måndag 3 oktober 2011

DEN KOMISKA CANCERPARADOXEN

Nobelstiftelsen har gett årets nobelpris till 3 forskare som forskat på immunsystemet, där den ena av dessa tre avlidit i cancer några dagar innan han fick priset. Jag kallar detta för den Komiska Cancerparadoxen. Detta inträffar nu i den frekvenshöjande uppvaknandetiden på Nionde medvetandenivån i Mayakalendern.
Denna TID präglas av tuffa prövningar för ALLA, och speciella svårigheter drabbar de som inte är förberedda för att ta emot den "Andliga Världens Kraftfulla Väckelserörelse".
Komiskt JA. Så komiskt, så för-bluff-ande komiskt är det. Nobelpriset ska ges till de som bidrar till mänsklighetens bästa?
1985 skrev jag en bok "Kompl. 1 av Maten Din Medicin" där jag hade med en text under rubriken "Cancerns Gåta Löst?". Det handlade om 2 grabbar, tvillingar, med likvärdig akademisk utbildning. De hette Abel och Babel. Båda var duktiga med det de höll på med. Vid 40 års ålder sysslade Babel med cancerforskning och var docent i mikrobiologi och fördjupat sig i cellens funktio. Han var besatt i att lösa cancerns gåta. Vid 45 års ålder hade Babel drabbats av en elakartad tumör i ena lungan. Han fick bestrålning och cellgifter. Han ökade arbetstempot och sov så litet som möjligt och han hade beslutat sig för att lösa cancerns gåta en gång för alltid. Han kom lösningen närmare och närmare och kände på sig att det bara var en tidsfråga innan han slutgiltigt skulle lägga fram de vetenskapliga bevisen för cancerns uppkomst.
Abel hade pss som Babel drabbats av cancer fast i magsäcken. Efter olika resor i världen blev han vegetarian och förstod att grundorsaken till cancer måste ligga i människans levnadsvanor. Bröderna var båda besatta av att lösa cancerns gåta. Abel började med egna odlingar, pressade juicer av grönsaker och frukter osv. Inom ett år var Abel helt fri från sin cancer. Han hade löst sitt eget cancerproblem. Varför gör inte alla människor så här, undrade han. Vad är det som hindrar människor från att bli friska, deras egen misstro, bekvämlighet, auktoritetsuppbundenhet, omedvetenhet, ja vad var det. Abel hade tidigare varit en glad lax men blev efter den "medvetna kicken" mer allvarsam och mindre gladlynt.
Han blev mer grubblande och ville förstå den historiska och även den kosmiska helheten.
Babel i sin tur var så intensivt besatt av sin forskning så att han nästan glömde bort att äta ibland. Det blev snabbluncher och hans arbetstempo bara ökade. Tumören växte sig större och större och det gick inte att hejda dess spridning med varken cellgifter eller bestrålning. Abel försökte övertala Babel om att ändra sina kostvanor och berättade vad som hade hänt med honom. Babel lyssnade inte på det örat utan fortsatte i sina fåror. På sin dödsbädd kunde Babel, som då var 58 år, lägga fram "lösningen på cancergåtan". Han hade innan han dog vetenskapligt kunna få fram vilka ämnen och omständigheter i cellen som låg till grund för cancercellens utveckling och överlevnad. Forskarna i världen jublade, ja en del tvivlade ju förstås, läkemedelsföretagen sätter in stora resurser för att så snabbt som möjligt få fram ett motmedel på syntetisk väg. Klappjakten hade börjat.
När nu Babel var död tänkte Abel, att när nu Babel "löste" cancergåtan före honom så skulle han alltså, enligt vad dom tidigare överenskommit, få Abels själ. Abel hade tidigare "botat" sin egen cancer och ansåg att han löst sitt eget cancerproblem på ett naturligt, praktiskt men "ovetenskapligt" sätt och att det borde vara Abel som skulle ha fått Babels själ.
Babel skulle ju ha avvisat Abels tillvägagångsätt och klassat det som tillfällighet, slump och ovetenskapligt om han levt och skulle inte acceptera Abel sin själ.
Abel levde hälsosamt och i harmoni med naturen i 125 år. Vid uppnådda 125 år kände han på sig vilken dag på året som han skulle lämna detta jordiska äventyr. Han packade några förnödenheter, tog farväl av de människor i sin omgivning som betytt någonting för honom som tex barnbarn och barnbarnsbarn m.fl. Han lämnade sedan människorna, tog sig fram genom landskapet till en myr som han tidigare hade utsett som "begravningsplats". Han inväntade där en tid det rätta tillfället och lät sig sedan av naturlig kraft nedsänkas i denna.

SÅ LÄNGE SOM OSUNDA LEVNADSVANOR EXISTERAR SÅ LÄNGE KOMMER CANCER ATT FINNAS OCH DETTA OBEROENDE AV VAD DEN TRADITIONELLA FORSKNINGEN KOMMER FRAM TILL. GRUNDORSAKEN TILL CANCER OCH ALLA ANDRA SK SJUKDOMAR HAR REDAN UPPDAGATS FÖR ETT FÅTAL FÖR MER ÄN 25, 50 ELLER 100 ÅR SEDAN MEN NU ÅTERSTÅR "BARA" FÖR RESTEN ATT FÖRSTÅ.
Själv har jag inget behov av en forskning som inte kan lösa cancerns gåta med naturenliga metoder. Så länge som Nobelkommittén delar ut krutgubben Nobels pengar till en "onaturlig syntetisk forskarelit" med tentaklar knutna till vinstdrivande läkemedelsföretag kommer de sanna naturkrafterna med tiden att få detta syntetiska fundament att krackelera och rämna i sina "grund-valar". Ett Nytt Tidsmedvetande är på intåg TY mycket krackelerar nu i vår under-bara TID.

SAMMANFATTNING
En av årets Nobelpristagare har dött i cancer, 68 år. Tidigare var det en mycket känd cancerforskare på svenska Radiumhemmet som dog i cancer och denna paradox, dvs belönade forskare som finns till för att "bota" cancer drabbas själva av den och dör. Barncancerfonden anser att "Tre av fyra barn överlever cancer" (annons i Aftonbladet sept 2011). Detta är en FALSK bild av verkligheten och cancerstatistiken. Denna annons borde anmälas MEN till vem??? Paradoxen är också ATT JU MER PENGAR CANCERFORSKNINGEN FÅR JU MER CANCER BLIR DET.
Something to THINK about.

Fortsättning följer.

Må som Du vill låt det syntetiska och lurendrejerierna gå till spill

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar