onsdag 27 november 2013

UPPVAKNAD ­– UPPLYST – UNDER (3U)


En uppvaknad, upplyst person är:
en som kan skapa under, (tex en person som ger distanshealing som fungerar, eller kan påverka andra i en healingprocess, med eller utan medel och oberoende av tid och plats).

en som kan se meningen med ALLT, på ett högre andligt plan.

en som förstår kostens avgörande betydelse för att helt befria sig från allt vad sjukdomar och lidande heter, (tex en som förstår energitransitionen från köttätande-stadiet till frukt-stadiet, genom olika övergångs-kost-stadier).

en som sett och integrerat tidigare liv med nuvarande, (tex en som upplevt inre starka bilder från tidigare liv och som kan bekräftas av nutida verkliga situationer).

en som kan acceptera behagliga och obehagliga inre och yttre röster utan att ta illa vid sig och avsäga sig bekanskapen med personer med motsatta åsikter, (tex en ledande person på den politiska vänstern som inte vill sitta i samma rum som en ledare från högern som inte vill ha tex fri invandring).

en som tror på att det finns en ”Gudomlig Plan”, kommunicerar med ”Den” och litar på att ”Den” ger och tar i en Gudomlig Rättvisa, (tex att, per automatik, be eller visualisera om något, adresserat till den ”Högre Aspekten”).

en som har en, relativt sett, hög tolerans och låg sårbarhet, (tex ett barn: – Du slog sönder mitt sandslott så jag vill aldrig mer leka med dig. Detta trasformerat till även vuxna).

en som tror på OVIÅÅS – axiomet, dvs. Orsak, Verkan, Åverkan, Återverkan och Samverkan (tex som man sår får man skörda, tex äter man kött får man skörda sjukdomar men äter man rå föda (utan kött) eller bara frukter får man skörda hälsa utan allt vad sjukdomar heter).

en som tror på att varje individ är bärare av en mångfald olika personligheter, dvs. där varje individ är ett resultat av en kollektiv, koagulerad tanke-form, stöpt i tidens evolution.
Enkelt uttryckt: att en människa är en koagulerad Tanke.

en som tror på ”att rena celler ger evigt liv”, och inte tror på slumpens inverkan.

en som tror på att Undrens tid inte är förbi.

Må som du vill, låt inte det sunda gå till spill.



lördag 23 november 2013

CELLENS ORSAK OCH VERKAN


Någon har räknat ut att vi har ca 100 biljoner celler (10^14). 
Största cellerna är nervceller och de minsta är spermier och röda blodkroppar, med en diameter på 0,007 mm (7 mikrometer). 

Cellerna varierar i storlek mellan ca 10 - 100 mikrometer. Om vi räknar lite på de röda blodkropparna, blir det en sträcka på 70 000 mil som dessa mänskliga celler representerar. 

Jordens omkrets är ca 40 000 km (räknat från pol till pol). Detta betyder att en människas totala cell-längd går 17,5 varv runt Jorden. 

Hur många varv blir det då om man räknar med alla planetens invånare?? Det är bara att multiplicera. 

Om nu de flesta av alla jordens mänskliga celler är förorenade till säg 80%, hur påverkar då detta jordens klimat, luften, vattnet, växter och djurliv och oss själva? I detta exempel bortser vi från sk frukterianer eller råkostare. Vi nystar in oss i vår egen kloak, inte klokskap.

Antag nu att vi är summan av alla våra tidigare liv på planeten, där var och en av oss har en flera miljoner år, kort eller lång "historia", då infinner sig kanske frågan: Hur många andliga celler består en människa av och hur inverkar denna påverkan på vårt nuvarande liv?

NÄR CELLERNA ÄR RENA LEVER DE FÖR EVIGT MEN KAN ÄVEN SE KRISTALL-KLART SIN EGEN HISTORIA UTAN SLUMPENS INVERKAN ELLER ANDRA BI-VERKNINGAR

lördag 9 november 2013

APROPÅ MODIG

När jag började sälja mitt, kanske ditt, kroppsreningsmedel (min utvalda zeolit) på 80-talet, innan myndigheterna la sin näsa i spridningssuccéns flöde (eftersom den var för bra för att vara sant, tyckte väl dom) var det en känd "kvicksilver-läkare, läs amalganläkare" som började sälja den, men efter ett tag meddelade hon mig att hon måste sluta med den eftersom det började "brännas" i knutarna (kanske dom byråkratiska, medicinska Gordiska), så hon slutade med att förmedla denna under-bara renande naturprodukt, eftersom hon inte ville riskera att få sin läkarlegitimation indragen. En annan barnläkare, som jag känner, trodde mer på naturmedel än att ge barnen syntetiska, vanliga, biverkningsstinna mediciner, och vaccin av olika slag, så hon skickade in sin läkarlegitimation till Socialstyrelsen självmant. Tycker jag är modigt. Tänk om de flesta läkare skulle följa sitt "sam-vete" och skicka in sina legitimationer till Socialstyrelsen och demonstrativt uttrycka att de inte tror på den vanliga sjukvården eller deras patenterade, onaturliga mediciner, ja då skulle Modigheten slå i taket och den gamla läckande medicinska skutan skulle renoveras och ta en ny riktning. Jag skulle gärna vara "kapten" på en sån skuta, eftersom jag har skepparexamen och båtvana.
Själv äter jag fortfarande min sand från urtidens vulkaner, ty vulkanguden vill detta, dvs påskynda reningen av mina celler. Jag säljer den vidare till mina vänner. OBS! Denna sand är tillåten att säljas till djur enligt EU som godkänt fodertillskott (Commission Regulation (EC) No 1245).
Hallå alla mina "djuriska" vänner, vill ni inte ha tillbaka eran urkraft från vulkanens inre? Du är ju vad du äter! Man blir modig av vulkansand.
"Jag väntar vid min "Mila" medan timmarna ilar........" att jag ska få en "Professorstitel" från Universums goda minne, med en egen institution, där den sunda, hälsosamma forskningen kan utvecklas, utan korruption och med ett kollektivt samvete som inte går att dribbla med och där alla medarbetare är råkostare eller frukterianer. OJ! Vilken "spjutspets" mot den stora Friheten detta skulle bli.
NÄR CELLERNA ÄR RENA LEDER DOM SIG SJÄLVA


Låt dig inte ledas av rädslans status quo-profeter, var inte som en "idisslande ko", utan skapa ett nytt "cell-bo" (kan jämföras med instrumentet Cello).