söndag 24 mars 2013

RAW FOOD LECTURES IN TALLINN

RAW FOOD LECTURES IN ESTONIA, TALLINN

I have been invited by Sille Poola to Estonia for lectures in raw food and fruit eating, 13 and 14:th of April. 
Last time I was there for lectures was in 1991. At that time it was a great interest of living food. 
I will travel with boat from Stockholm in the morning of April 13. If you are interested to follow, just with 
the boat and return or join the course You can contact me on my e-mail: lyseving@hotmail.com. 
We can talk a lot of everything during the trip by boat. 
In due time there will also be occasions or coming "fruit-trains" with similar courses in Stockholm. 

Some topics of the lectures:

Why Raw Food?
The New Human Being
The New Science of Nutrition
Perfect Health 
Detoxification 
Rejuvenation 
Eternal Life 

Welcome to Join ("tête-a-tête=förtroligt möte på tu man hand") 
Tord Lyseving

fredag 15 mars 2013

FRAMTIDENS VÄLFÄRD

Den stora barnkullen, 40-talisterna, har nu gått i pension, även om många arbetar vidare som vore dom 70-talister, där en del bara känner sig som "medelålders", dvs som 70-åringar. En del kommer ju att bli uppåt 140 år innan anden frigörs från den fysiska kroppen.
Regeringen har ju, som de flesta vet, en Framtidkommission, som har presenterat "Framtidens välfärd och den åldrande befolkningen". För att välfärden ska kunna bestå och helst öka vill man flytta pensionsåldern och jobbandet uppåt i ålder.
Det traditionella ekonomiska begreppet BNP borde i Den Nya Tidsanden bannlysas eftersom det mer står för Brutal Nationell Posttraumatisk ekonomi än välfärd. BNP och vanlig traditionell kost (blandkost) går hand i hand, dvs explosionsstadiet manifesterat som homeopatiska medel, där lika är menat att bota lika.
Om man ska förbjuda spriten, vinet, tobak, marijuana och andra droger bör man i logikens namn FÖRST förbjuda köttätandet, eftersom det är köttätandet som leder till spritdrickande och inte tvärt om.
När förståelsen om denna enkla orsak-verkan-kedja-logik inses, kommer roten till det onda upp i synlig dager.

Det är bra med framtidsforskare och en Framtidskommission men ännu bättre vore det med ett "Orakel" som satte ihop en alternativ Framtidskommission bestående av empiriskt vetskapliga RÅKOSTARE som representerar ett tusenfalt lägre energiutnyttjande på vår planet Jorden än BLANDKOSTARE, där BNP bytts ut mot BNL (Brutto National Lycka). Detta skulle vidga välfärdens horisont och ge människorna valmöjligheter med inspiration och motivation för att radikalt ställa om sina levnadsvanor. Detta kräver ju förvisso förebilder och pionjärer inom levnadskonstens domäner utan lidande och sjukdomar, och där full insikt om orsak och verkan råder.
- VA! Det existerar väl inte??
- JoJo, det existerar för den som vaknat upp ur manipulationens traditionella, ortodoxa, vetenskapliga taburetter med förföriska och vilseledande glamorösa etiketter.

Vilket politiskt parti skulle våga att tillsätta en alternativ Framtidskommission som motvikt till den traditionella? Kanske mer som ett komplement till att börja med.

Våra förfäder Neandertalarna, Homo Erektus, Homo Sapiens och vad kommer sen? Den Ljusbärande människan (Homo Luminus, Homo Frukterianus?), där cellerna utsänder en ljusstrålning av mycket låg intensitet inom UV-ljusets spektralområde. Homo Omnivorous (blandkostare) är ett utdöende släkte och kommer att avlösas av Raw Food-ister inom en snar framtid.
Väl undersökt är mitogenetiskt ljus, inom det ultravioletta spektralområdet, UV-ljus. Före en celldelning ändrar cellerna sin UV-strålning och detta blir en signal till celldelning till andra närliggande celler, vilka i sin tur också börjar delas. Högfrekvensfoto, enligt Kirlianmetoden, är känt att kunna fotografera ljus av mycket låg intensitet. Jag har själv fotograferat hundratals Kirlianbilder där detta osynliga ljus tydligt framgår på olika sätt beroende på renheten hos objektet. Luminiscens (kallt ljus), ljus från tex vissa insekter som eldflugor och mikroorganismer är väl undersökta. Nervsystemet utsänder, fortgående, UV-ljus i stor mängd. Denna luminiscens är helt beroende av våra kostvanor, dvs ju mer råa grönsaker, frukter och bär som vi äter, ju bättre ljusalstring, som direkt påverkar vårt elektromagnetiska fält (auran).

NÄR CELLERNA ÄR RENA FINNS INGEN STÖRNING I AURAN
NÄR CELLERNA ÄR RENA BEHÖVS INGEN FRAMTIDSKOMMISSION
NÄR CELLERNA ÄR RENA LEDER DOM SIG SJÄLVA
NÄR CELLERNA ÄR RENA BEHÖVS INGEN DIRIGENT TILL SYMFONIORKESTERN

Välfärd är en FÄRD på en VÄG som leder till ett liv utan lidande och sjukdomar.
Denna VÄG finns men påskyndas endast av naturkatastrofers närvaro, eller en kulmination av lidandet.

MFB
Tord Lyseving