varandra. Denna divergerande energirörelse leder till att döden kommer i form av sjukdomar eller lidande av något slag.
Jag vill påstå att minst 99% av alla som dör gör det i form av något lidande eller sjukdom, dvs en harmonisk (no harm) naturlig död existerar knappt.
Einsteins tvillingparadox menar att den som åker i rymden med en hastighet nära ljusets, får ett betydligt långsammare åldrande än motsvarande människa som vistas på Jorden, detta under förutsättning att de äter samma sorts blandkost där de befinner sig. Jag menar att om min "tvillingbror" åker ut i rymden med en hastighet nära ljusets och äter vanlig blandkost i sin rymdkapsel, torrfoder och konserver, men och jag, som är kvar på Jorden, enbart lever på frukter (koagulerat ljus) så blir det ingen skillnad i åldringsprocess dvs när vi möts efter 30 jordår så är vår biologiska ålder, i det närmaste, samma. Detta betyder att vi åldrats 30 gregorianska jordår medan vi egentligen åldrats bara några år. Detta betraktelsesätt är mer synkat med den gamla Mayakalendern och Mayafolkets uppfattning om vår evolution, som inte är linjär. Mayafolket var inte frukterianer (kanske ett fåtal), så vi kan inte förvänta oss att de (vi då) skulle förstå sambandet mellan ljusets hastighet, fruktenergin och minsta dödandets principer och hur detta påverkar åldrandet. Does it make sense?  Consious  covergence kan endast inträffa när solens manifesterade strålar har imploderat i människans kroppar genom koagulerat ljus i form av...........

UPPSTÅNDELSENNu i vår tid återuppstår en massa alkemister och mystiker, där Tankekraften är den Nya Tidens Kärnkraft och kärnorna kommer från de frukter som äts som skapar kanariefågelsång i var mans/kvinnas bröst och detta blir en tröst inför nästkommande höst. Hoppet överger aldrig en glad, lekfull och spänstig Rep-Hoppare.
EN HARMONI I KROPP OCH SJÄL, SEN FINNS INTE LÄNGRE NÅGON RÄDD JORDA-TRÄL,  NÄR DEN BIOLOGISKA SLUT-TIDEN SÅ ÄR KOMMEN, KAN VI TA ETT KÄRLEKSFULLT FAR-VÄL.

RÅD TILL "TOPPOLITIKER"
Antalet sjukdomar av olika slag kommer att öka hos alla åldersgrupper. Detta är direkt korrelerat till köttkonsumtionen och den sjukdomsframkallande matkultur som breder ut sig, med alla TV-Kockar och i andra medier och utgivningen av osunda kokböcker. Den traditionella vården kommer aldrig ensam att kunna "bota" denna anstormning av sjuka människor. Anlita "flummiga" men seriösa healers och meditatörer, på konsultbasis, inom sjukvården för att korta ned köerna inom sjukvården. Tex, vid varje operation kan en healer vara med efter att operationen genomförts. Detta för att minst halvera läkningsprocessen. Denna process kan vidtas både före och efter ett ingrepp. En skicklig iridiolog kan snabbt kartlägga hur det står till med en persons organtillstånd, lymfbelastningar, kolesterolinlagringar, näringsbrist och tex graden av anemi, och detta med en MYCKET energisnål teknik. Även överfunktion eller underfunktion av olika organ kan fastställas + mycket annat. Traditionella läkare, men även elever i skolorna, borde utbilda sig inom detta iridiologiska område.

Ett DEPARTEMENT för "Moder Jord och Individens Harmoniska Hälsa" skulle leda till att "Skeppet Tre Kronor" skulle bli "33 kronor" och styras mot en framtid utan lidande och sjukdomar. Vem vill inte ha ett sånt samhälle? Detta är menat från HÖGRE ORT så det kommer att manifesteras med eller utan mitt eget bidrag. Just wait and see.
Tankens makt över materien är stor, större, störst.

Så länge som RÄDSLAN för att förlora makt och pengar styr individens handlande kommer LYCKORIKET aldrig att kunna uppnås. Jantelagen är lika lång som lidandet är kort.
För mig existerar varken slump, tillfälligheter, skam, skuld, jantelag, sjukdomar, lidande eller missbruk av något slag UTAN enbart en kärleksfull UNIVERSELL mening med allt som sker i ett flöde av alltings mening och nödvändighet. Olyckor är egentligen LYCKOR, eftersom det finns en överordnad orsak och verkan i ALLT som sker.

Antag nu att polarisarna smälter 10 ggr snabbare än vad den traditionella forskningen antar. Man mäter och gör diagram för att kunna dra slutsatser och se tendenser.
Detta tillhör det traditionella tänkandet utan holstiskt seende. I slutet av 60-talet gjorde jag, under min "forskarkarriär" på KTH och FOA M, tusentals kurvor, för hand och med hjälp av dator för att se SAMBAND mellan tex frekvens, temperatur och olika materiella parametrar i polymera material. Detta var inga fysiska eller andliga SOLKURVOR som jag numera ägnar mig åt. Sedan 80-talet har jag "forskat" på hur kostens olika energifrekvenser påverkar MIN fysiska kropp och vad detta leder till i min emotionella, mentala och andliga kropp.
Den forskningen och alla de utmaningar som varit förenat med denna resa tillhör det bästa jag erfarit. På 80-talet skrev jag i en av mina böcker att "Moder Jords frusna Tårar snart måste smälta för att rena Jorden". Just cause and effect i en synkron, kär-leks-full ordning. Genom att TONA in jordens olika frekvensförhållanden kan man lyssna in all kakafonisk men även de sparsamt förekommande harmoniska melodierna som översvämmar moder-jord-kroppen. Stäm-gafflarnas tid är inne.

Men hur ser sambanden ut för polarisarna med hänsyn tagen till den globala skogsavverkningen, minskad syreproduktion, ökenutbredningen, medicintillverkningen, köttkonsumtionen, cancerns utbredning eller andra epidemier, magnetkraftfältets ökning runt vår planet (som nu pågår), jordaxelns förändrade lutning, den starka medvetandehöjningen som nu pågår i ett flöde av energi som leder till att många får YRSEL och andra obehagliga och oförklarliga symtom? Hur ser sambanden ut mellan avfallsmängdens ökning, med plast, plåt, glas och förpackningar av alla slag och den energiförbrukning som allt detta kräver vid en framställning samt förgiftade sjöar och dricksvatten, kemikalieindustrins produktion av nya livsfarliga kemikalier, och behovet av RENING av Moder Jord?
För mig finns ett direkt samband dvs en exponentiell ökning av energin, avfallet, sjukdomar, konsumtion leder till samma exponentiella BEHOV av rening av både individen och samhället i stort. När tex öknarna når en viss utbredning kommer motkraften i form av översvämningar och polarisars smältning. Det finns sas en direkt synkron ordning mellan det som händer I individen och det som händer I stort på vår planet. Universum strävar ALLTID efter jämvikt och så gör även VI. Universum är VI och VI är Universum i en Universell
VIO-KRATI.

Carpe Punctum
Tord Lyseving

söndag 8 maj 2011

MANIFESTATION FÖR ETT ENERGISNÅLARE MEN ENERGIRIKARE LIV

PROJEKT  NATURLIGT  LIV  (PNL)

De flesta vet numera att Den Nya Människan med den Nya Energin ska komma från Norden och i första hand från Sverige eller att LJUSET ska komma från Norr.
Låt oss manifestera detta genom följande:De som deltar i denna manifestation under en månad, augusti 2011, ska gå in för att leva på rå föda, inhemska grönsaker, bär och frukter samt undvika konsumtion av kapitalvaror, kosmetika, mediciner, nya kläder, importerade produkter, färdigmat. Naturmedel kan eventuellt tas som komplement till den råa födan, förslagsvis alger. Spirulina är bra, men det odlas ju i Coloradoöknen - som inte ligger i Sverige, så bättre är att satsa på den svenska knöltången som är mycket näringsrik och ett utmärkt kroppsreningsmedel. Finns i pulver eller tablettform av märket Alg-Börje. Även vulkansand kan användas för att hjälpa kroppen med avgiftningen. Vulkansanden binder till sig radioaktiv strålning, bakterier, skadliga svampar, tungmetaller och andra gifter som skadar våra organ och vårt immunsystem, så den rekommenderas varmt, trots att den har sitt ursprung utanför Sveriges gränser.

Jag vet att det finns många som längtar efter att leva på enbart rå föda, utan kokning och annan värmebehandling, och att konsumera mindre, så nu är det tillfälle att manifestera denna nya, naturligare livsstil. Spridningen på facebook kommer att göra det möjligt att få stöd och goda, erfarna råd av många andra kostmedvetna människor, eller sk näringsexperter i "levande föda" till skillnad från att vara näringsexpert i "död föda". Dessa raw-foodister kommer att svara på frågor och ge svar utifrån ett NYTT TÄNKANDE när det gäller ORSAK och VERKAN, och hur individen och samhället i stort påverkas av förändrade levnadsvanor. Ni kommer även att ha möjlighet att förmedla era egna erfarenheter under denna Rå-Kost-Månad på facebook. Tanken är att erfarenheterna från denna Rå-Kost-Månad ska presenteras i bokform som något villigt förlag kan ge ut.

Lisa och jag hoppas att vi kan nå och få minst 10 000 deltagare i Sverige/Norden för detta evenemang. Vi behöver detta NU inför avslutet av Mayakalendern, vilken ju upphör den 28 oktober 2011 enligt Calleman. Det kanske blir gamla inkarnerade Mayasjälar som kommer som Ljusvarelser från Norr? :D Jag kan känna in att alla våra "själsguider" är med på detta och stöttar det till 100%. Ljuset ska, som sagt, komma från NORR och inte som en enskild individ utan i MÅNGFALD, där alla är sina egna "Ledare". Kanske skapas en NY VI-OKRATISK (ej dem-okratisk) ORDNING? Frukter, bär, gröna klorofyllrika blad är kärleksfulla former av "koagulerat solljus". Nu ÄTER vi Ljuset från Norden!!! :D

Här är Lisas blogg "En månad med Enklare Livsstil - Manifestation för Människa och Moder Jord": http://levailjuset.blogspot.com/2011/05/att-leva-i-samklang-med-naturen.html

Längst ner i bloggen finner ni länken till facebook-sidan där man kan anmäla sitt deltagande.


FRUKTPARADOXEN
I ett tidigare nyhetsbrev, skrev jag om min egen "tvillingparadox" som en uppföljare av Einsteins.
Till skillnad från Albert Einsteins "Tvillingparadox" har jag tidigare presenterat min egen Fruktparadox, som inte sker i en rymdfarkost utan på jordytan men med SAMMA eller t.o.m bättre effekt. Ett par tvillingar som föds där den ena, redan från barnstadiet, enbart lever på frukter och den andra på traditionell blandkost med kött, mejeriprodukter, kokt och stekt mat. När tvillingarna blivit 60 år så kommer "blandkosttvillingen" att se ut som en traditionell 60-åring medan hans "frukt-ans-värda" fruktätande tvilling åldrats på ett sätt som gör att han ser ut som en 20-åring, med en perfekt hälsa, helt utan sjukdagar under sitt liv. När "blandkosttvillingen" dör vid 80 års ålder i cancer, har "frukttvillingen" en biologisk ålder på bara 40 år och lever vidare utan krämpor och sjukdomar tills han/hon blir 150 år. När denna frukttvilling "dör", utan krämpor eller någon sk sjukdom förenas hans själ med alla hans "själsfränder" i ett frihetens hav av alltings mening och nödvändighet. Frukter är "koagulerat ljus" som denna frukttvilling använder isf ljushastigheten i rymden (som Einstein föreslagit i sin Tvillingparadox). Denna rymdresa är också mycket energikrävande. Om rymdtvillingen i Einsteins modell äter vanlig mat i sin rymdfarkost kan man inte utesluta lidande eller sjukdomar av något slag, vilket däremot helt kan uteslutas hos den fruktätande jordtvillingen. Vilken "PARA-DOX" skulle du helst vilja vara?

Denna manifestation är i stället för vår tidigare "VÄRLDSFRUKTDAG". Denna Rå-Kost-Månad kan bli den energisnålaste och mest hälsosamma månad i den moderna människans historia! Blir spännande att se vilka synnergieffekter det blir av detta i den Nya Tiden! Hur kommer denna manifestation att påverka Mayakalendern och alla andra världsliga profetior? Kanske den kommande boken kan ge en del svar.

Detta är vad jag själv kommer att leva på under denna månad:
Som frukterian är sommarhalvåret den bästa tiden på året, eftersom jag då kan leva på det som den svenska naturen ger. Inga importerade frukter behövs under denna tid. Jag kommer att leva till största delen av svenska BÄR som jag älskar: jordgubbar, blåbär, hallon, krusbär, björnbär, svarta vinbär, körsbär och frysta hjortron. Om plommon och äpplen har hunnit mogna i augusti finns även de med på menyn. För mig blir detta en spännande empirisk forskning, eftersom jag i vanliga fall brukar ha även avokado, banan, grapefrukt m.m. i min kost.


Lek som en delfin, dra upp din rullgardin, , bli fri från din gamla doktrin, lås upp ditt hjärtas skrin och sprid dina guldkorn med hjälp av kärleksfulla arbetsbin.