tisdag 30 augusti 2011

MAYAKALENDERNS UPPHÖRANDE ELLER INTE

Don Alejandro Cirilo Perez Oxlaj (även kallad Vandrande vargen) är för Mayafolket vad Dalai Lama är för Tibets buddister. Han är ledare för Mayaäldres Nationella råd i Guatemala.
Han säger tex: att "Mayafolket tappade den långa räkningen när de övergav slättlandet i Mexoko vid slutet av 800-talet. Han menar att det är osäkert när Mayakalendern upphör, 2011, 2012, 2013, 2014.....Nationella Concil of Elders Mayas: " our actions have created a world out of balance that must be rebalanced immediately in order for us to avoid more suffering.....for humans and for all life". Maj 18 2011. According to the Mayan calendar, they say we are entering times of great pain if humanity doesn´t immediately change its destructive behaviour and restore balance to the planet.
Maya är kända för sina avancerade kalendersystem, astronomiska vetenskap och deras träffsäkra profetior. Vandrande Vargen säger: "2012 is not the end of the world, nor did we ever predict that it would end: not now, not at the end of our long Count calendar, not on dec. 21 2012. Do not trust self-proclaimed elders, gurus and pseudo scientists who for their own personal gain create fear in the name of the Maya". Vandrande Vargen: "Our actions have created a world out of balance that must be rebalanced in order for us to avoid more suffering...to humans and to all life".
Plockat från Ljusspridarna, Norrbotten - Nätverket för sökare.
Mayas rekommendationer är för att undvika fler lidanden: Inga fler kärnvapenprov, inga fler krig, inga fler gruvbrytningar eller andra utgrävningar, inge mer användande av kemikalier. "This is the only way the human race, the animals and the ancient trees could survive and see the new Sun". If we do not change, few will be the ones to survive and see the arrival of the 6th Sun". Let's reconcile with our creator and of our Mother Earth each one in our own way. For us the Maya will be with our Sacred Fire.
Respectfully/Wandering Wolf.
Det påminner en hel del om vad jag själv tycker om människans energitillstånd, dvs vandrande vargen talar om "a world out of balance that must be rebalanced immediately in order for us to avoid more suffering" och jag använder bara lite andra ord där jag är lite mer konkret och säger: Människans energitillstånd befinner sig i ett kakafoniskt läge och enda sättet att transformera sig från kakafoni till harmoni är att, stegvis men målmedvetet, utesluta allt vad kött- och animaliska produkter heter (som hör till människans gamla "offerriter" i en återvunnen tid, fast på annat sätt, dvs mer djurlidande) i vår vardag av matvanor. Köttprodukter och allt dödande det representerar, impregnerar människonaturen och vår DNA-spiral så till den OMILDA grad, att lidandet bara eskalerar. Alla köttstekande och grilltokiga kockar som TV bjuder ut till allmänheten, sätter även "griller" i huvudet på folk och bidrar till lidandets exponentiella ökning. Än är inte TOPPEN nådd, mänskligheten kommer att bli än mer And-Fådd kanske And-Flådd.
- Är inte det bra det då, för då går det ju fortare att bli av med dem? Du har ju hela tiden påstått att "allt som sker är bra och att lidandets LÄXA är i kärlek givet till människan tills hon lärt sig läxan". Är det inte så du hela tiden vill formulera det?
- Ja,ja min kära motvallsprick, nånting åt det hållet. Först måste ett smärtsamt UPPVAKNANDE ske och sedan gäller det att finna den VÄG som befriar människan från allt vad lidande heter. Den VÄGEN finns ju men det sker inte av sig själv utan kan liknas med en Golgata eller ett tufft maratonlopp där målet på "bergstoppen" inte är en korsfästning utan en fruktträdgård med frihetens harmoniska "ork-est-arla" ensamble. Vandrande vargens "out of balance" har nu funnit VÄGEN där harm-oni (dvs No Harm) råder och helt befriat från lidande.
Mayakalendern, Elders Mayas, Dalai Lama, Koranen, Vediska skrifterna, bibeln, nutida forskare, vetenskapsmän, siare, mediala, alternativa tänkare osv, säger inte rent ut att människan stegvis måste transformera sig till frukterianer för att uppnå The great condition of the Ultimate Freedom. De flesta, inom den alternativa rörelsen är numera överens om att den Nya Människan kommer från Norden och speciellt från Sverige. De kommande "uppvaknandets kvantfysiska, emotionella, mentala och andliga SPRÅNG" kommer att bidra till att förlösa och "hopp-lösa" kollektiva trauman och lidanden (mest i form av sjukdomar i våra ärvda "DNA-gen-vägar").
"Omedelbart", säger Maya-Vandrande Vargen. Jag kan inte annat än hålla med, MEN för mig personlige brådskar ingenting eftersom allt lidande och alla katastrofer av mänsklig och jordisk natur är synkade (typ, hand-i-handske) och VÄL menade för mänsklighetens bästa. Jag vilar vid min MILA medan timmarna ilar och........MILA står för Millenniets Altruism (tusenåriga rikets väl och ve för osjälviskhet och lyckan i att se andras uppvaknande och växande). Den Kosmiska Planen är en MILA på Jordens mörka rund och "Nu tändas tusen "hjule-ljus" på Jordens mörka rund och tusen tusen strålar och på himlens djupblå grund". "Och över stad och land i kväll går Hjulens glada bud att född är herren Jesus krist vår frälsare och Gud". Kanske ett tusenårigt rike med frukterianer till toner av den BLÅ kometen med en avans-svans som består av glada, lekfulla och hopp-fulla DELFINER. DELFINER står för DELtagare i den FINala ERan.
Jag vet att det är många sökare och andliga personer som menar att: frekvenshöjningen som nu är på gång med det medvetandelyft som komma skall, per automatik leder till ett högre medvetande som leder till att människor kommer i balans och att vi kommer att få vårt Lyckorike. Enligt mitt "för-menande" kommer inte detta lyckorike att bara uppenbara sig och dimpa ner som en "stjärn-gåva" från skyn utan ansträngning. Kulmen på lidandet har ännu inte nåtts. Ok, om några kometer slår ner pss som när dinosarierna utraderades från jorden för några hundra miljoner år sedan, och vi får en NYSTART med en ny "utomjordisk ras" utan "trångo-mål" vore ju mycket vunnet. Enligt mitt sätt att se det beter sig jordiska "maktmänniskor", med all den vapenindustri som vår absurda BNP grundar sig på, VÄRRE DÅLIGT än dinosarierna. Man kan ju se de kommande kometerna som snart kommer in i vår "om-lopps-bana" som möjligheter till KOMET-KARRIÄRER för många av oss. Själv är jag inne i en process där jag ska göra "kometkarriär". Vad detta består av kommer att visa sig. Med spänning ser jag fram emot detta. Jag inriktar mig på att det blir en "kors-befruktning" mellan jorden och de kommande kometerna och kanske även med den sk Nibiru'n.
Spiral-orkanen som nu svept in över USAs östkust är transformerade stormiga energiformer från "rot-chakrat" i vår egen Galax, där budskapet är: Rena era DNA-spiraler, ge harmoni till era jordiska kroppar, formera era tankar till Altruism så kommer kropp och själ att bli ETT. Den ENDA energin som kan befria människan från lidande är den fruktbara, kärnfulla, icke-dödandets principers energi. När alla "bus-frön" går till FRUKT blir lidandets historia förpassat till rymdens svarta hål.
NUTIDENS TRASFORMERADE ORD
EVOL-UTION blir i stället  LOVE UNION
HARMONI = NO HARM
FUSK blir Frihet Utan Skuld och Krav
JANTE-(LAGEN) formas till JA till Nonstop Transformation Energi
EGO blir till Eget Givet Organisationsmedvetande
SLUMP blir SLäpp Ut alla Monster som hindrar tillblivelsen av "Paradiset".
Altruism är en VÄG där ditt Nya EGO tjänar och bidrar till BNL och ett Lyckorike utan lidande.
Den Vadrande Vargen vill se den Nya Solen. Vem vill inte det? Kanske kometen Elenin och himlakroppen Nibiru (som snart kommer in i och korsbefruktar jordens magnetfält) är "sändebud" eller t.o.m "Nytändare" eller "amplifiers" för jordens nya ljusblåa grund? Ett kärleksfullt MÖTE mellan meningsfulla himla-kroppar, med svansar av avanser.
Googla gärna på NASAs kunskaper om Elenin och Nibiru. Gör gärna din egen EGO-trippade POESI av detta HOT, som ju är en BOT i vår chakra-ROT.
MÅ SOM DU VILL DÄR ALLT LIDANDE GÅR TILL SPILL
Tord Lyseving

fredag 26 augusti 2011

DET NYA DIAGNOSTÄNKANDET (DND)

Patienten kommer in på ett sjukhus, röntgas och får beskedet "cancer i ........eller en tumör i.........". Patienten tar emot beskedet med en chock och med alla ångestfyllda tankar som flyger in och studsar i hjärnbarken som pingisbollar, men menar kanske samtidigt "äntligen har jag fått en diagnos och vet vad jag har". Patienten med denna diagnos blir sedan "offer" för den makt och kontroll som de traditionella läkarna utövar med strålbehandlingar och cellgifter. Medicinering, medicinering, där läkemedelsföretagen gnuggar sina händer och rentvår sina händer med "guld-tackor" som bara blir fetare och fetare. Ingen HEALING eller kärleksfulla tankeformer här inte. Kort sammanfattat går det till så här i vår civiliserade värld. Denna sjukvård, som INTE är friskvård, ger starka positiva effekter på vår infekterade BNP, som är menad att ge oss ett mått på vår "välfärd" som i stället leder till en snabb "hädan-färd".
- Ja, ja nu har du angripit den stackars sjukvården med allt ditt giftiga ordande. Du tycks gotta dig i alla deras vetenskapliga klavertramp och misslyckanden. Ser du inga ljuspunkter i deras sätt att hantera allt som har med diagnoser att göra? Folk får ju ändå veta vad de har. Dom talar om att du har en cancerknöl eller en tumör på ett specifikt ställe eller tex att du fått Alzheimers eller Perkinsons sjukdom eller............................, så det är väl bra?
- Jag påstår att ALLA cancerformer och andra sk sjukdomar härrör från tjocktarmen. Egentligen menar jag att ursprunget till alla sjukdomar kommer från vad vi äter eller stoppar in i våra kroppar. Just det föruttnelseprocesser med elaka, aggressiva bakterier i tarmsystemet orsakar mycket lidande hos människan. Känn dig kolonialiserad av armeer av aggressiva manipulerande bakterier, som hela tiden skickligt transmuterar för sin överlevnad. Känns skönt att nu få säga detta.
- Stopp och belägg! En tumör i hjärnan har väl inget med tjocktarmen att göra, eller en cancerknöl i ett kvinnobröst har väl inget med tarmen att göra?
- JO! Min motvallsprick, det är direkt kopplat till tarmsystemet. Antag att du kommer till mig, jag fotograferar dina iris och du får med dina egna ögon se fotografier på dina ögon.
Jag gör en tolkning eller "kartlägger" hela ditt inre kroppsystem och kan ge dig besked om var de olika problemområdena finns. Jag ställer s.a.s ingen diagnos utan berättar för dig var grundorsaken ligger. Det kan vara ett starkt översyrat tillstånd, belastningar i lymfsystemet, tarmfickor med jäsningsdepåer, underfunktioner av vissa organ, överbelastningar, över-eller undersyrlighet, förkalkningar, cirkulationsrubbningar, blodbrist, störningar i autonoma nervsystemet som i sin tur speglar tarmsystemets kondition, toxiska inlagringar m.m m.m.
Att göra en kartläggning på detta sätt ger patienten/kunden en helhetsbild om orsak och verkan. Om man sedan frågar om kostvanorna och levnadsvanor så kommer själva orsaken
fram i ett annat LJUS, vilket leder till insikter som är menat att få kunden att förändra sina levnadsvanor. Detta kan ses som en väsentlig kunskap till självkännedom.
Jag talar sedan om HUR du ska gå till väga för att befria dig från ALLA dina sk sjukdomar. Vitsen med friskvård är ju att kunskaperna, otvetydigt, ska leda till frihet från allt vad lidande heter. Är det inte dags nu att genomföra detta?
- Räkna med en hel del motstånd från den etablerade sjukvården och traditionella läkar-kåren. Räkna även med att kämpa mot Jante-Fjanten.
- JO,jo, kul med Jnate-Fjanten och jag får ilande KÅRAR i ryggen när jag tänker på allt som den etablerade sjuk-vården ställt till med.

På ett sjukhus med diagnosen cancer kommer patienten att vara som en tennisboll mellan sitt hem och sjukhuset där tennisnätet, efter varje besök, bara blir högre och högre, tills patienten själv fastnat i nätet som en sprattlande fisk, som det blir svårt att befria sig ifrån. Till slut tar rädslan makt över och patientens totala oro spär på cancerns och tumörens växande. Med "själv-insikt" genom IRIDIOLOGY, jag menar iristolkning blir man befriad från allt som har med diagnostänkande att göra. För att tala i klartext. Alla barn som börjar skolan borde fotografera sina iris och följa upp detta med nya fotografier en gång per år genom grundskolan. Detta skulle kunna vara ett skolämne som vi kan kalla för SJÄLVKÄNNEDOM. Detta skulle leda till ett kärleksfullt förhållande och förståelse till och om sin egen kropp, och med alla medföljande insikter skulle kunskapen om orsak och verkan få sin SANNA innebörd och mening. Friheten skulle öka hos den enskilda individen och makten och kontrollen skulle också bli var mans/kvinnas egendom.

ÄR DET INTE SÅ VI SKULLE VILJA HA DET? Är det inte dessa "esoteriska" kunskaper som vi vill ge våra barn och kommande generationer????
Om detta skulle förverkligas så skulle snart vår "välfärd", som för närvarande bygger på vår paradoxala och "ökande" BNP, snabbt omvandlas till BNL (Bruttonationallycka), dvs en färd mot längtans LYCKORIKE. Ska våra barn och barnbarn och....... få skörda dessa kunskapens och levnadskonstens FRUKTER?

lördag 20 augusti 2011

HELHETSMEDVETANDE ELLER HOLY IN ONE

Först: Renhet, Skönhet, Enhet och Helhet (RSEH). För mig är detta ett kort sammanfattat uttryck för "conscious convergence" in its real state. Cheirology är en gammal kinesk handanalys-metod (ett universitetsämne på 1400-talet i Europa, som sen försvann med Astrologi och tex alkemi på 1500-talet för att ge plats åt de Nya Vetenskaperna) där de olika elementen Jord, Vatten, Eld, Luft och Eter behandlas, för att se och kartlägga en individs grundpersonlighet. The life is in YOUR hands, är en realitet.
Jord beskriver det fysiska i tillvaron, vatten beskriver känslor och intuition, eld beskriver aktivitet och kreativa krafter, luft beskriver mentala, intellektuella och verbala förmågor och eter står för andliga och spirituella egenskaper. När alla dessa element konvergerar eller sammansmälter till en gemensam harmonisk form så blir människan ETT med ALLT.
Då talar man, eller teoretiserar man inte om ett enhetsmedvetande utan då ÄR man ett Enhetsmedvetande och uppfyller således den kosmiska ultimata planens inneboende väsen.
Enhetsmedvetande, oneness eller kalla det för vad du vill, förutsätter HARMONI dvs, NO HARM. Det existerar redan detta under-bara stadium på vissa planeter i Universum men på vår planet Jorden i mycket liten skala. Kom ihåg att det sk "enhetsmedvetandet" inte kommer till människonaturen utan ansträngning eller som ett "kometnedslag", som plötsligt bara inplanterar en ny högfrekvent ENHETSGEN i våra spiral-molekyler. Någon Gen Väg finns inte, inte heller någon gen-manipulativ, vetenskaplig genväg som skapar harmoni, utan den måste förvärvas genom att människonaturen ympar in "frukt-kvistar" i DNA-spiralens sammanhållande länkar, så kvista på det brådskar. Man kan hålla på och laborera hur mycket som helst, och titta i mikroskop på människans minsta beståndsdelar, MEN så länge som människans tarmsystem är belastat med slagg och toxiner av alla slag och av tradition och kulinariska kostvanor inlagrat oorganiskt material, kommer allt detta att avspeglas i vårt lidandestinna samhälle, där nya sjukdomar breder ut sig och föruttnelsens dimmor sveper in som präriebränder i våra fysiska kroppar. Jämför gärna detta med Sankt Antonii heliga eld, som främst drabbade människor och svin. Denna farsot fick namnet ignis sacer och framkallades av mjöldrygans gifter. Mjöldrygan är en parasit på rågen, som började odlas i Skandinavien först på 1200-talet.
Tarmsystemet är som en Anakonda (med en total längd på 8 - 10 meter!) som med förstoppande krafter sakta smälter de slaggämnen som finns, och lager av otaliga årsringar från dåtid och nutid sedimenteras som droppstensformade stalagtiter i mörka, fuktiga grottor där en gång våra förfäder hade sina riter. Så länge som tarmsystemet är i obalans eller kakafoniskt tillstånd, så länge kommer också andra sammanlänkade organsystem och nervsystem att vara i olag. Tarmlagen eller TARM kan stå för TrAnsition to Real Metamorphosis. Vulkansandrening påskyndar denna renings-process. Vulkansanden är en gåva till människan och själv tar jag den var och varannan dag.
Jorden är inne i ett kakafoniskt energitillstånd. Aldrig i människans utveckling, kanske inveckling, har det existerat så många olika sk sjukdomar.  Sjukdomar som är fysiska, biokemiska, nervrelaterade, åldersrelaterade, psykiska, sociala m.m. Tusentals diagnoser och sjukdomsnamn (ofta efter upphovsmannen som tex Altzheimers, Perkinsons eller Crohns sjukdom) har brett ut sig på vår planet. Vem vill ha en sjukdom uppkallat efter sig? Ära och berömmelse? Absurditet? JA! Den som hittar en liten skadlig sjukdomsframkallande bakterie eller virus eller kanske en komet får ju sitt namn uppkallat efter denna upptäckt. The Great New World? No! - The great absurdity!
För mig personligen så är hela den civiliserade världens diagnostänkande en absurditet. En diagnos speglar endast människans omedvetenhet om orsak och verkan. När människan når det ultimata energitillståndet av HARMONI existerar varken diagnoser, metamorfoser eller prognoser. Inte heller ränksmiderier.
Egentligen är ALLA sjukdomar inklusive ALLA former av cancer härrörande från tarmsystemet, som beror på människans levnadsvanor, där kosten spelar en avgörande roll. När vi börjar förstå detta enkla orsakssammanhang och radikalt förändrar människans levnadsvanor finns det hopp för mänskligheten, åtmindstone en del av mänskligheten.
Diagnostänkandet fyller på den paradoxalt skadliga BNPn med toxiska inlagringar som leder till civilisationens förintelse och självutrotning. Om man har en infekterad rot i sin am-al-gan-fyllda tand bör den tas bort helt och hållet. BNP ökar även med antalet "rot-fyllningar" och kvicksilver-stinna lagningar som görs. Det fanns en spansk kung som drog ut alla sina tänder för att slippa problem med dem. Om man tar bort tänderna skulle ju köttätandet försvinna och lätta gomtuggande frukter och bär skulle återstå. Kanske den kommande kometsvansen kan ge människan en ny avans, eller en frihetens DANS. Det förekommer ofta i vårt moderna samhälle kirurgiska ingrepp för att avlägsna angripna organ i tron att man avlägsnat problemet. Detta är bara uppskjutandets kranka blekhet som leder till ökenutbredning och stek-het. Det som behövs är en NY livgivande energi som regenererar och återställer balansen.
När Newton fick äpplet i huvudet och kom på "tyngdlagen" (gravitationen) så var det bara ett litet steg till kunskapens sanna väsen. Jag menar att det ultimata vore att komma på att detta fallande äpples budskap var: "Frukter skall vara din föda och inget annat". Tyngdlagen var ju bra att få veta, men att upphäva den går endast för den som äter fallfrukt, dvs mogen frukt som faller av sig själv i våra händer. Hur många frukterianer har det blivit på jorden efter Newtons gravitationslag? Tvärtom har gravitationslagen + andra vetenskapliga upptäckter gett upphov till överbefolkning och över-viktiga människor, dvs strävan efter det viktlösa tillståndet har fått motsatt effekt. Enligt min mening är 90 till 95% av jordens befolkning överviktiga. Denna jordiska och fysiska övervikt strider mot harmonins naturlagar och resultaten ser vi var vi än vänder oss i vårt samhälle, där nu våldet håller på att kulminera.
För att upprepa mig: Shakespear sa, - "I am a heavy meateater and I am well aware that this will harm my wit" (jag är en tung köttätare och väl medveten om att det skadar min begåvning). Shakespear står för "skaka päron", så han var nog frukterian i själ och hjärta. Nyligen har det förmedlas i media att skolungdomar som äter mycket bladgrönt och grönsaker får bättre betyg. Det börjar hända saker i vår civilisation och min förhoppning är ju att vår skräpmat-kultur, cocacola-industri och all hamburger- och donuts-tillverkning på störten, skulle gå i graven och ersättas av "frukt-ans-värda", energiuppbyggande industrier med målsättningen att skapa harmoniska och sanna enhetsmedvetna människor.

                            DET ENHETSMEDVETA ENERGIFÄLTET KAN ENDAST UPPNÅS   GENOM ATT SKAPA HARMONI (NO HARM) MELLAN KROPP OCH SJÄL.

Civilisationer kommer och går i ett växelspel av ordning och kaos. Detta har ju hela vår gemensamma historia gett klara besked om. Jag har kommit på (EUREKA!) varför vi snart har besökande kometer och andra planeter som närmar sig jorden och lägger sig i någon sorts närkommen enhetslinje med jordkroppen.
Det beror på att VI ska göra KOMETKARRIÄRER. Energin följer tanken och dessa storheter manifesteras sen i fysiska former, för att upprepa mig. Min kometkarriär ar att göra ENERGIKARRIÄR för att uppnå ännu högre grad av renhet och harmoni. Som en "esoterisk arkeolog" som jag är, är detta den stora utmaningen för mig. Sen att det kan bli andra traditionella karriärmöjligheter för mig är inget hinder på VÄGEN mot den ultimata friheten. Jag måste ju för tusan vara jordad också.
 
RUBIKS KUB
Ett 3-dimensionellt mekaniskt 4-sids-pussel med färgerna rött, gult, blått och grönt. I utgångsläget har alla rutorna på en kubsida samma färg. Efter att, "slumpvis", vridit sidorna, blandas färgerna. Vitsen är att på så få vridningar som möjligt och på så kort tid som möjligt återställa kubens utgångsläge. En Rubiks kub kan ha 43 252 003 274 489 856 000 eller 4,3x10^19 olika positioner, och som kan lösas med max 20 vridningar. Över 350 miljoner ex av kuben har sålts i världen, och denna kub var mest populär i början av 80-talet.
Från en oordnad mångfärgad skapelse kan man skapa ett enhetligt, icke blandat, mekaniskt pussel. Denna utmanande tävlingsform spelas fortfarande i vår nutid, dvs det harmoniska enhetsmedvetandet förutsätter att vi kan vrida och vända på alla färgfrekvenser till förstärkande färgskalor som skapar kvant-fysisk, - emotionella, - mentala, - sinnliga, - sociala och kvant-andliga SPRÅNG, där varje vridning i kuben eller människonaturen representerar en medvetandespiral. När nu mayakalendern upphör, vad händer då sedan? Ja, enligt min lekfulla kosmologi så kommer alla pyramidformade offer-tempel att vändas, så att spetsen är riktad nedåt och första trappsteget i Mayatemplet riktat längst upp, där den minsta spiralen startar i botten och största spiralen högst upp, m.a.o explosionsfasen avlöses av implosionsfasen, med ALLT vad det innebär. Delfinen ligger i äppelvattnet och kliar sig i huvudet i väntan på det som väntar i horisonten. Vad är det som väntar??
 
 
                               NÄR INDIVIDEN UPPNÅTT DEN ULTIMATA HARMONIN UTAN EXISTENS AV LIDANDE KAN MAN GE KÄRLEK TILL ALLT.
- Jaha! så du tror att du har kommit dit i din sk energikarriär då?
- Näää! Men jag närmar mig fruktens innersta kärnhus och ser det imploderade ljusskenet som finns i varje frö till en frukt. Genom att äta detta frö, blomma, bi-frukter, frukttillstånd blir jag den "frukt-ans-värda" människa som jag längtat efter i många liv, JA, för så där ett antal miljarder år sedan. Längtans tid är kommen.

Carpe Punktum  (som ni vet finns det karp-fiskar som är goda sim-mare).
Tord Lyseving

fredag 12 augusti 2011

UNIVERSUMS "HOMEOPATISKA" LÖSNING

Awakening, ett populärt ord i tiden. Uppvaknande är ingenting annat än insikter, dvs att man har insett att saker och ting inte alltid är vad det ser ut att vara och att den imaginära tillvaron är lika verklig som den reella tillvaron, så har man kommit en bit på vägen. Antag att vi utgår från att allt är FREKVENSER, dvs energier som har en vågrörelse med olika amplituder och våglängder. En del frekvenser samverkar och förstärker varandra och andra försvagar varandra. Allt beror på graden av harmonier i frekvensernas inneboende väsen. En del människor är tex "energitjuvar" medan andra energigivare, och ständigt mötas dessa i ett hav av olika våg-former. Vad är tex grund-orsaken till våg-tzunamis? Är det förskjutningar i kontinental-plattorna eller människans distorsion eller kakafoniska frekventa levnadsvanor? Something to think about.

Meditation, visualisering, tankefält, tankeradiering, healing med olika tankeformer, handpåläggning, deekshagivning osv., går ut på att använda tanken/känslan för att påverka materien. Det finns en bok som heter "Nyckeln till Livsgåtan" av Poul Goos, 1960. Boken handlar om ingenjören och strålningsforskaren Georg de la Warr (f. 1904) i Oxford och hans experiment med bl.a utstrålning från växter. de la Warr antog att "levande celler skulle kunna fungera som små radiosändare, varvid en bestämd kombination av frekvenser i utstrålningen borde motsvara cellens biologiska egenskaper". På de la Warr-laboratoriet gjordes häpnadsväckande experiment där man vetenskapligt kunde visa att den erforderliga resonansen helt enkelt åstadkoms av den mänskliga tanken. Docenten dr.phil Poul Goos fascinerades av de la Warrs experiment och han begav sig till Oxford sommaren 1959 för att ta del av Warrs experiment. Goos studerade religionsfilosofi och intresserade sig särskilt för de förhistoriska kulturerna i Sydamerika och deltog i expeditioner. Goos ville visa hur den moderna naturvetenskapen redan står framför en djupandlig bild av Universum, inför vilken en syntes mellan religion och vetenskap är möjlig utifrån den exakta vetenskapens egna och helt nya förutsättningar. de la Warrs experiment med tankeradiering har gjorts med vetenskapligt acceptabla metoder och kan reproduceras.
Den vetenskapliga atomteorin har fokuserat sig på energins materialistiska aspekt, vilket i min Nya Realativitetsteori inte kommer först. Min TES-modell beskriver att Energin följer Tanken och att dessa storheter sedan manifesteras i fysiska former. Detta påminner mycket om de la Warrs forskningar och Goos uppfattningar. Även Heisenberg, Einstein och andra atomfysiker förstod, innerst inne, att kropp och själ hör ihop och att själen hade en påverkanseffekt på atom-fysikens lagbundenhet.
Ur Goos bok: "Jag skrev själv för ett par år sedan till en av våra läkarprofessorer: Den allopatiska behandlingen är aldrig botande, utan endast uppehållande. Innan vi kan mäta den "falska" harmonin i organets kraftfält och genom påverkning av fältet korrigera dess svängningsmönster genom en riktigt harmoniserande vibration, uppnår vi aldrig en verklig bot för en sjukdom av t.ex. cancerns karaktär. Och professorn svarade mycket vänligt, men komplett oförstående".

Jag håller helt med i detta, dvs innan den sanna harmonin introduceras i en fysisk kropp kommer lidandet och olika sjukdomar att utvecklas. Det är därför jag ÄR frukterian.
Frukterna representerar Minsta Dödandets Principer, och de harmoniska energi-frekvenser som de representerar frigör människan från ALLT vad lidande heter. Även om Goos, Goethe, Newton, Heisenberg, Einstein eller andra filosofer eller vetenskapsmän inte insåg detta så fanns ju ett ANDLIGT TANKEFÄLT som nu håller på att koagulera. Detta kan även kopplas till, som en del uttrycker, Conscious Convergens eller enhetsmedvetande. För mig är det en självklarhet att en sjukdom i en mänsklig kropp inte kan botas av ett piller eller ett sk "patenterat" läkemedel. På de la Warr-laboratoriet kunde man diagnosticera en patients sjukdom genom en blodsdroppe.
Den moderna vetenskapen håller nu på med DNA-spiralen för att kunna utläsa var det finns dislokationer i tex i nukleotid-paren.
                         Det harmoniska elektromagnetiska energifältet i varje cell kan endast erövras och erhållas genom rätt val av levnadsvanor.
Homeopatin, som Dr Hahnemann skapade, har förlöjligats i tid och otid av den traditionella medicinska vetenskapen. "Hur skulle tex en miljondels gram belladonna kunna bota scharlakansfeber? Hahnemann och hans medarbetare förstod att den nästan magiska verkan av dessa mikroskopiska doser berodde på "potentiering", dvs att en oändligt fin form av radiering var tillstädes i dosen". Detta taget ur Goos bok.

Även om man inte med dagens vetenskapliga instrument kan mäta den verksamma substansen i en homeopatisk lösning så funkar den beroende på den tankeform som den är programmerad med. Därför fungerar även ibland distans-healing, vilket jag erfarit ett flertal gånger. Jag kallar detta för Tankens kraft över materien. Homeopatin bygger på antagandet att "lika botar lika". Detta betyder inte att man ska äta lever om man har levercancer utan man ska potensiera en lösning med ytterst få molekyler av ett verksamt beprövat  medel. Healing och tankeradiering fungerar ibland beroende på interferensen och resonanseffekten mellan givare och mottagare.
Lite flummigt och slarvigt uttryckt så kan en äldre själ inte heala en yngre själ, beroende på olikheten i frekvensomfång. Detta betyder också att en ungdom kan vara en äldre själ än tex sina föräldrar. Detta kan utkristalliseras med tiden, men det förutsätter ju att man tror och kanske är övertygad om existensen av ett frekvent och evigt själskollektiv.

I Mayakalendern går varje trappa eller utvecklingssteg från frö till frukt, och nu på Nionde trappsteget verkar det som att alla tidigare "bus-frön" har gått till en massa fruktätare.
Jag har själv, i alla mina tidigare liv varit ett/flera "Busfrön", så det är på tiden (i detta liv) att jag går till frukt.
Frukten räcker väl åtminstone ännu till mig och några till fruktälskare. Inom homeopatin används en hel del blom-och växtextrakt i de homeopatiska tinkturerna. Bara en lite "osynlig" molekyl av tex ett blomfrö kan ge stor healingeffekt. När människan i sina levnadsvanor nu går från "bus-frö" till blomma, via bin till frukt kan vi bortse från allt som har med mediciner att göra. De bästa naturmedel som finns är frukter och naturens bär, och när människan varit det tillräckligt länge kommer harmonins orkester att spela som kanariefåglar i hennes bröst, vilket kan vara en tröst nu innan vi kommer in i en turbulent HÖST.

SAMMANFATTNING
Varje molekyl, atom, synlig eller osynlig "partikel" som existerar i en fysisk eller ickefysisk form kan påverkas och impregneras av det Tankefält eller tankekraft som vi producerar.
Vi kan tex påverka kometen Elenin och dess långa svans genom att transmutera den till en mänsklig avans, kanske avatar, i en enhetsmedvetandets, kärleksfulla DANS.
Är kometer en del av oss själva eller bara fysiska kroppar som slumpvis rör sig i rymden? Vi är alla kosmiska, koagulerade energi-frekvens-varelser där ALLT är vi och VI är ALLT.  Om nu människan är ALLT så borde det ju räcka med att förstå att energin följer Tanken och att detta manifesteras i fysiska former-eller? Something to think about.

lördag 6 augusti 2011

THE EVOLUTION OF HUMAN CONSCIOUSNESS

En bild säger mer än tusen ord, tiotusen ord eller mer. Bilden gjorde jag i början av 2000-talet och den finns i min bok "My Path to Freedom, 2006". I detta läge är min egen tolkning obehövlig utan jag överlämnar den till dig.
Tord