lördag 29 juni 2013

DONATION TILL ALT:MEDICINSK FORSKNING

Har nu skickat detta till Uppdrag granskning.

Hej redaktionen på Uppdrag granskning!

Filantropen Barbro Sachs-Osher donerade för ngr år sedan 43 miljoner till Oshercentret vid KI för forskning om alt. medicin.
Syftet var att ge de allra bästa alternativmedicinska behandlingarna vetenskaplig uppbackning. Under de 5 första åren lyckades centret med prof. Martin Ingvar i spetsen (tillsammans med doc. Mats Lekander) försnilla de flesta av de miljonerna, pengarna delades istället till stor del ut till varandra och närstående forskare vid institutet. Detta är skandal med stora mått som bör belysas och komma till allmänhetens kännedom.

Källa: http://dagenshomeopati.se/2011/10/06vad-hander-egentligen-med-osher-pengarna/#comment-11043

Martin och Mats rekommenderar en bok som fullständigt sågar alt.medicinen. "Problemet är att om man inte erkänner vetenskapens principer om evidens, avsäger man sig samtidigt möjligheterna att entydigt påvisa de positiva effekterna man talar om". Så skriver Martin och Mats i förordet till boken Salvekvick och Kvacksalveri. Detta är, enligt min mening
bullshit eller abrakadabra-snack.

Dessa "kvick-kvacka"- forskare fortsätter att "härska och söndra" ev broar som kan förena.

Jag har själv, sen många år tillbaka, hävdat, att ju mer pengar tex cancerforskningen får ju mer kommer cancern att utbredas. Jag kan tex omöjligen få någon sjukdom eller cancer what so ever, beroende på mina levnadsvanor, men jag begär inte att ni ska förstå detta ty det saknas vetenskaplig "evidens". Vetskap är bättre än vetenskap.

Jag önskar således att svt kunde nysta i denna donation av Barbro för att belysa allmänheten om var pengarna tagit vägen samt varför den alternativmedicinska vetenskapen och vetskapen inte fått ta del av denna donation.

Förr eller senare har dessa traditionella medicinska forskare spelat ut sin roll och fallit på eget grepp ty cancerns lösning finns redan och har funnits sen 30 till 50 år tillbaka i tiden. Detta vet vi inom den alternativa naturvetenskapen.

Uppdrag granskning är bra men ni löser ju inga sjukdomar, men rör bra om i "Grytorna".

MVH

Tord Lyseving

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar