fredag 26 augusti 2011

DET NYA DIAGNOSTÄNKANDET (DND)

Patienten kommer in på ett sjukhus, röntgas och får beskedet "cancer i ........eller en tumör i.........". Patienten tar emot beskedet med en chock och med alla ångestfyllda tankar som flyger in och studsar i hjärnbarken som pingisbollar, men menar kanske samtidigt "äntligen har jag fått en diagnos och vet vad jag har". Patienten med denna diagnos blir sedan "offer" för den makt och kontroll som de traditionella läkarna utövar med strålbehandlingar och cellgifter. Medicinering, medicinering, där läkemedelsföretagen gnuggar sina händer och rentvår sina händer med "guld-tackor" som bara blir fetare och fetare. Ingen HEALING eller kärleksfulla tankeformer här inte. Kort sammanfattat går det till så här i vår civiliserade värld. Denna sjukvård, som INTE är friskvård, ger starka positiva effekter på vår infekterade BNP, som är menad att ge oss ett mått på vår "välfärd" som i stället leder till en snabb "hädan-färd".
- Ja, ja nu har du angripit den stackars sjukvården med allt ditt giftiga ordande. Du tycks gotta dig i alla deras vetenskapliga klavertramp och misslyckanden. Ser du inga ljuspunkter i deras sätt att hantera allt som har med diagnoser att göra? Folk får ju ändå veta vad de har. Dom talar om att du har en cancerknöl eller en tumör på ett specifikt ställe eller tex att du fått Alzheimers eller Perkinsons sjukdom eller............................, så det är väl bra?
- Jag påstår att ALLA cancerformer och andra sk sjukdomar härrör från tjocktarmen. Egentligen menar jag att ursprunget till alla sjukdomar kommer från vad vi äter eller stoppar in i våra kroppar. Just det föruttnelseprocesser med elaka, aggressiva bakterier i tarmsystemet orsakar mycket lidande hos människan. Känn dig kolonialiserad av armeer av aggressiva manipulerande bakterier, som hela tiden skickligt transmuterar för sin överlevnad. Känns skönt att nu få säga detta.
- Stopp och belägg! En tumör i hjärnan har väl inget med tjocktarmen att göra, eller en cancerknöl i ett kvinnobröst har väl inget med tarmen att göra?
- JO! Min motvallsprick, det är direkt kopplat till tarmsystemet. Antag att du kommer till mig, jag fotograferar dina iris och du får med dina egna ögon se fotografier på dina ögon.
Jag gör en tolkning eller "kartlägger" hela ditt inre kroppsystem och kan ge dig besked om var de olika problemområdena finns. Jag ställer s.a.s ingen diagnos utan berättar för dig var grundorsaken ligger. Det kan vara ett starkt översyrat tillstånd, belastningar i lymfsystemet, tarmfickor med jäsningsdepåer, underfunktioner av vissa organ, överbelastningar, över-eller undersyrlighet, förkalkningar, cirkulationsrubbningar, blodbrist, störningar i autonoma nervsystemet som i sin tur speglar tarmsystemets kondition, toxiska inlagringar m.m m.m.
Att göra en kartläggning på detta sätt ger patienten/kunden en helhetsbild om orsak och verkan. Om man sedan frågar om kostvanorna och levnadsvanor så kommer själva orsaken
fram i ett annat LJUS, vilket leder till insikter som är menat att få kunden att förändra sina levnadsvanor. Detta kan ses som en väsentlig kunskap till självkännedom.
Jag talar sedan om HUR du ska gå till väga för att befria dig från ALLA dina sk sjukdomar. Vitsen med friskvård är ju att kunskaperna, otvetydigt, ska leda till frihet från allt vad lidande heter. Är det inte dags nu att genomföra detta?
- Räkna med en hel del motstånd från den etablerade sjukvården och traditionella läkar-kåren. Räkna även med att kämpa mot Jante-Fjanten.
- JO,jo, kul med Jnate-Fjanten och jag får ilande KÅRAR i ryggen när jag tänker på allt som den etablerade sjuk-vården ställt till med.

På ett sjukhus med diagnosen cancer kommer patienten att vara som en tennisboll mellan sitt hem och sjukhuset där tennisnätet, efter varje besök, bara blir högre och högre, tills patienten själv fastnat i nätet som en sprattlande fisk, som det blir svårt att befria sig ifrån. Till slut tar rädslan makt över och patientens totala oro spär på cancerns och tumörens växande. Med "själv-insikt" genom IRIDIOLOGY, jag menar iristolkning blir man befriad från allt som har med diagnostänkande att göra. För att tala i klartext. Alla barn som börjar skolan borde fotografera sina iris och följa upp detta med nya fotografier en gång per år genom grundskolan. Detta skulle kunna vara ett skolämne som vi kan kalla för SJÄLVKÄNNEDOM. Detta skulle leda till ett kärleksfullt förhållande och förståelse till och om sin egen kropp, och med alla medföljande insikter skulle kunskapen om orsak och verkan få sin SANNA innebörd och mening. Friheten skulle öka hos den enskilda individen och makten och kontrollen skulle också bli var mans/kvinnas egendom.

ÄR DET INTE SÅ VI SKULLE VILJA HA DET? Är det inte dessa "esoteriska" kunskaper som vi vill ge våra barn och kommande generationer????
Om detta skulle förverkligas så skulle snart vår "välfärd", som för närvarande bygger på vår paradoxala och "ökande" BNP, snabbt omvandlas till BNL (Bruttonationallycka), dvs en färd mot längtans LYCKORIKE. Ska våra barn och barnbarn och....... få skörda dessa kunskapens och levnadskonstens FRUKTER?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar