tisdag 8 november 2011

INFÖR 11.11 - DU ÄR EN 111:a

Först en liten kul grej. I tidskriften Readers Digest aug. 2011, där en intervju med mig finns, nämns på ett ställe: "I år kommer vi att uppleva fyra ovanliga datum, 1/1/11, 1/11/11, 11/1/11 och 11/11/11. Ta sen de två sista siffrorna av året då du föddes. Lägg till den ålder du kommer att bli i år och resultatet blir 111!"
Vad står detta för? Alla blir en ÄLVA, jag menar en HUNDRA-ELVA i år, har ALVORNAS tidsålder startat? Transmutationens tidsålder? Alla står på sätt och vis som trefaldiga vinnare på "pris-pallen" i ett tidskaos på alla "medvetande-plan" av aldrig tidigare skådat slag.

I år är jag ETT, ETT, ETT med VETT, VETT, VETT på flera olika SÄTT, SÄTT, SÄTT, jag håller mig MÄTT, MÄTT, MÄTT med FRUKTRÄTT utan RETRÄTT, RETRÄTT, RETRÄTT, i jorden jag gör hål med mitt SPÄTT, SPÄTT, SPÄTT där jag planterar min "FÖR-RÄTT", "VARM-RÄTT" och "EFTERRÄTT" helt RÄTT, RÄTT, RÄTT och utan skadligt FETT som har behov av SER-VETT, nu stundar en NY TID med natur-vis-pad ome-lett, LETT, LETT. OME-LETT står för OMEdelbart LETande efter den harmoniska Transformationen.

När jag började skriva och publicera mina nyhetsbrev på Facebook var tanken att just skriva en "bok" med mitt "sargade" och fårade ansikte exponerat, dvs min "face-book".
Från första nyhetsbrevet (ej med på face-book) den 29.10.2009 "Framtidens Samhälle - Framtidens Fredspris kontra Obamas Fredspris och den "militanta" Capoeiran", till det senaste nyhetsbrevet "Healing, Deeksha m.m" har det blivit flera hundra A4-sidor. En del vet jag, har samlat på dessa nyhetsbrev och det har blivit många uppskattande ord på VÄGEN men även ett fåtal som avsagt sig mina utskick, vilket jag till fullo respekterar och tycker är bra. Mina nyhetsbrev passar inte alla och så ska det vara i den Nya Tiden.

Alla mina nyhetsbrev, från början, finns inte på face-book eller på min blogg utan tiilkom när jag gick med i face-book. Tanken är väl att kanske göra en bok av en del av materialet med lite förändringar.
- Just det frukterian, du måste väl ändå fatta att det för en del blir FÖR mycket av ditt eviga tjatande med frukter och lång-harangande nyhetsbrev. Det går ju en del människor på nerverna och du måste väl ändå förstå att frukter inte är det enda saliggörande här i livet, utan många tror att lösningen kommer från den andliga världen där man kan heala bort det mesta. En del väntar på att den traditionella vetenskapen ska hitta "gen-vägar" som kan befria människan från lidande.
- Sure, tanken har även varit att vara den envisa Droppen Dripp som ska urholka den grå cedimenterade gamla stenen, och ge den luft under de förstelnade vingarna. Urtidens vingbreda fåglars tid är inte ännu förbi. Att den traditionella vetenskapen kommer att lösa alla våra problem, GLÖM DET! Men, det ligger alltid nånting i vad du säger, min opponent-prick. Jag tyckte att det var kul och spännande att stå i informations-flödet och komet-karriär-svansarnas elektro-magnetiska flöde och se vad min "frukt-ans-värda" personlighet kunde leda till, dvs vad jag kunde släppa ifrån mig i detta mediala flöde och brus av händelser. Eftersom jag har det energiförhållande eller frekvensförhållande som jag har så blir min världsbild ofta mycket skild från den traditionella. Detta följer ju bara orsak och verkan med en annan återverkan som följd, än vad man normalt sett kan förvänta sig.
 
Det har, historiskt sett, visat sig att FULL sysselsättning endast kan uppnås genom världskrig. Kanske behöver vi ett omfattande globalt krig för att få fart på sysselsättningen i världen?
Det finns de som påstår att 1% av jordens befolkning, dvs ca 70 000 människor, är på gång att nå ett andligt uppvaknande, frekvens-eller medvetandenivå, vilket kommer att leda till ett globalt lyft för jordens befolkning i sin helhet. Denna utvalda skara har inte fått någon riktad personlig inträdesbiljett till denna upphöjda, medvetna, andliga "klubb", utan kommer att visa sig, per automatik, med tiden hur ande-världen fördelar dessa gracer av "uppvaknande". Antag nu att jordens befolkning år 2033 är endast 20% av nuvarande så innebär det 1,4 miljarder människor, och om vi väntar tills dess med denna 1% så behövs "bara" 14 000 andliga uppvaknande personer. Men vem kan vänta? Vilken procentsats som gäller kan diskuteras, när det gäller en snabb förändring. I vår kemiska värld behövs för det mesta bara EN "katalysator" för att starta en process dvs om en person totalt befriat sig från allt vad lidande och sjukdomar heter och har ett integrerat andligt förhållande så har denna person "räddat" hela världen, MEN Vägen är full av fallgropar och svårforcerade hinder som kräver envishet, tålamod och MOD. När väl alla dessa hinder har övervunnits, med hjärn-och viljekraft, kommer den historiskt sett inympade rädslans frekvens att transformeras till frihet, dvs frihet från allt vad lidande och sjukdomar heter. Detta har varit mitt signum och meningen med mitt liv, so far.
En del använder ordet "full awakening". Det ligger nära till hands att associera till "Den Hundrade Apan-effekten". Vem var den första "apan"? Säkert någon "frukt-ans-värd" typ, nä visst ja, det var ju en potatis-näs-apa. En apa som hade "näsa" för att tvätta ren en potatis. Om nu en modern, civiliserad "apa" tvättar ren sin kropp med bara frukter så borde det väl också ge ett "frukt-ans-värt" eko som kan leda till någon sorts uppvakning och "befruktning".
Apan som startade med sin rengjorda potatis och "apan" som rengjorde sin egen inre och yttre kropp med bara frukter tillhör väl samma andas barn, men människans behov av sagor slutar aldrig att upphöra. Tänk bara på TUSEN och EN NATT. Denna arabiska sagosamling för mer än tusen år sedan. En samling sagor från Sidenvägen (grekisk, arabisk, persisk, indisk som kulturområde). Ramberättelsen är att den persiske vesirens dotter ska tillbringa en natt med kung Shariar för att i gryningen avrättas. För att undgå döden berättar denna dotter en saga för kungen, och skickligt väver hon in en saga i en annan och när gryningen kommer är kungen så spänd på hur det ska sluta att han låter henne leva ytterligare ett dygn. Hennes sagor varar 1001 nätter, varefter kungen kapitulerar och gifter sig med henne. Sidenvägen har numera blivit "lidande-vägen" där korruption och ackumulerad karmisk förtryck nu håller på att lösas upp, och transformeras till demokrati och kanske viokrati. När en utrensning av gamla strukturformer sker ökar kaoset.
När ormen ömsar skinn vrider den sig och vänder sig om i slingrande snabba rörelser, innan den har krängt av sig det gamla skinnet. Detta tar sin "lilla" tid.
 
Sagor, amsagor, ammasagor, sagopalmer, sagogryn (framställs av potatisstärkelse), sagospel och "busfrön" överlag, fungerar som "kryddor" i vår tillvaro, som kan fördröja lidandets och dödens nära förestående. Den traditionella vetenskapen är full av am-sagor. Om läkarvetenskapen nu anser att hjärtflimmer är orsak till blodpropp i hjärnan, vilseleder man, och undgår att se den sanna orsaken till blodpropp, eftersom man inte vill angripa ROTEN TILL DET ONDA. Det är inte vetenskapligt rumsrent att gå till Roten med det onda, där köttbiten som ligger på din tallrik som du äter plus en del annat som du äter och konsumerar i ditt liv är den verkliga ROTEN till det onda. Det är inte heller rumsrent att tala om tjocktarmens innehåll av föruttnelseproducerande bakteriehärdar. Traditionell välfärd med ökad konsumtion är lika mycket en hädanfärd som hjärtflimmer inte är orsak till blodpropp. Att blunda för Sanningen och inte kunna se sanningen i iristrådarna, är som att berätta en saga för att lindra en cancersjuk och förlänga livet en liten stund till, och kanske i bästa fall avsluta sitt liv med ett vackert och stilla insomnande.
Om sagan innehåller sanningen och ger en bild av den verkliga roten till det onda, behöver man inte berätta en saga för att i förlängningen kunna gifta sig med en korrumperad kung.
                                  NÄR RENINGEN ÄR FULLBORDAD FINNS INGET LIDANDE, INGA SJUKDOMAR, MAKTGALNINGAR, PÅVAR, BARONER ELLER KUNGAR.
När jag möter människor, som nu senast i Dalarna på ett ställe, och frågar om vem som bor där eller där, får jag ofta ett svar som:  Det är en.......men han/hon har cancer.
I var och varannan stuga finns en cancersjuk person numera. Utbredningen av cancer i vårt samhälle är nu så stor och omfattande att sjukvården, men även anhöriga, går på knäna.
En ny knä-diagnos är kanske på gång?
I stället för att importera utländska läkare och sjukvårdspersonal och dränera andra länder på deras eget behov av kompetens, vore det bättre att vi i Sverige försöker utrota orsaken till cancer och andra sk sjukdomar. Lösningarna finns men det förutsätter ju att det finns mottagare inom "makthierarkierna" av dessa sunda lösningar. Bäst är ju att trycket och efterfrågan kommer från folket själva. Att dränera andra länder på deras arbetskraft anser jag vara en dålig ulandshjälp/utlandshjälp, och detta importförfarande av "kvalificerad" arbetskraft, kommer endast att öka sjukdomarnas utbredning pss som, ju mer pengar som sjukvården eller cancerfonderna får ju mer kommer cancern att utbreda sig. Denna paradox finns det många tydliga bevis på. Hela orsakskedjan är lätt att härleda, men jag avstår från det här. Att, som en del politiker påstår, vi behöver ökad invandring för att ta hand om våra äldre, sjuka och vårt behov av städhjälp och inom restaurang-o-näringen m.m, speglar både en allvarlig omedvetenhet och bristande fantasi.  
         FÖR ATT KOMMA TILL RÄTTA MED ALLA SK KRISER BÖR MAN FÖRSTÅ ORSAKEN OCH VERKANSMEKANISMERNA TILL MÄNNISKANS GRUNDPROBLEM. 
Om hela Europaunionen ska kunna tillfriskna måste roten till det onda förstås, angripas och regenereras på ett radikalt sätt. Jag menar INTE med konstgjord andning utan med nya medvetna tankeformer där människan kommer före guden Mammon, där de nya levnadsmönstren utesluter lidande, korruption, girighet, hat, grymhet, skam och skuld. 
Detta håller nu vår jord-moder på med, dvs skaka i sina grundvalar samtidigt som det förhöjda frekvensförhållandet på jorden bidrar med ökad "matt-piskar-effekt", som snabbare kan avlägsna all ohyra i väven.
 
Sambandet mellan barns och ungdomars användning av mobiltelefoner och ökad risk för hjärntumörer har presenterats i svensk och internationell press. Hela denna debatt är amsagor som borde höra till dåtiden. Allt som har med cancer eller tumörer att göra bör härledas till, både ungas och vuxnas, levnadsvanor. Massmedierna dundrar ut cancer-och hjärntumör-bringande kock-recept och kock-program, tillsammans med reklaminslag av Coca Cola och Mc Donalds-industrins cancer-hamburgare och så länge som denna ekonomiska och kulturella blindhet existerar, så kommer sagorna Om en Bättre Värld att florera i vårt samhälle, på ett sagoplan. Först när samhället rensar bort alla dessa destruktiva massmediala mammut-inslag, även Mammon-inslag, så kommer kakafonin att transformeras och ljuda bättre i våra öron, då våra mobiltelefoner inte kan ge upphov till varken hjärntumörer, skadlig stress eller andra obehag i våra kroppar. 
 
Det finns gott om "HUNDRA-ELVOR" nu, så då borde det väl vara lätt för ande-världen att utse de andliga "icke-ledarna" (full awakened persons) som ska vara "tam-bur-majorer" för Det Nya Samhället med Den Nya Människan. Tam-bur-majorer med ett absolut gehör och ett "troll-spö" till takt-käpp skulle den nya tiden må bra av.
 
Ett Hundra-elva-faldigt LEVE för alla Hundra-elvor, de leve...................! Vänta med att ut-bringa och skåla för detta tills på fredag, dvs FRED-DAG!
 
Lev som du vill, låt inga tungo-mål-talande sagor gå till spill

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar