torsdag 30 juni 2011

DEMOKRATI ELLER VIOKRATI

Jag kan aldrig bli en politiker i en Demokrati och vill inte heller bli det. Snacka tror jag mig kunna, analysera och se orsak och verkan på ett sätt som inte passar in i en Dem-okrati.
Jag passar inte in i en Dem-okrati eftersom jag inte är social, med allt vad det innebär av mat, dryck, firanden, högtider, kungligheter och faan och hans moster m.m. Jag kan inte stå ute och grilla en biff eller korv med grillkol som en köttätare/blandkostare, dricka kaffe eller ta mig en sup i glada vänners lag, för att vara till lags i ett socialt sammanhang eller vinna vänner eller väljare. Jag vill inte vara till lags där lag-andan går ut på att vara strömlinjeformad och likna alla andra. Jag gillar att vara en extrem outsider, "ego-trippad" TYP. Strömlinjeformad av frukter är min melodi. Inte to my bitter end utan until my fortune end. Jag passar bäst in bland frukterian-ansikts-planeter. Jag kan inte kompromissa, jag avskyr att tala med kluven tunga eller lova saker som jag inte kan infria, och stå för i alla väder utifrån mina förståndsgåvor. Jag är frukterian och kommer aldrig att gå ifrån mina "frukt-ans-värda" ideal och detta oberoende av vad andra eller världens mest berömda forskare, psykologer, näringsexperter, för-fattare eller filosofer säger om detta, TY jag har funnit det energitillstånd där inga sjukdomar eller lidande existerar och detta är och kommer alltid att vara mitt SIGNUM.
Jag har aldrig gillat att vi ska vara med i "EU-gemenskapen". Min grundtanke är att ju fler kockar ju....TROTS den fina tanken om gemenskap som ofta är en paradox med "gäddor" som lurar i vassen. Jag anser tex att alla kockar i TV eller veckotidningar bidrar till människors ohälsa i samhället. Dom bidrar varken till människors medvetandeutveckling eller insikter om orsak och verkan utan är enbart fokuserade på gommens eller "gomseglets" sinnesupplevelser. Om jag kunde skulle jag anmäla dessa "gomkockar" (gourmet-) för  hälsovårdsombudsmannen. Eftersom detta inte skulle fungera får jag ha tålamod och nöja mig med att karmalagen sköter om det hela på bästa sätt och in due order. Tänk när det blir ett UPPVAKNANDE då många av oss inser vad alla dessa "GRILLER-KOCKAR" har ställt till med för griller hos mänskligheten, generationer framåt. Idag är det inte frågan om generationer utan nu går allt sk uppvaknande betydligt fortare än för bara några år sedan, så "REP-HOPPET" är det sista som överger människan. På min 100 års-dag hoppar jag på mina bevingade passionsfrukter utan att någonting frukta. Det finns knappt ett TV-program idag som inte har ett inslag av en sk "matlagningsexpert" som rör ihop recepten till en "sinnesnjutningens kranka och näringsfattiga blekhet" som leder till fethet. Jag uppmanar alla TV-kanaler att utesluta dessa och att alla bokförlag portförbjuder alla dessa "kändis-TV-gom-kockar". Att tjäna pengar på dessa människoförstörande kockar blir ett tufft karma och en tuff uppgift för kommande generationer att sanera.
- Nu får du väl ändå ge dig. Du som brukar säga "give the people what they need". Om nu kockarna öser på med sin "soppa" så kan väl du bara ge kärlek till allt detta så går det över fortare, som du själv säger-eller? Varför kan du helt enkelt inte hålla truten, gå in i ditt eget "tempel" och bara meditera på allt som du vill ska hända nu på sista trappsteget i Mayatemplets allra heligaste? Omfamna allt och ge din kärlek till folket ty det är vad de behöver mest av allt.
- Så sant, så sant min opponenta motvallsprick. Jag glömde bort mig i ett medialt rus av 100 kockar som stod i ett kök och grillade, kokade, stekte och ugnsbakade gourmet-recept i en kollektiv anda av gomseglens fullriggade koncensus, med Guden Mammon som vindgivare i ryggen, för att servera tusentals förväntansfulla, hungriga middagsgäster. För mig var det en skräckbild över det energislöseri som nu pågår innan polarisarna rensar bort all SKITEN. Uppvaknandet måste väl leda till att det inte i längden går att leva efter gourmetkockars gamla och nyfunna recept, lika litet som de gamla häxbrygderna botar och frigör människan från lidande. Nu spär man ju istället PÅ lidandet i ett klimat med ekonomiska och politiska supportande skaror av applådåskor. Men, inget ont som inte har något gott med sig. Det har gått så långt att man tror att det är Solen som orsakar cancer när det i stället är människans kokkonster och alla osaliga blandningar och kemikalietillsatser som toxifierar henne så till den omilda grad, att Solen i stället försöker befria själarna från detta esoteriska, arkeologiska och snart historiska omedvetenhet. Solen är kärleksfull men människan svarar upp med SKULD och HULL. Näää! Jag fortsätter att vara en vulkan som periodvis kan vila i sin egen kraft men även ge sina "utbrott av lava". Då är man väl JORDAD så det räcker!
RECEPTEN PÅ DEN DÖDA FÖDAN VINER GENOM MEDIE-LUFTEN, SVETTIGA KOCKAR MED SOCKRIGA RÄTTER LOCKAR, DÄR SÖTMANS LIVLÖSA VÄSEN UTROTAR DE SANNA SINNENAS HARMONI OCH BALANS, OCH SKJUTER UPP DEN EFTERLÄNGTADE FRIHETENS AVANS. FALLET KOMMER ATT BLI HÅRT OCH SVÅRT, SJÄLVFÖRINTELSENS TID ÄR HÄR OCH DEN SOM INTE VANANS BEDRÄGLIGA OVETSKAPLIGA MAKT GENOMSKÅDAR OCH FÖRKASTAR LÅTER SIG SAKTA SJUNKA NED I KOCKRIKETS KVÄVANDE "KVICK-SAND", OCH HINNER INTE UPPLEVA VÅRT NYSKAPANDE HARMONISKA, FRIHETENS "SMURFLAND". SMURF står för Samverkan Med Universums Reella Frihetsbehov. Kockar som bjuder ut kakafoniska recept och tävlar ser jag som små destruktiva djävlar.
Jag anser fortfarande att Sverige borde gå ur EU-gemenskapen (som egentligen styrs från....och av.....dvs av DEM?) med den topp-elit-styrda mansdominerande församling som bara kräver mer och mer makt och pengar över enskilda staters och individers "suveränitet", eller suverän-identitet. EU är en "demokratiskt" vald form där politiker, affärsmän, lobbyister, journalister, prostituerade, mytomaner, makthungriga kan få sitt lystmäte tillfredställt. Vad för slags demokrati är detta? Ja,ja vi har ALLA vad vi förtjänar, säger den inneboende rösten.
Ett maktöverlåtande i IN-KOM-PE-TEN-TA händer präglade av girighet, makt och kontrollbehov. Personligen ser jag INGEN VISDOM spira från detta EU-parlament. En del av EU-politikerna har hög svansföring, kanske avans-av-föring, men de flesta har rädd-svansen mellan benen och låter sig ledas av "alfa-hannar", som kan slå sig mest högljutt på bröstet med den djupa bas-rösten eller i undantagsfall vara de mest tillbakadragna och mest lättstyrda av utomstående, manipulerande sammanslutningar som Illuminati eller o-Bilder-berggruppen eller............. 
- Har du öst ur dig nog nu, så vi kan fortsätta vårt konstruktiva kärleksfulla homeo-sapiens-drag-spel?
- Tack för att du finns min motvallsprick! Utan dig blir det ingen ordning på pingisspelet som pågår i min hjärna. Tanken med demokrati är att alla myndiga svenska medborgare har en röst. Det parti som får de flesta rösterna vinner. Demokrati är en tankeform där mängdläran eller kvantiteten går före kvaliteten. Jag anser och hoppas att demokratin eller detta kvantitetstänkande har spelat ut sin roll efter 2012 eller efter........
Antag att du har följande två olika val:
1. En Demokrati där kvantiteten i form av en majoritet bestämmer hur en regering ska se ut. De som således får flest röster får flest mandat att utöva sitt politiska program. En majoritet defineras som det som är mer än 50% dvs även 50,1% är en majoritet och resten är vaddå?? Är kanske majoriteten dem-okrati och resten viokrati?
Dem-okrati bygger således på denna typ av majoritet.
Detta system med demokratiska val för med sig politiker som strävar efter makt och kontroll där risken för korruption, penningmässigt-mentalt och andligt, är överhängande. I denna demokrati råder en utbredd rädsla för att förlora väljare (kvantitetstänkandets rädsla och att inte duga dominerar). Demokratin vill i sin inneboende mening försöka att tillfredställa så många som möjligt. Eftersom det är MÄNGDEN som räknas, inte kvaliten, är det en utmanande marknad för manipulativa personligheter med "mytomanska",
orm-kram-slingrande egenskaper. En demokratiskt vald ledare vill ju vara en "landsfader" som värnar om landets bästa på ett kvantitativt plan. Den gamla "kära" folkhemstanken, med en Albin som en "föredömlig landsfader". Burr vilket surr!
Nya Arbetarpartiet, Moderaterna, tänker i första hand på företagandets lovsång, vår välfärd genom ökad produktivitet och tillväxt. De vill vara med i ett lagarbete, EU, en gemenskap med handelsutbyte och en militär gemenskap, som kan bidra till nationens tillväxt genom både ökad konkurrans och export av varor och tjänster. Drivmotorn och tillväxtnavet i detta är den fria företagsamheten. Detta är ju en förutsättning för en växande BNP. Demokrati och demokratiska val kan således ses som ett spel med kvantitet, där BNP blir ett mått på "välfärden".  Inget ont som inte har något GOTT med sig (och kanske även omvänt), som gammelmormor så klokt förkunnade. Det kloka kan bara ses i ljuset av det onda i mörkret. Var finns ljuset i mörkret? Om USA, Grekland, Irland, Portugal m.fl m.fl krisstater ska få en snabbverkande "medicin" på det degenerativa läget, borde man på direkten frysa inne allt kapital som går till militären, vapenindustrin och rymdforskning (säger en fd FOA-forskare). Massa friställningar, javisst men "nöden är uppfinningarnas Moder"-melodi borde lov-sjungas. Om en människa får en sjukdom genom en diagnos, brukar behandlingen vara att "konsumera" en vård bestående av mediciner, psykiatrisk vård, bestrålning, operation m.m. För varje diagnos och sjukdom som fastställs ökar således konsumtionen, av varor och tjänster, som för med sig en ökad BNP. Om en sjuk människa i stället avstår från att konsumera denna traditionella "vård" och radikalt lägger om sina levnads- och kostvanor till ett mer energisnålt levnadssätt kommer BNP att minska och BNL att öka.
För att illustrera detta: Mac Donald och tex Coca Cola är företag som omsätter enorma pengar. De sysselsätter mycket folk och spec ungdomar. Om vi enbart ser till de produkter som de framställer och säljer, bidrar det påtagligt till BNPn, den "paradoxala välfärden". Om vi däremot ser till orsak och verkan blir konsekvenserna inte en väl-färd utan en snabb hädan-färd med allt vad sjukdomar och lidande heter, som kommer som ett flödets å-verkan. Summan av "kardemumman" blir ett stort MINUS för BNL (Bruttonationallyckan) men positivt för den traditionella BNPn. Vi måste ändra på detta dvs om jag ger mitt barn en hamburgare och Coca Cola och han dör knall fall sö ökar BNP med alla varor och tjänster som produceras fram till jordfästningen, dvs den "paradoxala välfärden" ökar. Om jag i stället ger frukter till mitt barn och barnet aldrig blir sjuk, behöver inga mediciner eller vaccinationer så spär jag på BNPn i ringa utsträckning men BNL ökar desto mer. Hur definierar vi nu VÄL-FÄRD? 
 
Antag att vi alla boende i Sverige skulle avstå från konsumtion under ett år av allt utom mat och dryck och drivmedel till bilarna, dvs inga kapitalvaror skulle köpas. Antag att enbart byggindustrin skulle få vara verksam och bygga nya bostäder, renovera gamla bostäder. Massor av människor skulle ju självklart bli arbetslösa MEN glöm inte att "NÖDEN ÄR UPPFINNINGARNAS MODER". Byggindustrin skulle ha en tillgång på arbetskraft som saknar motstycke. De flesta andra industrier skulle ju vara stängda. Farten i bostadsbyggandet skulle speedas upp hundrafalt. Bristen på bostäder skulle försvinna på några år och tillgången skulle s.a.s mätta efterfrågan. Det senaste på Fukushima talar ju sitt tydliga språk dvs där måste man ju bygga upp nya bostäder och industribyggnader. Om det nu blir, jag menar NÄR, naturkatastrofer av olika slag, kommer många gamla former att raseras och behovet att bygga nytt kommer vi inte ifrån. Även om Sveriges landområden skulle läggas under vatten till, låt oss säga 22%, måste ju nytt byggas, fast på högre höjder. Vi behöver byggindustrin i alla väder. Vi kommer även att behöva duktiga hantverkare och "tusenkonstnärer" och levnadsglada SMURFAR i Det Nya Tidsmedvetandet.
 
2. I detta alternativ har vi en Viokrati där kvantitet är underordnad kvalitet. I en Viokrati består det styrande innersta kärn-skiktet av de mest Visa männen och kvinnorna i samhället. Dessa Vise har ett förvärvat energitillstånd, medvetandenivå och insikter i orsak och verkan på alla plan som gör att denna styrande kärngrupp INTE kan vare sig manipulera omgivningen, bli korrupta, låta sig påverkas av lobbyister, karriärlystna forskare eller tex medicinska "syntetiskt modifieringsinriktade" läkemedelsföretag eller elitistiska grupperingar. Medvetandet hos denna kärngrupp är att skapa ett samhälle i harmoni och få bort ALLT lidande och allt vad sjukdomar heter (med äkta naturmedel och tankeformer) inklusive girighet och korruption. Detta är möjligt eftersom denna kärngrupp just representerar denna frihet med den livsstil som de företräder.
Kärngruppen hos dessa "33" VISE är således orubblig i sin kärn-vetenskap och kärnkraft. Dessa vise har inget behov av varken "slaggprodukten" pengar, makt eller kontroll. Lyckan hos denna kärngrupp består av att TJÄNA sina medborgare genom att själva vara förebilder för Den Nya Människan i Den Nya Tidsanden som växer fram. Den som ger får vad den behöver.
Tänk om vi redan i valet 2014, 2 år efter 2012, kan få denna stjärn-konstellation, att lysa över alltihopa?
Viokrati utesluter allt som kan leda till att vara en "dominobricka" i ett sårbart system. Viokratin sätter VI först inte DEM! Styrkan, visdomen, hälsan, friheten och harmonin byggs i första hand upp i det egna rotsystemet dvs det egna landets äkta rotsystem. Om tex Sveriges folk har som avsikt att bli världens största bidragsgivare till länder i utveckling utan förbehåll är risken stor att det kommer sura uppstötningar som biverkningar. Bumerangeffekten kan bli att vi IMPORTERAR mer problem än vad vi förmår kunna hantera, vilket ju självklart leder till KAOS (KAtastrofalt Olympuskt Spel).
EXEMPEL:
300 milj. kr ska ges till ett utvecklingsland. Alternativen är att ge pengarna till de styrande eller att ge teknik och "försvarsvapen" till de styrande eller att plantera flera miljoner fruktträd. Första alternativet leder ofelbart till korruption i det styrande skiktet, vilket även det andra alternativet leder till. Tredje alternativet leder inte till korruption utan ett givande till befolkningen direkt, vilket indirekt gynnar även "makthavare". Enligt min Viokrati ges inga pengar till utvecklingsländers ledning utan fokus kommer att vara att hjälpa folket direkt genom planteringar och utbildning. Pengar ska således inte gå in på makthavares konton eftersom det är för stor frestelse för makthavare att stoppa i egna fickor och att dribbla med dessa. Om min granne svälter och jag ger 100 000 kronor så kanske denna person går på en lyxkrog och sen köper en lyxbil. Jag vill inte bidra till detta energislöseri och ohälsa. Näääää! Jag ger en korg med frukter så att denna person inte svälter ihjäl eller blir sjuk. Ingen barberque eller grillat som sätter griller i huvudet på folk.
Bättre med 100 fruktkärnor i handen på folket än pengar på makthavares skog av konton i olika länder.
- Men tänk om denna svältande person bara vill ha kött då?
- Han/hon får välja mellan fruktkorgen eller ingenting.
- Så du menar att i en Viokrati ska man inte själv få bestämma om man vill äta kött eller frukt?
- I en Viokrati ska kunskapen baseras på en vishet om orska och verkan och OM VAD, NÄR, HUR leder till ett samhälle i Harmoni, således inga förbud. Vill folk äta ihjäl sig ska de få det, utan inblandning av myndigheter eller pekfingrar från självutnämnda sk experter eller religioner som ska bestämma om man får äta gris, ko, häst eller kyckling ELLER bara frukter. Den fria viljan är viktig men viktigare är att styrande skiktet lever som dom lär och ÄR föredömen dvs icke folkliga utan vishetens "ambassadörer".
- Det låter ibland lite paradoxalt när du dribblar med orden som det är en ny form av vi-diktatur, där en liten klick bestämmer vad som är bäst för alla individer.
- I en Viokrati finns en acceptans för ALLT utan varken religiösa, politiska eller ekonomiska förtecken BARA medvetna insikter om hur man för SKUTAN i en harmonisk HAMN.
Under resans gång kommer många, p.g.a sina levnadsvanor att må illa och SPY över relingen men på skutan ska finnas ett SPA så man lär sig att inte behöva SPY.
 
"VÄGEN UT ÄR VÄGEN IGENOM". Det är ju själva resan som är spännande och givande med alla valen och kvalen, men MÅLET är den Harmoniska Finalen och inte den strömlinjeformade Internationalen. 
 
Vägen ut från DITT lidande är vägen igenom kvalen mot den stundande frukt-ans-värda BALEN.
 
Bli ETT med ALLT and: To be and always to be and let the bee be.
 
Carpe Punktum
Tord Lyseving
 
P.S Om jag fick bestämma, i en Viokrati,  hur gamla människor skulle få vård skulle jag till att börja med TA BORT ALL SK PSYKOFARMAKA OCH MEDICINSKA PILLER, och istället införa diksha eller personlig healing till alla behövande och oroliga patienter. Det finns ju tusentals diksha-givare och mediala människor i Sverige som är tusenfalt bättre "mediciner" än de biverkningsstinna läkemedel som den vinstgivande och människofientliga läkemedelsindustrin står för. Oneness-rörelsen, för att ta ett ex, och andra fria medialt begåvade individer borde kunna ta det ansvaret. Detta skulle leda till en ökning i BNL (Bruttonationallyckan) och minska arbetslösheten med stora tal. Vem vågar ta denna budkavle och rida vidare med? Detta skulle minska BNPn men öka BNL.
Då skulle VÄL-FÄRDEN få sin rätta innebörd.

torsdag 23 juni 2011

NYCKELTAL - GAMLA OCH NYA

Alla som sysslat en del med ekonomiska redovisningar, resultaträkningar och balansräkningar, vet vad nyckeltal står för. Nyckeltal kan vara antal anställda, omsättning per anställd, personalkostnad per anställd, vinstmarginal, soliditet, kassalikviditet.
En god kassalikviditet (KL) är tex 115%. KL rekommenderas uppgå till 80-100%. KL=Omsättningstillgångar (kontanta medel, kassa och bank) exklusive varulager/kortfristiga skulder. (KL el. Cash Ratio visar ett företags förmåga att på kort sikt betala sina kortfristiga skulder).
Förra året var jag på min Brf. årsstämma och såg i årsredovisningen att föreningen hade en kassalikviditet på 1000% !! alltså 10x mer än rekommenderat. Detta är ju betryggande för de boende, dvs att ekonomin hanteras på ett föredömligt sätt.
Nyckeltalet Soliditet i %: Eget kapital/summa tillgångar eller eget kapital/totalt kapital. Eget kapital-ett företags förmögenhet, tillgångar minus skulder eller bolagets aktiekapital och pengar som finns i kassan. Totalt kapital=summa skulder+eget kapital
Soliditet visar betalningsförmågan på lång sikt. En tumregel är 30% men i verkligheten tvingas kreditgivarna idag acceptera även lägre värden.
Om soliditeten understiger 15% (dvs om företaget är belånat till 85% av sitt totalkapital) och utvecklingen över tiden är negativ är företaget inne på en farlig väg.

NYA NYCKELTAL
Jag anser att man borde införa följande nya Nyckeltal:
Kärlekstalet, dvs ett tal som anger ägarnas och ledningens kärlek till sina anställda och kanske till sig själva. Kärlekskvoten mellan pengar och människorna i företaget. Vad kommer först, kycklingen eller ägget , näää jag menar kärleken till pengar eller kärleken till sig själv och sina anställda. Detta kan ges i form av kärleks-procent.
Lyckotalet eller Lyckomarginal, dvs ett tal som anger de anställdas lyckokänsla av att komma till arbetsplatsen och arbetet i sig. Denna procentuella lyckokvot anger den anställdes lyckokänsla av uppskattning från ledningen och arbetskamraterna, meningsfullt arbete, personlig utveckling, tillvaratagande av individens olika begåvningar, känslan av delaktighet i ett meningsfullt arbete. Ju lyckligare anställd ju bättre prestation i sin helhet.
Hälsotalet, dvs hur ledningen bidrar till de anställdas hälsoutveckling dvs företagets hantering av hälsoproblem (fysiskt, emotionellt, mentalt, socialt och andligt) och hur man förebygger individuell och kollektiv ohälsa. Hur man uppnår harmoni, individuellt och kollektivt. För detta fordras insikter i självkännedom och kunskaper om andras grundpersonlighet, tex arketyper och intresseområden. Hur personkemin påverkas av Jantelagen, gamla prestige-former, missundsamhet samt insikten om att den som ger alltid får tillbaka vad den behöver.
Andlighet: Detta andliga nyckeltal anger den procentuella andel av arbetstiden som man avsätter i en gemensam eller individuell affirmation, meditation eller tankevision för företagets verksamhet på olika plan, dvs man kan "meditera" eller skapa affirmationsformer på hur man vill att olika projekt ska utvecklas för att ge bästa möjliga utdelning. Man kan även använda denna "tankekraft" för att skapa harmonier hos individer och olika byggprojekt.

Alla dessa Nya Nyckeltal kan införas i varje företag och anges i procent eller i allmänna ordalag. Att få mått på dessa Nya Nyckeltal är fullt möjligt.
Varje individs KÄNSLA kan omsättas i en graderad skala från - 100 till + 100 pss som olika kost eller matprodukter kan graderas från - 100 till + 100 (sämst och bäst), där +100 står för den största lyckan och bästa hälsan.

Jag anser att varje företag, stort som litet, borde ha med dessa Nya Nyckeltal i sina årsredovisningar. Detta kommer då att föra med sig att även vår nation inför ett komplement till BNP, dvs ett NNL eller BNL (Netto- eller Bruttonationallycka), som med tiden kanske kan ersätta den traditionella BNPn. En mall kommer att finnas tillgänglig för dessa nya nyckeltal inom en snar framtid. Kom gärna med egna tankar om nyckeltal eller kanske "lyckotal".

fredag 10 juni 2011

HARMONIN MED NATUREN


En av Guiseppe Arcimboldos mest intressanta målningar är Vertumnus (1590-1591). Motivet är uppbyggt av blommor, frukter, bär och sädesax. När jag första gången, för många år sedan, såg denna målning tyckte jag den var kul och att det låg något mycket djupare bakom den, som jag senare förstod att inte ens Giuseppe visste. Jag var blandkostare när jag första gången såg bilden och då blev ju tolkningen efter det energitillståndet. Nu är det en helt annan tolkning och jag inser att Guiseppe, på ett undermedvetet plan, målade en längtan efter harmoni. Han har gjort ett flertal bilder uppbyggda på ett roligt sätt med blommor, frukter, bär, böcker, ax, dvs Raw Food. Han var nog Rawfoodist i själ och hjärta. Uppenbarligen ville han komma åt naturens harmoni genom sina målningar pss som poeter eller filosofer försöker förstå sambanden mellan människans inre och yttre natur. Se hans tavla i bifogad länk. Guiseppe Arcimdoldo 1527 - 1593, f. i Milano. G. var hovporträttör till den tysk-romerske kejsaren Maximilian 11 och senare även hans son Rudolf 11.

http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Arcimboldovertemnus.jpeg?uselang=sv

En bild som visar att konsten ofta ligger långt före i tiden dvs Tanke, Energi, Struktur, min SYNTES-modell verkar passa in i detta. Dagens frukterianer kan ju ses som manifestationer av gamla inkarnerade tankeformer där Frukterianen sas manifesterar även den inre och yttre harmonin. Hans bild utstrålar ju No Harm. Vilka gemensamma historiska vänner man har-wow! Säg vem som inte vill komma åt DET som ger ett evigt liv utan lidande? När nu det sk conscious convergence närmar sig sin fullbordan så kommer de fulländade passions-blommorna att gå till frukt och ge det eviga livet näring. DET är funnet!! Harmonin har lett till No Harm! Äntligen har de undermedvetna tankeformerna gått till frukt, från andeplanet till en kropp i harmoni. Att sen Mayakalendern kan bekräfta detta på sitt sätt är ju också bara inkarnerade tankeformer.

Nu behöver vi inte längre söka med ljus och lykta efter ljus och lycka ty ljuset kommer i härskaror från Norden. Inget kan stoppa denna gamla kollektiva Tankeform, inte ens kometer, planeter, tromber, polära issmältningar, vulkanutbrott eller andra HOT som ligger i enhetslinjer eller diametralt i vår Evolution.
Runt vår planet finns ett elektromagnetiskt fält. Detta fick man tidigt lära sig i skolan. Magnetlinjer strömmar från nordpolen till sydpolen i en aldrig sinande ström. Nu i denna tid har vi impregnerat dessa magnetlinjer med kärleksfulla Tankeformer som förstärker jordens skydd och meddelar våra avsikter att skapa fred, lycka och harmoni på jorden.
Detta samverkande "Tanke-Elektro-Magnetiska-Fält" (TEMF) ligger direkt synkat med den kosmiska planen för att manifestera våra innersta önskningar. Man kan också se det som att det är våra kollektiva Tankeformer som påverkat det elektromagnetiska fältet runt jorden som lett till ett "överhettat" energitillstånd på planeten. En obalans eller underfunktion i jordens "Trippelvärmare" (i människokroppen en funktionsmeridian) som nu ska harmoniseras.

torsdag 9 juni 2011

SÅ HIMLA KUL

KUL står för Kometers Universella Lekfullhet. Det finns en universell mening med ALLT men allt styrs inte av jordiska lagar utan på ett mycket högre Plan, enligt mitt sätt att se det.
Inom den gamla ockulta vetenskapen astrologi, speglar varje planet våra egenskaper. Om man tex har Solen i tvillingens tecken vet man att den personen är rastlös, har behov av rörelse, är aktiv och har många bollar i luften, är mental och har säkert flera olika yrken eller är kanske en tusenkonstnär. Om man sen har månen i skorpionen.......Ja, ja, sambanden finns ju där och en viss sanning kan man ju inte bortse ifrån. Jag kan bara gå till mina föräldrar, där min mor var kräfta och min far oxe. Tänk om jag visste lite om astrologi när jag började skolan. Vad annorlunda allt då hade varit. Alla relationer med föräldrar, syskon och kompisar skulle ta sig andra uttryck om man hade en inblick i hur planeterna i vårt horoskop interfererar med våra grundegenskaper. Bara det att veta vilken arketyp man är, jord, vatten, eld eller luft skulle bidra till större förståelse av oss jordvarelser. För att även nämna Mayakalendern och dess 20 olika tecken, där tex tecknen Vägen och Vinden står diametralt mot varandra, vilket betyder den bästa relationen mellan två individer. Innan man väljer partner borde var och en ha en del insikter om alla dessa "ockulta" vetenskaper. Hoppas dom kommande kometerna och planetkonstellationerna kan rätta till detta.
Barnen i skolan borde tidigt lära sig både en del Astrologi, Cheirologi och även Iridologi och numerologi så skulle lidandet, missförstånd och relationsstörningar minimeras. Föräldrar skulle se sina barn med andra ögon och förstå deras talanger och även dolda talanger. Syskonkärleken behövde inte bli smälek (skymf, ovett, skam, förebråelse, bespottelse, smädelse, begabbelse....). Äldre syskons förtryck av yngre eller en fars kränkande, avundsjuka, svartsjuka behandling av sin son skulle inte behöva existera om energin och kunskapen är i harmoni. Kanske det vore ett sätt att öppna Pandoras ask och få en kristallkula med oanade insikter. Föräldrar skulle även se och förstå att deras barn är gamla själar i unga kroppar dvs ibland är barnen "äldre själar" än föräldrarna, men det vill de flesta inte höra talas om, ännu. Föräldrar i skolbänken i den Nya Tiden för att lära om detta borde vara "obligat-oriskt" i en viokratisk anda. Själv tyckte jag alltid att jag var äldre än min egen far, vilken relation?????

PLANETER och KOMETERI förra nyhetsbrevet skrev jag om kometen Elenin. En vän ställde frågan: "jag undrar om det är likhetstecken mellan Elenin och Nibiru? Nibiru lär ju vara en planet och ibland tycker jag mig finna att det är två händelser ungefär samtidigt. Nibiru OCH Elenin. Stämmer det med din uppfattning?"

Vännens fråga ledde mig till att fortsätta på min "komet-skrivande-karriär". När jag skriver och tolkar olika skeenden eller gör begränsade prognoser, utgår jag givetvis alltid från mitt eget energitillstånd, dvs det "frukt-ans-värda". Jag s.a.s använder omvänd extrapolation, jag står vid år 2033 och tittar lite tankstrött tillbaka i tiden. Min kristallkula är således mina frukters kärnfullhet, struktur, doft och smak. Jag behöver inte öppna någon Pandoras ask, det räcker med "Pandoras korg" full med frukter och bär. Den som vill fördjupa sig i Nibiru kan bara googla in sig ty där finns massor att läsa.     
Det har visats ett antal filmer om utomjordingar som kommer till vår planet och vill ta över. Dessa tillsammans med alla domedags-filmer, konspirationsteorier, religiösa sekter som bestämmer vissa datum, från vissa skrifter, när jorden ska gå under och flyr fältet, eller apokalyptiska sinnesstämningar, ser jag som en kakafonisk ouvertyr till den stora Uppvaknandets Opera, med aktörer som vet hur harmoni och frihet ska "sjungas".
Fantasier, drömmar och mystik är också en del av vår verklighet. De mest begåvade är kanske de med störst ockultistisk fantasi?
Så även sambandet mellan kometen Elenin och planeten Nibiru. Jag utgår från mitt inre "konstellationstillstånd" för att tolka yttre, dvs jag använder mina medfödda "instrument" (själsliga som kroppsliga) för att lägga mitt eget pussel. Pusselbitarna finns i och omkring oss. Hur sen saker och ting filtreras och sammankopplas eller plockar russinen ur kakan är upp till var och en.
Min verklighet behöver inte vara någon annans. Om någon frågar mig vem jag tror mest på, Darwins utvecklingslära eller Anunaki-invånarna på Nibiru så tror jag mer på en kosmisk utvecklingslära där vi är resultat av en synkroniserad "kosmisk" (inte komisk) tanke, energi och struktur än att vi härrör från aporna. I min fantasivärld finns tex massor av frukterianer på andra planeter i Universum och dessa "utomjordingar" finns i en "universell viokrati". Man kan, som en del, spekulera om vi är avkomligar av Anunaki från planeten Nibirus - varför inte? Kanske från en annan Galax, ty avståndet är inte det som avgör. Jag föredrar att vara en esoterisk arkeolog än en traditionell arkeolog men alla får ju plats och har sitt berättigande på vår Mantel-yta.
Än en gång Einsteins: "Imagination is more important than knowledge". Man kan ju inte enbart leva på sin fantasi men det hade varit KUL.
En fråga: Om du fick välja att vara en i gänget av gorillor eller någon apkoloni som människa eller, som jordmänniska, vara tillsammans med högt utvecklade "harmoniska utomjordingar", vilket blir ditt val? En del väljer säkert att vistas nära naturen med aporna och andra kanske väljer en mer kosmisk högstående, civilisations-tillvaro. Fråga 2: Du har 2 alternativ, att vistas kvar på jorden och leva och äta köttprodukter eller att leva på en planet där man inte äter utan bara andas men gör annat som min fantasi inte räcker till att förstå? Fråga 3: Vad är sambanden mellan människans DNA-spiral och vår spiralgalax?

NIBIRU
Kanske Nibiru är samma sak som Nemesis (grek. myt. hämndens gudinna dvs olycka följs av begångna onda gärningar)? Kommer ONDSKAN i världen att kulminera under 2012, 2013, 2014....? Blir Nibiru vår 9:e planet, Vulcan den 10:e och Apollo vår 11:e planet? Antalet planeter tar aldrig slut. Ju skarpare instrument ju mer att upptäcka och ju längre ut i rymden kommer vi. Vi kan även utan teknik komma oändligt långt ut i rymden. Än en gång: Det inre speglar det yttre och vice versa.
Världens härskande civilisation 4000 - 2000 f.kr var Sumererna och dom kände till? en 9:e planet som de kallade Nibiru, som hade en omloppsbana på 3 600 år. Denna omloppstid faller ju inom deras egen civilisations existens. Civilisationer kommer och går p.s.s som löven faller men spirar på nytt i en aldrig sinande ström av .........
Nibirus har namngetts av Nibirus egna invånare Anunaki?? En del anser att NASA med säkerhet upptäckt Nibiru men håller inne med vad dom vet av förståeliga rädslo-skäl.
En del anser att denna planet är minst lika stor som Jupiter, andra att den är 3-5 ggr större, och har ett extremt magnetiskt fält. Kanske får vi känna av detta magnetfält och att Nibiru då blir som en magnet-terapeutisk behandling av oss jordvarelser? Magnetterapi har ju använts av alternativa terapeuter i Sverige redan på 70-och 80-talet, men även på senare tid smittat av sig till traditionella läkare på våra traditionella sjukhus.
Vi vet ju att Jupiter har ett bälte av gaser och stora stenar runt sin kropp. Man anser att Nibiru har miljarder kometer och meteorer runt sig. Jag tror att kometen Elenin är en budbärare till planeten Nibiru. Detta tror säkert även andra med livlig fantasi. Nibirus avstånd till jorden är tusentals ggr längre bort från Solen än jordens. En del anser att denna planet kan leda till förödande konsekvenser för jorden 2012 när den är nära jorden. Kanske bäst att ha "strutshuvudet" i sanden, mer hälsosamt vore att ha huvudet i vulkansanden, för att skydda sig från strålningen eller det starka magnetiska fältet. Om jag frågar uppåt får jag ett datum men undviker att nämna detta. Det kan ju vara helt galet, men talet 13 finns där som.........

Mycket i denna tid ska ju konvergera dvs smälta samman i någon sorts gemenskapens uppvaknande och enhetsmedvetande. Om nu människan går in i ett conscious convergence så borde detta vara synkat med planeternas, kometernas eller andra kosmiska kroppars enhets-linjer. Om det nu är dags att Nibiru ska närma sig jorden och interferera med människans enhets-medvetna linje eller karriär, så är det för mig bara en spegling av universums plan för oss och vår planet. Vad finns det att oroa sig för?
Vi är ju oändliga och energin går ju ej förlorad. Den Nya Evolutionen ska, enligt min mening, bli till Love Union, i fast eller flytande form. Detta kommer att inträffa med eller utan jordmänniskan.
Under hösten får vi många svar på vad som komma skall, en spännande händelseförtätad tillvaro med avbrott, inbrott, utbrott (kosmiska som sociala) som ger nya skott och en massa smått och gott. Konvergensen av olika händelseförlopp i olika enhetslinjer betyder att explosionskrafterna kommer att minska, efter en övergångsperiod, och implosionskrafterna kommer att ta över. Kanske blir det ett "svart" hål? Snacka om implosion och conscious convergence. För mig är det inte ett svart hål utan en kosmisk "bastuba" som andas in innan toner av harmoni kommer ur tratten.
Är det inte märkligt....släpp fångarna lös.....det är vad som nu händer i bl.a Californien pga av överfulla fängelser. Vår regering vill sänka skatterna på arbete. Tänk när vi får bort allt vad inkomstskatter heter? För att få detta och även få bort allt vad räntor heter, så måste implosionskrafterna, i en kollektiv inandning, manifesteras i sin fulla blom dvs den kollektiva Kärleken måste dominera över det kollektiva Hatet och Missunnsamheten. Hur detta ska praktiskt kunna genomföras tarvar en större analys, eller wait and see.
Den Nya Människan ska ju förlösas i Norden och komma från Norden, enligt många profetior, och för att detta ska kunna förverkligas måste Jante och alla hans lagar bli transmuterade till Love Union. Våra kometer och omlopps-planeter hjälper nog till i denna process.

SLUTSATS
Elenin som en "dottercell" till Nibiru eller inte, eller om vi härrör från denna planet, spelar ingen roll, men KUL är det att leva i denna tid. Tack dåtid och framtid att jag får leva i nutid, i fast, flytande eller gas-form spelar ingen roll men helst skulle jag vilja vara ett skogstroll.
Det existerar ingen slump i våra relationer med oss själva eller andra himla-KUL-kroppar.
Odla dina sanna intressen medan tider är, du har inget att förlora om du följer ditt sanna hjärtats VÄG.

Må väl med all din implosion vid ditt väg-skäl

Tord Lyseving  Utskickat på "Relationernas Dag" ...
 

söndag 5 juni 2011

KOMETEN ELENIN*

Första gången jag, eller är det Dom, ger mig in en komet-debatt.
Om vi omfamnar alla HOT blir det en universell BOT. Vem kan tänka sig att Reinfelt eller Juholt står i en skog och omfamnar träd? Juholt var nyligen i  Nyckelviken i Nacka men det enda jag kan tänka mig att han kramade om var väl mikrofonen. Själv var jag inte där. Jag ser på alla rymdens partiklar, kometer eller meteoriter, stora som små gruskorn, som jag ser på homeopatins utspädda lösningar. Även om man inte kan mäta, med traditionella mätmetoder, de ingående beståndsdelarna i ett homeopatiskt medel så har det ju vetskapligt, empiriskt visat sig ha effekt. Sen om det är tankekraftens inverkan på medlet eller de osynliga molekylerna som har verkan eller att det är en symbiotisk ko(a)llision-samverkan, kan ju både den lärde och lede tvista om. Ett potensierat homeopatiskt medel, trots den enorma utspädningen, har effekt, VSB.

Rymdens "homeo-patiska" beståndsdelar, utspädda eller inte, påverkar de större himla-kropparna på ett sätt som inte astronomiska instrument kan mäta. Denna påverkan kan endast förstås med hjälp av "den empiriska tankekraftens förmåga att bota eller ut-rota". 11 sept 2011 är kometen närmast Solen, ett spirituellt uppvaknande?, ja, varför inte även då?
27 sept. är jorden, kometen, solen i linje, vilket kan leda till att solen släcks för några timmar eller dagar, säger en del. Hur detta ska gå till när kometen befinner sig 33 miljoner km från jorden och solens avstånd från jorden är 150 miljoner km? Varför inte? 16/17 okt. kommer kometen att vara närmast jorden (på ett avstånd av ca 33 miljoner km dvs ett avstånd 100 ggr längre bort än Månen). Vänta nu! Avståndet jorden månen är 384 000 km och avståndet jorden solen är ca 150 milj. km (tar således drygt 8 min för ljuset att gå från solen till jorden). Ok, om närmaste avståndet med kometen är 33 miljoner km så blir det ca 86 ggr längre bort än till månen.
Men, om nu komet-svansen är 900.000 km lång, vilket kanske inte denna kometsvans är?, dvs 2,3 ggr avståndet till månen. Hur påverkar detta jorden? Kometens magnetkraft-alstring, hur långt sträcker den sig?
Kanske en homeopatisk "utspädning" i vårt "enhetsmedvetna" Universum, som kan påverka jorden på ett "botgörande" sätt, och kanske bidra till några graders förskjutning i jordaxelns lutning, så att vi kan sätta tropiska frukt-träd-plantor så in i Norden. Vem vet?
När kometen kommer innnanför Solen påverkar solstrålningen och solvindarna kometens inre kristalliserade, flyktiga material som förångas och sprids ut i en slöja runt den fasta kometkroppen. Strömmen av stoft och gas som frigörs kallas coma och detta leder till en jonaktiv kometsvans som pekar bort från solen och kan bli större än solen själv. Kometer kan bli mellan 5 och 50 km i diameter. Solen s.a.s åstadkommer en "homeopatisk" utspädning av den fasta kometkroppen. Hur man sen tolkar denna utspädningseffekt, och påverkan på jorden är upp till var och en att spekulera över.
Det kommer således att hända massor av intressanta saker under hösten kanske får vi kanariefågelsång i brösten. 28 okt upphör ju Mayakalendern att gälla, på dagen LJUS (13 Ahau) och detta enligt Callemans vetenskapliga och övertygande tolkning, men det finns ju andra idéer om detta.
11 sept, 27 sept, 16/17 okt, 28 okt, en himla massa saker som ska hända + alla trevliga natur-kär-lek-fulla katastrofer som ofrånkomligt vill vara med i jordkroppens uppvaknande och transformationsprocess.
Repetition:
Jorden, månens avstånd till jorden (384 000 km=0,4 milj km), kometens närmaste avstånd från jorden (33 milj km) dvs 86 ggr längre bort från jorden än månen. Solens avstånd till jorden (150 milj km=1 AE) dvs 375 ggr längre bort från jorden än månen. Jorden, månen, kometen och solen har ett förhållande som man kan plotta på ett millimeterpapper där jorden är 0 mm, månen är 0,4 mm från jorden, kometen är 33 mm från jorden och solen är på 150 mm från jorden. Om vi sen tar hänsyn till storleken på dessa kroppar kan vi se sannolikheten i en mörkläggning, under förutsättning att kropparna är i linje med varandra. När Venustransiten, 6 juni 2012, inträffar, lär det bara bli en svart prick på solskivan, dvs Venus är ju 115 ggr mindre än Solen. Venus befinner sig på 108.200,000 km (0,72 AE) från jorden och har en diameter på 12 104 km, dvs något mindre än Jorden. Här får man tänka hur kropparna projiceras till varandra, dvs kastar skuggor och hur ljuslinjerna förmedlas. Blir det en prick på solskivan, eller vad tror du nu att det blir? En "prick" utan eller med betydelse för jordens energitillstånd?           .
Jordens diameter är 12 742 km, månens 3 476 km, Solens 109 ggr > jorden dvs 1.388,878 km och Elenin ca 4-5 km (kometer inklusive kometen Halley är för det mesta mindre än 10 km). Detta betyder, tex i ett diagram, att jorden är ca 2 500 ggr större än kometen, månen ca 700 ggr större än kometen och Solen 277 775 ggr större än kometen. En prick, men? Antag nu att kometsvansens "homeopatiska" slöja av gas och lättflyktigt stoft kan bli några hundra tusen km lång så kan vi självklart räkna med en påverkan av jorden och vårt solsystem i sin helhet. Hur vi ställer en "diagnos" av kometens inverkan på jordkroppen är lika svårt och felaktigt som att påstå att en enda osynlig bakterie eller virus är orsaken till en specifik sjukdom eller pandemi.
För att ta ett exempel:En del säger att de är allergiska mot citrusfrukter och att det är dessa citrusfrukter som är orsaken till obehagen. Den sanna orsaken till obehagen är människans eget förgiftade inre kroppsliga system och frukterna tjänar bara som kärleksfulla hjälpmedel att rensa ut dessa inlagrade gifter och slaggprodukter vilket gör att huden blir mer eller mindre inflammerad under själva utrensningsfasen. Man är således inte allergisk mot frukter utan det är frukterna som är allergiska mot människan. Detta, Nya Diagnostänkande, gäller även andra sk allergiska ämnen. Lilly Johansson på före detta Föllingegården i Jämtland, sa en gång till mig att hon gärna skulle vilja vara frukterian men kunde inte äta citrusfrukter för syrorna och att det smärtade. Hon hade en del reumatiska problem. Jag berättade att citrusfrukterna hjälper till att lösa upp förkalkningar, speciellt gapefrukt, och att man får räkna med att få smärtupplösande obehag under en utrensningsperiod, men att det sedan går över. Hur hon tog detta råd vet jag ej. Min mor och jag var där en vecka för att få ut hennes gallstenar med min speciella gallkur. Min mor tyckte mycket om Lilly och detta, inklusive miljön, bidrog nog starkt till att hon blev av med sina gallbesvär, som hon sen aldrig återfick.

APROPÅ!
Unga tjejer som ska vaccinera sig, i förebyggande? syfte, för att slippa bli drabbad av Livmoderhalscancer. Jag vill helst blunda och vakna upp om 10/20 år då jag hoppas att all denna EXPERT - POLITISKA-SYMBIOS - GALENSKAP om vaccinationer och andra onaturliga medicinska "bot-för-görande" medel ebbat ut i en "homeopatisk potensiering" som inte går att mäta eller se ragnaröken av.
Gurksmittan från Spanien då? Det är inte gurkorna som smittar utan götselvattnet. Om man har någon hum om biologisk transmutation skulle man förstå detta.
När jag bodde i Spanien hade mina vänner där en fluginvasion under några dagar. Mina vänners hus, utanför själva staden, fylldes med hundratusentals flugor så det inte gick att bo där. Jag fick rapporter om att tankbilar med avfallsdynga från städerna spritts ut över åkrarna som götselmedel innan fluginvasionen. Sambandet mellan detta och flugorna var för mig självklara. De flesta flugorna försvann efter några dagar eftersom den biologiska transmutationen haft sin verkan. Naturen tar skiten men kan även transmutera den till behövlig näring, men under en tid lider både människor och natur. Vem/vad bär skulden till denna smitta?
Är orsaken de spanska gurkorna?

Kometen ingår i en synkroniserad helhet där skulden inte kan läggas på kometen om det nu börjar skälva i jordkroppen eller att solen "släcks" för ett kosmiskt ögonblick.
I mean sincearely dear get free from your fear and the old cruel king Lear, then no cloud makes the sky clear. Jag ska i alla fall omfamna kometen i okt. och hälsa den välkommen.
Om jag tex hade varit "styrman" Reinfelt så hade jag även omfamnat SDs Jimmy Åkesson och inte sett honom som ett hot utan bot. Just det, jag hade omfamnat honom och önskat han och hans grupp och väljare ("kometsvansen"), välkommen in bland herr-me-linjerna i lek-kammaren. Även en oborstad katt kan bli transmuterad till en "äkta" ras-katt. 
- Du blandar och ger i en salig röra så jag fattar inte vad Jimmy har med kometen att göra.
- Vi är alla små kometer i universum, med eller utan svans, utspädda eller i fast form, där tankekraften kan påverka allt i vår väg.
Alla politiker borde gå en träd-kramar-kurs. Varje medborgare i ett land borde ha minst ett favoritträd var att krama, under sin livstid och även efter, dvs varje nyfött barn borde få sig tilldelat ett livsträd med namnbricka.

*Kometen upptäcktes av en rysk amatörastronom Leonid Elenin.
Om vi tänker på kometens svans, den ger oss en chans, kanske kommer vi i trans, att vår planet avgår med en spirituellt uppvaknande avans i frihetens kadens.

Må frukt-ans-värt bra, utan fruktan

torsdag 2 juni 2011

PANDEMIER

Pandemi låter inte som en epidemi utan mer som en invasion av Pandor. Tänk om så vore : D. Regeringen, med hjälp av lobbande läkemedelsindustrier, Socialstyrelsen och Läkemedelsverket i ett allskönt ryggkliande, köpte förra året in vaccin för hundratals miljoner skattekronor. Ytterligare ett naivt och okunnigt regeringsbeslut som ledde till en förväntad FLOPP i kubik och en stor förlustaffär för skattebetalarna. Hur många floppar behöver människan innan hon fattar? Hade detta skett i en industri hade ledningen blivit avsatt men icke de ansvariga politikerna.
Vi har ju för tusan Dem-okrati, demokratiskt valda politiker med ordens manipulerande tungo-spel med ett diffust ansvar. De sitter demokratiskt fastnaglade på sina taburetter utan självkritisk granskning och vett att avgå. I en Vi-okrati vore detta omöjligt. Själv har jag aldrig tillåtit vaccinationer av mina barn. Naturen har sina egna medel med "antibiotiska" effekter. Detta borde också läras ut i skolorna, men rädslans makter hindrar, men wait and see, en ny ordning är på intågande.

Hundratals, (jag tror att det är tio-tusentals), unga människor har fått livet förstört (om inte intelligenta radikala åtgärder nu vidtas) i form av biverkningar som lett till diagnosen Narkolepsi pga politikers och läkemedelsexperters okunskap och oförmåga att se sjukdomars orsak och verkan. Diagnosen borde i stället vara "politikers kranka blekhet" förkortat PKB" alternativt "Läkarexpertisens Krankhets-Syndrom", förkortat LKS. Själv var jag nog "kronisk" Narkoleptiker under min uppväxt eftersom jag ofta när jag åt kött blev så trött så jag måste vila. Ja, ibland när jag åt kött kändes som om det var någon som slog mig med en klubba i huvudet. Nu förstår jag orsaken men då? Allt mitt idrottande var väl det som höll mig vaken och aktiv. Antag att vi hade haft ett Miljödepartement För Moder Jords Hälsa, som ansvarat för rekommendationer till folk om deras hälsa och levnadsvanor med en ledning av personer som lever som dom lär och har full insikt om sjukdomars orsak och verkan, SÅ SKULLE aldrig vaccin överhuvudtaget användas. Hur länge ska vi behöva dras med denna okunskap som finns i vårt "Dum-okra-tiska Representanthus"?? I en Viokrati med ett Miljödepartement, med riktiga miljövänner, kommer det bara hälsosamma goda råd till medborgarna där ledningen i detta departement är omutbara och opåverkbara av läkarexpertis, lobbyister, Socialstyrelsen och allt som har med LäkemedelsVärk att göra.
- Nu har du öst ur dig tillräckligt. Du brukar ju själv säga att vi har vad vi förtjänar och att detta beror på det energitillstånd vi har.
- Javisst ja, jag glömde bort mig för en stund, och självklart har vi vad vi förtjänar men jag blir så fö.....at otålig ibland. Egentligen behövs ingen otålighet eftersom allt ändå sker per automatik. Naturen, den mänskliga och den omkring oss får ha sin gång, med tiden kommer näktergalens sång, i våra bröst, kanske nu till höst.

I Den Nya Tiden som nu är här, behöver vi ett Miljödepartement som företräds av hälsosamma LEVNADSKONSTNÄRER som inte är intresserade av att vika ut sig eller mutas för att locka till sig röster. Hymlandets tid är snart förbi. När ska den giftiga, klyvna tungan bli HEL-HET, befriat från bedövande gift? Detta Miljödepartement ska inte underställas politiska makthavare utan vara fristående och självbestämmande. Detta går att förverkliga med rätt val av människor.

ETT GOTT RÅD
Är att INTE använda syntetiska man-i-pu-le-rade VACCINER, utan hellre "dosera" kroppen med bl.a VACCINIUM MYRTILLUS dvs BLÅBÄR, som är ett av många verksamma, miljövänliga NATUR-medel som BOTAR och håller tarm och kropp i TRIM. Själv äter jag en tekopp blåbär varje/varannan dag. Javisst ja, man får ju inte säga att ett naturmedel botar, aj aj, vad har jag nu sagt, kortet är lagt snart öppnas pandoras bottensats med en magisk skatt.
Anm. Blåbär är ett mycket nyttigt bär. Den blå färgen kommer från antioxidanten Antocyaniner, och kan förebygga hjärt- och kärlsjukdomar, samt förhindra hjärnans åldrande. I blåbär finns tex kalium, kalcium, magnesium, fosfor, C-vitamin, järn, B-vitamin samt betakaroten. Blåbär har använts mot dålig syn, hudproblem och diarré. Karotenoidet Lutem är bra mot grå starr och ögonsjukdomar. Diabetiker bör äta blåbär varje dag eftersom det reglerar blodsockret vid både högt och lågt blodsocker.

HÖR OCH HÄPNA?
En vetenskaplig undersökning på några hundra patienter med kronisk diarré har gjorts på Kuba. Den kvinnliga forskaren, som jag samtalat med bedrev, en gång i tiden, sina doktorandstudier på KTH i Stockholm, och arbetar nu på ett forskningsinstitut på Kuba. Den vetenskapliga undersökningen visade att de flesta blivit av med sin kroniska diarré efter bara några veckor. Nu kommer "hör och häpna"! Patienterna fick kapslar som innehöll vulkansand och samma sort som många av mina vänner och jag själv äter. På Kuba av alla ställen? Kanske kan Narkolepsi botas med vulkansanden. För mig personligen finns inga obotbara sk sjukdomar.

VÄLFÄRDFör mig är välfärd inte en ökning av vår BNP-paradox utan en färd-VÄG beströdd, inte med törnen, utan med frukt-kärnor som leder till frihet och harmoni, kollektivt som individuellt.
Individens Frihet och Lycka dvs BNP blir IFL.

Frukt-ans-värda hälsningar
Tord, VD för ett byggföretag som nu är uppköpt av en större byggkoncern. Jag ser mig mer som en Visionär Dåre än en traditionell VD.