tisdag 14 maj 2013

HUDCANCER - KÖTTFROSSANDE


Malignt melanom, den mest dödliga av tre hudcancerformer. Det finns 350 hudläkare i Sverige på snart 10 milj. Man säger att denna hudcancerform startar i de pigmentbildande melanocyterna i överhuden. Symtom kan vara att födelsemärken växer, kliar, blöder eller ändrar färg och form. Ökningen har varit 4% per år under senaste 10-årsperioden. År 2011 blev det 3323 nya fall och 486 dödsfall.
Detta stod i DN 11 maj med källhänvisning till Socialstyrelsen.

Enligt mitt sätt att se det så är hudcancer ett svar på kroppens reaktion där den säger att den är förgiftad av toxiner av olika slag så att huden, som är ett stort utrensningsorgan, reagerar med att ge hudcancer. Människan är således inte allergisk mot Solen utan Solen är allergisk mot människan
För egen del kan jag, utifrån min långa erfarenhet och empiriska forskning, påstå att det är en omöjlighet för mig att tex få hudcancer, eller någon annan form av cancer, beroende på den relativt höga renhet som jag har i cellerna av mitt fruktätande under lång tid (my golden mine is my golden mind).

Nu när köttfrossandet dramatiskt ökat i Sverige, och detta bekräftas av krögarna, köttproducenterna och konsumenterna själva,  blir konsekvenserna kristallklara, dvs. genom denna absurda köttkonsumtionsökning kommer mängden toxiner i sin helhet att öka hos de som är med i denna hysteriska kött-karusell. Det har gått så långt att tom Socialstyrelsen, i nån sorts tonifierat, förebyggande syfte, rekommenderar bara 500 gram kött i veckan. Cancerstatistiken talar också sitt tydliga språk. Någon extra köttskatt blev det ju inte och jag som trodde att man kunde ta ut 60-70% moms på allt vad kött heter för att finansiera och momsbefria frukt och grönsaker och för att hindra köttkommersens giriga baksida. Näää, istället sänker man restaurangmomsen så att ungdomar ska få mer jobb och bli ännu mera sjuka. 
Kockyrkets "glamorösa" lov sjungs till spruckna toner med stöd av alkohol (bakteriedödande medel).
The life continue to be trial and error, as usual.
Giftmängden i tarmsystemet blir, hos en del, så stor att de knappt kan vistas i Solen. Solen vill ju bara ge människan läxor tills hon lärt sig av sina misstag och att komma underfund med orsak och verkan.
NÄR CELLERNA ÄR RENA EXISTERAR INGA CANCERFORMER, WHAT SO EVER.
Jag kan vara ute, i Sverige eller utomlands, en hel dag i mer eller mindre het Sol, utan allt vad solkräm med skyddsfaktor heter, utan obehag eller risk för cancer, something to think about.

När cellerna är rena får man resonans
med den strålande Solen,
då man kan förena sina toner i en kadens,
livet blir på gula rosor en dans.

SLUTSATS
Hudcancer beror inte på Solen dvs. Solen är inte förövaren, förövaren och offret är en och samma person sprunget från en omedvetenhet om orsak och verkan.

Msnv (Må som ni vill, låt inte livet gå till spill). Jag menar egentligen MFB (Må Fruktansvärt Bra)

Tord Lyseving