onsdag 23 mars 2011

Radioaktiv smitta

Av en vän fick jag ett intressant mail förra veckan: "Obama tells Americans: Do NOT prepare for radioactive fallout, just listen to your government." Se  http://www.naturalnews.com/031735_Obama_radioactive_fallout.html  Detta uttalande av Obama borde vara tillräckligt för att avsätta honom på direkten. Detta har ingenting med SUNT ledarskap att göra utan vittnar om OKUNSKAPENS KRANKA BLEKHET och SVEKHET. Antag att jag skulle lyssna på myndigheterna när jag blev frukterian, då skulle jag inte ha uppnått det FRUKT-ANS-VÄRDA FRIHETENS ENERGITILLSTÅND, som jag har idag - helt befriad från lidande och sjukdomar. "Eureka - I got it!"
Enligt Obama ska man inte förbereda sig: "Do NOT prepare". Alla smarta och kloka människor borde förbereda sig för ALLA hot genom att förändra sina levnads- och kostvanor med alltmer råkost för att förhindra radioaktiva isotopers degeneration. Vulkansanden som jag sålt sen 80-talet är en gåva till människan för att binda till sig alltifrån radioaktiv strålning, tungmetaller, skadliga bakterier och svampar. Det är en mycket intelligent naturprodukt med bl.a JONBYTAREGENSKAPER.
Japanerna har nu upptäckt att mjölken och många grönsaker och även fisken i deras vatten blivit smittade av radioaktiv strålning. Om de hade använt vulkansand i sitt sköljvatten av grönsaker och vulkansand när de kokar sin fisk hade den radioaktiva mängden kunnat minska upp till 80%. Varför gör dom då inte detta? Jo! Därför att man litar för lite på sitt eget omdöme och "lägger sitt liv i myndigheternas händer". Madre Mia! Madre Mia! "What a Wonderful World"...

Jag ska utveckla det gamla ordspråket: "Inget ont som inte har något gott med sig". Jag utgår alltid från: "Energin följer Tanken" eller min SYNTES-modell (Synkroniserad Tanke, Energi och Struktur). Denna modell ligger till grund för min "Relativitetsteori". I min modell existerar varken slumpen eller sk tillfälligheter utan bara en synkroniserad mening med ALLT.
Det som nu händer i Japan är synkroniserat med den kollektiva tanken och energin dvs Det Kollektiva Mänskliga Energitillståndet avspeglas i vår yttre miljö. Det vi ska lära oss är bl.a att det inte existerar någon säker teknik. Risker finns med allt i vår omgivning. Alltifrån komet- och blixtnedslag till virus och bakterieangrepp.
Redan på 70-talet fanns det teknik som gjorde att man kunde köra bilar på vatten (vätgas). Dessa föregångsentreprenörer och uppfinnare blev utköpta, nedtystade eller dödade av den rådande oljebaserade industrin som man säger har "byggt upp vårt """VälStånd""".

Redan 1979 var det en forskare, Dr. Radha Roy, prof. emeritus, University of Arizona, som hade tagit fram en metod för att neutralisera radioaktivt avfall och göra det ofarligt. Processen kallades för the Roy Process, se: http://members.cox.net/theroyprocess/ .
Under mer än 20 år har "vetenskapen" och kärnkraftsindustrin mörkat denna teknik pss som man dribblade bort vattendrivna bilar + mycket annat som hotar det etablerade.
Jag har länge hävdat att Jorden är överbefolkad och att vi tar mer från naturen än vad vi ger tillbaka. Japan har tex en folkmängd på nästan 130 milj, en yta på 372 000 km2 (80% av Sveriges yta) och nästan 340 inv/km2. Som jämförelse kan vi ta Sverige med en yta där drygt 9 milj ska samsas på en yta av 450 000 km2 dvs ca 20 inv/km2. För Japans del kan bara en ringa del av landets yta bebyggas vilket gör att folk ansamlas i städer söderut.
ENERGIBEHOVET i denna tätbefolkade nation som Japan är blir extremt högt vilket leder till en energiproduktion av onaturliga dimensioner. Samma sak händer nu överallt - MÄNNISKANS ENERGIFÖRHÅLLANDE ÄR I OBALANS PGA HENNES LEVNADS- OCH KOSTVANOR, VILKET LEDER TILL DEN CIVILISERADE MÄNNISKANS UNDERGÅNG.
Japanernas enorma konsumtion av olika fiskprodukter pressar fiskeriindustrin i hemlandet och i andra länder att temporärt "tömma" haven på allt från små fiskar till valar. Denna överkonsumtion av  "basföda" RUBBAR HARMONIN I EKOSYSTEMET så till den omilda grad att Naturen slår tillbaka förr eller senare.

"Inget ont som inte har något gott med sig" då? Kärnkraftsolyckorna med den radiaksmitta som nu sprids över världen borde, enligt min mening, leda till att fler och fler i, förhoppningsvis, rasande FART övergår till råkost eller blir frukterianer. Ett råkost- eller frukteriansamhälle behöver varken kärnkraft (bara fruktkärnor), köttindustri, läkemedelsindustri, myndighetsutövande, politiska partier, pengar eller någon form av överkonsumtion som leder till en obalans mellan människa och natur.
Vår planet Jorden är redan, just det REDAN! smittad av radioaktiv strålning för 300 generationer framöver, genom det lagrade kärnavfallet.
Vad gör vi åt detta då? Kommer tekniken att lösa detta?
Nej och åter NEJ! Lösningen ligger i vårt eget inre energiförhållande dvs så länge som sjukdomar, krig och lidande av allehanda slag existerar kommer vårt samhälle att vara sårbart på alla sätt. Genom att NU bejaka en ny livsstil kan vi klara av att slippa bli smittade av denna radioaktiva mycket farliga strålning.
VI HAR NU GÅTT UPP PÅ ETT UTVECKLINGSSTEG SOM ALDRIG TIDIGARE I MÄNSKLIGHETENS HISTORIA INTRÄFFAT OCH DENNA MEDVETANDEHÖJANDE ENERGI ELLER FREKVENS KAN EN DEL AV OSS ANVÄNDA FÖR ATT VISA VÄGEN TILL FRIHET OCH HARMONI.
Om den som tex får cancer och har ett VÄGVAL där enbart den ena vägen leder till total befrielse från denna sk sjukdom och alla andra vägval leder till "Ättestupan" eller ytterligare spär på kakafonin i samhället med ökad BNP så är ju valet för mig enkelt, men inte för alla.

Den "Gudomliga Kärleksfulla Makthierarkin" hjälper oss att förstå bara vi släpper taget om det gamla, destruktiva tänkandet och energiformerna. Enligt mitt sätt att se på saker och ting finns ingen skuld till någonting, bara en orsak och verkan, eftersom Energin följer Tanken, kollektivt eller individuellt.
Min dröm är att Sverige kan bli ett föregångsland med människor i harmoni där det köphysteriska konsumtionsmönstret vävs om till ett mönster i harmoni.

DET ÄR INGEN KONST ATT BOTA EN SJUKDOM, KONSTEN ÄR ATT BOTA EN OMEDVETENHET.

Droppen Dripp och droppen Drapp satt uppå sin Nionde Trapp. Då sa droppen Drapp till Dripp, - Här uppe blåser det friska vindar min broder Dripp! - Ja, min broder Drapp, här blåser vindarna bort allt sjukt och lidande från vår historia. Det är därför vi äntligen kommit upp på denna HÖJD för att vi tydligt och klart ska se ALLA sambanden i våra liv så att det inte råder någon tvekan om meningen med vår existens. - Ja, så är det nog, sa droppen Drapp till Dripp. Dom tog varandra i händerna och dök ner i frihetens hav med leende, solglittrande vågor.

Carpe Diem!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar