onsdag 21 december 2011

GIRIGHETENS SÖNDERFALL

Jag har i ett flertal tidigare nyhetsbrev men även i en av mina böcker förutspått att jordens befolkning år 2033 kommer att vara betydligt mindre än idag, samt att år 2333 kommer jordens dåvarande befolkning, av några hundra miljoner, att vara frukterianer till minst 90%, samt en del riktiga liquidarians och breatharians, för att spetsa till det. Tänk om all vore breatharians år 2333?
Detta kan ses som en "kosmisk" plan, siat av en gal-en frukterian. 
EN GALEN VÄRLD FÖRTJÄNAR EN GALEN FRUKTERIAN OCH JU FLER GALNINGAR AV DEN FRUKT-ANS-VÄRDA SORTEN JU BÄTTRE.
- Stopp och belägg nu! Vad har det med vår nuvarande girighet och strukturfel att göra??
- Kul att ha med dig på banan min Jante-opponent. Krisen i Europa, USA, konsumtionshetsen i Kina, Brasilien, USA (med all sin övervikt och slagsida av det ena och andra slaget), Indien m.fl, speglar vår tids skövlande framfart av guden Mammons tank-trupper på "larvfötter", som river sönder våra känsliga, och fortfarande existerande, harmoniska rottrådar av ur-be-folk-nings-karaktär. Lösningen på den globala krisen kan inte infinna sig om inte även de ledande skikten föregår med gott exempel dvs:
Alla politiker i EU och alla länder MÅSTE minst halvera sina löner och jobba minst 50% ideellt. Inga bonusar, styrelsearvoden, sk avgångsvederlag eller fallskärmar ska utbetalas. Detta borde sättas stopp för NU! Egentligen FÖRR än SENARE. Överste-dirigenten borde vara ETT ORAKEL som ser helheten, strukturerna och har radikala lösningar för att få bästa utfall av den pågående KRISEN. Krisen kanske gör en kräsen kristen. YES! Vi behöver ORAKEL vid spakarna på "ÖVERSTESKEPPET".

RADIKALA LÖSNINGAR
Jag har skrivit om radikala lösningar tidigare och beskrivit orsak och verkan till det sönderfall av ekonomiska, kulturella, tekniska, sociala, mänskligt kroppsliga strukturer vi har idag. Den traditionella ortodoxa vetenskapens tempelbyggnader kommer INTE att lösa några problem i en kärleksfull medvetenhet, utan det kan endast oberoende och osårbara ORAKEL lösa.
1. Halvera omgående alla politikers och makthavares inkomster och alla dessa ska arbeta ideellt till minst 50%. De föregår sas med gott exempel, vilket leder till att andra grupper håller igen och minskar sina löne-och förmånsanspråk. Av dessa medel kan sedan portioneras ut till lågbetalda svenska pensionärer som varit med och byggt vårt samhälle. Så länge som det råder status quo i toppskikten av lönearbetare och bankers giriga glufsande efter mer KAP-I-TAL, kommer föruttnelsens "bläck-fisk-arm-ar" att bre ut sig och skapa svärta och kaos. Att föregå med gott exempel leder alltid till sunda reaktioner och "Domino-bricks-effekter". Korruption och girighet i ledarskikten smittar av sig och ökar spänningarna till tidsinställda bomber, som detonerar när diskrepansen mellan arbete och girigt kapital ökar till ett "inkompetenstak", som definieras som kapitalets nedbrytande kraft över sinnenas vällustigheter. 
När DNA-molekylens brobyggande nukleotidpar rämnar eller bombas sönder av aggressiva "ofria" radikaler, likt hungriga pirayor, kommer de fruktbara brobyggarna att retirera och starta nya brobyggande strukturer i ett gränslöst Universum. Vem vill bada i ett vatten fullt med pirayor? 
2. Alla undangömda tillgångar i sk skatteparadis återförs till sitt ursprungsland där de placeras i en "Orakel-bank", som styrs av en styrelse bestående av enbart 7 Orakel. Dessa Orakel har inga behov av pengar, ära eller berömmelse, eftersom de enbart lever på luft och frukt, utan fruktan för någonting. Dessa Orakel är fria från allt vad lidande och sårbarhet heter, dvs de kan INTE drabbas av varken sk sjukdomar, Jantelagen, girighet eller andra "syndiga" mänskliga egenskaper. Deras största uppgift och glädje är att skapa HARMONI på vårt KLOT. 
Oraklen ser allt som sker som nödvändiga prövningar för människans utveckling, och kan ge kärlek och omfamna ALLT, MEN! de har lösningarna som i ett apelsinskal, ända in i kärn-huset. 
3. Alla politiker, makthavare, högt uppsatta ämbetsmän/kvinnor lägger snarast om sina levnadsvanor till en vegetarisk livsstil. Detta betyder ett direkt upphörande av köttätande, fiskätande och även alla mejeriprodukter. EU-parlamentbyggnaden kompletteras med terassodlingar där politikerna kan odla och hämta sina grönsaker och frukter, dvs de ska inte äta någonting annat än vad som odlas i EU-parlamentet. Alternativt ersätts EU-parlamentsbyggnaden av "VÄXTHUS" liknande de som byggdes i Arizonaöknen, Biospher 2. Dessa byggnader skapar en atmosfär med 50% negativa joner och 50% positiva joner, dvs som i ett harmoniskt natursystem. Detta för med sig att alla maktgalna politiker transmuteras till "fruktbärande livsträd".
4. Orakel-banken lånar endast ut pengar till de som avser att skapa en framtid i harmoni. Detta betyder att inga medel lånas ut till företag som tillverkar produkter som leder till kakafoni eller destruktion av människans biologiska system eller naturens. Denna omställning är mycket smärtsam men nödvändig. Alla former av "toxiska" utrensningar är smärtsamma, men när smärtan lämnat samhällskropparna och den mänskliga kroppen, sker en regeneration som bara kan leda till Kärleksfull Medveten Tankekraft och HARMONI.
5. Ju fler kockar ju sämre soppa. Denna sats säger en hel del. Ju fler grill-kockar vi har i våra medier, restauranger, inne-och uteserveringar ju mer spär man på kakafonin och lidandet i vårt samhälle. Min dröm och förhoppning är att denna kock-a-foniska röra snart har haft sina glansdagar och in på arenan kommer råkostarna med snabba, spänstiga fotarbeten i en yra av Frihetens Dans. EU-parlamentet anser jag inte ska ha några som helst kockar utan alla deltagare ska äta egen medhavd producerad vegetarisk, och mest råkost.
Politikerföraktet skulle minska betydligt om dessa punkter skulle infrias NU eller i en stegvis planering. Ju fortare ju bättre.

DET SOM SKER I DET LILLA SKER I DET STORA. NÄR VÅRA FYSISKA KROPPAR FÅR ÖVERSKOTT AV POSITIVA JONER KLUMPAR DE RÖDA BLODKROPPARNA IHOP SIG, MEN NÄR DET RÅDER BALANS MELLAN POSITIVA OCH NEGATIVA JONER, FÖRHÅLLER SIG DE RÖDA BLODKROPPARNA FRIA FRÅN VARANDRA, UTAN ATT DEFORMERAS. NÄR MAN ÄTER KÖTTPRODUKTER, STEKT, GRILLAD OCH UPPVÄRMD MAT ÄTER MAN ÖVERSKOTT AV "POSITIVA JONER", UTAN NEGATIVA JONER. DETTA FÖR MED SIG DEFORMERADE RÖDA BLODKROPPAR SOM ÄTER PÅ VARANDRA GENOM ATT KLUMPA IHOP SIG. PÅ LIKNANDE SÄTT GÖR DJUREN OCH MÄNNISKAN. SJUKDOMAR BRER UT SIG. PLANET-, RYMD-, OCH SOL-KROPPAR I VÅRT YTTRE UNIVERSUM BETER SIG ANALOGT DVS NÄR JORDKROPPENS BIOELEKTRISKA MAGNETFÄLT OCH FLÖDEN STÖRS, SKER NATURKATASTROFER AV ENA OCH ANDRA SLAGET. JUST CAUSE AND EFFECT. VARJE CELL I EN MÄNNISKAS KROPP ÄR ETT MIKROKOSMOS OCH ENDAST NÄR DETTA MIKROKOSMOS ÄR RENT KAN HELA MAKRO-KOSMOS FÖRSTÅS PÅ ETT FYSISKT SOM ANDLIGT PLAN. HARMONIN INFINNER SIG NÄR FRIHETEN ÄR OPTIMAL.

Yanomami-folket, altruistiska urbefolkningen i Amazonas har av västvärldens antropologer vaccinerats med potenta vaccin i kombination med penicillin vilket lett till att hundratals dött.
Kort historik: Denna sydamerikanska indianstam, vid Amazonas, är i antal ca 25 000. De bor i byar, i ett enda stort hus som kallas för Yano. Yanon är byggd i en cirkelform och taket är öppet i mitten av huset. Man sover i hängmattor av bomull eller lianer. Dom livnär sig på det som odlas i trädgårdarna och det som männen jagar, apor, vildsvin och fiskar. Att dela med sig av mat och saker är centralt i deras kultur. Det finns inga ledare bland Yanomami. Ingen har någon makt över någon annan när beslut ska tas. Kvinnor är alltid med vid rådslag och deras åsikter värderas högt. Den man som är mest betydande i en by är ofta den med flest systrar och döttrar, eftersom andra män vill gifta sig med dessa. För att få ett gott anseende räknas intelligens, respekt för traditioner, uppfinningsrikedom och förmåga att uttrycka sig väl. 1978 dödades hälften av befolkningen i ett antal byar när 40 000 guldgrävare tagit sig in i Yanomamis land. I början av 1990-talet dog 20% av alla Yanomami pga epidemier, härrörande från den "rika" västvärlden.

Det har visat sig att krigiska "vildar" bland Amazonas urbefolkning med otrohet och sex, dödade varandra för kvinnorna. Ju mer protein (kött) vildarna åt ju mer krigiska blev de.
Det bara bekräftar mina egna teorier och erfarenheter, dvs ju mer köttprodukter och sk skräpmat som våra unga generationer äter ju mer krigiska blir de. Se bara på alla skolungdomar som sitter framför datorerna och spelar krigsspel, där mänskliga huvuden, armar och ben skjuts bort till lysten vinning och glädje för spelaren. Kampsporter och boxning är ett sätt att avleda sina inre frustruationer. Själv höll jag på med boxning och många andra idrotter i min ungdom, och detta för att få ut min ilska och behov av frihet. Då var jag blandkostare och tyckte att kött var gott, men jag tyckte att frukter var betydligt mycket godare. Då ansågs frukter mer som mellanmål och efterrrätter. Nu är det min "huvud-rätt".
Pizza, coca cola, fritterade chips och annan snabbätande skräpmat leder till en "förlorad" generation eller rättare en degenererad generation som i sin tur leder till infertila generationer. Detta leder till många generationers utslocknande p.s.s som Pottengers 900-katt-försök. I min kommande "Doktorsavhandling" kommer jag att ha med Pottengers katt-experiment för att ge "evidens" till alla mina påståenden om kosten inverkan på människans hälsotillstånd och samhället i stort. 
- Allt det du nu snackat om kanske kan inträffa i en framtid, men nu behövs ju andra, mer närliggande, lösningar.
- Det ligger alltid något i vad du säger min opponent-prick, så jag får ha tålamod och låta eländet kulminera i ett antiklimax eller kanske ett anti-klimat som renar jorden från alla "synder".

SLUTSATS
Ett EU med enbart vegetarisk kost, en Nobelfestlighet (nobelbankett) med enbart servering av levande föda dvs grönsaker, nötter, frukter och bär skulle på ett RADIKALT sätt förändra planetens kursriktning mot harmoni i.s.f nuvarande kakafoni. Jag kommer att skicka ett brev till  Nobelkomittén och föreslå att 2012/13/14 Nobelmiddag består av endast vegankost med mycket råkost, frukter och bär. Om detta skulle infrias skulle den svenske krutgubben Alfred inte vända sig i sin grav utan pusta ut och säga: "ÄNTLIGEN"! Äntligen en frihetens VÄG. Var och en av oss kan putsa, finslipa och förädla våra celler och DNA-molekyler till "Den Eviga Ungdomens Källa och Vishet".

Må som du vill låt inga frihetens droppar av lycka gå till spill.

Tord Lyseving
P.S Vad har du att vara rädd för? Ha lite framförhållning vettja. Snart, om sisådär några miljarder år, så kommer denna planet att slukas av ett svart hål, allt kommer att upplösas till oigenkännlighet och bli ett "andligt" vakuum, där nya vintergator eller kanske frukt-gator kommer att födas i ett universums fruktbara "foster-vatten". Tänk att leva och få denna insikt om det oändligt vackra i skiftet mellan explosion, nonplosion och implosion dvs mellan svart och vitt med ett S emellan. S är en tunn tråd som står för Structure of life. 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar