måndag 10 juni 2013

FRÅGA FRÅN EN FRUKTÄLSKARE

FRÅGA från en FB-vän, som tidigare ätit mycket frukt, och då mådde väldigt bra, men nyligen började om med mycket frukter och mådde så dåligt att kroppen "havererade" och låg sjuk i flera dagar. 


MITT NUVARANDE SVAR ÄR:
För det första ska man se en sk sjukdom som en KROPPSLIG UTRENSNINGSEFFEKT, dvs inte som en sjukdom, dvs kroppens sätt att meddela sig om inre obalanser som måste rättas till för att den ska kunna befria sig från obehagen. Detta kommer och går som tidvattenvågor, beroende på hur man styr sina sinnen+................
Kroppen har många cellminnen från tidigare liv på olika platser. "Bakteriefloran" styr mer än vad folk vet, dvs 1-2 kg mer eller mindre skadliga "manipulerar" energin så att kemin blir som dom vill, inte som vi vill, för det mesta toxisk, beroende på graden av anaeroba bakterier. Det ska till en extraordinär viljekraft och insiktsfull kunskap för att, från tankeplanet, styra om denna "bakteriella maktgruppering", med en strategi så att dom får ett underläge i en transformationsprocess. Detta är viktigt i vår nuvarande, uppvaknande och frekvenshöjande TIDS-ANDE. Din längtan efter frukt är bra men den måste styras av en medveten kraft, så att inte "bumerang- effekten" uppstår. Att rena cellerna är tidsödande och fysiskt och psykiskt jobbigt, men bör göras efter samma princip som man slipar en ekskiva med finare och finare "slippapper" för att få fram årsringarna så tydligt som möjligt. 

Våra "årsringar" i våra celler, berättar ju en historia som bara kommer fram i dagsljuset när cellerna är rena. Finns ju undantag förstås.

För att få en insikt i den fysiska kroppen rekommenderar jag Iridologi (fotografering och tolkning av iris), som jag sysslat med sen 80-talet. Att se sina egna iris på bild, leder till en insikt om hur organsystemet ser ut och fungerar samt ger dig "självhealing". 

Du frågar efter böcker på svenska. Jag kan rekommendera min bok "Skönhetskuren Cleanolina" eller "Maten din Medicin, fruktstadiet", som finns hos Örtagubben i Sth.

Den bästa "energikarriären" man kan göra i vår nutid är att rena kroppen från orenheter av alla slag, för att nå det efterlängtade Frihets-gudinnans-tillstånd och det frukt-ans-värda lidandefria MÅLET.
                                                  NÄR CELLERNA ÄR RENA LEVER DE FÖR EVIGT.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar