fredag 12 augusti 2011

UNIVERSUMS "HOMEOPATISKA" LÖSNING

Awakening, ett populärt ord i tiden. Uppvaknande är ingenting annat än insikter, dvs att man har insett att saker och ting inte alltid är vad det ser ut att vara och att den imaginära tillvaron är lika verklig som den reella tillvaron, så har man kommit en bit på vägen. Antag att vi utgår från att allt är FREKVENSER, dvs energier som har en vågrörelse med olika amplituder och våglängder. En del frekvenser samverkar och förstärker varandra och andra försvagar varandra. Allt beror på graden av harmonier i frekvensernas inneboende väsen. En del människor är tex "energitjuvar" medan andra energigivare, och ständigt mötas dessa i ett hav av olika våg-former. Vad är tex grund-orsaken till våg-tzunamis? Är det förskjutningar i kontinental-plattorna eller människans distorsion eller kakafoniska frekventa levnadsvanor? Something to think about.

Meditation, visualisering, tankefält, tankeradiering, healing med olika tankeformer, handpåläggning, deekshagivning osv., går ut på att använda tanken/känslan för att påverka materien. Det finns en bok som heter "Nyckeln till Livsgåtan" av Poul Goos, 1960. Boken handlar om ingenjören och strålningsforskaren Georg de la Warr (f. 1904) i Oxford och hans experiment med bl.a utstrålning från växter. de la Warr antog att "levande celler skulle kunna fungera som små radiosändare, varvid en bestämd kombination av frekvenser i utstrålningen borde motsvara cellens biologiska egenskaper". På de la Warr-laboratoriet gjordes häpnadsväckande experiment där man vetenskapligt kunde visa att den erforderliga resonansen helt enkelt åstadkoms av den mänskliga tanken. Docenten dr.phil Poul Goos fascinerades av de la Warrs experiment och han begav sig till Oxford sommaren 1959 för att ta del av Warrs experiment. Goos studerade religionsfilosofi och intresserade sig särskilt för de förhistoriska kulturerna i Sydamerika och deltog i expeditioner. Goos ville visa hur den moderna naturvetenskapen redan står framför en djupandlig bild av Universum, inför vilken en syntes mellan religion och vetenskap är möjlig utifrån den exakta vetenskapens egna och helt nya förutsättningar. de la Warrs experiment med tankeradiering har gjorts med vetenskapligt acceptabla metoder och kan reproduceras.
Den vetenskapliga atomteorin har fokuserat sig på energins materialistiska aspekt, vilket i min Nya Realativitetsteori inte kommer först. Min TES-modell beskriver att Energin följer Tanken och att dessa storheter sedan manifesteras i fysiska former. Detta påminner mycket om de la Warrs forskningar och Goos uppfattningar. Även Heisenberg, Einstein och andra atomfysiker förstod, innerst inne, att kropp och själ hör ihop och att själen hade en påverkanseffekt på atom-fysikens lagbundenhet.
Ur Goos bok: "Jag skrev själv för ett par år sedan till en av våra läkarprofessorer: Den allopatiska behandlingen är aldrig botande, utan endast uppehållande. Innan vi kan mäta den "falska" harmonin i organets kraftfält och genom påverkning av fältet korrigera dess svängningsmönster genom en riktigt harmoniserande vibration, uppnår vi aldrig en verklig bot för en sjukdom av t.ex. cancerns karaktär. Och professorn svarade mycket vänligt, men komplett oförstående".

Jag håller helt med i detta, dvs innan den sanna harmonin introduceras i en fysisk kropp kommer lidandet och olika sjukdomar att utvecklas. Det är därför jag ÄR frukterian.
Frukterna representerar Minsta Dödandets Principer, och de harmoniska energi-frekvenser som de representerar frigör människan från ALLT vad lidande heter. Även om Goos, Goethe, Newton, Heisenberg, Einstein eller andra filosofer eller vetenskapsmän inte insåg detta så fanns ju ett ANDLIGT TANKEFÄLT som nu håller på att koagulera. Detta kan även kopplas till, som en del uttrycker, Conscious Convergens eller enhetsmedvetande. För mig är det en självklarhet att en sjukdom i en mänsklig kropp inte kan botas av ett piller eller ett sk "patenterat" läkemedel. På de la Warr-laboratoriet kunde man diagnosticera en patients sjukdom genom en blodsdroppe.
Den moderna vetenskapen håller nu på med DNA-spiralen för att kunna utläsa var det finns dislokationer i tex i nukleotid-paren.
                         Det harmoniska elektromagnetiska energifältet i varje cell kan endast erövras och erhållas genom rätt val av levnadsvanor.
Homeopatin, som Dr Hahnemann skapade, har förlöjligats i tid och otid av den traditionella medicinska vetenskapen. "Hur skulle tex en miljondels gram belladonna kunna bota scharlakansfeber? Hahnemann och hans medarbetare förstod att den nästan magiska verkan av dessa mikroskopiska doser berodde på "potentiering", dvs att en oändligt fin form av radiering var tillstädes i dosen". Detta taget ur Goos bok.

Även om man inte med dagens vetenskapliga instrument kan mäta den verksamma substansen i en homeopatisk lösning så funkar den beroende på den tankeform som den är programmerad med. Därför fungerar även ibland distans-healing, vilket jag erfarit ett flertal gånger. Jag kallar detta för Tankens kraft över materien. Homeopatin bygger på antagandet att "lika botar lika". Detta betyder inte att man ska äta lever om man har levercancer utan man ska potensiera en lösning med ytterst få molekyler av ett verksamt beprövat  medel. Healing och tankeradiering fungerar ibland beroende på interferensen och resonanseffekten mellan givare och mottagare.
Lite flummigt och slarvigt uttryckt så kan en äldre själ inte heala en yngre själ, beroende på olikheten i frekvensomfång. Detta betyder också att en ungdom kan vara en äldre själ än tex sina föräldrar. Detta kan utkristalliseras med tiden, men det förutsätter ju att man tror och kanske är övertygad om existensen av ett frekvent och evigt själskollektiv.

I Mayakalendern går varje trappa eller utvecklingssteg från frö till frukt, och nu på Nionde trappsteget verkar det som att alla tidigare "bus-frön" har gått till en massa fruktätare.
Jag har själv, i alla mina tidigare liv varit ett/flera "Busfrön", så det är på tiden (i detta liv) att jag går till frukt.
Frukten räcker väl åtminstone ännu till mig och några till fruktälskare. Inom homeopatin används en hel del blom-och växtextrakt i de homeopatiska tinkturerna. Bara en lite "osynlig" molekyl av tex ett blomfrö kan ge stor healingeffekt. När människan i sina levnadsvanor nu går från "bus-frö" till blomma, via bin till frukt kan vi bortse från allt som har med mediciner att göra. De bästa naturmedel som finns är frukter och naturens bär, och när människan varit det tillräckligt länge kommer harmonins orkester att spela som kanariefåglar i hennes bröst, vilket kan vara en tröst nu innan vi kommer in i en turbulent HÖST.

SAMMANFATTNING
Varje molekyl, atom, synlig eller osynlig "partikel" som existerar i en fysisk eller ickefysisk form kan påverkas och impregneras av det Tankefält eller tankekraft som vi producerar.
Vi kan tex påverka kometen Elenin och dess långa svans genom att transmutera den till en mänsklig avans, kanske avatar, i en enhetsmedvetandets, kärleksfulla DANS.
Är kometer en del av oss själva eller bara fysiska kroppar som slumpvis rör sig i rymden? Vi är alla kosmiska, koagulerade energi-frekvens-varelser där ALLT är vi och VI är ALLT.  Om nu människan är ALLT så borde det ju räcka med att förstå att energin följer Tanken och att detta manifesteras i fysiska former-eller? Something to think about.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar