fredag 7 december 2012

PLANETSYSTEMETS ENHETSLINJE

Det magiska 21 dec. närmar sig med "sol-stormiga steg". Själv vill jag mest tro på det "Fruk-tans-värda Oraklet i Goldendal". Men först lite om Buddhisternas Orakel Shambhala som säger att: "Dec. 21.2012, Jorden, tillsammans med solsystemet går igenom the galactic "Zero band"." Oraklet Shambhala ger en del råd som att den 20.12 ta sina barn, alla dokument, kontanter och ge sig iväg från staden ut till landsbygden och lagra föda för 2 månader. I huset ska finnas vatten, ved, stearinljus. Eftersom elektriciteten upphör från den 21.12 stängs TV och kommunikation av. Häng svarta skynken för fönsterna utan att se på dem.
Det är bättre att leva nära naturen, inte i städer, under våren."
Enligt Tibetanska lamas kommer katastrofen att vara under 2 veckor, men återverkningarna blir kännbara några månader från januari. Dom anser att det blir en partiell återhämtning av elektricitet och transport.
I slutet av Mars, kommer världen att återhämta sig i sin helhet.
Oraklet Shambhala: "It will become more spiritual in developed and developing countries will blossom variety of scientific and spiritual teaching systemsdevelopment and health of the individual. This will be the most important impetus to the progress of mankind for a long time", - concludes the monk.

"DET FRUKT-ANS-VÄRDA ORAKLET I GOLDENDAL"
Man kan tro på olika orakel, siare, vetenskapsfolk, mediala personer osv, MEN följ din egen hjärtas hjärnas impulser. Att det blir ett andligt, spirituellt Uppvaknande, som ju är på gång i större skala, och behov av andra vetenskapliga ämnesområden som inrymmer andliga färgsättningar på den vetenskapliga paletten, är många överens om. Detta är oundvikligt.
Om du tror på en icke-existens av döden kommer du att vara exakt på den plats som är menad för dig den 21 dec 2012. Jag anser också, som många andra, att man ska "gardera sig" ifall nu elen och vattnet stängs av, även när det gäller maten.

MÄNNISKANS EGET LIDANDE OCH MONSTRUÖSA, ENERGISLUKANDE, VINSTDRIVANDE METODER ÄR NU SÅ STORT SÅ ATT VÅRT SOLSYSTEM MED ALLA PLANETERNA MÅSTE SAMGÅ I EN ENHETSLINJE FÖR ATT PÅMINNA OSS OM VÅRT KOMMANDE ENHETSMEDVETANDE.
RENHET-SKÖNHET-ENHET-HELHET ÄR DELAR I DENNA UNIVERSELLA UTVECKLING.

Om vi tar bort all skam, skuld och rädsla och ser ingen som varken offer eller förövare nu innan, och även efter, 21 dec. så är mycket vunnet på det andliga planet. På det fysiska planet föreslår jag att de som känner sig motiverade enbart äter frukter den 20 och 21 dec. Spara alla kärnorna i frukterna, lägg dem i ett glas källvatten, håll händerna över detta vatten, välsigna det med alla dina önskningar och visioner. Frys sedan in en del av detta vatten, i en plastskål med plan botten, ca 1-1.5 cm höjd på vattnet. Låt stå över natten och kolla sen strukturen genom att titta genom en lampa. Rita av strukturen och berätta sen på FB vad du ser.
Denna kollektiva "Frukt-Ans-Värda" välsignade tankekraft kan försätta berg, floder, sjöar, isberg och få lidandets historia att avklinga.
Själv kommer jag att vara i mitt Goldendal med mina frukter, egen ved till alla eldstäder som finns i huset, eget vatten från en kallkälla till mina citroner. Jag kommer att äta ca 33 citroner under en vecka. Jag kommer att spara alla kärnor och tänka på att NU alla frön har gått till FRUKT, i vår egen evolution som ska transmuteras till love-union, åtminstone på det andliga planet. Vad fröna och frukterna står för kommer att visa sig under 2013. Ingen rädder för förändringar här, hela Universum är mig när och kär av planeten Jorden vi alltid lär. Kanske blir det mer innan den 21.

MFB   (Må Fruktansvärt Bra)