söndag 27 november 2011

TV-EKENS FALL OCH UPPRÄTTELSE

Nu när denna gamla tusenåriga EK är nedsågad och kvar finns en stor Ekstubbe, med 1000 årsringar, är mitt förslag att på denna stubbe placera en stor whiskytunna, gjord av äkta svensk ek, fylld med svensk-lagad whisky, där förbipasserande kan få dricka några droppar av äkta svensk whisky. 
Alternativt:
Att på denna kvarvarande ekstubbe bygga upp en "skulptur" av whiskytunnor av, givetvis, svensk ek. Denna "skulptur" ska minna oss om ekens förmåga att extrahera smak och färgämnen ur träet. Ektunnorna ska även påminna oss om LIVSVATTEN eftersom whisky kommer av det gaeliska uisge-beatha som just betyder livsvatten. 
Skulpturen med ektunnorna, vilande på denna 1000-åriga stubbe, borde således heta LIVETS VATTEN. Stubben kan bli föremål för konstnärlig utsmyckning. 

Med hopp om att fylla tomrummet efter TV-eken med något "uppfriskande" för alla förbipasserande.

lördag 26 november 2011

FRAMGÅNG

En del säger att "framgång bygger på risktagande" och "bästa resultaten nås med god riskhantering" och att riskhantering är ett mentalt fenomen".
För mig är Framgång som bygger på FRISK-TAGANDE. För att upprepa mig. Om jag enbart äter kokt eller stekt kött så tar jag en stor risk att dö i någon sjukdom och i förtid. Den som enbart äter kött men dricker öl till, minskar risken att dö i förtid eftersom riskspridningen blivit större och kombinationen minskar den destruktiva kraften som finns i enbart köttätande. Pardoxalt råder samma förhållande om man dricker vin eller sprit till kötträtterna. Kombinationen är given och polariteten, per automatik, skriven.
Om jag äter blandkost med hundra olika produkter, så har jag spridit mina risker bland flera ingående "närings-källor", vilket leder till en riskspridning. Denna kakafoniska riskhantering är, enligt mitt sätt att se det, inte fritt från risken att drabbas av en sjukdom, men mindre än vid enbart köttätande eller köttätande med öl, vin eller sprit. Energiförbrukningen av dessa levnadsvanor med blankost är emellertid mycket energislukande. Därför har vi den energikris som vi nu kan se i vårt samhälle. Detta borde stå klart för var och en i den nutida medvetandeutvecklingens frekvenshöjande. Riskspridning är således bra för hälsan, relativt sett. Många anser fortfarande att "bara man äter lite av varje så klarar man sig". En del anser att det "bästa" är att äta många olika saker för att få i sig näring från flera källor. Ett traditionellt sätt att gardera sig, och detta i brist på: 
Real insights of How to chose and Combine Food to make the Life easy and Harmonius to reach the Optimal state of Freedom. 
Antag nu att vi vet att enbart frukt-och bär-ätande är det mest kärleksfulla och minst energikrävande födan, som inte riskerar att leda till några som helst krämpor eller sjukdomar. 
Då har plötsligt riskhanteringen hamnat i ett dödläge, dvs vi har inget behov av riskhantering eller riskspridning i detta exempel, eftersom riskerna är som bortblåsta. Det är således riskfritt. Är detta ett mentalt fenomen? Att det är ett fenomen att VETA att enbart fruktätande inte kan leda till varken näringsbrister, krämpor eller sjukdomar av olika slag anser jag vara fenomenalt och i allra högsta grad även mentalt. Om en kristallklar insikt och förståelse om orsak och verkan manifesteras så är det givetvis även ett mentalt fenomen. 
Eftersom jag tror på min egen SYN-TES-modell (Synkroniserad Tanke, Energi, Struktur) så ligger alla mentala tankeformer på ett högt plan MEN ovanför dessa ligger den Andliga Aspekten pss som rymdens VACUUM är en förutsättning för planeter, kometer, solar, meteorer och andra himlakroppar samt även för liv på Jorden. Vacuum definieras som frånvaron av materia och om trycket är tusen gånger lägre i ett medium än atmosfärstrycket så uppstår ett vacuum. Om det nu inte existerar någon materia i ett vacuum så finns ej heller någon död eller liv i detta tillstånd-eller? 
Igen: Polariteter, materia och icke-materia. Tänk om Universums "själsrum" är ett Vacuum, som vaakar och dirigeerar över oss alla jordvarelser, på alla jordvarelse-planeter?

Att placera olika maträtter i ett vacuum borde således även vara riskfritt, dvs fri från risken att ruttna. En självklarhet är följande: Om en fabrik eller en mänsklig cell är förorenad av slaggprodukter, toxiner, tungmetaller, skadlig strålning, skadliga bakterier och virus eller kemiska produkter, bäddar man för konkurs. Det finns massor av historiska exempel på detta. Föroreningar ökar risken för att ett företagande ska, förr eller senare, komma att utplånas. Detta betyder enkelt uttryckt att en köttfabrik går tidigare i konkurs än en fabrik som tillverkar spritprodukter. Just cause and effect. Militanta veganer är bara ett symtom på det energislöseri vi håller på med, samt de självdestruktiva levnadsvanorna.
Om en mänsklig cell är helt ren från föroreningar lever cellen för evigt. Detta har en nobelpristagare visat i sitt laboratorium. Jag har glömt vad han hette, men det spelar ingen roll eftersom jag anser att påståendet håller. Det bekräftar bara min egen syn på det eviga livet. Vare sig det är en cell, fabrik, samhälle eller nation så är graden av frihet från destruktion beroende på människans levnadsvanor, där renheten i cellerna spelar en avgörande roll. Man kan sitta i ett pråligt Slott ellerTempel och be och rabbla mandalas eller mantras i evigheter för att önska sig fred och hälsa på jorden, MEN! om inte alla dessa "böner" utgår från rena "CELLER" blir det som att kasta avfall i motvind, för att spetsa till det.
Om medlemmarna i greenpeace, med sitt nya "attackfartyg" angriper utfiskande trålare för att hindra deras framfart och medlemmarna själva äter fisk eller blandkost så "binder man ris åt egen RYGG". Jag menar att det bästa utgår från individen själv och de levnadsvanor som hon representerar. Har tex kärnkraftmotståndarna bidragit till färre kärnkraftsverk i världen? Det är människans förändrade levnadsvanor som BÄST påverkar människans utveckling till förädlade "produkter" och sk VÄLFÄRD, så att energibehovet minimeras.

ALZHEIMERS SJUKDOM?
För mig är det helt absurt att uppkalla en sk sjukdom efter en upptäckare eller forskare. Om fru eller herr Olsson får Alzheimers sjukdom så borde det ju vara Olssons sjukdom.
Samma sak gäller tex Perkinsons sjukdom. Jag skulle inte vilja ha en sjukdom uppkallad efter mitt namn-no way! Jag har i många år hävdat att ALLA sjukdomar beror på våra levnadsvanor där kosten spelar en avgörande roll. De som forskar i Alzheimers sjukdom menar att för att förstå denna sjukdom måste man ha vissa grundkunskaper om hur hjärnan fungerar. Oki doki, det är nog bra. I dom fina forskarsalongerna med läkemedelsföretagens supportande och mycket lönsamma medicinframställning är det ju rumsrent att forska om hjärnan och dess olika funktioner. Man tar röntgenbilder och ser nervceller, synapser, myelinskidor, hjärnplack, öar av dittan och dattan mm. Forskarna formulerar ett akademiskt språk med ett vetenskapligt ordflöde som upprätthåller en gammal anakronistisk akademisk tradition. För att holistiskt förstå orsaken till ALLA sjukdomar måste man börja med människans levnadsvanor där kosten är helt avgörande. Våra kostvanor, jag menar era kostvanor, leder till ett tarmsystem med så mycket föruttnelsebakterier och andra gifter som slår ut olika kroppsorgan och celler överlag, och när måttet så att säga är rågat, finns ingen "blod-hjärn-barriär" i världen som klarar sig utan dramatiska konsekvenser. Jag menar att hjärnan tar skada av vad vi äter och tarmsystemets tillstånd. Vad jag vet finns inga doktorander som forskar i tjocktarmens tillstånd och dess kopplingar till det Autonoma nervsystemet och övriga organ. Sambanden finns, men det verkar inte intressera varken forskarna eller de som framställer sk mediciner.
Det som förvånar mig är att människan, trots hennes kakafoniska matvanor, kan leva i 60,70, 80, 90 och ibland över 100 år. I kosmisk tid är det ju som en knäpp i rymden.

Två företag har fått ett överskott på 33 (11+11+11 i år) miljoner kronor. De vill placera dessa pengar med riskhantering och riskspridning. Hur ska dom göra för att detta överskott ska generera det optimala för företagen? Det ena företaget placerar 1/3 av kapitalet i tids-bundna obligationer med "garanterad" utdelning på 30%, i ett skatteparadis utomlands. En annan tredjedel placeras i ny produktutveckling som kräver mer energi och en nyanställning. Kvarvarande tredjedel, dvs 11 milj. delas ut till aktieägarna dvs inte till de anställda.  
Det andra företaget satsar 1/3 på ny mänsklig och teknisk energi, hälsa och för de anställdas medvetandeutveckling, 1/3 satsas i en reservfond och sista tredjedelen satsas på kulturella aktiviteter och en stiftelse som handhar konstnärlig utsmyckning och ett pris som kallas för "The Noble Price", där priset ska gå till den som bidrar bäst till individens och företagets välfärd, hälsan och kreativiteten hos de anställda. Vilket företag bidrar bäst till Den Nya Välfärden??
Att placera pengar i sk skatteparadis för att undkomma skatt bidrar till ökad girighet och snabbar på konkursen i det ekonomiska systemet. Om en företagare blivit mångmiljonär på skattebetalarnas bekostnad , och flyr undan till skatteparadis, så kommer detta dåliga karma att slå tillbaka med förödande krafter, såvida inte kapitalet återtas och används i företagets produktiva syfte och "nobilitet".

NÄR MÄNNISKAN ÄR REN EXISTERAR INGEN EKONOMI UTAN BARA ETT "MEDVETANDE-KAPITALISTISKT" SAMHÄLLE UTAN RISKER.

Må som du vill, låt skatteparadisen gå till spill

onsdag 9 november 2011

INFÖR 11.11 - KORRIGERING

I mitt senaste nyhetsbrev stod det 1% av jordens befolkning, dvs 70 000 människor....Det som missades här var att det ska stå: ...1% av en promille av jordens befolkning,
dvs 70 000 människor.... Det är ju vanligt med potensfel i vårt urban-i-serade samhälle. Tur att detta inte var ett "jur-idiskt kon-trakt".

tisdag 8 november 2011

INFÖR 11.11 - DU ÄR EN 111:a

Först en liten kul grej. I tidskriften Readers Digest aug. 2011, där en intervju med mig finns, nämns på ett ställe: "I år kommer vi att uppleva fyra ovanliga datum, 1/1/11, 1/11/11, 11/1/11 och 11/11/11. Ta sen de två sista siffrorna av året då du föddes. Lägg till den ålder du kommer att bli i år och resultatet blir 111!"
Vad står detta för? Alla blir en ÄLVA, jag menar en HUNDRA-ELVA i år, har ALVORNAS tidsålder startat? Transmutationens tidsålder? Alla står på sätt och vis som trefaldiga vinnare på "pris-pallen" i ett tidskaos på alla "medvetande-plan" av aldrig tidigare skådat slag.

I år är jag ETT, ETT, ETT med VETT, VETT, VETT på flera olika SÄTT, SÄTT, SÄTT, jag håller mig MÄTT, MÄTT, MÄTT med FRUKTRÄTT utan RETRÄTT, RETRÄTT, RETRÄTT, i jorden jag gör hål med mitt SPÄTT, SPÄTT, SPÄTT där jag planterar min "FÖR-RÄTT", "VARM-RÄTT" och "EFTERRÄTT" helt RÄTT, RÄTT, RÄTT och utan skadligt FETT som har behov av SER-VETT, nu stundar en NY TID med natur-vis-pad ome-lett, LETT, LETT. OME-LETT står för OMEdelbart LETande efter den harmoniska Transformationen.

När jag började skriva och publicera mina nyhetsbrev på Facebook var tanken att just skriva en "bok" med mitt "sargade" och fårade ansikte exponerat, dvs min "face-book".
Från första nyhetsbrevet (ej med på face-book) den 29.10.2009 "Framtidens Samhälle - Framtidens Fredspris kontra Obamas Fredspris och den "militanta" Capoeiran", till det senaste nyhetsbrevet "Healing, Deeksha m.m" har det blivit flera hundra A4-sidor. En del vet jag, har samlat på dessa nyhetsbrev och det har blivit många uppskattande ord på VÄGEN men även ett fåtal som avsagt sig mina utskick, vilket jag till fullo respekterar och tycker är bra. Mina nyhetsbrev passar inte alla och så ska det vara i den Nya Tiden.

Alla mina nyhetsbrev, från början, finns inte på face-book eller på min blogg utan tiilkom när jag gick med i face-book. Tanken är väl att kanske göra en bok av en del av materialet med lite förändringar.
- Just det frukterian, du måste väl ändå fatta att det för en del blir FÖR mycket av ditt eviga tjatande med frukter och lång-harangande nyhetsbrev. Det går ju en del människor på nerverna och du måste väl ändå förstå att frukter inte är det enda saliggörande här i livet, utan många tror att lösningen kommer från den andliga världen där man kan heala bort det mesta. En del väntar på att den traditionella vetenskapen ska hitta "gen-vägar" som kan befria människan från lidande.
- Sure, tanken har även varit att vara den envisa Droppen Dripp som ska urholka den grå cedimenterade gamla stenen, och ge den luft under de förstelnade vingarna. Urtidens vingbreda fåglars tid är inte ännu förbi. Att den traditionella vetenskapen kommer att lösa alla våra problem, GLÖM DET! Men, det ligger alltid nånting i vad du säger, min opponent-prick. Jag tyckte att det var kul och spännande att stå i informations-flödet och komet-karriär-svansarnas elektro-magnetiska flöde och se vad min "frukt-ans-värda" personlighet kunde leda till, dvs vad jag kunde släppa ifrån mig i detta mediala flöde och brus av händelser. Eftersom jag har det energiförhållande eller frekvensförhållande som jag har så blir min världsbild ofta mycket skild från den traditionella. Detta följer ju bara orsak och verkan med en annan återverkan som följd, än vad man normalt sett kan förvänta sig.
 
Det har, historiskt sett, visat sig att FULL sysselsättning endast kan uppnås genom världskrig. Kanske behöver vi ett omfattande globalt krig för att få fart på sysselsättningen i världen?
Det finns de som påstår att 1% av jordens befolkning, dvs ca 70 000 människor, är på gång att nå ett andligt uppvaknande, frekvens-eller medvetandenivå, vilket kommer att leda till ett globalt lyft för jordens befolkning i sin helhet. Denna utvalda skara har inte fått någon riktad personlig inträdesbiljett till denna upphöjda, medvetna, andliga "klubb", utan kommer att visa sig, per automatik, med tiden hur ande-världen fördelar dessa gracer av "uppvaknande". Antag nu att jordens befolkning år 2033 är endast 20% av nuvarande så innebär det 1,4 miljarder människor, och om vi väntar tills dess med denna 1% så behövs "bara" 14 000 andliga uppvaknande personer. Men vem kan vänta? Vilken procentsats som gäller kan diskuteras, när det gäller en snabb förändring. I vår kemiska värld behövs för det mesta bara EN "katalysator" för att starta en process dvs om en person totalt befriat sig från allt vad lidande och sjukdomar heter och har ett integrerat andligt förhållande så har denna person "räddat" hela världen, MEN Vägen är full av fallgropar och svårforcerade hinder som kräver envishet, tålamod och MOD. När väl alla dessa hinder har övervunnits, med hjärn-och viljekraft, kommer den historiskt sett inympade rädslans frekvens att transformeras till frihet, dvs frihet från allt vad lidande och sjukdomar heter. Detta har varit mitt signum och meningen med mitt liv, so far.
En del använder ordet "full awakening". Det ligger nära till hands att associera till "Den Hundrade Apan-effekten". Vem var den första "apan"? Säkert någon "frukt-ans-värd" typ, nä visst ja, det var ju en potatis-näs-apa. En apa som hade "näsa" för att tvätta ren en potatis. Om nu en modern, civiliserad "apa" tvättar ren sin kropp med bara frukter så borde det väl också ge ett "frukt-ans-värt" eko som kan leda till någon sorts uppvakning och "befruktning".
Apan som startade med sin rengjorda potatis och "apan" som rengjorde sin egen inre och yttre kropp med bara frukter tillhör väl samma andas barn, men människans behov av sagor slutar aldrig att upphöra. Tänk bara på TUSEN och EN NATT. Denna arabiska sagosamling för mer än tusen år sedan. En samling sagor från Sidenvägen (grekisk, arabisk, persisk, indisk som kulturområde). Ramberättelsen är att den persiske vesirens dotter ska tillbringa en natt med kung Shariar för att i gryningen avrättas. För att undgå döden berättar denna dotter en saga för kungen, och skickligt väver hon in en saga i en annan och när gryningen kommer är kungen så spänd på hur det ska sluta att han låter henne leva ytterligare ett dygn. Hennes sagor varar 1001 nätter, varefter kungen kapitulerar och gifter sig med henne. Sidenvägen har numera blivit "lidande-vägen" där korruption och ackumulerad karmisk förtryck nu håller på att lösas upp, och transformeras till demokrati och kanske viokrati. När en utrensning av gamla strukturformer sker ökar kaoset.
När ormen ömsar skinn vrider den sig och vänder sig om i slingrande snabba rörelser, innan den har krängt av sig det gamla skinnet. Detta tar sin "lilla" tid.
 
Sagor, amsagor, ammasagor, sagopalmer, sagogryn (framställs av potatisstärkelse), sagospel och "busfrön" överlag, fungerar som "kryddor" i vår tillvaro, som kan fördröja lidandets och dödens nära förestående. Den traditionella vetenskapen är full av am-sagor. Om läkarvetenskapen nu anser att hjärtflimmer är orsak till blodpropp i hjärnan, vilseleder man, och undgår att se den sanna orsaken till blodpropp, eftersom man inte vill angripa ROTEN TILL DET ONDA. Det är inte vetenskapligt rumsrent att gå till Roten med det onda, där köttbiten som ligger på din tallrik som du äter plus en del annat som du äter och konsumerar i ditt liv är den verkliga ROTEN till det onda. Det är inte heller rumsrent att tala om tjocktarmens innehåll av föruttnelseproducerande bakteriehärdar. Traditionell välfärd med ökad konsumtion är lika mycket en hädanfärd som hjärtflimmer inte är orsak till blodpropp. Att blunda för Sanningen och inte kunna se sanningen i iristrådarna, är som att berätta en saga för att lindra en cancersjuk och förlänga livet en liten stund till, och kanske i bästa fall avsluta sitt liv med ett vackert och stilla insomnande.
Om sagan innehåller sanningen och ger en bild av den verkliga roten till det onda, behöver man inte berätta en saga för att i förlängningen kunna gifta sig med en korrumperad kung.
                                  NÄR RENINGEN ÄR FULLBORDAD FINNS INGET LIDANDE, INGA SJUKDOMAR, MAKTGALNINGAR, PÅVAR, BARONER ELLER KUNGAR.
När jag möter människor, som nu senast i Dalarna på ett ställe, och frågar om vem som bor där eller där, får jag ofta ett svar som:  Det är en.......men han/hon har cancer.
I var och varannan stuga finns en cancersjuk person numera. Utbredningen av cancer i vårt samhälle är nu så stor och omfattande att sjukvården, men även anhöriga, går på knäna.
En ny knä-diagnos är kanske på gång?
I stället för att importera utländska läkare och sjukvårdspersonal och dränera andra länder på deras eget behov av kompetens, vore det bättre att vi i Sverige försöker utrota orsaken till cancer och andra sk sjukdomar. Lösningarna finns men det förutsätter ju att det finns mottagare inom "makthierarkierna" av dessa sunda lösningar. Bäst är ju att trycket och efterfrågan kommer från folket själva. Att dränera andra länder på deras arbetskraft anser jag vara en dålig ulandshjälp/utlandshjälp, och detta importförfarande av "kvalificerad" arbetskraft, kommer endast att öka sjukdomarnas utbredning pss som, ju mer pengar som sjukvården eller cancerfonderna får ju mer kommer cancern att utbreda sig. Denna paradox finns det många tydliga bevis på. Hela orsakskedjan är lätt att härleda, men jag avstår från det här. Att, som en del politiker påstår, vi behöver ökad invandring för att ta hand om våra äldre, sjuka och vårt behov av städhjälp och inom restaurang-o-näringen m.m, speglar både en allvarlig omedvetenhet och bristande fantasi.  
         FÖR ATT KOMMA TILL RÄTTA MED ALLA SK KRISER BÖR MAN FÖRSTÅ ORSAKEN OCH VERKANSMEKANISMERNA TILL MÄNNISKANS GRUNDPROBLEM. 
Om hela Europaunionen ska kunna tillfriskna måste roten till det onda förstås, angripas och regenereras på ett radikalt sätt. Jag menar INTE med konstgjord andning utan med nya medvetna tankeformer där människan kommer före guden Mammon, där de nya levnadsmönstren utesluter lidande, korruption, girighet, hat, grymhet, skam och skuld. 
Detta håller nu vår jord-moder på med, dvs skaka i sina grundvalar samtidigt som det förhöjda frekvensförhållandet på jorden bidrar med ökad "matt-piskar-effekt", som snabbare kan avlägsna all ohyra i väven.
 
Sambandet mellan barns och ungdomars användning av mobiltelefoner och ökad risk för hjärntumörer har presenterats i svensk och internationell press. Hela denna debatt är amsagor som borde höra till dåtiden. Allt som har med cancer eller tumörer att göra bör härledas till, både ungas och vuxnas, levnadsvanor. Massmedierna dundrar ut cancer-och hjärntumör-bringande kock-recept och kock-program, tillsammans med reklaminslag av Coca Cola och Mc Donalds-industrins cancer-hamburgare och så länge som denna ekonomiska och kulturella blindhet existerar, så kommer sagorna Om en Bättre Värld att florera i vårt samhälle, på ett sagoplan. Först när samhället rensar bort alla dessa destruktiva massmediala mammut-inslag, även Mammon-inslag, så kommer kakafonin att transformeras och ljuda bättre i våra öron, då våra mobiltelefoner inte kan ge upphov till varken hjärntumörer, skadlig stress eller andra obehag i våra kroppar. 
 
Det finns gott om "HUNDRA-ELVOR" nu, så då borde det väl vara lätt för ande-världen att utse de andliga "icke-ledarna" (full awakened persons) som ska vara "tam-bur-majorer" för Det Nya Samhället med Den Nya Människan. Tam-bur-majorer med ett absolut gehör och ett "troll-spö" till takt-käpp skulle den nya tiden må bra av.
 
Ett Hundra-elva-faldigt LEVE för alla Hundra-elvor, de leve...................! Vänta med att ut-bringa och skåla för detta tills på fredag, dvs FRED-DAG!
 
Lev som du vill, låt inga tungo-mål-talande sagor gå till spill

torsdag 3 november 2011

HEALING, DEEKSHA M.M.

Mitt föregående brev gav några intressanta kommentarer som jag tar med här:
En skrev: "Skrattar gott åt Din inledning om ADHD. Inte minst Din formulering runt Alla Doktorer... TACK!
Arbetar som psykolog inom skolan och tycker det är HÖG tid att vi för in några nya perspektiv i debatten på denna diagnoshysteriska kultur. Kanske skulle vi diagnostisera lärmiljöer...? DLM?!?! Dysfunktionell LärMiljö. I dagens skola finns en tendens att byta ut ett gott förhållningssätt/bemötande av elever mot amfetamin. Höll i en föreläsning för ca 50 pedagoger igår med temat "neuropsykiatriska funktionshinder". Utmanade dessa med frågor kring deras eget ansvar att möta eleverna, vad i den samhällsstruktur vi byggt som genererar ett behov av diagnoser/mediciner mm".
Jag utropar: Jaa! Mera diagnoser, vilket leder till fler självutnämnda "experter" som leker med sitt akademiska tungomål på bekostnad av omedvetenhetens kranka blekhets-altare. Välsignad varde dessa diagnos-expert-doktorer som inte botar någonting. Experter på att ge diagnoser men inte på att BOTA.
En annan skrev: "Hej Tord, men var inte stenåldersdieten köttbaserad utan att skapa ADHD. Jag tycker att det är mycket rimligare att hänföra ADHD till frekvensökningen i den Galaktiska Undervärlden".
Jag instämmer givetvis i att det ligger någonting i detta. Kanske kan detta nuhetsbrev ge en del bidrag till ADHD men även andra sk sjukdoms-tillstånd.
Ytterligare en skrev: "
DIAGNOSER ANVÄNDS PGA AV OKUNSKAP OM SJUKDOMARS GRUNDORSAKER. OKUNSKAPENS "ÄNTLIGEN FICK JAG VETA VAD JAG HAR". DIAGNOSFÖRFARANDET HANDLAR OM OKUNSKAP, MAKT OCH KONTROLL. NÄR SJUKDOMARS GRUNDORSAKER MEDVETANDEGÖRS FÖRSVINNER DIAGNOSTÄNKANDET OCH NÄR KUNSKAPENS SANNA OCH FRISKA KÄLL-FLÖDEN MANIFESTERAS FINNS INGA SJUKDOMAR LÄNGRE OCH SÅLEDES INGA DIAGNOSLÄKARE.
 
Nu ska ni få veta nåt KUL. KUL står här för Kunskap Utan Löfte. Detta kommer att vara en liten del i min egen "doktorsavhandling" där jag själv är opponent.
- Vänta nu, varför ska du fastna i denna gamla akademiska form? Jag trodde du hade kommit längre i ditt nytänkande och släppt taget om en akademisk doktorsgrad. Du löpte ju själv inte linan ut och ansträngde dig för att få din doktorsgrad när du hade chansen så du kanske har nåt du behöver ta igen?
- Nädå, just for FUN. FUN står för Fruitarian Universal Network och det är värt mer än alla doktorsgrader i hela.................det roar mig helt enkelt och det är en bra träning i att vara självkritisk. Som egen opponent får jag ju själv bestämma över den kritik jag ska ösa över mig själv, bra eller dålig och ganska hämningslöst. Dessutom får jag själv bestämma kvaliten och nivån på min "doktorsavhandling". Min "nya doktorsavhandling" kan sen ligga till grund för kommande generationers doktorander eller vad de kommer att kallas.

I en intervju med mig i tidskriften Readers Digest aug. 2011, sid 74 frågar journalisten: "Men hur ska jag veta att du bara äter frukt och inte stoppar i dig annat när ingen ser?"
Jag svarade: "Det kan du inte veta. Jag kanske har en stor kyckling i kylskåpet. Vill du kolla efter i nedersta hyllan? Om jag åt kyckling i dag skulle min kropp reagera våldsamt".
Han fick inblick i min kyl och fick se bara fruktlådor. I frysen fanns blåbär, hallon och infrysta bananer. Under min frukterianska resa har jag vid ett antal tillfällen ätit vanlig föda och detta som en del i min utforskning. De få gånger som jag ätit vanlig blandkost har kroppen reagerat våldsamt motstånd. Jag vet således vad jag har som väntar mig om jag skulle äta vanlig mat.

Antag att jag idag skulle äta lite kyckling med ris och kanske en öl till. Vad som då händer i min kropp är följande:
1. Snor och slem kommer efter några minuter ut från näsan samt blir jag tårögd.
2. Efter 10-15 minuter börjar skulderblad och bröstmusklerna att vibrera som på en häst som vill skaka av sig insekter.
3. Efter ca 30 minuter får jag sk sendrag i vaderna. Jag får ont på h.sida av huvudet och huvudet känns tungt. Det känns som ett band som knyts åt runt huvudet.
4. Efter ca 45 minuter blir ena foten domnad och förlamad så att jag inte kan lyfta den. Jag går omkring och släpar ena foten efter mig. Att läka detta tog vid ett tillfälle en hel vecka.

"Jag har fått många brev av dig en del väldigt intressanta. Men min fråga är om du inte kan skriva någon light variant, jag är dyslektiker och troligen ADHD ej utred (för gammal). Sen tänkte jag fråga dig om Steve Jobs jag vet inte hur utvecklad han var som frukterian, men vet att han var inne på både den andliga och fruktätandet. HAn dog och en del tog livet av sig på hans fabriker. Kan du se något samband med hanns död och hans intresse för makt coh troligen en del i pengar med".
Detta är intressanta frågor. Livet är ett "kalejdoskop" av arv, miljö, karma, kropp-och själsaspekter, synnergieffekter, kombinationer av orsak och verkan men även behovet av makt och kontroll, och makten som ligger i guden Mammons händer. Vilken Gud dyrkar du mest? Guden Mammon eller "Guden" Harmonius? Vår tids populär-kultur med alla populära kulturkockar som brer ut sig med förödande konsekvenser, med yxa och revbensspjäll, är bara ett exempel på vår kulturs sönderfall. Se bara vad som nu händer i Europa. Gamla kulturers undergång återkommer i senare kulturer tills vi lärt oss LÄXAN. Vad är då läxan som vi ska lära?
Steve Jobs hade, enligt min mening, klarat av sin cancer med rätt coaching, medvetenhet och frekvenser när det gäller kost, näring och självinsikt. Han var inte frukterian för då hade han inte behövt bli sjuk. Att vara frukterian är oerhört krävande på alla plan och en förutsättning att bli det ligger nog för-programmerat i generna eller i Nukleotid-paren.
Bara för att ta ett exempel:
Antag att Steve, när han fick sin diagnos, hade inrättat ett "The Noble Price" (med en ny "krutgubbe") som skulle delas ut till de som bidragit till mänsklighetens frihet från sjukdomar och lidande, så hade han bejakat den andliga harmoni-aspekten och fått den hjälp han behövde för att avdramatisera sin egen "bedrägliga makt och behov av uppskattning" och starka "kärlek" till guden Mammon. Mycket kan sägas om HUR man kan gå tillväga för att ha SJÄLVMAKT över sina egna diagnoser och sjukdomar men trots att Steve hade gräsligt mycket pengar så hjälpte det inte honom att befria sig från cancern. Jag har upprepat hundratals gånger att cancerns gåta är löst sen lång tid tillbaka men rädslan och okunskapen sätter käppar i tids-HJULET.
Det får räcka med detta för tillfället. Kanske blir det mer i min kommande "doktorsavhandling", kanske med titeln Ett Liv utan Sjukdomar.

Det är nervsystemet och bakteriefloran som kommer i olag pga det relativt sett låga frekvensförhållande som kycklingen och den uppvärmda maten har. OBS! Det är MIN kropp som skulle reagera på detta sätt. Jag är ingen likriktare för andra dessbättre. Eftersom jag varit fruktätare i så många år klarar min "högfrekventa" kropp inte att ta emot denna lågfrekventa föda utan förödande konsekvenser. Det är därför ingen ide att utsätta min "frukteriankropp och hjärtats hjärna" för traditionell healing, eftersom den inte har någon effekt på mig. En paradox, eller hur? Den kokta maten med kött, dvs den lågfrekventa, syrefattiga och enzymtomma födan påverkar mig med förödande kraft men healing påverkar mig inte.
Paradoxen är lika enkel eller svår att förstå som min egen "frukt-tvilling-paradox" (i motsats eller som komplement till Einsteins Tvillingparadox), som jag presenterat i tidigare nyhetsbrev. Är det kanske så att en yngre själ inte kan påverka en äldre och mer högfrekvent själ? Är det så att en högfrekvent kropp med en "gammal själ" till hjärna inte kan ta emot healing av en lågfrekventare kropp och yngre själ? Something to think about.

Människor erfar olika kroppsliga och andliga upplevelser beroende på vem som ger healing. En gång ute hos Henry Soludde i Saltsjöbaden (Henry dog för några år sen i cancer när jag bodde i Brasilien) i slutet på 80-talet, var vi en grupp personer som satt i hans stora glaspyramid på tomten. En kvinna ville så gärna ge mig healing på huvudet, pss som deekshagivare gör idag. Jag låg på rygg och hon satt vid min huvudända och höll händerna strax ovanför huvudet. Efter ett tag började hon svettas och skaka i kroppen medan jag inte kände någonting. Efter en kvart sneglade jag på Henry då han uttryckte med sin spontana och höga röstläge: "Jaha, har ni kommit underfund nu om vem som healar vem?"
Jag hade som sagt inte upplevt någonting medan kvinnan som skulle ge mig healing hade fått nämnda reaktioner.
När jag vid ett tillfälle (på 90-talet) gav healing till en kvinna gick hon helt i kramp som i en fosterställning. Hon hade låst sig själv i denna hoptryckta ställning. Hon tittade förvånat på mig och sa: "Jag hoppas att du vet hur du kan ta mig ur detta?" Uppriktigt sagt blev jag en aning rädd för vad jag ställt till med, men det tog bara 2 sekunder då jag sa att allt var under kontroll. Var nu denna kontroll kom ifrån vet jag inte än idag. Troligen från någon gammal själsfrände som var närvarande och hjälpte till. I hennes förstelnade kramptillstånd tryckte jag på 2 punkter på hennes kropp och hon förlöstes ur krampen.

Healing eller deekshagivning fungerar på liknande sätt dvs om en person med en högre emotionell eller mental frekvens (kanske medvetenhet, för att nu spetsa till det) ger healing till en med lägre så kan det ge kraftiga och hälsosamma upplevelser som gynnar en personlig utveckling. Skakningar, kramp och olika ryckningar på olika ställen i kroppen kan leda till helbrägdagörande effekter och goda resultat. Jag ser det idag som att det är våra "kollektiva själsaspekter" som är med i spelet eller leken, kanske den kosmiska kort- eller lång-leken. I Sverige finns det numera hundratals/tusentals? deekshagivare där ett visst antal är sk trainers. Det vore nu på tiden att företag, statliga och kommunala inrättningar anlitar dessa "flummisar" (FLUM står här för Frihet med Ljusa Under i en Medvetandeutveckling eller det kan stå för Medvetna Under i Ljusets Frihet) för att bidra till den globala nödvändiga frekvenshöjningen. Statliga, kommunala och privata företag kan bjuda in ett antal deeksha-givare så kommer dom att få se en kvalitetshöjning av deras arbeten samt rensa bort den destruktiva girigheten som numera florerar och under 2015 kommer att kulminera. Kanske tidigare?
SLUTSATSAtt ge healing eller deeksha i en grupp eller enskilt, är ett kärleksfullt sätt att manifestera "energi-frekvens-hierarkin" på ett andligt plan. Den fysiska kroppen finns med som ett redskap för att uttrycka och ta emot dessa gamla gen-vägar till UPPVAKNANDE och insikter om orsak och verkan samt kanske om vad livet går ut på i sin helhet.
I en doktorsavhandling ska man tillföra något nytt till vetenskapen samt med experimentella försök kunna bekräfta sina påståenden. Eftersom populationen av frukterianer är begränsad i mitt fall, så kommer den "allsmäktige" opponenten att vara avgörande för doktorsavhandlingens godkännande eller inte.
Att healing fungerar kan många inom olika rörelser vittna om, men att förklara mekanismerna hos healingformerna på kroppen, känslorna, mentalt, andligt men också socialt kan vara lite knepigare. Eftersom jag är född med en längtan av att få svar på mina frågor, försöker jag på ett mentalt och andligt plan förstå orsak, verkan, inverkan, åverkan, återverkan och samverkan av livsfrågor i största allmänhet. Även om man inte kan förstå ett enzyms eller katalysators fulla mening och mekanismer så kan det räcka med att använda sig av den för att bidra till ett liv utan lidande och sjukdomar, där det eviga livet blir som frön som går till blom och sen till frukt och från fallfrukt till frö och så vidare från fallfruktfrön till ny blomning och nya frukter och nya fruktträd med nya rötter, stammar, grenar, knoppar, blomning och frukter i ett universellt skådespel utan början och slut. Salut nu håller jag trut.
Ge healing, skrapa huden med aloe-pealing, hoppas du på livets mysterier har pejling. Budkavlen går rid i kosmos.

onsdag 2 november 2011

ADHD

är en sk sjukdom hos barn, som ökat från 2000 år 2000 till 25 000 år 2010 dvs mer än 1200%. ADHD står för Attention Deficit Hyperactivity Disorder dvs en hyperaktiv kakafonisk oordning. För mig skulle ADHD stå för Alla Doktorers HanDlingsförlamning. Man ger barn centralstimulantia som Amfetamin som lindring!? Detta i brist på kunskap och insikter om orsak och verkan när det gäller dysfunktioner eller sk sjukdomar i största allmänhet. Än en gång:
                        JU MER KÖTT VI ÄTER, JU MER GÖDER VI MILJÖFÖRSTÖRING, LIDANDE,  SJUKDOMAR OCH VINSTSTINNA KEMIKALIEINDUSTRIER
Amfetamin kan ge otänkbara prestationer. Dess sömnförjagande egenskaper är pålitlig. En vakt löper ingen risk att somna på sin post. Fruktan och hungerkänslor dövas. Amfetamin uppväcker inte mordlust och skiljer sig från rusmedlen. Se Matts Bergmarks bok "Lust och lidande" 1968. Man vet att över 70 miljoner doser av amfetamin utdelades till de brittiska styrkorna under andra världskriget. Matts skriver: "När austronauten Gordon Cooper upptäckte att de automatiska kontrollerna på hans rymdskepp klickade, fick han order att ta amfetamin för att hans reflexer skulle bli de skarpaste vid den manuella kontrollen. Det är ju känt att doping med amfetamin används av idrottsfolk. Omkring 1955 var det vanligt att läkare ordinerade amfetaminpreparat åt överviktiga som aptitnedsättande eftersom det tar bort hungerkänslor. Hundratals miljoner människor i Asien och Afrika röker och äter hasch därför att deras förfäder gjort det under flera årtusenden, skriver Matts Bergmark i sin bok. Inte konstigt då att våra gener och nukleotid-par är impregnerade av dessa drogers historiska vingslag. Arvet stannar inte upp om man räknar från föräldrarnas sida utan arvet finns som osynliga små monster i vår "gen-aura" från många tidigare livserfarenheter.
Att rena sig från dessa historiska "ving-slag" kräver en medveten och ur-stark vilja som kan ge en utdelning i form av ett lidandets avslut utan prut, förskjut alla monster in i solens givande varma vindar och låt våra komet-svansade rymd-kroppar smeka jordkroppen i ett rus av universums drogfria men fruktbara kos(t)miska frihet.  
 
Droger som coca, alkohol, mjöd, cohoba, peyotl, svampen nanacatl, flugsvamp (som bl.a innehåller 2 rusgifter), muskarin och muskaridin, haschisch, marihuana, kokain (verkar lokalbedövande), morfin, cannabis, anses av en del vara ovärderliga i prekära och hotfulla situationer eftersom de kan göra krigare fria från fruktan och okänsliga för smärtor. Den röda flugsvampen, i motsats till den lömska, är inte dödligt giftig men påverkar hjärnan och framkallar ett tillstånd påminnande om alkoholruset, men häftigare. I rusbilden finns en stark självhävdelselust som kan leda till våldsamt raseri. Bärsärkarraseriet hos våra vikingar kan kanske knytas till denna svamp. Vikingarna hade ju också sin bryggda mjöd av malt och honung.
Det finns en strukturlikhet mellan amfetamin, adrenalin och efedrin. Amfetamin började säljas i USA under märket Benzedrin 1932. Amfetamin har en uppiggande och sinnes-stämnings-höjande effekt. En populär schlager i USA var: "Who put the Benzedrine in Mrs Murphy´s Ovaltine?" Ett håll-i-gång-medel.
Amfetamin kan höja den kroppsliga prestationsförmågan men däremot inte den intellektuella. Många studerande trodde att begåvningen kunde ökas och tog detta medel med de grånande professorernas huvudskakningar. Dom hade själva "slitit" sig till sina kunskaper och nu skulle ungdomarna köpa "intelligensen" på apoteket för en ringa penning.
Matts Bergmark skriver: "Långvarigt missbruk av amfetamin kan leda till ett svårbemästrat sjukdomstillstånd som med sin ångest, sina vanföreställningar och sina hallucinationer i mycket påminner om schizofreni".

Det är väl känt att vissa växter med drogegenskaper dyrkades av inkafolk, aztekerna och andra högstående kulturfolk. Peyotl, en mexikansk kaktus, är en drog eller narkotikum, som gav stridsmod, ingen fruktan, hunger eller törst. Den som äter peyotl får förmåga att se in i framtiden, kan förutsäga var fienden ska angripa, kan förutsäga vädret och utpeka tjuvar.
Urinvånarna i Sydamerika, den klassiska mayakulturen (200 - 500-talet e.Kr.) har dyrkat många "svampgudar". Det finns små skulpturer som vittnar om detta.
I våra historiska "gen-vägar" lär väl spår av olika droger finnas för-borgade, vilket kan avläsas i våra nuvarande livs nukleo-tider eller tusentals nukleotid-par, som inte kan befrias och renas från våra förfäders krigsgalenskaper och offermentalitet utan offer.

Människan har i alla tider febrilt sökt medel i naturen som kan göra henne osårbar, ge evig ungdom och evigt liv. Alla naturmedel och droger av olika slag kan lindra och ge kortvariga ruseffekter och även ruskiga effekter. Ginsengroten, rysk rot och andra naturrötter har ju bevisligen uppiggande egenskaper men skänker inte evig ungdom eller evigt liv.
Min teori är att många av våra förfäder, vikingar eller mayafolk, som höll på med att sia om framtiden och skapandet av tex mayakalendern tuggade peyotl för att kunna se in i framtiden. Antag att de hade varit rena frukterianer så skulle det enligt mitt sätt att se det inte behövt några som helst drog-hjälpmedel för att få framtidsbilder.
Genom att dessa kulturfolk, inka, maya m.fl, både hade grymma offerriter och var köttätare lades en grund för självutplåning, eller kanske vi ska kalla det för Human Transmutation.
Först när människan nu på det 9:e medvetande-trapp-steget kan börja skönja orsak och verkan av de tidigare utvecklingsstegen och att alla frön nu ska transformeras till frukt kan ett fåtal av oss ta konsekvenserna av allt tidigare lidande och nu äntligen befria oss från alla präglade, genetiska gen-vägar med offer, lidande och behov av smärtlindrande droger.
Den eviga ungdomen och det eviga livet finns ju här och nu och inte i någon Pandoras ask eller ande i flaska eller skattgömma i pyramider eller nedgrävt under jorden eller som sagt i drogernas "under-gång-liga" värld.
Källan till det eviga livet finns i den rena cellen, den universella ur-cellen utan föroreningar. Frukterna på denna planet är menade att tjäna människan för att uppnå detta tillstånd.
Våra bisamhällen är smittade och håller på att dö ut. Som frukterian har jag inget behov att beröva våra bin på deras föda, tvärtom. Harmonin mellan människa och natur kan endast ernås genom att minimera Dödandets Principer vilket leder till: To be and always to be and let the bee be. Det är tex grymt att beröva bina deras föda och ersätta det med sockervatten och pannkakssmet. Detta föder sjukdomar i bisamhällena samt ger upphov till mördarbin. Just cause and effect.
Den harmoniska symbiosen mellan människa och natur kan endast, just det, endast uppnås med att höja vår frekvens till en symfonisk, frukt-ans-värd melodi.
Människan befinner sig on the edge of the precipice. Ska vi behöva ta peyotl för att förstå detta?

SLUTSATS
Oberoende om människan tagit droger eller inte så finns den eviga ungdomen och det eviga livet runt vår livsknut. Den/det bara väntar på att vi ska greppa taget om dessa, för de flesta, ouppnåeliga visioner. Det paradoxala är att många nutidsmänniskor som gått igenom ett svårt lidande som tex en cancer och opererat bort vissa kroppsdelar är tacksamma och lever vidare, där varje dag fylls av mänsklig värme och glädje som dom inte hade innan sjukdomen bröt ut. Ett nödvändigt och paradoxalt uppvaknande från ett lidande.
Många hyllas som hjältar i vårt samhälle tex kan det vara kriminella förövare, krigshjältar, skandalkändisar som börjar sin bana eller karriär med skandaler och blir sen författare och programledare för meningslösa, mediala program i en paradoxernas värld. Offren blir aldrig hjältar i vår paradoxala värld. Inom konsten och kulturen existerar även denna uttänkta kakafoniska karriärstege. Alla upphöjda årets "mat-kultur-kockar" anser jag vara vår kulturs bärare av människans självdestruktivitet och självutplåning. PLEASE, WAKE UP!

Må som du vill, ta dig gärna en skiva Peyotl till din inlagda sill, sen kan du skriva dina memoarer, i dåtid och framtid, och avsluta din sida med en kadrilj (livlig, visionär dans med eller utan häst) med ditt eget hemmagjorda si-gill. Apropå kaktusar. Aloe-vera är min favorit-medicinska-växt. Jag har ett 20-tal som jag vårdar ömt och ger vulkansandvatten en gång så där varannan vecka. Vill du få bort tandvärk eller stärka tänderna kan du lägga in en bit aloe doppad i vulkansand under överläppen och ha den där under natten. Billigt och effektivt. Stryk aloe-vera på huden för att "bota" alla hudproblem. Naturens underbara läkning utan syntetiska och kemi-manipulerade inslag gör människan harmonisk och fri.