onsdag 27 november 2013

UPPVAKNAD ­– UPPLYST – UNDER (3U)


En uppvaknad, upplyst person är:
en som kan skapa under, (tex en person som ger distanshealing som fungerar, eller kan påverka andra i en healingprocess, med eller utan medel och oberoende av tid och plats).

en som kan se meningen med ALLT, på ett högre andligt plan.

en som förstår kostens avgörande betydelse för att helt befria sig från allt vad sjukdomar och lidande heter, (tex en som förstår energitransitionen från köttätande-stadiet till frukt-stadiet, genom olika övergångs-kost-stadier).

en som sett och integrerat tidigare liv med nuvarande, (tex en som upplevt inre starka bilder från tidigare liv och som kan bekräftas av nutida verkliga situationer).

en som kan acceptera behagliga och obehagliga inre och yttre röster utan att ta illa vid sig och avsäga sig bekanskapen med personer med motsatta åsikter, (tex en ledande person på den politiska vänstern som inte vill sitta i samma rum som en ledare från högern som inte vill ha tex fri invandring).

en som tror på att det finns en ”Gudomlig Plan”, kommunicerar med ”Den” och litar på att ”Den” ger och tar i en Gudomlig Rättvisa, (tex att, per automatik, be eller visualisera om något, adresserat till den ”Högre Aspekten”).

en som har en, relativt sett, hög tolerans och låg sårbarhet, (tex ett barn: – Du slog sönder mitt sandslott så jag vill aldrig mer leka med dig. Detta trasformerat till även vuxna).

en som tror på OVIÅÅS – axiomet, dvs. Orsak, Verkan, Åverkan, Återverkan och Samverkan (tex som man sår får man skörda, tex äter man kött får man skörda sjukdomar men äter man rå föda (utan kött) eller bara frukter får man skörda hälsa utan allt vad sjukdomar heter).

en som tror på att varje individ är bärare av en mångfald olika personligheter, dvs. där varje individ är ett resultat av en kollektiv, koagulerad tanke-form, stöpt i tidens evolution.
Enkelt uttryckt: att en människa är en koagulerad Tanke.

en som tror på ”att rena celler ger evigt liv”, och inte tror på slumpens inverkan.

en som tror på att Undrens tid inte är förbi.

Må som du vill, låt inte det sunda gå till spill.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar