måndag 29 oktober 2012

KOSMISKA VALKYRIOR


Valkyria (isl ”den som korar den som ska falla”, i nordisk myt överjordisk skön krigsjungfru hos Oden. Valkyriorna utsåg de kämpar som skulle falla på slagfältet.
ALLA NATURKATASTROFER som sker på denna planet är ingen slump utan de ingår i den Kosmiska, Gudomliga Planen. Vilken gudomlig Valkyria som styr detta och vilka som är ”piloter” i dessa naturupplevelser lär väl det historiska perspektivet kunna ge svar på.

Den sk Superorkanen som nu kommer mot USAs östkust har givetvis en ”pilot”, styrd av en kosmisk valkyria. Vi kan se det som ”kosmiska läxor” som slår mot det kollektiva omedvetandet, människans tillkortakommande, där den Gudomliga ”Överste-ka-planen” säger ”Ni måste radikalt och genast förändra era levnadsvanor för att kunna skapa ett Paradis på Jorden, och om ni inte förstår hur man kan åstadkomma detta kommer mina valkyrior att fortsätta ge er prövningar av allehanda slag.

I denna 2012-tid när tid och rum får en annan betydelse i vår evolution, som egentligen borde vara ”love-union”, eskalerar galenskapen i världen så till den omilda grad för att snabbt kunna transformeras mot en Ny Världsordning. Man kan se galenskapens kulmination som en katastrof-katalysator som inviger vissa individer med insikter och avsikter om hur man kan leva ett liv utan allt vad lidande, rädslor och sjukdomar heter. Människans lidande är självförvållat och kan inte lastas på eller skuldbeläggas andra, människor, system eller naturfenomen.

Allt är välsignat och alla ”pilot-valkyrior” ingår i den Kosmiska Planen. I USA finns tex Tornado-jägare pss som det finns djur-jägare. Människan söker sig till spännande upplevelser för att testa och töja vidare på sina fysiska gränser. Dessa Jägare får nu, i vårt nuvarande Tid-Rum, sitt lystmäte, där magkänslans pirrningar och beslutsformer avgörs av vad som FINNS I MAGEN.

NÄR CELLERNA ÄR RENA LEVER DE FÖR EVIGT OCH UTAN MAGKÄNSLA.

DEN ALLRA HÖGSTA KUNSKAPSKÄLLAN KAN ENDAST UTGÅ FRÅN RENA CELLER.

NÄR CELLERNA ÄR RENA FINNS INGA NATURKATASTROFER

Orkanen Sandy är, bland alla andra virvelstormar, en ”virvelvind” på vår Jord som kan ses som en kärleksfull LÄXA som bidrar till en radikal förändring av våra levnadsvanor, dvs. DEN är direkt och i synkron ordning med människans medvetandeutveckling och avveckling av gamla förlegade tankeformer.

Människans mani-pulerande med naturkrafterna, utan egen inre harmoni (no harm), leder alltid till ”kärleksfulla prövningar” där ödes-valkyrior blir våra egna skapade följeslagare.


MSNV eller MFB   (Må Som Ni Vill eller Må Fruktansvärt Bra)

Tord Lyseving



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar