onsdag 13 februari 2013

KOFFEINETS INVERKAN PÅ STRUKTURTÄNKANDET


Denna text med de "talande" bilderna, är tagen från min bok "Den Kärleksfulla Medvetenheten och Den Nya Relativitetsteorin", Aug 1992. Jag har visat detta tidigare men det tål att upprepas i vårt kaffedrickande samhälle, där kaffedrickandet mer ses som en "kulturdryck". Är det därför som vi har ett program i TV som heter "Kultureliten" i.s.f Hälsoeliten? Vi borde m.a.o ha ett TV-program som heter Hälsoeliten som kan konkurrera ut alla "galna stjärn-, och blivande komet-kockar" i TV, för att få den sanna Kulturen på rätt KÖL (Kunskap Över Lurendrejeri).

Må som du vill, låt ej Oraklets ord gå till spill snart är det april.

tisdag 12 februari 2013

Steve Jobs Cancer


Jag ska kommentera artikeln: ”Surpricing Health Hazards Associated with All-Fruit Diet",
By Dr. Mercola.  http://www.facebook.com/l.phpu=http%3A%2F%2Farticles.mercola.com%2Fsites%2Farticles%2Farchive%2F2013%2F02%2F11%2Fallfruitdiet.aspx%3Fe_cid%3D20130211_DNL_art_1%26utm_source%3Ddnl%26utm_medium%3Demail%26utm_campaign%3D20130211&h=BAQHMfEir

I sin ungdom hade Steve provat fruktdiet men han testade även andra dieter beroende på vilka människor han träffade, tex när han var i Indien och tog till sig en del Buddhistiska läror.
Steve dog av bukspottkörtel-cancer 5 okt 2011, vid en ålder av 56 år.
Han gjorde en mag-och bukscanning okt 2003. Han tillbringade 9 mån med alternativ terapi, med en speciell diet. Vilken diet det var vet man ej. Man kan ju spekulera eller ta in det medialt.

2009 gick han igenom ett experiment med ”peptide receptor radionuclide therapy (PRRT)” med bestrålning av tumören ”by attaching one of two radioactive isotopes to a drug that mimics somatostalin, the hormone that regulates the entire endocrine system and the secretion of other hormones. This treatment also failed. After having a liver transplant, Jobs succumbed to the cancer in 2011”.

I artikeln stod vidare: ”Interestingly enough, research published in 2010, suggests fructose may have a particulary significant impact om pancreatic cancer”.
Vidare Dr Mercola: ”……you would be wise to limit your total fructose consumtion to 15 grams of fructose per day”.

MINA KOMMENTARER
Steve var under hela sin uppväxt omgiven av strålning från datorer. Det nämner man inget om. Steve var förvisso en sökare men Apple-företaget gick före hans egen hälsa. Han sökte Buddhistisk kunskap, men den har brister som all annan gammal ”religionshistorisk kunskap”.
Många visdomsord, som man kan leva länge på men bristen ligger i den Empiriska Vetskapen. Steve gick igenom olika strålnings-terapier, enligt artikeln ovan, med radioaktiva isotoper tillsatt ett narkotiskt medel. Hur kommer det sig att Steve gick med på detta????
Han gick igenom en levertransplantation?????

Jag behöver inte veta mer för att förstå att han var i ILLUMINATIS händer dvs. enligt min terminologi så är ILL=SJUK LUMINATE=LJUSALSTRA, dvs. ett sjukt ljus utan uppvaknande. Dr. Mercola är inte kompetent enligt min mening att bedöma cancersjukdomars upphov och optimala behandling. Bara för att man har en doktorstitel legitimerar det inte att man vet, snarare är man då mer inskränkt och girig efter ära och berömmelse.
Som egen empirisk forskare under mer än 30 år har jag en kunskap om kostens inverkan, orsak och verkan på kropp och själ som inte finns inom den traditionella vetenskapen.
I en nära framtid kommer emellertid den traditionella vetenskapen, när den har befriat sig från besserwisser-piedestalerna, och den alternativa empiriska vetskapen att närma sig varandra utan prestigeladdningar. Nya prestige-fria former kommer att växa fram per automatik, dvs. det går inte att stoppa en ”ur-kraft” som är bärare av nya hälsosamma och lidande-befriande insikter som leder till befrielse från allt vad sjukdomar heter. Alla tidigare, historiska sunda skolor med profeter och helgon står oss sökare bi för att finna VÄGEN där inget lidande existerar. DEN FINNS REDAN so just enter it.

Tillbaka till Steve. Antag att han, på ett tidigt stadium, hade kommit till mig och inte till sjukhusens behandlingar, då hade jag gett insikter och en fruk-bär och grönsakstdiet som gjort att han snabbt fått bort allt vad cancer heter i kroppen inklusive livsnödvändiga insikter. Detta är ingen spektakulär filosofi utan grundar sig på empirisk vederlagd Vetskap om orsak och verkan.

DET ÄR INGEN KONST ATT BOTA EN SJUKDOM KONSTEN ÄR ATT BOTA EN OMEDVETENHET

När vanliga läkare och forskare varnar för ensidigt frukt-och grönsaksätande och att tex en diet som består av enbart frukter, leder till för mycket fruktos och att detta kan vara en orsak till cancer, finns inget helhetstänkande. Då hade ju jag varit död för länge sen, dvs om jag hade lyssnat på dem.

VARFÖR SKA MAN ÄTA MYCKET FRUKT
Frukt och bär representerar Minsta Dödande och är således andlig likaväl som fysisk näring.
Frukt och bär har en vacker struktur där tanken borde vara att inte äta annat än det som har en vacker struktur. Med kött kan man fuska men inte med frukt och bär.
Frukt och bär innehåller mycket syre, enzymer, vitaminer, mineraler, spårämnen mm.
Frukt och bär leder till optimal transmutation (går att läsa om i min bok).
Frukt och bär leder till frihet och representerar Den Kärleksfulla Medvetenheten.
FRUIT IS FREEDOM, FREEDOM IS LOVE SO FRUIT IS LOVE.
Kärleksaspekten i frukter och bär är kanske den viktigaste ”näringskällan” av alla.
Ja, mycket kan sägas men se detta bara som en Ouvertyr till den Stora Fruktoperan.

Det är känt hos många att ILLUMINATI har tentakler över hela vår samhällskropp, inte min, och att denna relativt ”abstrakta” makt spelar ett högt spel i likhet med ”rysk roulett”.
Den Nya Tidsanden i sällskap med ett antal Orakel, kommer att bidra till rädslans befrielse där lidandets historia inom en överskådlig framtid förpassas och pulvriseras ut i Universums tidlösa rum.

MFB

lördag 2 februari 2013

POTENSHÖJANDE MEDEL

Elfenben, noshörningsben, renhornspulver, älgpulver, älgspillning anses vara potenshöjande.
Madre mia! When will we ever learn?
Senaste rapporterna om potenshöjande och kärlekspulver handlar om elfenben och noshörningsben.
Kinesernas efterfrågan av dessa betar och horn har exploderat, där priserna nått nivåer som är absurda.
Ett kilo noshörningshorn kostar 600 000 kronor, några elefantbetar betalas med 300 000 kronor.
Detta sätter fart på tjyvskyttars jagande i Afrika av de stackars djuren, som snart kan vara utrotade.
Förra året dödades 30 000 elefanter dvs om varje elefant har 2 betar betyder det ju 60 000 betar, som betalas med 300 000 kr/par vilket gör ett svindlande belopp på 9 miljarder kronor.
Priserna på dessa djurs försvarsvapen är numera dubbelt så dyrt som kokain eller guld.
Man anser tex att lite noshörningspulver i ett glas vatten, som intas innan en fest, är bra mot baksmälla.
Tjyvskyttarna i Afrika är tidigare soldater som lärt sig kamouflage och känner sin omgivning vilket försvårar för de som arbetar med prevention av detta dödande, samt risk för eget liv.

BILLIGT ALTERNATIV TILL DETTA HORN-KAP-ANDE

När cellerna är rena existerar ingen bak-smälla, what so ever.
När cellerna är rena behövs inga potenshöjande medel, what so ever.

Antag att kineserna visste att vulkansand är ett bättre alternativ till dessa djur-försvars-betar, och att den traditionella vetenskapen kunde verifiera att vulkansanden /en speciell sort) ger bättre effekt som potenshöjande medel, medel mot baksmälla, medel för att avgifta kroppens celler, medel för att höja sin egen energinivå, medel för att förebygga sjukdomar, medel mot skadlig strålning++++++++++++++++++++

Antag att politiker och traditionella forskare förstod detta så skulle ingen längre efterfråga djurbetar från något djur över huvud taget och tjyvskyttet skulle upphöra. VARFÖR GÖRS INTE DETTA DÅ???

SVAR: Om detta skulle realiseras så skulle läkare, medicintillverkande industrier, läkemedelsforskare och tex apotek komma i dålig dager med friställningar och dålig ekonomi. Höga hälsotal är inget som dessa "elit-grupper" eftersträvar i det korta perspektivet. Det skulle bli förödande synnergieffekter inom den etablerade, traditionella läkemedelsindustrin i sin helhet. Även myndigheter skulle rationaliseras bort, tex läkemedelsverket och socialstyrelsen, vilket skulle leda till en drastisk sänkning av vår om-huldade BNP (Brutal Nationell Posttraumatisk ekonomi).

Droppen Dripp fortsätter att en-vist urholka den "Grå Stenen", snart spricker den.

MFB
Tord Lyseving