torsdag 29 september 2011

EUROPAKRISEN - RADIKALA LÖSNINGAR

Många går på sin magkänsla MEN den, magen, är väl beroende på vad som levereras till DEN. Den kollektiva "mag-känslan" som finns hos EU-parlamentarikerna ger inte mig förhoppningar om nya, harmoniska, sunda, radikala lösningar, med en kärleksfull utveckling på EU-krisen i alla dess "FORMER".
      FÖR ATT FÅ EN SUND UTVECKLING MÅSTE MAN AVVECKLA EN INVECKLING
Lösningen på Europakrisen med krislandet Grekland i spetsen kan botas med följande åtgärder:
Europaunionen skulle upplösas och euron avskaffas och återgå till var lands tidigare valuta dvs ingen konstruerad, garderad parallell-valuta. Rekonstruktion av Europaunionen med enbart VISE män/kvinnor i ledningen dvs utan politiker. En ICKE-DEMOKRATISK ordning utan en VIS-O-KRATISK vishets-ordning.
1. Alla politiker och tjänstemän i politiska förvaltningar halverar sin egen lön, eller bättre till en tredjedel med omedelbar verkan. Ger ett bra karma och den som ger får, samt skickar signaler till vanligt folk om att man sätter helheten framför det enskilda maktbehovet, dvs föregå med gott exempel.
2. Försvarsutgifterna fryses under minst 2 år.
3. Skatt tas ut på följande sätt: Alla köttprodukter beskattas (eftersom man ännu inte kan förbjuda dem, vilket vore det bästa) med 70% (eftersom köttet står för minst 80% av allt lidande och alla sjukdomar inberäknat), sprit, cigaretter med 60%, öl och vin med 50%, mejeriprodukter med 40%, konditorivaror och godis med 50%, ägg med 50%, konventionellt odlade grönsaker med 25%, frukt och bär med 10%, organiskt, biodynamiskt eller kravodlade grönsaker, frukter och bär beskattas med 0% (eftersom denna fruktbara föda håller folk friska och en del som enbart lever på frukter och bär aldrig blir sjuka).
4. Olja, diesel och bensin framtagen från traditionella oljefält beskattas med 60%. All matolja beskattas med 50%.
5. Alla sjukhus utom akutvården stängs under 1 år men inte den alternativa friskvården. Alla traditionella syntetiska mediciner beskattas med 90%. Naturmedel beskattas med 0%.
6. Alla pensionärer med en pension under 150 000 kr/år beskattas inte. Pensionärer med en pension på 150-250 000 beskattas med 20%, de med en pension på 250-500 000 beskattas med 40% och de med en pension från 500 000 och uppåt beskattas med 60%. Över 800 000 kr per år i pension beskattas med 70%.
7. Alla som hållit sig friska och utan sjukdagar under de senaste 5 åren ska få 100 000 kr, de som inte har några sjukdagar de senaste 10 åren ska få 300 000 kr och de som inte haft några sjukdagar de senaste 20 åren ska premieras med 400 000 kr. De som inte haft några sjukdagar de senaste 25 åren borde få 500 000 kr, som friskhetspremie.
De som kan påstå och visa att de aldrig kommer att bli sjuka, pga av deras levnadsvanor, borde få The Noble Price, när det snarast inrättas i en nära framtid.
8. Alla läkare inom den ickeakuta vården strejkar under 1 år för att se konsekvenserna av detta.
Observera!! Den mest studerade läkarstrejken är den i Kalifornien under 6 veckor som berörde 6 miljoner människor. Om vi omsätter denna strejk i svenska förhållanden skulle denna läkarstrejk MINSKA dödligheten med minst 15 000 människor dvs om läkarna inställde sin icke akuta behandling. Jag menar att även all cancerdiagnostik och cancerbehandling skulle ställas in. Jag är övertygad om att vi skulle se en förbättring och överlevnadsfrekvens på flera hundra tusen svenskar per år. Alla mediciner skulle tas bort och apoteken skulle gå i konkurs. Barncancerfonden skulle tex upphöra och pengarna i stället föras över till "The Noble Price-kommitten".
9. Nya nyckeltal införs i företag som beskriver lyckokänslan hos de arbetande. BNP och BNL (Bruttonationallyckan) omdefinieras. All lyxkonsumtion tas bort under minst 1 år.
10. I alla skolor införs nya ämnen som har med Självkännedom att göra, tex Iridologi, Kinesisk handanalys, Numerologi, Astrologi, Kunskap om Mayakalendern (även om den snart skulle upphöra-kanske inte) dvs om sitt eget Mayatecken och vad det står för, andlig och fysisk näringslära enligt Den Nya Näringsläran, Hopiindiandernas profetior och andra kristna profetior. Numerologi och Astrologi skulle snarast ingå bland ämnena i skolan.
Kunskap om allt detta skulle göra undervisningen i skolan spännande, och leda till en personlig utveckling utan motstycke i vår mänskliga historia.
Självkännedom borde vara skolans viktigaste ämne eftersom synnergieffekterna från dessa självinsikter skulle leda till större harmoni mellan människor.
11. All forskning som inte har med människans matvanor läggs ner under 3 års tid.
Listan på Krisåtgärder kan göras lång men om man skulle börja med att inleda den Nödvändiga förändringen med föreslagna åtgärder skulle Moder Jord och människorna på jorden snabbt kunna uppnå ett positivt energitillstånd på alla nivåer. Tänk på att:
NÖDEN ÄR UPPFINNINGARNAS MODER OCH UR KAOS BLIR EN SOAK (ROTBLÖTA) SOM GER NÄRING ÅT DE FRÖN SOM SKA GÅ TILL BLOM I DEN NYA TIDEN.
Må som DU vill

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar