lördag 6 oktober 2012

SÄKERHET

Enligt vad jag läst ska regeringen, det vill säga, svenska folket, ge 4 miljoner till judisk säkerhet. Röstfiske i kubik. 
Den patetiskt, töntige integrationsministern Erik Ullenhag har beslutat att betala ut återstående 500 000 kr till 
Judiska centralrådet som de får fördela efter behov.

Erik Ullenhag gör allt får att köpa till sig röster till nästa val med våra skattepengar. Hur tror ni att denna 
bumerangeffekt kommer att verka? Detta är en politikens sämsta avart, och kommer att bli karmiskt straffbart.
Den judiska gruppen kan säkert klara sig själv, men mycket vill fortfarande ha mer. 
Det verkar vara Alliansens strategi numera, att köpa röster med våra skattepengar. Upprörande!

Så har den svenska "tycka-synd-om-biståndshjälpen" fungerat sen Gunnar Myrdal skrev sin "Asian drama", 
på 70-talet, där biståndspengar hamnade i fickorna hos giriga diktatorer. Enligt min mening har merparten av alla 
svenska bistånds-skatte-pengar och insatser hjälp till att ÖKA korruptionen i världen. Nuläget i världen vittnar om detta.
Svensk biståndspolitik är naiv och färgas av en otroligt okunnig medvetenhet om orsak och verkan.
Det finns idag mycket kloka människor i tex Afrika som uttryckligen säger till oss att: "Sluta ge oss bidrag, det skadar mer än det gör nytta". Dessa personer får inget utrymme i massmedia pga av ....Ja vad tror ni?

Vi kan INTE köpa oss fria från problemen genom naivt generösa ekonomiska bidrag. Hjälp till självhjälp borde vara det rådande.

Vilks sk "konstverk" "Muhammed som rondellhund", och allt och alla som han inrymmer i detta banala konstverk, hade ju inte fått de proportioner som det fått om ett barn hade gjort det. Vilks borde tas som ett omoget barn med behov av att synas.
Ett typiskt barndomstrauma dvs att inte ha blivit sedd, så blir den "vuxna" leken en banal teckning som förstoras till obegripliga proportioner, där den muslimska världen reagerar med kränkning och utan minsta uns av humor eller axelryckning.
Nu har det gått så långt att även Vilks har säkerhetsvakter som vi skattebetalare står för, säkert några miljoner per år.

Konfrontationer mellan olika religösa grupper ökar nu hela tiden, med ökad invandring, vilket många med mig insett för länge sedan, och detta leder till att säkerheten kommer att kräva mer resurser från en arbetsmarknad med ökande företagskonkurser och arbetslöshet.
Turbulensen i EU kräver ORAKEL för att hantera, INTE vanliga politiker. Saker och ting måste ju brytas sönder för att nya sunda frön ska kunna växa upp. Detta är ju en naturlag som politiker, i största allmänhet, bortsett från.
Hur tacklar man då detta nationella som globala problem? Det krävs ett frukt-ans-värt ORAKEL, med orakel-medicin för att bota detta.

Alternativet är att lita på den Gudomliga As-pakten som kommer in i turbulensen som Valkyrior och fördelar var och ens öde.

Vad jag vet finns det ca 300.000 muslimer i Sverige. Vilken säkerhet ska svenska regeringen ge till denna grupp. Hur många miljarder krävs? Hur ska man RÖSTFISKA i denna omfattande muslimska grupp. Dom behöver väl också säkerhet, eller?

Snart har vi nog inga pengar kvar i svenska skattkistan. Kanske lika bra eftersom pengarna inom några år transmuterats till andra medel. Vilka dessa medel är förtäljer denna historia ej.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar