onsdag 25 januari 2012

HJÄRNANS UNI-VERS-UM

I min ungdom på 60/70-talet forskade jag bl.a på vågutbredning i polymera material. Jag och min kompis Fritz studerade hur olika frekvenser och temperaturer påverkade egenskaperna hos plaster och gummimaterial. Denna grund-och tillämpade forskning som jag bedrev på KTH och FOA är en bra grund till att förstå hur frekvenser i stora drag kan påverka fysiska, viskoelastiska kroppar. Människans kropp kan ses som en "viskoelastisk" kropp. En stel kropp med tex mycket värk från olika typer av reumatiska sjukdomar är inte ett optimalt viskoelastiskt medium. Varje fysisk kropp, ämne, ner till minsta cell och upp till vår egen Galax i sin helhet har en egenfrekvens, grundton. Även om en fysisk kropp består av ett gytter av frekvenser finns där alltid en egenfrekvens som vi kan kalla resultant-frekvens. Innan datorerna gjorde sitt intåg i forskarvärlden på 70-talet, gjorde vi det mesta av kurvritning för hand. När datorerna kom kunde vi lätt få fram kurvskaror på en dag som tidigare tagit veckor att göra. 
MASTER-KURVOR
Vi studerade materialens egenskaper i temperaturområdet - 50 till + 80 grader celsius inom frekvensområdet 0,1 till 1,0 kHz (100 - 1000 Hz, perioder per sekund, p/s).
Av detta fick vi sedan fram en kurvskara som vi kunde transformera till en Masterkurva som täckte ett frekvensområde från 10 till 10^7, dvs 10 till 10 miljoner Hz!
Fantastiskt va? Genom att använda en matematisk skiftfaktor kunde vi få detta enorma frekvensomfång att gälla för de studerade materialen. 
HJÄRNANS VIBRATIONER
Vi vet att konstanta rytmiska trummor kan leda till olika "extatiska" tillstånd, eller sätta igång dansrytmiska rörelser. Man brukar säga att det finns Beta, Alfa, Theta och Delta-vågor i människans hjärna. Betavågor omfattar frekvensområdet 13 - 40 Hz. En del anser att beta-frekvensen 40 Hz kan vara grundläggande för att förstå sammanhang. Alfaträning rekommenderas mot stress, lösa problem, komma på nya ideer och kreativ visualisering. Alfavågor, 7 - 12 Hz , djupt avslappnande. Schumans-resonansen-resonansfrekvensen för jordens elektromagnetiska fält, brukar anges till ca 7,8 Hz. Thetavågor, 4 - 7 Hz, kan man nå djupt ned i meditation, drömmar, självhypnos. Deltavågor, 0 - 4 Hz, kan frigöra tillväxthormon, djup sömn och vila, undermedvetna områden kan upptäckas.
Dessa olika vågor omfattar således ett frekvensområde från 0 till 40 Hz. 
HJÄRNANS MASTERKURVOR
Det finns ett samband mellan frekvens och temperatur dvs låg temperatur motsvarar högre frekvens och hög temperatur motsvarar lägre frekvens. Detta gör det möjligt att skapa sk Master-kurvor. Hjärnans Masterkurvor skulle kunna tänkas utgå från frekvensområdet 0 till 40 Hz och transformera dessa inom ett temperaturområde på, låt säga,  - 60 till + 45 grader celcius. Detta skulle föra med sig att Hjärnans Master-frekvens-område skulle täcka från 0 till åtskilliga miljoner Hz eller perioder per sekund med hjälp av en mental eller kanske andlig skiftfaktor. Hjärnans egenskaper påverkas av temperaturen dvs där lägre temperaturer ger högre frekvenser och högre temperaturer ger lägre frekvens.

Vi tänker oss en nordpolsfarare som är blandkostare och beroende av köttätande. Denna kost ligger på en relativt låg nivå. Denna "äventyrare" tar sig till nordpolen där temperaturen är ner till - 60 grader. Om vi omsätter denna temperatur till frekvens blir det en relativt hög frekvens. Personens egenfrekvens är låg men omgivande frekvens är hög. Dessa "ytterlighetsfrekvenser" skapar en laddning och spänning som kan ge urladdningar i form av sjukdomar, fysiska som psykiska. Om en symfoniorkester enbart består av dova, lågfrekventa trummor och pickoloflöjter utan instrument därimellan, skulle flöjttonerna drunkna och förintas i havet av dånande trummor. Jag påstår att grundorsaken till att folk söker sig till kalla områden är, undermedvetet, att de söker en optimal balans och ett stimuli som kan öka den egna självkännedom-frekvensen.  Personer som söker sig till varma klimatzoner, upp till + 40 grader, förstärker sin egenfrekvens till en lägre resonans som stimulerar de lägre chakrarna, tex sexualchakrat. I ett varmt område där man äter varm mat, kött, bröd, mejeriprodukter osv blir frekvensområdet lågt, vilket leder till betydligt mer och snabbare föruttnelseprodukter och skadliga insekter än tex de kalla polarområdena. 
Om Sartre, som skrev bl.a boken "Flugorna", hade varit frukterian, skulle han ha ett annat perspektiv på flugorna än det han skrev. Han skulle se orsak och verkan på ett annat sätt.
På 70-talet fanns det en doktorand som i sin avhandling skrev att reumatiker skulle må bra av att vistas i kalla områden. De flesta vet ju att reumatiker mår bäst av att vistas i varmare och soligare länder. Det finns således ett litet korn av "sanning" i det mesta. Reumatiker åker hellre söderut än norrut. Sol, värme och bad tillfredställer både kroppen och sinnena mer än kyla. Kyla är konserverande medan värme aktiverar bakterier till snabbare nedbrytning. Dessa "polära" krafter eller "ytterlighetsfrekvenser" är en förutsättning för kosmiska livsformer där explosion och implosion blir en förutsättning för det eviga pulserande, kosmiska livet.

Vad jag vill säga med detta är att: För att uppnå harmoni i en mänsklig kropp och själ måste frekvens-omfånget vara i ett expansivt Master-läge, dvs där enbart harmoniska resonanseffekter existerar. En MÄSTARE är således en som är begåvad med ett harmoniskt Master-frekvens-område där "skiftfaktorn" är personens verkliga grundton. När det gäller AURAN (det elektromagnetiska fältet runt en kropp) så är den helt beroende av det esoteriska frekvensförhållandet och Den Kärleksfulla Tankekraften. En person helt befriad från allt vad sjukdomar heter och allt vad rädslor och trauman heter har skaffat sig en resultant-frekvens som gör henne "osårbar", dvs en harmoni mellan kropp och själ som helt enkelt resulterar i Total Lycka, och oberoende av omgivningens turbulenser, mao ett Orkanens Lycko-Ögon-Blick (OLÖB). Om blicken i visionen är fast och bestämd mot frihetens och harmonins horisont DÅ är det bara en tidsfråga innan visionerna infrias. Resultanten (eller resultantfrekvensen) i de kollektiva visionära tankeformerna är skapande i både nutid och framtid. Varje generation är en manifestation av tidigare generationers visionära tankeformer.
         I EN REN KROPP FINNS INGEN TURBULENS, ENDAST ETT FLÖDE AV HARMONISKA SINNEN, 
     DÄR ALLA ORGANISKA FREKVENSER ÄR STÄMDA I EN SYMFONISK TONART HELT UTAN LIDANDE
Detta kan endast upplevas av den som levt enligt Minsta Dödandets Principer under lång tid. Dettta tillstånd går således inte att uppnå enbart med meditation eller emotionella eller andliga healingformer. Däremot så påskyndar det processen mot DEN RENA RASEN och således Det Eviga Livet.  

EN PERSON SOM MÅLMEDVETET FINPUTSAT SINA CELLER UNDER LÅNG TID BEHÖVER INGEN TRADITIONELL NÄRINGSLÄRA, HAR INGET BEHOV AV MEDITATION, HAR INGET BEHOV AV ATT TÄVLA, HAR INGET BEHOV AV ATT BEVISA NÅGONTING, BEHÖVER INGEN YIN OCH YANG, BEHÖVER INGEN INDISK GURU ELLER ANNAN ANDLIG LEDARE, BEHÖVER INGEN ............... HAR INGET BEHOV AV ATT HÄVDA SIG ELLER GÖRA TRADITIONELL KARRIÄR UTAN ÄR MEST LYCKLIG NÄR HAN/HON SER ANDRA VÄXA OCH UTVECKLAS MOT HARMONI. JUST TO BE AND ALWAYS TO BE AND LET THE BEE BE SO THE FREEDOM OF FRUITS FALL BY FREE WILL IN YOUR HANDS. FRUITS OF LOVE.
EN PERSON SOM UPPNÅTT EN HÖG GRAD AV RENHET I CELLERNA HAR IMPLODERAT DÅTID, NUTID OCH FRAMTID I ETT SYNKRONT VARANDE DÄR ALLT STYRS OCH DIRIGERAS AV ANDLIGA KRAFTER, DÄR ALLA FYSISKA SKEENDEN INGÅR SOM MANIFESTATIONER TILL DEN IMPLODERADE ANDLIGA ASPEKTEN. DETTA BETYDER BL.A ATT DET UNDERMEDVETNA, DAGSMEDVETNA OCH ÖVERMEDVETNA IMPLODERAR I ETT ENDA PERSONLIGT INTERGRERAT EGO (EGET GIVET ORGANISATIONSMEDVETANDE).  
ORSAK- OCH VERKANSMEKANISMERNA I TILLVARONS ALLA FORMER UTKRISTALLISERAS OCH BLIR LIKA TYDLIGA ATT TOLKA SOM EN REN OCH OFÖRSTÖRD IRIS, SOM ÄR BÅDE KROPPENS OCH SJÄLENS SPEGEL. VATTNET ÄR NATURENS SPEGEL PSS SOM VÅRA EGNA IRIS. DEN SOM KAN TOLKA EN IRIS KAN OCKSÅ TOLKA ETT VATTEN OCH DESS OMGIVNING. VARJE IRISTRÅD BERÄTTAR NÅGOT VILKET ÄVEN VARJE NÄRVARANDE ELLER FRÅNVARANDE "JONISERAD" STRÅLE I ETT VATTEN BERÄTTAR. "PUPILLEN" I ETT VATTEN ÄR EN CENTRAL TOPP I DET FRUSNA VATTNET, FRÅN VILKEN UTGÅR EN SPIRAL PSS SOM I VÅR VINTERGATA. I DET LILLA FINNS DET STORA. PUPILLEN ÄR MÄNNISKANS "SVARTA SJÄLS-HÅL" I VÅR KROPPSLIGA RYMD. RENA CELLER FRIGÖR RÄDSLOR AV ALLA SLAG OCH ALLT VAD "CELL-SKRÄCK" OCH TRÄCK HETER. RENA CELLER ENAR INDIVIDEN TILL ENHET MED HELHET. 

Nu är det 2012 då många "busfrön" ska gå till frukt, dvs nutidens inkarnationer kommer att skörda de "frukter" av både lidande och lycka som nu både exploderar och imploderar. Detta betyder kortfattat att lidandets kulmination ännu inte nått sitt vändläge, där non-plosion ska inträffa för att sedan ta oss i en mer njutbar ut-förs-backe. 
Laxens HOPP blir mest lyckat och kraftfullt när den simmar längst ner i älvens virvlar. Detta kan även överföras till att gälla för människans transformation och kommande kvantfysiska och kvantandliga SPRÅNG. 

Må som du vill simma som en bevingad krill

torsdag 19 januari 2012

GENERATIONERS UTDÖENDE

Köttkonsumtionen ökar, korvindustrin har ett "upp-sving", dvs "dödandets principer" ökar, alkohol och droger ökar, var och varannan familj har numera en cancerdrabbad eller allvarligt sjuklig. Graden av den kärleksfulla Medvetna Tankekraften, KMTK, (som ingår som en term i min Nya Relativitetsteori) står i direkt proportion till graden av dödandets principer. Kött och alkohol hör ihop som Ler och Långhalm. Jag har sen lång tid tillbaka påstått att sprit är bra att dricka om man äter kött pss som man kan sterilisera sår med whisky eller sprit. Den som är en tung köttätare, som tex Shakespear var, gör klokt i att dricka sprit till maten. Sprit ÄR bakteriedödande. Litteraturen och konsten blir en direkt spegel av detta energihanterande. Orsak och verkan, dvs köttätande för med sig sprit-och drogförtäring som leder till ökat antal sjukdomar, som leder till ökat våld och våldsamma urladdningar på alla plan hos människan och i hennes omgivning. 
                             CIVILISATIONER GÅR UNDER NÄR DEN KOLLEKTIVA GRADEN AV DÖDANDETS   PRINCIPER NÅTT SIN KULMEN
De föroreningar som vi har i våra mänskliga celler har vi även i vår omgivning. Cause and effect. Ju mer uppvärmd mat vi producerar och äter ju mer energi går åt. Alla kockar som numera florerar i TV, press och i vår "bok-flora" bidrar till just detta utslocknande av generationer. Feta, såsiga kockar borde vara ett varnande exempel i.s.f det absurda kock-tävlandet med prisutdelningar till tex årets KOCK. KOCK står för mig som KNOCK OUT OF GENERATIONS. Kanske ska vi vara glada för deras existens så att den globala populationen inte ökar i för snabb takt utan i stället hålla den nere. Generationers utdöende är kanske en förutsättning för Den Nya Människans framväxande?

POTTENGER - EFFEKTEN
Ni vet, Pottengers 900 - kattförsök, indelat i 3 grupper, vardera 300. Den grupp som fick uppvärmd mjölk och uppvärmt kött dog ut efter några få generationer, pga sjukdomar, trasiga organ och förfall av skelett. Den grupp som fick rå föda kunde reproducera sig och överleva. Jag vill introducera denna effekt att även gälla människans levnadsvanor. Detta betyder att de som tror på och bara gör en enkel extrapolation av människans nuvarande populationsökning INTE har tagit hänsyn till POTTENGER-EFFEKTEN.
Jag menar givetvis att våra generationers överlevnad är helt avhängigt av kostvanorna. Why don´t we ever learn. Som den envisa DROPPEN jag är: Cancerns gåta och alla andra sk sjukdomars gåta är LÖST för mer än 30 år tillbaka. Ju mer pengar som den traditionella cancerforskningen får ju mer cancer får vi. Vad drar vi för slutsats av detta?
"Ett äpple om dagen håller doktorn borta". Detta gäller inte längre utan numera måste man minst äta 1 kg frukt om dagen för att hålla doktorn borta och helst helt utesluta allt vad kött heter. Jag upprepar: Den som tar minst 1 msk VULKANSAND per dag minskar giftspridningen och skadlig strålspridning i sin kropp. 

RESISTENTA TARMBAKTERIER I ANTARKTIS
Nu har man funnit resistenta tarmbakterier i Antarktis, sk ESBL-bakterier. ESBL står för Extended Spectrum Beta Lactamase som beskriver ett enzym och är således en egenskap hos vissa bakterier att kunna bryta ned de flesta bred-spektrum-antibiotika. Våra polarfarande "ambitösa" forskare utforskar områden samtidigt som dom lämnar "spår" efter sig, kanske ett djuriskt revirbeteende. Nu blir det väl Golfströmmen, med allt liv den innehåller, som blir infekterad av alla dessa forskarrester. Vad kommer konsekvenserna att bli?
I min bok "Skönhetskuren Cleanolina" finns ett kapitel om Bakterier och Svampar. På 10 timmar kan en enda bakterie ge upphov till en miljard nya! Kanske kan dessa ESBL-bakterier hjälpa till med att även bryta ned allt plastavfall som flyter omkring i våra hav? Detta kanske går att tankeradiera, dvs att ESBL-bakterierna bidrar till arternas uppkomst och inte kommer att leva som parasiter på högre organismer. När bakterier sönderdelar organiskt material, utvecklas ofta illaluktande och giftiga ämnen som tex förstör födoämnen och orsakar sjukdomar hos människor och djur. Bakteriens snabba förökning gör att den under vissa förutsättningar skulle kunna utgöra ett potentiellt hot mot hela mänskligheten genom att bryta ned allt vad organiskt material heter! Gifterna som många bakterier alstrar kan ge upphov till mycket allvarliga fysiska och psykiska sjukdomar.
Antalet mikroorganismer i ett tarmsystem kan uppgå till 100.000 miljarder!! Om vi räknar med att genomsnittsdiametern på en bakterie är ca 0,005 mm, så betyder det en längd av 5 km på 10 timmar (se ovan). På 1 år blir det ca 400 mil, på 100 år 36.500 mil och på tusen år 365.000 mil eller ca 90 varv runt jorden! 

OM DET NU INTE FINNS ANTIBIOTIKA SOM HJÄLPER MOT DENNA ESBL-BAKTERIE SÅ REKOMMENDERAR JAG VULKANSANDEN, SOM JAG SJÄLV ÄTER EN MSK AV VARJE DAG. DETTA FANTASTISKA NATURENS MEDEL HAR BEVISLIGEN (VETENSKAPLIGT BEVISAT) VISAT FÖRMÅGA ATT BINDA TILL SIG SKADLIGA BAKTERIER, SVAMPAR, PARASITER OCH ÄVEN SKADLIG STRÅLNING. DET FINNS FORSKNINGSRAPPORTER SOM DETTA KLART FRAMGÅR I. ENLIGT MIN MENING SKULLE ALLA BARN I SKOLAN ÄTA 1 TSK TILL 1 MSK VULKANSAND VARJE DAG FÖR ATT HÅLLA NERE KROPPENS FÖRGIFTNING AV BÅDE SKADLIGA BAKTERIER OCH KEMIKALIER MEN ÄVEN SKADLIG STRÅLNING. VARFÖR GÖR MAN DÅ INTE DETTA? MAN KAN RENA VATTEN MED VULKANSAND, 1 MSK I 3 LITER VATTEN. 

Kinas BNP har kraftigt ökat igen till skillnad mot Europeiska länder. För mig är BNP ett mått på KAOS och energiåtgång, INTE välstånd. KAOS kan stå för KAkafoniskt Olympiskt Spel.
I Den Nya Tiden behöver vi ett annat mått på VÄLSTÅND som i stället borde heta HÄLSOTILLSTÅND, BNL (Brutto National Lycka). Hos den som hälsan har han mitt i forsen kan stå bar, känna strömmens virvlar kring sina lemmar, han är ett med naturens flödiga sinnen, lever i nuet av dåtida och framtida minnen. Den som hälsan har behöver inget bad-kar. Än en gång: När cellerna är rena lever de för evigt! Rena celler behöver inte duschas. Jag är "be-satt" av tanken om en REN RAS, där renheten växer fram ur en harmonisk fruktenergi.

Lev som du vill, låt kunskapens klara och strålande Droppe ej gå till spill