lördag 10 augusti 2013

ALMDÖDEN

Almsjukan har härjat i hela västvärlden och spritts från Asien och numera har denna sjukdom tagit kål på merparten av almträden, både i USA och Europa. När Sverige gick med i "EU-brödraskapet" med liberala och mer öppna gränser var det som att, okontrollerat, slussa in nya typer av aggressiva sjukdomar till både människa och natur.

Men, inget ont som inte har något gott med sig. Almarna, Askarna och andra träd må gå förlorade, men om de kan ersättas av Ginko Biloba träd, avokadoträd och fruktträd i största allmänhet, samtidigt som man tar bort allt vad köttkonsumtion heter, så skulle en ny hälsosam harmonilära introduceras i människans evolution.

Ingen bär någon "skuld" till varken almdöden eller cancerdöden eller aids-döden. Det är endast uttryck och manifestationer av människans bristande tänkande och förståelse om orsak och verkan. Symbiosen kan endast uppnås när människan lämnat kött-ätande-stadiet. Symbios kommer av grek syn "tillsammans" och bios "liv" dvs samliv mellan organismer. Om bara ena parten har nytta av symbiosen, kallas den antagonistisk tex parasiter i förhållande till sina värdar, men om båda parterna har nytta av varandra, är symbiosen mutualistisk. För närvarande lever de flesta i en värld som är antagonistisk, dvs allt köttätande och köttfrossande som människan nu bedriver skapar dödliga parasiter i våra värdkroppar och leder ofelbart till människoartens förfall, där mikroorganismerna är vinnarna och överlevarna. Detta är emellertid synkat med Den Kosmiska Planen.

Fruit is Freedom
MFB


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar