onsdag 18 maj 2011

TO BE AND LET THE BEE BE

Min vän Håkan skickade några länkar till mig där bl.a bif. länk berättar om forskare som ser hur bisamhällen kollapsar pga mobilmasternas aktivitet och mobilernas användning.
http://www.naturalnews.com/032417_honeybees_population_collapse.html Håkan undrar om det snart är omöjligt att även kunna leva på vatten och frukter. Som frukterian är det ju en berättigad fråga.

För mig är inte orsaken till bidöden mobiltelefonerna utan människans KÖTTKONSUMTION!!, för att nu tjata och upprepa mig till "van-sinne". En köttätare eller blandkostare som är biodlare tar honungen från bina och ersätter den med sockervatten eller pannkakssmet. En frukterian skulle aldrig, över huvud taget, komma på idén att stjäla honungen från bina, eftersom de är en förutsättning för att få blommor att gå till frukt. Detta berövande av binas föda är samma upp-korkade beteende som att byta aztek-guldet, som tex Cortes gjorde, med erövring, förstörelse och död.
Herna Cortés (1485 - 1547) letade efter rikedomar till den spanska kungen. Aztekerna trodde att han var en reinkarnation av Qetzalcoatl eftersom det astrologiska tecken talade om att året 1519 skulle bli det år då denna gud skulle återvända. Den Mexikanska kejsaren Montezuma 11 (1466 - 1520) bjöd Cortes på flera påkostade banketter där bägarna som de drack kakao ur var gjorda av rent guld. Cortes återgäldade sin värds gästfrihet genom erövring och förstörelse av Mexiko och dödade många Azteker inklusive Montezuma.

Om nu skogens guld är både hjortron och bihonung och vi "erövrar" binas honung och ersätter det med sockervatten och pannkakssmet blir resultatet både aggressiva bin som återgäldar med att döda människor men även utrota sig själva. Orsak och verkan och som man sår får man skörda. För att skogens guld (hjortronen) ska kunna komma oss till godo måste vi LÅTA BLI att ta honungen från bina.
Än en gång: TO BE AND ALWAYS TO BE AND LET THE BEE BE!! Sa frukterianen och höll en melon i sin h. hand och en krans av skyddande mandariner runt midjan.
Låt oss sluta spela upp den ICKE TIDSENLIGA Shakespears Hamlet med svärdet och döskallen, med "to be or not to be......... Det tillhör den gamla destruktiva Världen.
Antag nu att alla bin blir utraderade från planeten, vilket är osannolikt, och vi inte längre får några skördar av frukter och bär. Då är det meningen att alla existerande frukterianer med lätthet kommer att kunna transformera sig till att enbart kunna leva på SOLLJUS. Då kommer den största FRIHETEN att infinna sig i mänsklighetens historia.
Således, inget ont som inte har något gott med sig.

En gammal 89-årig bibel-text-trogen man har lagt ner miljonbelopp för att marknadsföra sin övertygelse om att Jorden ska gå under, NU den 21 maj, och detta allt enligt bibeltexten. Se expressen på internet. Hans övertygelse respekterar jag även om jag ser helt annorlunda på framtiden. Än är inte UNDRENS TID förbi. Alla domedagsprofetior ser jag som mentala "krusningar" som ska finnas som väckarklockor och skrämsel-ut-skott i det mänskliga LIVSTRÄDET och i den UPPVAKNANDETS tid som vi lever i, m.a.o TACK alla domedagsprofeter och även konspirationsteoretiker. Ni är behövda i denna tid, även om inte jag personligen behöver er.

Tro på Dig själv och rikta dina kärleksfulla tankefrön till alla våra BI-SAMHÄLLEN i en VIO-KRATI

Tord Lyseving

1 kommentar: