onsdag 16 oktober 2013

EKONOMISK PARADOX


Mörkrets Gud har nu snart fullbordat Utmaningens Uinal och på fredag kommer Födelsens Gudinna och leder in oss i större Klarhet under 20 dagar, kanske en högre nivå av "uppvaknande", som kan leda till lite bättre harmoni, kanske? Ekonomiska kriser , pandemier, tyfoner, vulkanutbrott, jordskälvningar, polarisars smältningar, MEN det största miljöproblemet är människans egen nedsmutsning av hennes egna celler. Så länge som man ser den traditionella kött-frossar-maten som en himmelsk gåva och njutning kommer samhällets energibehov att öka i takt med sjukdomarnas spridning pga att man inte förstått hur man ska kombinera föda och människor för att få så rena celler som möjligt. Separationsenergin sprider sig som en präriebrand, där överlevarna är de "snabbfotade" och andligen konnektade, eller kalla det "Den Karmiska Kärlekens Relation". Den är mer tydlig än den varit i vår tidigare historia.
Den Ekonomiska Paradoxen är: Fler frossande kött-kockar och restauranger som brer ut sig med sänkt restaurang-moms, fler anställda ungdomar på tex Mac Donalds, minskad arbetslöshet för att hålla "ekorrhjulet" igång leder ofrånkomligen till människoartens utdöende. Saldot i denna mänskliga, disharmoniska ekvation är en ren nationell förlustaffär, på längre sikt. Vi kommer att få se denna paradoxala utveckling.

LÖSNINGEN
För att lösa denna "paradoxala ekvation" borde momsen bort från kravodlade grönsaker, frukter, bär, nötter och frön. Allt kött borde beskattas med mellan 50 och 80%. Sprit borde beskattas med 60%, mejeriprodukter med 50% osv, allt efter en skadereglerande skala. Människor som väljer en livsstil som håller dom friska, utan sjukdomar eller behov av mediciner eller vacciner borde premieras med att endast betala en skatt på mellan 5 och 10%, dvs hälsa med "morötter" isf "köttfrossa". Löser man Den Pradoxala Ekvationen med detta kommer, per automatik, hälsosamma synnergieffekter, som ger EKO i vår nuvarande skakiga, "Parkinsonska" och "Alzheimerska" värld.
Rena Celler slipper Frossa och skadliga skakningar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar