torsdag 3 januari 2013

VEM ÄGER SANNINGEN? ? går mot !


När de mänskliga cellerna är rena är dom rena rama sanningen.

När de mänskliga cellerna är rena finns inga behov av bränsle-celler 
i kärnreaktorer, dvs inget behov av kärnreaktorer.

Först när politikerna lärt sig sin läxa att avstå från sina medföljande "stjärnkockar" 
och enbart leva på raw food och frukter vid sina konstruerade och spektakulära internationella miljömöten,kommer den "katastrofala temperaturökningen" att få sig en knuff så att "Moder Jord" med alla därtill hörande "busfrön" kan minska på och positivt bearbeta frossandets och över-viktens tidstrauma.

Alla talar om användningen av fossila bränslen och dirty coal (smutsigt kol), aktivister demonstrerar mot kärnkraft och alla dessa dirty supplies from Mother Earth. Hur vore det om alla demonstranter började demonstrera mot sina egna levnadsvanor, frossandet i kött-och godisätande med slembildande mejeriprodukter och raffinerade sädesslag (bröd).
Just! raffinerade demonstrationer mot även den iscensatta lobbing-vaccinerings-kampanjen genom att INTE låta sig gå i denna utstuderade och dödsbringande FÄLLA.

Om man vill få ner befolkningsökningen i världen så är ju vaccinering och syntetisk medicinering av alla i Afrika eller andra länder av godo. Nobelpriset kanske borde ges till Socialstyrelsens vaccinations-avdelning? Om nu EU, med hela krigsindustrins uppbackning, kan få Nobels fredspris så varför inte då även till medicinindustrin och myndigheter som förser de flesta, inte mig, med "botande" mediciner, för människans bästa i en avvecklande, invecklande utveckling.

Själv längtar jag efter en temperaturökning i Sverige så jag kan odla mina egna frukter, sen spelar det ingen roll om temperaturökningen leder till några meters höjning av vattennivån. Let it flow and let the deserts shed its blossoms.

Ju mer vi upptäcker och skapar uppfinningar ju mer förorenad blir Jorden, pss som: 
Ju mer pengar man ger till cancerforskningen ju mer kommer cancern att breda ut sig. 
En ytterligare mänsklig paradox. Einsteins tvillingparadox kan ju jämföras med
min egen "Lysevings tvillingparadox" (se tidigare nyhetsbrev). Än en gång: 
Cancerns "gåta" är löst för mer än 30 år tillbaka och inte som traditionella forskare påstår, att lösningen ligger 30 år framåt i tiden. Varför VAKNAR inte folk upp och förstår detta?

Den som vill ta sitt ansvar och bidra till Jordens klimat-och energislösande system måste radikalt och i nutid lägga om sina kost-och levnadsvanor. Ättestupan är nära och Pottengers-effekten får ett ekande gehör i sin galna form.

Trots allt så hoppas jag att du/ni Mår Fruktansvärt Bra
MFB

Tord Lyseving

1 kommentar: