söndag 8 maj 2011

MANIFESTATION FÖR ETT ENERGISNÅLARE MEN ENERGIRIKARE LIV

PROJEKT  NATURLIGT  LIV  (PNL)

De flesta vet numera att Den Nya Människan med den Nya Energin ska komma från Norden och i första hand från Sverige eller att LJUSET ska komma från Norr.
Låt oss manifestera detta genom följande:De som deltar i denna manifestation under en månad, augusti 2011, ska gå in för att leva på rå föda, inhemska grönsaker, bär och frukter samt undvika konsumtion av kapitalvaror, kosmetika, mediciner, nya kläder, importerade produkter, färdigmat. Naturmedel kan eventuellt tas som komplement till den råa födan, förslagsvis alger. Spirulina är bra, men det odlas ju i Coloradoöknen - som inte ligger i Sverige, så bättre är att satsa på den svenska knöltången som är mycket näringsrik och ett utmärkt kroppsreningsmedel. Finns i pulver eller tablettform av märket Alg-Börje. Även vulkansand kan användas för att hjälpa kroppen med avgiftningen. Vulkansanden binder till sig radioaktiv strålning, bakterier, skadliga svampar, tungmetaller och andra gifter som skadar våra organ och vårt immunsystem, så den rekommenderas varmt, trots att den har sitt ursprung utanför Sveriges gränser.

Jag vet att det finns många som längtar efter att leva på enbart rå föda, utan kokning och annan värmebehandling, och att konsumera mindre, så nu är det tillfälle att manifestera denna nya, naturligare livsstil. Spridningen på facebook kommer att göra det möjligt att få stöd och goda, erfarna råd av många andra kostmedvetna människor, eller sk näringsexperter i "levande föda" till skillnad från att vara näringsexpert i "död föda". Dessa raw-foodister kommer att svara på frågor och ge svar utifrån ett NYTT TÄNKANDE när det gäller ORSAK och VERKAN, och hur individen och samhället i stort påverkas av förändrade levnadsvanor. Ni kommer även att ha möjlighet att förmedla era egna erfarenheter under denna Rå-Kost-Månad på facebook. Tanken är att erfarenheterna från denna Rå-Kost-Månad ska presenteras i bokform som något villigt förlag kan ge ut.

Lisa och jag hoppas att vi kan nå och få minst 10 000 deltagare i Sverige/Norden för detta evenemang. Vi behöver detta NU inför avslutet av Mayakalendern, vilken ju upphör den 28 oktober 2011 enligt Calleman. Det kanske blir gamla inkarnerade Mayasjälar som kommer som Ljusvarelser från Norr? :D Jag kan känna in att alla våra "själsguider" är med på detta och stöttar det till 100%. Ljuset ska, som sagt, komma från NORR och inte som en enskild individ utan i MÅNGFALD, där alla är sina egna "Ledare". Kanske skapas en NY VI-OKRATISK (ej dem-okratisk) ORDNING? Frukter, bär, gröna klorofyllrika blad är kärleksfulla former av "koagulerat solljus". Nu ÄTER vi Ljuset från Norden!!! :D

Här är Lisas blogg "En månad med Enklare Livsstil - Manifestation för Människa och Moder Jord": http://levailjuset.blogspot.com/2011/05/att-leva-i-samklang-med-naturen.html

Längst ner i bloggen finner ni länken till facebook-sidan där man kan anmäla sitt deltagande.


FRUKTPARADOXEN
I ett tidigare nyhetsbrev, skrev jag om min egen "tvillingparadox" som en uppföljare av Einsteins.
Till skillnad från Albert Einsteins "Tvillingparadox" har jag tidigare presenterat min egen Fruktparadox, som inte sker i en rymdfarkost utan på jordytan men med SAMMA eller t.o.m bättre effekt. Ett par tvillingar som föds där den ena, redan från barnstadiet, enbart lever på frukter och den andra på traditionell blandkost med kött, mejeriprodukter, kokt och stekt mat. När tvillingarna blivit 60 år så kommer "blandkosttvillingen" att se ut som en traditionell 60-åring medan hans "frukt-ans-värda" fruktätande tvilling åldrats på ett sätt som gör att han ser ut som en 20-åring, med en perfekt hälsa, helt utan sjukdagar under sitt liv. När "blandkosttvillingen" dör vid 80 års ålder i cancer, har "frukttvillingen" en biologisk ålder på bara 40 år och lever vidare utan krämpor och sjukdomar tills han/hon blir 150 år. När denna frukttvilling "dör", utan krämpor eller någon sk sjukdom förenas hans själ med alla hans "själsfränder" i ett frihetens hav av alltings mening och nödvändighet. Frukter är "koagulerat ljus" som denna frukttvilling använder isf ljushastigheten i rymden (som Einstein föreslagit i sin Tvillingparadox). Denna rymdresa är också mycket energikrävande. Om rymdtvillingen i Einsteins modell äter vanlig mat i sin rymdfarkost kan man inte utesluta lidande eller sjukdomar av något slag, vilket däremot helt kan uteslutas hos den fruktätande jordtvillingen. Vilken "PARA-DOX" skulle du helst vilja vara?

Denna manifestation är i stället för vår tidigare "VÄRLDSFRUKTDAG". Denna Rå-Kost-Månad kan bli den energisnålaste och mest hälsosamma månad i den moderna människans historia! Blir spännande att se vilka synnergieffekter det blir av detta i den Nya Tiden! Hur kommer denna manifestation att påverka Mayakalendern och alla andra världsliga profetior? Kanske den kommande boken kan ge en del svar.

Detta är vad jag själv kommer att leva på under denna månad:
Som frukterian är sommarhalvåret den bästa tiden på året, eftersom jag då kan leva på det som den svenska naturen ger. Inga importerade frukter behövs under denna tid. Jag kommer att leva till största delen av svenska BÄR som jag älskar: jordgubbar, blåbär, hallon, krusbär, björnbär, svarta vinbär, körsbär och frysta hjortron. Om plommon och äpplen har hunnit mogna i augusti finns även de med på menyn. För mig blir detta en spännande empirisk forskning, eftersom jag i vanliga fall brukar ha även avokado, banan, grapefrukt m.m. i min kost.


Lek som en delfin, dra upp din rullgardin, , bli fri från din gamla doktrin, lås upp ditt hjärtas skrin och sprid dina guldkorn med hjälp av kärleksfulla arbetsbin.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar