fredag 29 juli 2011

"TREDJE VÄRLDSKRIGET"

Vi utkämpar nu ett "Tredje Världskrig"! Enligt mitt sätt att se det så är det i första hand ett krig mellan Tankar, Energier och fysiska strukturer, på nionde steget i Mayatemplet/Mayakalendern. På ett högre plan är det själarnas "karmiska", andliga och oändliga kamp mellan explosion och implosion, ett Universums "Perpetum Mobile". Just nu är vi inne i en FAS som vi "matematiskt" kan kalla för "break even point" eller enklare uttryckt kulmen på explosionsfasen, dvs innan implosionsfasen tar över och träder in på vår världsarena och i vår "Lidandets Evolution", som ska transmuteras till Love Union.
Om vi går ner på det fysiska planet står kampen mellan Den Kärleksfulla Livgivande, Fruktbara Energin och Den Destruktiva Lönsamma Kemikalie- och Livsmedelsindustrin.
CANCERPARADOXENFör många år sedan uttryckte jag i tal och skrift att: Ju mer pengar cancerforskningen får ju mer cancer får vi. Då var det laddat och folk ryggade när jag påstod detta. Till min förvåning hörde jag, för några dagar sedan, en forskare uttrycka precis samma sak i ett TV-program som handlade om cancerforskningens tillkortakommande. Det börjar bli ett uppvaknande även bland en del forskare som inser cancerforskningens misslyckande. Flera experter vänder numera denna forskning ryggen och väljer andra vägar. Mina uttalanden på 80/90-talet var mycket obekvämt för många som mycket annat som jag sa och gjorde. Nu börjar dessbättre fröna gro och "tiden komma ifatt".
Alla människor som ger bidrag och pengar till cancerforskningen, vare sig det är barn- eller vuxencancer, bidrar EJ till att lösa cancergåtan utan, paradoxalt nog, tvärtom.
Som jag ofta envist uttryckt är cancerns gåta löst för mer än 25, 50,....år sedan. Det paradoxala är att detta inte gått upp för makthavare och blint lönsamhetstänkande läkemedelsindustrier, samt traditionella läkare och forskare som sysselsätter och göder sitt dåliga samvete, och där pengar och krutgubben Nobels pris är lyckan till framgång.

JAG ANSE FORTFARANDE ATT PENGAR ÄR EN SLAGGPRODUKT UR EXPLOSIONSSTADIETS GIRIGA ENERGIFÖRHÅLLANDE. EN FÖRUTSÄTTNING FÖR ATT KOMMA IN I IMPLOSIONSSTADIETS MERA KÄRLEKSFULLA ENHETSMEDVETANDE OCH LIDANDEFRIA STADIET, FÖRUTSÄTTS ATT PENGARS MAKT OCH DESTRUKTIVA KRAFT MINIMERAS, TILL FÖRMÅN FÖR MÄNNISKANS EVOLUTION, TRANSFORMERAT TILL LOVE UNION.
För att tala om, en för mig icke önskvärd Union, där EURON ingår och dess kostlade utbredning. Om vi vänder på ordet EURON blir det NO RUE dvs INGEN VÄG. För mig ingen sund eller framkomlig väg mot lyckoriket. För att vidare även koppla detta till EU-förbudet med olika naturliga örtmediciner, så kallas RUE för "Herbs of grace" i litterära arbeten. Rue var också planterat av trädgårdsodlare i Shakespeare´s Richard 11, för att markera stället där drottningens tårar föll på när hon hörde nyheten om Richards tillfångatagande.
Några tårar lär inte flöda i EU-parlamentet, där storbolagens kapitalstinna lobbyister springer som skållade råttor, utan där flödar Euron i "bifloder" för att med konstgjord "andning" hindra unionens sönderfall. De förebyggande, sunda åtgärderna lyser med sin frånvaro pga den kollektiva,parlamentariska, omedvetenhetens kranka blekhet. Vi behöver ett Nytt Par-lament där visheten lyser med sin närvaro i PAR, med visa män och kvinnor som har insikter i orsak och verkan utifrån ett holistiskt betraktelsesätt, och som är befriade från makt- och kontrollbehov samt totalt befriade från girighet. Nu på Nionde Medvetandenivån måste detta kunna infrias.

Därför MÅSTE, enligt alla karmalagar om orsak och verkan, de nu existerande,korrupta penninginrättningar, som vi ALLA har bidragit till (i detta eller tidigare liv), omvandlas till kapitalfria inrättningar där nya sunda livsinvesteringar inte har med pengar att göra utan med frisk-hets-dragnings-rätter. Detta är ju på gång, dvs TRANSMUTATIONSPROCESSEN sker numera med ett tempo som vi aldrig tidigare upplevt i vår historiska existens. Därför har vi alla "karmiska" prövningar som kommer tätt om given i vårt nuvarande tidsmedvetande. 
- Men hur tusan ska ditt system med sundhets-dragnings-rätter se ut då?
- Enkelt som en plätt min vän. Det är lika enkelt som att införa nya nyckeltal i bokslutens balansräkning, som inte bara har att göra med pengar utan med kärleken till sina medmänniskor, anställda och även till sig själv. Sen spelar det ingen roll om det är ett EU eller ett företag. Om tex ett företag tillverkar ett dödligt vapen eller giftig kemikalie, och utsätter sina anställda och medmänniskor i allmänhet, för risker av olika slag, så är för det första själva produkterna människoförnedrande och konsekvenserna förödande TROTS det stora bidraget det ger till BNP och den sk VÄLFÄRDEN. De Nya Nyckeltalen i dessa bolags bokslut kan inte bli annat än negativa, vilket skulle leda till konkurs. Om de ekonomiska nyckeltalen Kassalikviditet och Soliditet ställs mot de nya nyckeltalen med "graden av kärleksfull medveten tankekraft" kommer kassalikviditeten och soliditeten att blekna i förhållandet till den mänskliga, sunda utvecklingsaspekten. Vi bygger ingen VÄLFÄRD utifrån traditionella NYCKELTAL utan med Tankeformer som kan omsättas till hälsa, harmoni och frihet.

ALLA SJUKDOMAR, INKLUSIVE CANCER ÄR RESULTAT AV MÄNNISKANS FÖRHÅLLANDE TILL EXPLOSIONSENERGIER. DETTA EXPLOSIONSSTADIUM, MED FRONTALLOBENS ÖKNING (SMARTA INTELLIGENSENS EVOLUTION, TROTS MINDRE HJÄRNA ÄN NEANDERTHALAREN), EXISTERAR SÅ LÄNGE SOM MÄNNISKANS TANKEFORMER ÄR I DESS-HARMONI MED NATURLAGARNA. TANKEFORMER I IMPLOSION CENTRIFUGERAR UT EXPLOSIONSFORMERNA OCH FÖRPASSAR DOM SOM BRÄNSLE TILL SOLEN OCH NYA SOLARS BILDANDE. DETTA BETYDER ATT DÖDEN INTE EXISTERAR UTAN ATT MÄNNISKAN ÄR ETT PARTIKULÄRT, ORGANISERAT KNIPPE AV EVIGT "PERPETUM MOBILE".
ALLT ÄR GIVET I KÄRLEK TILL MÄNNISKONATUREN MEN GRADEN AV KÄRLEKSFULL MEDVETENHET (ELLER KÄRLEKSFULL TANKEKRAFT) KAN ENDAST SPIRA OCH MAXIMERAS FRÅN ETT LIDANDEFRITT ENERGIFÖRHÅLLANDE I OCH UTANFÖR MÄNNISKONATUREN.

Det förekommer mycket skrivande och ord-krigande nu i vår tid om bl.a hur EU, politiker, kemikalie- och läkemedelsindustrin koagulerar till ett MONSTER som ska ha makt och kontroll över den enskilda individens frihet att välja LIVSVÄG. För egen del har jag valt en lidandefri, sjukdomsfri, pillerfri. kemikaliefri, drogfri och energisnålt levnadsförhållande.
Jag är även befriad från pengars impregnerade makt-girighets-förhållande. Nääää, kanske inte till 100%, kanske 90%. Det är kul med procentsatser.
Jag tänker att ju fler förbud, med hjälp av maktvapnet pengar, som skapas av tex EU, myndigheter, politiker och lobbyister, ju snabbare faller dessa maktstrukturer på sina egna tillkortakommande och vinstgiriga GREPP.

Det finns ingen genväg till Lyckoriket, lika litet som det finns eller kommer att finnas ett piller som kan bota cancer. Cancer kan endast botas och helt utplånas genom att utplåna själva grundorsaken. Ett livsträd som inte får tillräcklig naturenlig näring i harmoni i sitt rotsystem kommer att snabbt utrotas. På samma sätt är det med människonaturen. Om människan fortsätter med sina kost- och levnadsvanor med köttprodukter och ...........
- Vänta nu, det där har du ju tjatat om i stort sett i varje nyhetsbrev. Kan du inte komma med lite mer konstruktiv läsning för oss som blir fullmatade med negativa, domedags-profetiska skriverier och undergångs-scenarior?
- Ja, tänk om allt det man tänker och skriver skulle manifesteras inom bara några dagar. Vilken lycka för en del av oss. Vi får räkna med, i vår transformationsprocess, att "Nycklarna" till lyckoriket finns men att skattgömman där dessa nycklar finns kräver ett letande likt arkeologen som putsar sig fram i terrängens svårfångade labyrinter.
De som vill skapa ett samhälle i harmoni gör det och de som vill ha kvar det gamla kakafoniska samhället kan ju få ha det. Vem vill inte vara lycklig, stark, osårbar och totalt befriad från allt vad lidande heter?? Tänk om vi skulle introducera det vetenskapliga arbetet som Pottenger gjorde med 900 katter i början av 1900-talet, i alla skolor och ut i TV, så skulle man förstå och de flesta skulle få sig en riktig tankeställare eller kanske tankesmällare! Låt Den Nya Kunskaps-Bomben brisera!

VEM VINNER DET TREDJE VÄRLDSKRIGET?Kampen mellan det Onda och Goda pågår. Alla fysiska, emotionella, mentala och andliga MONSTER är menade att centrifugeras ut i Universums solsystem för att det jordiska Lyckoriket ska kunna BYGGAS! Äntligen är detta på ingång i vår Evolution. Det går helt enkelt inte att undkomma. Samma sak gäller tex cancer. Den kan utrotas genom rätt VAL av levnadsvanor, så det finns ingen tid att förspilla på att den traditionella forskningseliten kommer att lösa detta. Endast DU kan lösa dina egna problem genom att ta ansvar för dina egna levnadsvanor. Lösningarna finns. Pandoras ASK är öppnad, och ut strömmar nya livskrafter som lyser av HOPP utan förtvivlan.
Under hösten kommer Trösten med prövningar som leder rösten, in i ett kollektivt Mål-brott, snart kan vi bygga vårt smurfiga, frihetens SLOTT.

Oj vad svalorna tjattrar och flyger i samlad trupp utanför mitt fönster. Ovanligt aktiva idag, på dagen Ljus 4 (enligt Mayakalendern). Är även svalorna synkade med Mayakalendern?Dom är som en vind som vrider och vänder sig om, och öppnar jag fönstret så smeker dom pianotangenterna i en brusande fors-ton av glädje och lekfullhet. Minst 20 svalor kommer i omgångar mot mitt fönster och klipper med sina vingar. Jag viftar och tjattrar tillbaka och vi får en kontakt som jag kan bära på mina egna "vingar". Svalornas kollektiva tjattrade, glädje och lekfullhet är ett TECKEN i tiden. Kan deras glädjefulla, demonstrativa flygkonster bero på att deras ungar snart är flygfärdiga? Eller, känner dom något Nytt som i luften surrar?

SAMMANFATTNINGEn vän hade skickat en länk från Gaia Health, där de skriver: "A stunning theft (storslagen stöld) of our rights is happening now, right under our collective noses. We´re losing the right to manage our personal health as we see fit". Fit betyder här livskraft men kan även betyda individens seger i kampen för tillvaron, det naturliga urvalet. Fit kan även betyda häftigt anfall, attack av sjukdom, krampanfall, epileptiskt anfall. Kul med engelskans olika betydelser av ord.
Vidare: "We combat genetically modified foods, loss of access to vitamins and herbs and much more. The war is being fought on so many differents fronts that we are all suffering battle fatigue. We win an occasional bout, but lose most, which adds to our frustration".
Jag kan förstå denna kollektiva ökande frustruation MEN, min strategi är att konsumera minimalt, hålla mig helt fri från allt vad sjukdomar heter och leva så energisnålt som det är praktiskt möjligt. Glöm inte att: Den som botat sig själv från allt lidande har botat HELA världen. Gamla strukturer kommer, av nödvändighet, att falla på eget (och delvis på andras) grepp, gör en sidostepp och vi håller makten kort, snart vi bygger det fria och harmoniska kunskapens FORT. FORT står för Freedom Of Renewconstructed Tribun.

Hoppas vi i Sverige kan bli 10 000 personer som ansluter sig till  https://www.facebook.com/event.php?eid=221992987839289#!/event.php?eid=118312194916735
Läs även:  http://tordlyseving.blogspot.com/2011/05/manifestation-for-ett-energisnalare-men.html
 
Vi är för närvarande drygt 9000 personer som anslutit sig i Sverige. Hjälp till så vi kan bli 10 000 som kan ge EKO i vår kommande värld av flygkunniga FRIA piloter.
PILOTER står för Post (stötta) Individual Liberation Of Transmuted Energy Reality. 
 
 

måndag 25 juli 2011

EVOLUTIONENS GENVÄG

Det är fortfarande INTE jag som skriver detta utan en kollektiv andlig kraft som bara använder mig för att förmedla allt vad jag skriver. I ett tidigare Nyhetsbrev skrev jag om "Den Nya Utvecklingsläran". - Ja,ja, på sätt och vis ganska kul att läsa men tröttnar du inte på att mala på mitt ditt "köttuggande" om ditt sätt att se på uppvaknande, enhetsmedvetande och frihet. Det är ju inte så lite utspäjsat. Kan du inte vara lite kort nån gång?
- Frukt-kött-tuggande heter det om du syftar på mig, din lilla Jante-fjante-prick. Trots allt gillar jag den pricken. Ok, kort sa du-tja, jag kan väl leverera en kortis då.

Kul med Maya-kalender-Callemans forskning om Mayakalendern. Vad jag försöker göra är att roa mig med att pussla ihop en del lösa pusselbitar i vår evolution med mitt fruktskal, jag menar frukt"lim", kanske rim och stim. Min korta fortsättning på nyhetsbrevet "Den Nya Utvecklingsläran" kan bli:
Enligt den uthållige Calle-man-kalender-strävsamma-oxen så upphör Mayakalendern den 28 okt 2011, och INTE den 21 dec 2012. Jag ansluter mig till Callemans tidräkning, verkar mest logiskt, även om jag själv inte är fixerad vid ett bestämt datum. Jag menar mer "Panta Rei" dvs att allting flyter. 

Den första nivån i Mayakalenderns medvetandeutveckling, Cellulära medvetandenivån, inleddes för 16,4 miljarder år sedan, där varje dag och natt är ca 1,26 miljarder år. Det finns 7 dagar och 6 nätter på varje "trappsteg" upp till nionde trappsteget i "tempelpyramiden". Talet 13 kan, äntligen i vår tid, transformeras till ett turtal. Från fröet i Dag 1, dvs starten för 16,4 miljarder år sen, genom groning, spirande, blad, knoppning, blomstring till frukt. Observera att alla "Trappsteg" i Maya-kalender-templet går på samma sätt från frö till frukt, så det betyder att vi numera har många frukter att skörda från alla "bus-frön".
- Ja, ja, ja, men du skulle ju vara kort och jag orkar inte lyssna till allt vad Mayakalender-tugget vill förmedla. Var kort nu! Använd din känsla istället för dina mentala strukturer.
- Lugn min otålige vän, det kommer att bli kort. Jag börjar med några nuvarande, synbara, vetenskapliga "fakta". En människocell innehåller ca 21 000 gener. DNA-spiralen har 3 miljarder baspar vilket blir 6 miljarder nukleotider. Om du har en rep-stege och du vrider den blir det som en DNA-spiral med ett visst antal trästeg att "klättra" på. Antag att vi kapar av varje trappsteg på mitten så utgör halva trappsteget en nukleotid och två halvor blir ett baspar. Om man förstorar en nukleotid blir det också en spiral med miljarder små.....-eller?
Vad är egentligen en cell? Finns det även andliga "Celler"?
Tänk om det nu vore så att Mayakalenderns första cellnivån var en "nukleotid" och att man på en logaritmisk skala kunde tänka sig att varje ytterligare "nukleotid" i vår utveckling skulle adderas för varje miljard år, så skulle alltså jordens ålder vara minst 6 miljarder år. Om skalan är logaritmisk gäller ju inte denna förenkling. Eftersom Mayakalenderns tideräkning och medvetandeutveckling mer påminner om en logaritmisk kurva, så blir det lite mer komplicerat.
 
Formeln för Medvetandeutveckling:       M = kMTK x g^(X - 1) där M = Medvetandeutveckling, kMTK = graden av kärleksfull Medveten Tankekraft, g = gyllene snittet, X = Energitillståndet där X går från 1 till 10. Det finns även en ekvation om kMTK dvs kMTK = gMU x .......Kanske en annan gång. To komplex at the moment.
 
Ekvationen M är en exponentialekvation och finns presenterad i min bok "My Path to Freedom", där ekvationen bygger vidare på Einsteins Relativitetsteori.  (X - 1) är exponenten till gyllene snittet. Jag skulle i dagsläget kunna skriva en bok om enbart denna "flummiga" och dubbel, kanske trippel- eller multi-tydiga ekvation. Det kan inte bli en doktorsavhandling eftersom det dess bättre inte finns några "kvalificerade" opponenter till den. Dom kommer när tidsmedvetandet det tillåter, och är väl etablerat, sisådär efter 2013. 13 blir ju ett lyckotal. Nu när Mayakalendern snart ska upphöra och vi har "mättat" oss, så länge, med 3 miljarder baspar i vår DNA-spiral på Nionde Trappsteget i "spiraltemplet" så undrar ju jag vad som kommer sen? Om vi nu har gjort en vriden, och sammanlagd "spiraltrappa" (summan av alla DNA-spiraler i människans kropp) som är lika lång som sträckan t.o.r till Jupiter, taget 60 gånger dvs 650 miljoner kilometer, så har vi ju bara börjat nysta på kosmos oändliga medvetandeutveckling, eller bara skrapat på ytan av "kunskapens äpple/frukt".
Med dagens teknologi kan vi med nöd och näppe få iväg en farkost till Jupiter och kanske en bemannad farkost till Mars under år 2033, eller var det 2030 som NASA går ut med?
Om vi nu tar 60 ggr t.o.r till Jupiter så betyder det att vår DNA ligger (jag orkar inte räkna) betydligt längre ut i rymden än vad den tekniska utvecklingen presterar. Kanske är det därför vi har en sån diskrepans mellan Tanke, Energi och Struktur? Vilka gudomliga, kärleksfulla tankeformer har skapat detta oändliga "DNA-medvetande", där ju, relativt sett, "ALL" information finns. Hur många Nukleotider eller baspar får plats på vår "DNA-vridna-karriär-stege"? För egen del ser jag inga begränsningar. Det blir kul att se när "frukterian-genen" bryggas in i Spiralen TY då lär det bli ett "frukt-ans-värt" liv i forskarvärlden, men hälsosamt till TUSEN. När väl detta "frukterian-bas-par" (som inte finns på facebook) kommer till oss människor och får sin plats i vår DNA-spiral, blir det ett "frukt-ans-värt", kvant-frukt-bart språng i mänsklighetens medvetandeutveckling.
                           Om man avvecklar en inveckling leder det till en sund utveckling.   Enhetsmedvetande är att vara ETT med ALLT.
Detta skulle ju vara kort, så jag sammanfattar:
Den Första Utvecklingsnivån (Cellulära medvetandenivån=trappsteg ett i Mayatemplet) - inleddes för 16,4 miljarder år sen, enligt Mayakalendern och Jorden bildades för 4,6 miljarder år sedan under dag 5 i denna undervärld. Enligt den Geologiska tidsskalan bildades jorden för 4,54 miljarder år sedan, vilket stämmer bra överens med Mayakalendern. Enligt bibel-text-troende bildades jorden för 6000, 10 000 eller 20 000 år sedan. Det verkar som att bibeltolkningen närmar sig den geologiska tidsskalan, med tiden.
Kanske den geologiska tidsskalan närmar sig Maya-kalenderns "tidstrappa", och Mayakalenderns tidsskala närmar sig "genvägen" till Lyckoriket?
DNA-spiralen har 3 miljarder baspar och 6 miljarder nukleotider. Om vi tar bort nukleo i ordet nukleotider så återstår tider. Eftersom all information ligger i basparen och det finns oändligt utrymme kvar att expandera DNA-spiralen med fler baspar eller nukleo-tider, så befinner vi oss i det oändliga tids-rummet, där tideräkning blir ointressant, eftersom ALLA har rätt i sin tideräkning, vare sig det är en biblisk, geologisk, Mayansk, genetisk eller imaginär. Enhetsmedvetandet säger att ALLT är RELATIVT och LIKA RÄTT, oberoende av vilken RÄTT man väljer att konsumera. Den absoluta sanningen är lika relativ som Universum är infinitesimal (ordet syftar på användandet av oändligt små storheter som ju Nukleo-tiderna är). Sen finns det ju en orsak och verkan beroende på vilken RÄTT man väljer. Detta är ett spännande område att utforska. Förresten! det är redan utforskat till stora delar.
Min egen uppfattning är att jorden är betydligt äldre än 6 miljarder år (från 6 miljarder nukleotider), kanske måste vi ta det gånger 3, och att tiden inte är linjär utan mer följer en exponentialfunktion p.s.s som min egen hopsnickrade "Nya Relativitetsteori", som jag inte släpper greppet om i första taget. En ålder på en människa eller fysiskt föremål kan vara allt ifrån linjärt och ickelinjärt fysisk, emotionell, mental och andlig. Min andliga ålder är kanske 33 miljarder år, kanske 333 miljarder? Vem kan hindra mig att vara det? Födelseattesten är bara en fysisk referenspunkt utan holistiskt innehåll, en oändligt (infinitesimal) liten storhet i helheten.
Anm. Jag börjar tro att min "Nya Relativitetsteori" är synkad med Mayakalendern. Om Maya-Calleman gav sig hän att förstå denna och koppla den till Mayakalenderns medvetandeutveckling, borde han minst få det alternativa nobelpriset. Förresten, det borde han även utan att förstå den, med tanke på hans idoga forskning om Mayafolket och dess/våran gamla Kalender.
 
Hövdingen har talat Ugh, Ugh mitt frukttugg kanske öppnar en glugg och skapar en ny Bug ("bi-flod").
 

torsdag 21 juli 2011

DEN NYA UTVECKLINGSLÄRAN

Jag ska börja med ett uttryck av Albert Einstein, som jag hämtat från Leif A. Arnolds vetenskapliga artikel "Breaking down complex molecules and Beyond the qantum barrier".
Posted Febr. 2011. Se www.cmef.eu Följande- Einsteins citat: "The difference between the most learned of Mankind and the least learned of Mankind is infinitesimally small and insignificant when compared to the vast pool of knowledge that Mankind hasn't even touched the surface of yet". Jag kan inte annat än tycka om denna formulering och hålla med. Om den "relativt totala" kunskapen representeras av ett äpple så har vi bara skrapat lite på skalet. Återstår således många lager och fysiska och andliga djupdykningar innan vi når in till kärnhuset. Om nu "kärnhuset" finns därinne eller därute återstår att se.

- Tänk dig om 5 år, då har vi en Ny Utecklingslära.
- Vaddå? du med dina läror, vad ska du inveckla dig i nu då?
- En del traditionella forskare har påstått att vår DNA eller arvsanlag skiljer sig ytterst litet från djurvärlden och att vi har mer som förenar oss än skiljer oss åt.
- Ja, det är ju bevisat med all den vetenskapliga kunskap och svin-dyra instrumentuppsättning som dom har, så det går väl inte att förneka eller tro nåt annat, men du ska väl hitta på ett annat sätt att tolka det, kan jag förstå?
- Jag påstår att vi om 5 till 10 år har en helt annan Utvecklingslära. Jag ska börja med ett påstående: Djuren har sin genetiska uppsättning och människan sin. Varför människan inte skiljer sig så mycket från djurvärlden beror på att hon ätit djurkött, död föda, under tusentals/miljontals år. Detta köttätande har lett till att vi har en genuppsättning som liknar djurens. Det djur som vi liknar mest lär vara grisen. Våra genuppsättningar är närbesläktade. Så mycket griskött som människan ätit under mänsklighetens historia så är det väl inte konstigt att det har färgat av sig på människan och hennes DNA-molekyl. Jag träffade en gång på 70-talet två tvillingbröder i Jössefors vid en fiskodling. Dom berättade att dom bara åt fisk varje dag och sen lång tid tillbaka. Det som slog mig då var att deras huvuden såg ut som fiskhuvuden och det mest anmärkningsvärda var att deras ögon såg precis ut som "slemmiga", vattniga fiskögon. Jag höll på att skratta på mig när dom berättade om sitt liv med fiskar, men skrattet fastnade visst i halsen, som ett fiskben.
- Näää, nu är du ute och flummar igen, människan är ju "kronan på värk-et" på denna planet, vi är smarta, intelligenta, kreativa och vi leder ju utvecklingen på planeten.
- Sure, min motvallsprick. Antag att människan varit frukterianer i stället för köttätare. Då skulle vi ha en helt annan genetisk uppsättning än djuren. För mig är det en självklarhet att hela vår utvecklingshistoria styrs av den energi vi tillgodogör oss och detta påverkar varje liten cell. Om vi nu hade varit frukterianer i många tusentals år så skulle det tex inte existera några sjukdomar, girighet, korruption, makt och kontroll, krig eller lidande i någon form. Planetens befolkning skulle även vara betydligt mindre i antal, säg i runda tal hundrafalt färre. En annan sak är att vi inte skulle ha ett tarmsystem, tjocktarm och tunntarm, på en längd av ca 8 - 10 meter. Då skulle tarmsystemet vara betydligt mindre. Jag drar till med högst 2 meter och helt utan tjocktarm. Våra hjärtan skulle vara som en ärtas storlek, vi skulle inte heller behöva ha något immunsystem, inte heller någon galla, mjälte eller sköldkörtel + en massa andra saker som vi inte skulle behöva ha i våra kroppar. Hur detta skulle påverka vår hjärna kan ju inte vara allt för svårt att förstå-eller? En rolig grej, som jag är 100% säker på att vi inte skulle ha i våra kroppar är den sk Blindtarmen, vadå blindtarm, det är ju för tusan en sekretions-körtel med en speciell uppgift att sköta. Detta borde också läras ut i skolorna. Ja, det är mycket nytt-igt under Solen som skulle behöva läras ut. Varför ska det gå flera generationer innan denna kunskap kommer ungdomar till godo?
Hjärnan skulle inte ha det "tarmutseende" som det har idag utan bestå av "svarta implosionshål" som vore som kosmiska antenner för att kunna kommunicera med våra kära utomjordingar på andra planeter. Dessa hål skulle kunna suga åt sig imaginär kunskap på ett sett som vi aldrig tidigare erfarit. Det skulle leda till en helt annan Harmoni, helt utan kakafoni. Det skulle bara bli harmoniska kanarie-fågel-sånger i våra bröst.
- Oj, oj oj nu har du spejsat ur totalt. Det låter ju ganska kul men du kan ju aldrig räkna med någon vetenskaplig acceptans för dina fantasifoster.
- Nää, jag är inte ute efter det heller. Mina "fantasifoster" är bara till för dem som vill se verkligheten på ett annat sätt än den traditionella. Vi behöver det i den Nya Tidens och det Nya Uppvaknandet, dvs någon som sticker ut hakan och slår hål på gamla myter. Ingenting dumt sagt om varken Darwin, grekiska och icke grekiska filosofer, Freud, jordgrävande arkeologer eller siare av olika kategorier. Vem vet vem av alla dessa historiska personer som vi varit i våra tidigare liv. Det är ju inte kul att hålla på och kritisera sig själv.

Att kunna känna in våra egna tidigare liv och livserfarenheter ingår också i den Nya Utvecklingsläran. Att kunna känna enhet med både vår egen historia, sen tusentals år tillbaka i tiden samt kunna känna in våra vänners och nära anhörigas tidigare liv med oss är också en del av den Nya Utvecklingsläran. Då behöver man inga som helst syndernas förlåtelse av någon konstlad religionsutövare, eftersom man är sin egen "präst", som man har kontakt med i tidigare liv. På samma sätt gäller andra yrkesutövningar.

Den Nya Utvecklingsläran (DNU) bygger på andra tankeformer som är resultat av verkliga upplevelser i nutid, som tex att ha sett ett antal av sina egna inkarnationer, upplevt den andliga världen genom spöken, skuggfigurer, suddiga eller helsvarta figurer som inte hindras av väggar eller andra fysiska hinder. När vi kommer dit lever vi i det "gränslösa" landet eller den gränslösa planeten eller universum. I DNU ingår en tro på att vi som människor är koagulerade Tankar från en högre dimension, dvs inte att vi härstammar från aporna utan är avkomlingar från andra planetsystem eller andra Galaxer i Universum.
Vad är en Människa? Svar: En Koagulerad Tanke!
- Men vem är det då som Tänkt denna Tanke?
- Antag nu att verkligheten och människans totala kollektiva mängd av FANTASI också är en verklighet dvs att min egen fantasivärld på denna planet är realiteter på andra planeter eller Galaxer i Universum. Alla våra tankeformer är redan omsatta i vårt oändliga Universum. Varför det inte är omsatt på vår jord beror på att förutsättningarna inte finns. De finns bara på de högre "planen". Om jag nu sen barnsben haft en massa bild- och flygupplevelser i mina drömmar, hela tiden sett ljustunnlar, människor, figurer osv när ögonen varit slutna eller i mörka rum, och senare sett spöken eller svarta figurer med öppna, vakna ögon och pratat med dom, sett en massa tidigare inkarnationer, mina och andras, sett färger runt personers kroppar pulsera olika starkt och skifta färg (auraseende), känt närvaron av andliga varelser så starkt så det är verkligt. Detta är tillräckliga "dokument" för att min utvecklingslära startar från en andlig dimension, som sedan blir till en Koagulerad Tankeform. Mitt SYNTES-begrepp klargör detta dvs Synkroniserad Tanke Energi Struktur. Det startar och styrs från Andeplanet för att sedan koagulera i mer fastare former. Min TES-modell ligger till grund för min Nya Relativitetsteori.
FRÅGA: Vad kommer först hönan eller.........Nää, jag menar vad kommer först, explosion eller implosion? Finns det någonting däremellan, på ett högre plan, som vi inte har förstått?
- Ja,ja du är väl ute efter ett erkännande från den traditionella forskarvärlden eller kanske tom Nobelpriset?
- Kul att du är med, med alla dina små nålstick, min lilla fjant-Jante. The Noble-price vore ok. I övrigt är jag mig själv nog, det räcker fullt ut med att jag kan erkänna mig själv och någon klapp på min "jord-axel" av någon traditionell en-veten-skaps-man är ointressant. Hellre en utomjordisk klapp eller klappar. Ett erkännande från min "andevärld" är det som betyder mest för mig. Som man sår från sina tankar eller sina händer får man skörda i dåtid, nutid och framtid.
DNU sätter Andevärlden högst och ser den som innehavare av makt att styra och ställa i oordning eller i ordning, allt efter orsak och verkan.
DNU är helt befriat från slump, tillfälligheter, skam och skuld, födelse och dödsbegrepp. Allt ses i stället som ett oändligt "kretslopp" där människans roll är en manifestation av både den andliga och kroppsliga "DNA-molekylen", men där den andliga kommer före den förkroppsligade.

ORSAK OCH VERKANAntag att det är meningen att vi människor på vår planet ska göra "energi-karriär" från köttstadiet till fruktstadiet eller kanske mer "extremt" luftstadiet, och att detta är styrt från ett "kosmiskt plan". Antag att vi vet, vilket en del redan vet, att köttätande leder till sjukdomar, krig, lidande, hat, kakafoni, girighet, jantelagar, korruption, vapentillverkning, explosionstekniker mm OCH att fruktätande rensar ut allt detta. Det jag, eller rättare sagt den andliga dimensionen, har visat är att enbart leva på frukter befriar människan från allt vad sjukdomar och lidande heter. Detta kan vi nu acceptera som en truism och att det är praktiskt VISAT. Behöver således inte be-visas. Den som nu kan göra en reversibel "extrapollation" från "karriär-positionen" fruktstadiet tillbaka till köttstadiet kan nu med lätthet se orsak och verkan med helt andra ögon än det motsatta.
Varför har vi sjukdomar, lidande, hat, korruption, explosionstekniker, jantelag, trauman, tortyr, avundsjuka, missunnsamhet? Varför dricker vi sprit, röker, knarkar?
Varför har vi den enormt sexfixerade kulturen där både vapenskrammel och musikskrammlet utgår från samma energiförhållanden i ett kakafoniskt flöde.
Vilka samband finns mellan köttätande (kokt, stekt eller grillat), sjukdomar, cancer, spritdrickande, rökning......? För en frukterian med ett omvänt sätt att betrakta världen på finns en logisk följdverkan där Orsak, Verkan, Inverkan, Åverkan, Återverkan och Samverkan (OVIÅS-axiomet) står i ett klart och uppenbart förhållande till varandra.
NÄR DEN FYSISKA KROPPEN ÄR HELT BEFRIAD FRÅN ALLT VAD SJUKDOMAR HETER BLIR ORSAK OCH VERKAN LIKA SJÄLVKLART SOM DET VITA LJUSETS INTÅG I DEN VÄLSTRUKTURERADE KRISTALLEN DÄR DET VITA LJUSET FLÖDAR UT OCH ÖVERGÅR TILL REGNBÅGENS HARMONISKA FÄRGSKALA.
Utan explosionstekniken, som härrör från Galaxens explosionsstadium, skulle inte människan ha kunnat utveckla sin "intelligens-hjärna" eller frontallob på det sätt som nu existerar.
All explosionsföda och explosionstekniker går hand i hand p.s.s som köttätande leder till sprit- och kaffedrickande för den tänkande och filosoferande människan. Vad är då ROTEN till det ONDA i vår civilisation? Om det nu inte existerar någon ondska eller sjukdomar hos en frukterian så borde det vara uppenbart tydligt att roten till all ondska kommer från KÖTTÄTANDET. Eller kommer det från vår primitiva Reptilhjärna eller våra utomjordiska Väsen? När vi dödar djur för att äta dessa för vi in denna dödskamp i våra kroppar och själar. Vi blir s.a.s impregnerade i varje cell eller DNA-molekyl av denna dödsångest och dödskamp. Den existerar inte hos en frukterian. En frukterian som enbart levt på frukter i över 20 år har befriat sig från alla sjukdomar till 100%, trauman till 98%, svartsjuka till 99,5%, korruption till 100%, girighet till 100%. En sådan "energikarriärist", som ju frukterianen är, kan ge kärlek till allt som sker till 100% på ett andligt plan och till 90% på ett mänskligt plan. Se detta bara som en LEK med ord och procenttal, där bevisen får visa sig med tiden.

DNU bygger således på en välmenad Synkroniserad Tanke, Energi och Struktur där kunskapens "ÄPPLE" har ett kärnfullt innehåll som vi endast kan få tillgång till genom en transformationsprocess från ett lägre frekvensförhållande till ett högre. För att nå dessa "Frihetens Harmoniska Energinivåer" måste både den andliga och fysiska kroppen vara med i denna transformationsprocess. Hur ska annars Den Kärleksfulla Medvetna Tankekraften kunna ernås?

DEN GENETISKA KODEN
1 cell innehåller ca 21 000 gener. Vem vi är och hur vi kommer att se ut och hur allt fungerar inom oss finns lagrad i DNA-spiralen, som har 3 miljarder baspar!!
Virus, bakterier och svampar har mellan 10^4 - 4x10^7 nukleotider dvs 5x10^3 - 2x10^7 baspar. Tecknet ^betyder upphöjt till. DNA-spiralen är 2,7 m lång om man räknar alla 23 kromosomparen. Den är mycket tunn, 2x10^-9 m (2x10 upphöjt till minus 9). Om vi förstorar DNA-spiralen så att den blev 1 dm tjock, skulle den räcka ca 4 varv runt jorden. DNA-spiralen snurrar vid sin delning 15 000 varv per minut (vilken dansenergi!) och kopierar därmed 10 000 bokstäver per sekund. Informationen i DNA ligger i 4 molekyler (bokstäverna ATCG). DNA-strängen skulle räcka t.o.r till Jupiter 60 ggr dvs 650 miljoner kilometer.
SAMTAL MELLAN 2 MILJARDÄRER:
A: - Jag har blivit miljardär på alla mina fastigheter.
B: - Gratulerar! Jag är också miljardär med mina 3 miljarder baspar i min DNA-spiral, och jag använder dom så väl så jag även har blivit en lidandefri miljönär.
A: - Det låter helt fantastigt. Kan vi inte byta miljönärskap? Jag skulle gärna vilja veta hur du gör för att bli en sån miljönär. Hälsan överskuggar ju allt.
B: - Nää, inget byte men jag kan ge dig "nycklarna" till denna frihet om du ger mig hälften av dina miljarder, då blir vi ju med tiden likställda i en "oneness agrement".
A: - Helt klart en bra överenskommelse.
Både A och B hade funnit meningen med livet och att det är givet i kärlek till människonaturen. De visste nu att om det materiella skulle upphöra så hade de ju det EVIGA livet i behåll.

MÄNNISKAN HAR:
100 miljarder nervceller, celler bara i hjärnan plus alla gliaceller, plus 107 miljoner synceller.
5-6 lit blod med 6 tusen miljoners, miljoners, miljoners hemoglobinmolekyler i blodomloppet
206 ben i kroppen
650 muskler
10 000 smaklökar
1 miljon små rör i njurarna. Sammanlgd längd 60 km artärer och vener, kapillärer som skulle räcka runt jorden 4 ggr.
3 miljoner celler på varje cm2 av huden.
250 000 svettkörtlar på var fot.
DNA lagrar 10^21 bitar information per cm3.
Informationen i världens alla böcker, skrivna genom tiderna, kan vi lagra i 1 mm2 DNA! Alltså i ett knappnålshuvud.
- Men allt det osynliga då? Alla icke-molekyler, tankeformer och fantasier?

SLUTSATS
Om nu all information finns lagrad i den sk DNA-spiralen med alla sina baspar så vore det t.ex enkelt att kolla om det finns ett speciellt "genpar" som beskriver varför en del blir sjuka och kan få cancer, medan en frukterian INTE kan få cancer eller huvudtaget bli sjuk. Man skulle kunna ta en droppe av mitt blod och jämföra det med en som har cancer eller rättare en skara cancerpatienter med olika cancerformer. I min evolutionslära existerar inga sjukdomar eller lidande, bara en kärleksfull mening med allt.
Hos cancerdrabbade människor har tex de röda blodkropparna klumpat ihop sig och bildar mer eller mindre sk "myntrullar". Detta försvårar avsevärt syresättningen i kroppens celler.
Det omvända förhållandet gäller för mig.
En tysk forskare (just nu glömt namnet) har, med fotografier i sin bok........, visat hur blodet koagulerar hos cancerpatienter.
NÄR MAN ÄTER UPPVÄRMD MAT OCH SPECIELLT KÖTT REAGERAR DE RÖDA BLODKROPPARNA DIREKT MED ATT KLUMPA IHOP SIG OCH LEDER TILL FÖRSÄMRAD SYRESÄTTNING.
FÖR DEN SOM ENBART LEVER PÅ RÅ FÖDA, GRÖNSAKER, FRUKTER OCH BÄR KOMMER DE RÖDA BLODKROPPARNA ATT FÖRHÅLLA SIG FRIA I FÖRHÅLLANDE TILL VARANDRA. FRIHETEN I ALLA FORMER ÄR STÖRST DÄR "DEN FRIA HARMONISKA, JONISERANDE ENERGIN" RÅDER. FRI ELLER KOSTNADSFRI ENERGI HOS MÄNNISKAN KAN ENDAST ERNÅS GENOM EN INRE FRIHET.

Om jag skulle ge en traditionell forskare, som gärna kan få Nobelpriset för resultaten, minus 50% förstås, en droppe av mitt blod och en ny upptäck landar på vår planet, så skulle jag ju, som den envisa droppen Dripp, som jag är, kunna spränga den gråa urtidsstenen. Se detta som ett erbjudande nu i Den Nya Tids-anden. Tidigare vore det otänkbart att ge en droppe av mitt blod till en vetenskap som kan manipulera och få en tolkning dit dom själva vill.
Kontrast till detta: Hur kommer forskningen sen att påverkas av min blods-droppe? Hur kommer hela forskningsfältet att omstruktureras? Vem vågar "köpslå" med min droppen Dripp?
Jag tror att de traditionella forskarna aktar sig för att göra sig överflödiga. De har befäst sina revir och byggt upp sina slottstorn med "svin-dyr" utrustning, men de håller på att krackelera och rämna i sin grundvalar, eller kanske bar(d)valar. Detta kommer att ske per automatik så jag behöver bara vänta och se när detta sker, år.......?
Transformation kan ses som Nya Tankeformer som inplanteras i kollektiva sammanhang, och där dessa tankeformer sedan stöper om de gamla strukturerna i mer harmoniska tonarter. Stöpta tennsoldater, som jag gjorde när jag var liten, kan stöpas om till glada, dansanta och lekfulla "smurfar", som på den Nya Vågen surfar.



onsdag 13 juli 2011

STRÅLNINGSRISKER - RADIOAKTIVITET OCH STRÅLNING FRÅN MOBILTELEFONER

I drygt ett år, 1962 - 1963, var jag anställd på AB Atomenergi i Studsvik på sektion för experimentell Värmeteknik och Mekanik. Jag var 19 år när jag började där. Detta var en praktikanttid under min ingenjörsutbildning. Då var jag helsåld på atomenergins saliggörande energiutvinning för framtidens energiförsörjning. När jag studerade på KTH gick jag ofta på föreläsningar och lyssnade på Hannes Alven och Bo Lehnert på inst. för reaktorfysik. Jag var lite av en hoppjerka mellan Polymera material och atomenergi. Det som fick mig att tänka om redan då var att i Studsvik måste alla ha på sig en sk dosimeter innanför reaktorns område. En del hade för höga doser och blev utestängda under kortare eller längre tid. Läckage från olika experimentella enheter fick man alltid räkna med. Själv hade jag ingen rädsla av att bli radiaksmittad. Själva forskningen var FÖR spännande för att inse konsekvenserna och hur denna teknik påverkar samhället i stort. Då var man som en tävlingshäst med skygglappar på en begränsad omloppsbana.

Vibrationer och energiöverföring har alltid varit ett huvudämne för mig. Hur olika frekvenser och energier påverkar materian men mest hur den påverkar människans "viskoelastiska kropp". Så är det fortfarande. På 80-talet var det en annan energi som tog tag i mig. Jag ville utforska kostens energier och frekvenser, och hur den påverkan människan och samhället i stort. Denna "esoteriska arkeologi" och utforskning har lett till kunskaper som jag aldrig skulle kunna ha läst mig till. Esoterisk kunskap är ju kunskap som man förvärvar genom erfarenheter och en inre medvetenhet och öppnande. Tänk om man inom skolans område kunde förstå varje enskild individs potentiella, ej uppvaknande, skattgömma. Genom att "kartlägga" varje individs inneboende slumrande skatter, skulle skolan och skolarbetet bli stimulerande och betydligt mer utvecklande.

Traditionella forskare börjar se vissa samband.
I Miljömagasinet nr 23 läste jag en intressant kommentar av Mats Harms Ringdahl, prof. i strålningsbiologi vid Sth. universitet. Intervjun var från Veteskapsradions veckomagasin 18 mars. Intervjuaren: "Vad är egentligen farligast, de radioaktiva utsläppen eller en osund livsstil? Kan det verkligen vara så att man i lugn och ro kan stanna kvar i Tokyo och ägna sig åt raska promenader, äta nyttig mat och på så vis till och med minska sin risk att få cancer, trots radioaktiviteten? - Ja, så är det, säger Mats Harms Ringdahl".
I min barndom kunde jag ibland från min mor och mormor höra uttrycket: "Sent ska syndan vakna". Idag skulle jag hellre säga: Sent ska oegennyttan och det sunda vakna.

Enligt min erfarenhet av radioaktiv strålning och hur kosten kan påverka alla typer av sjukdomar eller cancer så måste jag hålla med i detta påstående som Mats levererat.
Enligt min orsak- och verkans-logik blir också svaret på intervjuarens fråga att det farligaste är en osund livsstil. I all sin enkelhet är en osund livsstil att äta djurkött, steka, koka eller värmebehandla födan. Övervikt är en orsak av felaktiga levnadsvanor där omedvetenheten om orsak och verkan styr och ställer. Orsaken till varför vi har kärnkraft överhuvudtaget beror på köttätandet och all värmebehandlad mat. Någon annan grundorsak existerar inte för mig numera. Det går lätt att härleda och föra till bevis. Det yttre speglar bara det inre och vice versa. Detta skulle säkert inte Mats, som traditionell forskare, hålla med om. Energikonsumtionen är direkt relaterad till våra levnadsvanor och konsumtionsmönster.
För mig är det en självklarhet att köttätare och personer som äter mycket värmebehandlad mat, dricker kaffe, coca cola och sockriga läskedrycker, lättare råkar ut för strålskador och cancer från radioaktiv strålning och även strålskador från mobiltelefoner, ÄN de som inte äter djurkött utan lever mer vegetariskt med mycket rå föda, som grönsaker och frukter.
 
TEKNIKENS UNDERBARA VÄRLD LEVERERAR INTE BARA KOMMUNIKATION UTAN ÄVEN CANCER DÄR KOMMUNIKATIONEN BLIR, LÄR OCH ÄT MER BÄR
Min rekommendation till alla drabbade i närheten av Fukuchima eller andra i närheten av kärnkraftreaktorer är att äta mycket grönsaker, groddade frön, nötter och frukter SAMT inte minst Vulkansand för att minimera strålningsskadorna. Det finns strålnings-biokemiska förklaringar till detta. För att förstå detta bör man ha en del kunskaper i biologisk transmutation samt ha empiriska, esoteriska kunskaper om orsak och verkan utifrån specifika energiförhållanden. Detta är bara i begynnelsen av sin "storhetstid", men den är på gång vare sig vi vill det eller inte.
MOBILTELEFONER - STRÅLSKADOR?För att upprepa mig. På 70-talet var det ett 50-tal kvinnliga anställda på ett mexikanskt företag som arbetade framför dataskärmar. Dessa kvinnor blev förvånade när de upptäckte att deras maskara, puder och annan ansiktskosmetika försvann efter arbetsdagen. Man gjorde en undersökning och fann att sminket hade fastnat på dataskärmarna. Sminket hade sas vandrat över till dataskärmarna. Jag kallar detta för "jonvandring", dvs positiva och negativa joner har en tendens att vilja utjämna förhållandena, precis som ute i den oförstörda naturen, där det finns lika mycket negativa som positiva joner. I en miljö med mycket elektroteknik blir det alltid ett överskott av positiva joner. Detta positiva överskott av positiva joner gör så att de röda blodkropparna klumpar ihop sig, vilket leder till trötthet och i långa loppet även kan leda till blodproppar och olika cancerformer. Man borde därför kompensera detta med en jonisator som ger negativa joner eller många jongivande växter som ampellilja och aloevera-växter. Vattenfall, vattenfontäner eller rinnande vatten är också bra. Tänk även på att vulkansand är givare av bl.a kiseljoner. Viktigt!
All värmebehandlad föda innehåller nästan inga negativa joner samt brist på syre. Rå föda innehåller mycket negativa joner och mycket syre som gör att de röda blodkropparna INTE klumpar ihop sig. När röda blodkropparna klumpar ihop sig till tex "myntrullar" blir syresättningen i blodet och hjärnan undermålig. Därför är det bra för människor som äter mycket värmebehandlad föda att djupandas eller som en del kallar för eldandning, hyperventilering (som en del kan svimma av) eller frigörande andning. För en råkostare är inte dessa andningsövningar nödvändiga. Alla som idrottar borde få till sig denna kunskap.
PÅSTÅENDE !En frukterian (jag talar nu i egen person) kan inte få strålningsskador av varken solen, mobiltelefoner, elledningar (högspänning eller lågspänning), samt står emot alfa, beta, gamma-strålning, radon och annan strålning mycket bättre än de som är köttätare eller blandkostare. Detta kan liknas med 2 personer, där den ena är blandkostare och den andra frukterian, som krockar med ett stillastående hinder i 120 km/h utan säkerhetsbälte utan bara med en krockkudde som yttre motkraft. Graden av "viskoelasticitet" i kroppen avgör skadans omfattning, dvs ju mer viskoelastisk, ju mindre skador eller ju mer elastisk kroppen är, ju mer kan den stå emot krockar och strålning av alla slag. För mig är detta självklarheter. Kroppens grad av elsticitet är direkt beroende på kostvanorna och givetvis även de genetiska arvsanlagen.
 
FREKVENSERS INVERKAN PÅ MATERIEN
Många talar nu om FREKVENSHÖJNING på planeten och likställer det med medvetandehöjning. Ja, vi är inne i ett starkt medvetandelyft där "tonläget" eller frekvensläget kommer att höjas på ett smärtsamt sätt för de flesta. Först fokuserar jag på en fysisk kropp som innehåller mycket slagg, tungmetaller, slem, förhårdnader (oupplösta förkalkningar-tex reumatiska åkommor), skadliga bakterier, svampar och parasiter men även strålningsisotoper. Ju mer inlagrat slagg en kropp har ju styvare och mindre elastisk är den.
Detta kan vi se som en självklarhet. När en fysisk kropp förlorar sin elasticitet kommer omgivande påverkan i form av krockar, skador, sårbara attacker, strålning, bakterier, virus, toxiner, kemikalier, kyla och värme, solsken och regn att påverka den så att skadorna blir betydligt mycket större än en ren kropp i harmoni. Does it make sense?
Det mest illustrativa exempel jag kan ge på detta är: En person med mycket slagg, slem, föruttnelsebakterier, svampar och parasiter samt tungmetaller och toxiska kemikalier har mycket stor risk att få cancer på huden vid tex för lång exponering i solen. För en långtids-frukterian är det omöjligt att "bli drabbad" av hudcancer pga lång exponering i solsken.
Att bevisa detta är ointressant för mig, eftersom det redan är VISAT, men detta kanske kommer att vetenskapligt bevisas inom en snar framtid.
När solen är i symbios och harmoni med en fysisk kropp, interfererar det inre kroppsliga frekvensområdet med det yttre genom att lättare HÖJA det fysiska, emotionella, mentala och andliga tonläget till ett enhets-frekvens-fält som ger ren resonans till den kosmiska grundtonen eller gyttret av energifrekvenser som Universum består av. När smärtor och alla rädslor blir en "svunnen tid", kommer harmonins frekvenser att bli i samklang med den kosmiska "grundtonen", vilket leder till Love Union. Innan dess får vi räkna med mycket mänskligt lidande på alla plan, fysiskt som andligt. Allt har sin tid, Mayakalendern upphör den 28 okt 2011, gurunas tid är förbi, maktgalna ledarnas tid är snart förbi, politiska ledare av traditionellt slag är snart förbi, maktmissbruk i alla former har snart sett sina sista dagar, En Ny Människa är på gång som kommer att forma Nya Strukturer i en Enhetsmedveten "Helhetsdräkt".
Men innan den Nya Människan träder in på scenen kommer vi att få stå ut med naturkatastrofer in koncensus, samt lidandets kulmen som kommer att inträffa den..........(inte bra med själuppfyllande profetior). Gamla former inpregnerade med Makt och Kontroll kommer att upplösas. Min egen FAMN är öppen för alla katastrofer och "kracks", what so ever. Jag refererar vanligtvis inte till profetior i skrifter av allehanda slag utan jag utgår från min egen Energi, Tanke och ser hur Strukturerna omvandlas och byggs upp från Tanken och Energin (min egen ihopsnickrade TES-modell, som ligger till grund för min Nya Relativitetsteori).
 
När Den Kärleksfulla Medvetna Tankekraften är större än summan av kroppens bakteriekolonier kommer Enhetsfältet att uppenbaras som en Kärlekens Komet med en oändlig svans av lycksalighetens avans.
 
Ett skepp kommer TILL HÖSTEN lastat med.................? Svar: Mycket dramatik! Hur förbereda sig? Är ALLT redan förberett, finns allt redan givet i en kärleksfull Metamorfos?
Svar JA! Alla kommer att befinna sig på den plats och med de förutsättningar som gäller för var och en, som är meningen. Metamorfos: Tänk på att kol kan omvandlas till diamant men bara genom högt tryck och temperatur. Larver blir till fjärilar. Köttätaren blir fruktätare. Varje fruktkärna kan bli ett nytt fruktträd. Ett litet frö kan bli en vacker planta. Även ett "busfrö". Naturens fotosyntes fungerar tack vare Solen, och det finns inget sjukt i denna metamorfos så länge som den slipper manipuleras av människans klå-fingrar.
EURON blir till............vad?
 
Tord Lyseving
P.S.  När jag nyligen kom hem från en skogspromenad hade jag en lång plasttråd som fastnat under v. sko. När jag tog bort den och sträckte ut den hade den formen av en 5 cm cirkel med en upplindad enskild tråd som var ca 40 cm lång. I slutet på denna trådsvans hade det bildats en liggande åtta. Lisa och jag tittade på den och den är nu uppsatt med magneter på kylskåpet. Jag reagerade med att säga att det var en komet med en lång svans där ett oändlighetstecken hade bildats och......................Ja, tolkningarna kan vara oändliga. Varför just under v.fot. Varför detta utseende? Vilket meddelande ville........förmedla? Kometen Elenin är ju på ingång så...................................
Svalorna flyger så nära mitt fönster, i samlad trupp, öppnar jag det så flyger dom väl in. Vore kul om dom gjorde det och satte sig på pianotangenterna och spelade "svalornas tjättrande pot-purri".

fredag 1 juli 2011

EHEC-BAKTERIEN

Smittskyddsinstitutet och "bakterieforskarna" vet inte ännu var denna bakterie kommer ifrån. På grund av denna omedvetenhet har gurkor, tomater och nu böngroddar kastats tonvis.
OVIÅS-axomet gäller nog här också (Orsak, Verkan, Inverkan, Återverkan och Samverkan. Att jaga en enskild bakterie som man kan lägga skulden på är lika enfaldigt som att jaga och döda en järv som rivit och knaprat på en ren. DEN SOM ÄR REN BEHÖVER INTE JAGA. Är man ren har man inget behov av renar, renkött eller potenshöjande renhornspulver.
Jag ska ge min syn på det hela. Människan består av 1 till 2 kg bakterier. Vilken "kolonialmakt" vi har i oss! Bakterier, svampar, parasiter som alla skiter och förgiftar våra kroppar så vi hoppar ner i kvicksandens o-sim-bara gegga. Allt detta mikroliv tillsammans med tungmetaller, toxiner, slem och oorganiskt vi tillför kroppen är medskapare av människan och det samhälle vi formar.

I min bok "Skönhetskuren Cleanolina, 19 juni 1993" finns ett kapitel som handlar om Bakterier och Svampar, spridning av bakteriegifter m.m. På sid 99 refererar jag till den svenske biokemisten G. Ehrensvärds forskningar på 50-talet. Ur boken: "Ehrensvärds forskningar på 50-talet ledde till iakttagelsen att en vanlig tarmbakterie E. coli som odlades i ättiksyra fick egenskapen att kunna producera mycket komplicerade polycykliska kolväten. Dessa föreningar anser man ha cancerframkallande egenskaper. 1941 visade några tyska forskare genom djurförsök att E.coli hade kräftbildande egenskaper. Den mycket vanliga tarmbakterien E.coli i människans tjocktarm producerar dag och natt cancerframkallande ämnen i människans kropp. 1941 visades i djurförsök, av tyska forskare, att detta verkligen var ett faktum. Aflatoxiner produceras av mögelsvampen Aspergillus Flavus i dess ämnesomsättning. Om man i ett näringssubstart som tex innehåller ättiksyra tillsätter en växtkultur av mögelsvampen Aspergillus Flavus, leder detta till en ny kemisk struktur och ett ämne med aflatoxiner som resultat enligt:  Jag utesluter själva kemiska reaktionsformeln här. Aflatoxiner är potenta cancerframkallande ämnen som har visat sig ge upphov till tumörer i bl.a spottkörtlar, magsäck, tarmar, lever och njurar. För bara drygt 25 år sedan visade det sig att aflatoxiner är cancerframkallande. I England inträffade det 1960 att hundratusentals fjäderfän, bl.a kalkoner, hastigt avled och att jordnötsmjöl, som man använde som foder, hade starkt förorenats av mögelsvampen Aspergillus Flavus. Man har även påträffat Aflatoxiner i saltade jordnötter, sädesslag, majs, ris, vete, potatis, grönsaker, tomater och citroner som inte är biologiskt eller biodynamiskt odlade.I en del prover på fiskmjöl, korv, skinka och bacon, men även i en del enstaka viner har påträffats Aflatoxiner. Mögelsvampen Fusarium, som kan växa på vete, ris och majs, kan producera ett ämne som heter Fusarenon, och har sk mutagena egenskaper, dvs förändrar (mutare=ändra) arvsmassan i cellerna, vilket kan leda till cancer, Mögelsvampen Penicillium Roquefort kan producera sk PR-toxiner som finns tex i vetemjöl och pickles och som också är mutagena. År 1975 publicerades en rapport i USA, där man ansåg att drygt 12 miljoner människor led av någon slags neurologisk sjukdom. Den direkta kostnaden för bara tre nervsjukdomar, epilepsi, multiple skleros och hjärnblödning uppskattades till 3,2 miljarder dollar. Den direkta kostnaden, uteblivna skatter till staten och bortfall i BNP uppskattades till 29 miljarder dollar".

VÅRA KOSTVANOR PÅVERKAR DIREKT VÅR TARMFLORA OCH ENLIGT MIN EGEN PRIVATA FORSKNING ÄR KÖTTPRODUKTER DET SOM ALSTRAR DE MEST AGGRESSIVA OCH HÄLSOVÅDLIGA BAKTERIER.

Den etablerade aggressiva bakterie-kolonialmakt som finns i människans tarmsystem producerar så många giftiga avfallsprodukter så jag är förvånad att det fortfarande existerar en mänsklig ras på denna planet. Tidigare har jag, vid ett flertal tillfällen, skrivit att en blandkostar och en tung köttätare, som tex Shakespear var,  har minst 80% föruttnelsebakterier i sitt tarmsystem medan en frukterian har minst 90% bara goda bakterier. Vad tror ni detta leder till i vår Evolution? En Love Union eller kanske ett harmoniskt SMURF-samhälle?
Hjärnan påverkas direkt av den tarmflora man har. Kopplingen är uppenbar. En forskare injicerade, för många år sedan, en bakterie i en död mans penis, märkte bakterien med en radioaktiv isotop för att kunna följa dess väg. Efter några dagar fanns denna bakterie i hjärnan. Varför ville bakterien till hjärnan? Something to think about!!

Med lite insikter i biologisk transmutation skulle även den traditionella, etablerade forskningseliten kunna lösa sjukdomars mysterium. För mig är det inget mysterium längre.
GOTT RÅD: Vulkansanden som jag själv äter varje dag+lite vänner här och där, absorberar och binder till sig allt från tungmetaller, skadliga bakterier, svampar, parasiter och andra toxiner och t.o.m skadlig strålning. Detta finns vetenskapliga bevis på att det är så, genom utfodring till olika djur, och alla positiva effekter detta lett till. Hundratals forskningsrapporter kan vittna om detta MEN det är för bra för att vara sant.

Din Hälsa är min Lycka