lördag 16 juni 2012

VACCINATION – NU ÄR MÅTTET RÅGAT – NÄR SKER UPPVAKNANDET?



Först! Med de insikter, kunskaper, medvetenhet och erfarenheter som jag har inom naturmedicin, kost och näringslära, är det helt uteslutet att jag skulle tillåta vaccination av mina barn. Mina tre barn har aldrig blivit vaccinerade och själv har jag aldrig vaccinerat mig varken inomlands eller utomlands. Hur än politiker, experter eller läkemedelsbolag skönmålar vaccinationens ”skenheliga lov” faller jag inte in i deras entoniga, lockande mistlurskara.

Enligt artikel i DN 16 juni står det att ”mer än 230 personer………. fått narkolepsi efter sprutan. Av dem är 201 personer 19 år eller yngre”. Min yngsta dotter är snart 18 år och att vaccinera henne, för vilken åkomma eller förebyggande syfte det vara månde, skulle gå över min döda kropp. Nu har staten gett ett löfte att ”alla drabbade som var 19 år eller yngre, när de tog sprutan, kommer att få upp till 10 miljoner kronor i ersättning även när försäkringens medel tar slut”. Madre mia! I DN, under en bild av mor och dotter, säger mamman ”det är skönt att staten nu tar sitt ansvar”. Vem är offer och vem är förövare? Offren är lika mycket förövare som förövrarna om man tar hänsyn till föräldrars omedvetenhet. Enligt min mening har föräldrarna ett totalt ansvar för sina barn, dvs. det är dom som bestämmer om barnen ska medicineras, vaccineras eller utsättas för medicinska behandlingsformer. Det är dom som har en skyldighet att ta reda på orsak och verkan utifrån den mångfald av informationsflöde som råder på den fria marknaden.
Jag anser INTE att det är staten, dvs. vi är ju staten, skattebetalarnas pengar som ska användas till att ersätta omedvetna, okunniga, lättlurade föräldrar pga att de inte själva kan ta ansvar för sina egna krämpor och sjukdomar. Skolan har här en uppgift att fylla. För mig vore drömscenariot att enbart läkemedelsföretagen skulle få stå till svars för alla felmedicineringar. Om detta skulle gälla skulle min dröm gå i uppfyllelse, dvs. alla läkemedelsföretag skulle gå i konkurs. Om detta scenario skulle inträffa så skulle det snart märkas i statistiken dvs. dödstalen skulle minska dramatiskt.
Att lita på sk experter och myndigheter som har med medicinska och läkemedelstekniska frågor är som att lita på att en till synes mätt krokodil är mätt. Min erfarenhet som både krokodilkramare (i Gambia och Australien-burr!) och naturläkare sen 1980-talet har visat att ingen, mig veterligt, cancerdrabbad patient överlevt en behandling med cellgifter och bestrålning, just det ingen!, MEN, att ett stort antal överlevt och blivit kvitt sin cancer med förändringar av naturenliga levnadsvanor där naturmedel spelat en viss roll. Jag har själv sett tex hjärntumörer minska (från röntgenplåtar) och försvinna med hjälp av olika healingformer, coaching, förändrade levnadsvanor och naturmedel, till läkares oförstående förvåning.
Det finns dramatiska och skrämmande rapporter om vad vaccinationer ställt till med hos barn, som aldrig kommer till allmänhetens kännedom. Man måste själv ta ansvar att leta upp dessa källor. Den ensidige konsumenten hamnar lätt i traditionella spår av skadliga fällor.

SAMMANFATTNING
Naturen är den bästa läkaren, och den som tar till sig denna skatt av outtömlig gåva kommer aldrig att drabbas av lidande eller någon form av sk sjukdom. Ett UPPVAKNANDE kan skönjas i horisonten, may-bee? Alla politiker borde, inom en snar framtid, ersättas av levnadskonstnärer med det bästa och mest sunda levnadssättet, där orsak och verkan lyser med sitt kristallklara sken, kanske med ett ”sken-heligt leende”, som smittar av sig till en frihet från allt vad lidande heter.

Må som du vill, låt kunskapens gyllene droppar ej gå till spill, lämna efter dig en hälsans personliga sigill.

Tord Lyseving