måndag 25 januari 2016

AVGÅ NU!! LÖVFEN OCH COMPANY!!!

AVGÅ NU!!  LÖVFEN OCH COMPANY!!!

Opinionsundersökningar av olika schatteringar har under lång tid visat att FOLKET är missnöjd med sittande Regering. Den starka uppgång för SD är bara ett tecken på Regeringens misslyckade invandringspolitik+annat. SD har ökat hela tiden och hos vissa institut har de legat nära 30% av väljarna.  Detta har både S, Mp, V och Alliansen FNYST åt, som om det inte existerade, vilket har missgynnat dem, en sk BUMERANGEFFEKT.
Nu är läget så allvarligt i Sverige, det är ju ockuperat av muslimska, gapiga och hotfulla krafter, och mycket har blivit trasigt i vårt svenska samhälle, pga av politikers, tjänstemäns och polisens handlingsförlamning. Myteri hade för länge sen gjorts om det vore på ett skepp på havet.
Den NAIVA Löfven (han har ju sagt det, själv-riktat), MP och V har vi ingen nytta av i rådande situation, den politiskt korrekta bita-sig-fast-i-politiken måste genast bort från ”taburetterna” för att rädda vad som räddas kan.

När politiker blir utfrågade om dessa opinionundersökningar så viftas de bort som vore de ”dagsländor”. Opinionsundersökningar är demokratiska instrument för att ta ”temperaturen” på vad folk tycker och kan inte viftas bort som kort-vågiga vindar som snart sveper förbi.
Folket har nu, under flera år, sagt sitt genom dessa ”demokratiska opinions-instrument”, dvs att VI inte vill ha den Regering som nu, med naiva, handlingsförlamade finger-toppar, försöker styra Sverieskutan, dvs de har INTE majoriteten av svenska folkets förtroende eller ”certifikat” att göra detta.  Jag vill sluta att skämmas för att vara svensk, men under rådande omständigheter SKÄMS jag!
Vår utrikesminister, även hon, har blivit smittad av den hand-i-hanske kultur som finns mellan Regeringen och Facket. Denna skenheliga Allians måste upphöra och hela styrelsen i Kommunal kanske även andra fackorganisationer är smittade av denna Allians-Virus, men även HELA SITTANDE REGERING BÖR SNARAST AVGÅ FÖR ATT EN RENINGSPROCESS KAN STARTA, med ”nya icke korrekt politiskt skolade individer”.  Nu behövs ”Sunda Verkställande Direktörer”, Vise män och kvinnor och ”Skeppare” som VET hur en skuta ska navigeras, för att undvika grynnor och rev och hålla HÄLSOTILLSTÅNDET i TOPP.
AVGÅ SITTANDE REGERING, TA OPINIONSSIFFRORNA PÅ ALLVAR, VI KRÄVER NYVAL OCH DET INNAN SVERIGE TRASATS SÖNDER HELT OCH HÅLLET.

MSNV
Tord Lyseving