måndag 26 september 2011

COSMIC CONVERGENCE ELLER HUMAN INTERFERENCE

Konvergera kan enkelt uttryckt betyda "närma sig till varandra" eller "sammansmälta". Ljusstrålar som närmar sig varandra konvergerar medan motsatsen är divergerar, skiljer sig från varandra. Cosmic convergence kan ju tolkas som ett mer övergripande uttryck där man tar in helheten. Själv tycker jag bättre om ordet Human interference som kan betyda både stöta mot varandra, samverka eller motverka varandra. Jordiska kroppar, lika väl som himmelska kroppar, attraherar och repellerar, stöter mot varandra, där varje stöt är menad till ett uppvaknande. Människor behöver knuffar, kallduschar eller sjukdomar för att vakna upp och tänka i andra banor. Lidandets uppvaknande.

Nu på NIONDE Medvetande-trappsteget i Mayakalendern, där alla frön går till frukt, borde det väl vara dags för ett kollektivt uppvaknande om nödvändigheten av att få bort ALLT djurlidande. För att få bort detta MÅSTE, i så fall, ALLA snarast sluta äta kött!
LIDANDET I ALL DJURHANTERING KAN ENDAST ELIMINERAS GENOM ATT NU SNARAST UPPHÖRA ATT ÄTA KÖTTPRODUKTER. DIVERGENS EXISTERAR SÅ LÄNGE SOM KÖTTÄTANDE EXISTERAR. KONVERGENS OCH INTERFERENS AV LJUS KAN ENDAST UPPNÅS GENOM FRUKTBARA ODLINGAR OCH ETT LIV MED ETT HARMONISKT FRUKTÄTANDE DÄR ALLA FRÖN SKA GÅ TILL FRUKT I ETT OPTIMALT HARMONISKT KRETSLOPP. ENKELT OCH VERKSAMT.

Köttkonsumtionen ökar numera hela tiden, vilket leder till ett eskalerat djur- och människolidande. Proteinförespråkare, köttindustrin, korvätande politiker, muskel-eller kroppsbyggare, näringsspecialister i DÖD FÖDA, köttbönder SAMT köttälskande TV-kockar som breder ut sig som mjöldrygans giftiga "heliga eld" kommer att gå till historien som förstörare av vår tids ungdoms-mat-kultur till samma omilda och omedvetna grad som "pannkaks-Staffan Westerberg" på 70-talet. Dessa ivriga och energislösande TV-kockar förstör NU en hel generation som kommer att ge ett KARMA som redan kan avläsas i människans sjukdomsjournaler.Lidandet ÖKAR, inte minskar. Spriten flödar i synkron ordning med djur-kött-konsumtionen. Orsak och verkan. Köp spritaktier för tusan, de kommer att ge god avkastning fram till år 2014. Alla sjukdomar var en gång i tiden ansedda att vara sända av Gud till mänsklighetens straff. Ja, så kan man förvisso också se det MEN den som upphör med köttätande och enbart lever på Minsta Dödandets Principer, dvs frukter och bär, har befriat sig från ALLT VAD LIDANDE HETER. Detta UPPVAKNANDE borde idag vara legio. Den som varit vegetarian men senare blivit köttätare kan vara, relativt sett, uppvaknad MEN omedveten om orsak, verkan och återverkan och omedveten om grundorsaken till lidandet i alla sina former.

Ljusstrålar eller ljusvarelser härrör ENDAST från de som befriat sig från lidandet, då, nu och i framtiden. Varför varje trappsteg i Mayakalendern innehåller 7 dagar och 6 nätter ser jag som en föregångare till Yin och Yang dvs lika mycket mörker som ljus. Polaritetens förhärdande princip. Lycka och lidande i en allskön kaotisk blandning.
Köttkonsumtionen ökar vilket leder till ökat lidande och fler obotliga sjukdomar. För mig personligen finns INGA obotliga sjukdomar. Varje dött djur som konsumeras impregnerar människonaturen med dödandets ångest från skottet, slakteriet, till den blodiga eller "välstekta" biffen på tallriken.

KÖTTÄTANDE REPRESENTERAR DIVERGENS AV ENERGIER OCH KROPPAR AV ALLA SLAG, PSS SOM KÄRNKLYVNING. KÖTTÄTANDE OCH VÄRMEBEHANDLAD MAT STÅR FÖR EXPLOSIONSFÖDA SOM LEDER TILL KONKURRANS OCH GIRIGT FROSSANDE I SANKT ANTONII ELDS ANDA (SE MJÖLDRYGANS GIFTER), SOM FRÄMST DRABBAR MÄNNISKOR OCH SVIN. SECALEFÖRGIFTADE MED FÖRTVINADE FÖTTER OCH BRINNANDE HÄNDER SOM SÖKER BOT HOS SANNA, HELBRÄGDAGÖRANDE HELGON, SOM FÖRSTÅTT ORSAK OCH VERKAN ELLER GRUND-ORSAKEN TILL ALLT LIDANDE. DEN SOM SER ROTEN TILL DET ONDA SLIPPER FÖRTVINADE FÖTTER.

Om nu alla frön eller kanske "BUSFRÖN" i Mayakalendern går till FRUKT så borde det betyda att fröna konvergerar i en "världslig fruktträdgård" som kan njutas av de uppvaknade helgonen utan mörker dvs med enbart LJUSET i sina sinnen. Vem blir vinnaren på BNP-markadens paradoxala fria marknadsplats, köttets makt över sinnena eller Den Fruktbara Energin som leder till människans största FRIHET???  Explosion har haft sin tid och nu kommer implosionsenergin, eller är det kanske nonplosion, som är menad att leda till ljusets konvergens där denna implosionsenergi har en verkningsgrad av 100%. 100% frihet är direkt kopplat till graden av Minsta Dödandets Principer. Se gärna min Nya Relativitetsteori som synliggör detta.

Bensin och etanol har en verkningsgrad av ca 16% medan en elmotor har ca 62% dvs 16% återstår av bensinen när den omvandlats till mekanisk energi och når asfalten och oljan blir bara dyrare och dyrare. Jag ser vattenbilar som det bästa alternativet dvs där man kan utnyttja vätet och syret i vattnet. Syre är ju en förutsättning för förbränning i människans kropp men syret behövs inte för att förbränna vätet i en bil.

Omfattningen av skilsmässor är en form av divergens av energier där den ena parten väljer en väg med högre medvetenhet och uppvaknandegrad än den andra. Om två personer har ett gemensamt mål och vet vilka medel som måste användas för att uppnå detta så är förutsättningarna större till en konvergens av relationen dvs ett bättre samförstånd.
Det går tex inte att ha en konvergerande relation där den ena parten äter kött och den andra enbart frukter. Denna Yin och Yang-relation funkar inte i Den Nya Tidsanden.
DEN BÄSTA HARMONISERANDE KONVERGENSEN INTRÄFFAR NÄR TVÅ PERSONER ELLER FLERA HAR LEVNADSVANOR SOM INTE LEDER TILL NÅGOT LIDANDE.
LIDANDE OCH SJUKDOMAR STÅR FÖR DIVERGENS, SEPARATION OCH ALLA FORMER AV EXPLOSION.
Den som vill springa snabbast på 100 meter gör klokt i att konsumera och äta explosionsföda dvs kött. Det långvariga livet helt befriat från lidande i alla former där kreativiteten flödar och aldrig sinar, kan endast uppnås med Den Kärleksfulla Tankekraftens manifestation på det fysiska planet.
Civilisationer föds och går under i ett aldrig sinande flöde. I samhällen där "offerlammens blod" flödar krackelerar alla "grund-valar".
 
Må som Du vill, ät en mjölksyrad sill lägg sen in en prill, snart är det april april din.................
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar