onsdag 2 november 2011

ADHD

är en sk sjukdom hos barn, som ökat från 2000 år 2000 till 25 000 år 2010 dvs mer än 1200%. ADHD står för Attention Deficit Hyperactivity Disorder dvs en hyperaktiv kakafonisk oordning. För mig skulle ADHD stå för Alla Doktorers HanDlingsförlamning. Man ger barn centralstimulantia som Amfetamin som lindring!? Detta i brist på kunskap och insikter om orsak och verkan när det gäller dysfunktioner eller sk sjukdomar i största allmänhet. Än en gång:
                        JU MER KÖTT VI ÄTER, JU MER GÖDER VI MILJÖFÖRSTÖRING, LIDANDE,  SJUKDOMAR OCH VINSTSTINNA KEMIKALIEINDUSTRIER
Amfetamin kan ge otänkbara prestationer. Dess sömnförjagande egenskaper är pålitlig. En vakt löper ingen risk att somna på sin post. Fruktan och hungerkänslor dövas. Amfetamin uppväcker inte mordlust och skiljer sig från rusmedlen. Se Matts Bergmarks bok "Lust och lidande" 1968. Man vet att över 70 miljoner doser av amfetamin utdelades till de brittiska styrkorna under andra världskriget. Matts skriver: "När austronauten Gordon Cooper upptäckte att de automatiska kontrollerna på hans rymdskepp klickade, fick han order att ta amfetamin för att hans reflexer skulle bli de skarpaste vid den manuella kontrollen. Det är ju känt att doping med amfetamin används av idrottsfolk. Omkring 1955 var det vanligt att läkare ordinerade amfetaminpreparat åt överviktiga som aptitnedsättande eftersom det tar bort hungerkänslor. Hundratals miljoner människor i Asien och Afrika röker och äter hasch därför att deras förfäder gjort det under flera årtusenden, skriver Matts Bergmark i sin bok. Inte konstigt då att våra gener och nukleotid-par är impregnerade av dessa drogers historiska vingslag. Arvet stannar inte upp om man räknar från föräldrarnas sida utan arvet finns som osynliga små monster i vår "gen-aura" från många tidigare livserfarenheter.
Att rena sig från dessa historiska "ving-slag" kräver en medveten och ur-stark vilja som kan ge en utdelning i form av ett lidandets avslut utan prut, förskjut alla monster in i solens givande varma vindar och låt våra komet-svansade rymd-kroppar smeka jordkroppen i ett rus av universums drogfria men fruktbara kos(t)miska frihet.  
 
Droger som coca, alkohol, mjöd, cohoba, peyotl, svampen nanacatl, flugsvamp (som bl.a innehåller 2 rusgifter), muskarin och muskaridin, haschisch, marihuana, kokain (verkar lokalbedövande), morfin, cannabis, anses av en del vara ovärderliga i prekära och hotfulla situationer eftersom de kan göra krigare fria från fruktan och okänsliga för smärtor. Den röda flugsvampen, i motsats till den lömska, är inte dödligt giftig men påverkar hjärnan och framkallar ett tillstånd påminnande om alkoholruset, men häftigare. I rusbilden finns en stark självhävdelselust som kan leda till våldsamt raseri. Bärsärkarraseriet hos våra vikingar kan kanske knytas till denna svamp. Vikingarna hade ju också sin bryggda mjöd av malt och honung.
Det finns en strukturlikhet mellan amfetamin, adrenalin och efedrin. Amfetamin började säljas i USA under märket Benzedrin 1932. Amfetamin har en uppiggande och sinnes-stämnings-höjande effekt. En populär schlager i USA var: "Who put the Benzedrine in Mrs Murphy´s Ovaltine?" Ett håll-i-gång-medel.
Amfetamin kan höja den kroppsliga prestationsförmågan men däremot inte den intellektuella. Många studerande trodde att begåvningen kunde ökas och tog detta medel med de grånande professorernas huvudskakningar. Dom hade själva "slitit" sig till sina kunskaper och nu skulle ungdomarna köpa "intelligensen" på apoteket för en ringa penning.
Matts Bergmark skriver: "Långvarigt missbruk av amfetamin kan leda till ett svårbemästrat sjukdomstillstånd som med sin ångest, sina vanföreställningar och sina hallucinationer i mycket påminner om schizofreni".

Det är väl känt att vissa växter med drogegenskaper dyrkades av inkafolk, aztekerna och andra högstående kulturfolk. Peyotl, en mexikansk kaktus, är en drog eller narkotikum, som gav stridsmod, ingen fruktan, hunger eller törst. Den som äter peyotl får förmåga att se in i framtiden, kan förutsäga var fienden ska angripa, kan förutsäga vädret och utpeka tjuvar.
Urinvånarna i Sydamerika, den klassiska mayakulturen (200 - 500-talet e.Kr.) har dyrkat många "svampgudar". Det finns små skulpturer som vittnar om detta.
I våra historiska "gen-vägar" lär väl spår av olika droger finnas för-borgade, vilket kan avläsas i våra nuvarande livs nukleo-tider eller tusentals nukleotid-par, som inte kan befrias och renas från våra förfäders krigsgalenskaper och offermentalitet utan offer.

Människan har i alla tider febrilt sökt medel i naturen som kan göra henne osårbar, ge evig ungdom och evigt liv. Alla naturmedel och droger av olika slag kan lindra och ge kortvariga ruseffekter och även ruskiga effekter. Ginsengroten, rysk rot och andra naturrötter har ju bevisligen uppiggande egenskaper men skänker inte evig ungdom eller evigt liv.
Min teori är att många av våra förfäder, vikingar eller mayafolk, som höll på med att sia om framtiden och skapandet av tex mayakalendern tuggade peyotl för att kunna se in i framtiden. Antag att de hade varit rena frukterianer så skulle det enligt mitt sätt att se det inte behövt några som helst drog-hjälpmedel för att få framtidsbilder.
Genom att dessa kulturfolk, inka, maya m.fl, både hade grymma offerriter och var köttätare lades en grund för självutplåning, eller kanske vi ska kalla det för Human Transmutation.
Först när människan nu på det 9:e medvetande-trapp-steget kan börja skönja orsak och verkan av de tidigare utvecklingsstegen och att alla frön nu ska transformeras till frukt kan ett fåtal av oss ta konsekvenserna av allt tidigare lidande och nu äntligen befria oss från alla präglade, genetiska gen-vägar med offer, lidande och behov av smärtlindrande droger.
Den eviga ungdomen och det eviga livet finns ju här och nu och inte i någon Pandoras ask eller ande i flaska eller skattgömma i pyramider eller nedgrävt under jorden eller som sagt i drogernas "under-gång-liga" värld.
Källan till det eviga livet finns i den rena cellen, den universella ur-cellen utan föroreningar. Frukterna på denna planet är menade att tjäna människan för att uppnå detta tillstånd.
Våra bisamhällen är smittade och håller på att dö ut. Som frukterian har jag inget behov att beröva våra bin på deras föda, tvärtom. Harmonin mellan människa och natur kan endast ernås genom att minimera Dödandets Principer vilket leder till: To be and always to be and let the bee be. Det är tex grymt att beröva bina deras föda och ersätta det med sockervatten och pannkakssmet. Detta föder sjukdomar i bisamhällena samt ger upphov till mördarbin. Just cause and effect.
Den harmoniska symbiosen mellan människa och natur kan endast, just det, endast uppnås med att höja vår frekvens till en symfonisk, frukt-ans-värd melodi.
Människan befinner sig on the edge of the precipice. Ska vi behöva ta peyotl för att förstå detta?

SLUTSATS
Oberoende om människan tagit droger eller inte så finns den eviga ungdomen och det eviga livet runt vår livsknut. Den/det bara väntar på att vi ska greppa taget om dessa, för de flesta, ouppnåeliga visioner. Det paradoxala är att många nutidsmänniskor som gått igenom ett svårt lidande som tex en cancer och opererat bort vissa kroppsdelar är tacksamma och lever vidare, där varje dag fylls av mänsklig värme och glädje som dom inte hade innan sjukdomen bröt ut. Ett nödvändigt och paradoxalt uppvaknande från ett lidande.
Många hyllas som hjältar i vårt samhälle tex kan det vara kriminella förövare, krigshjältar, skandalkändisar som börjar sin bana eller karriär med skandaler och blir sen författare och programledare för meningslösa, mediala program i en paradoxernas värld. Offren blir aldrig hjältar i vår paradoxala värld. Inom konsten och kulturen existerar även denna uttänkta kakafoniska karriärstege. Alla upphöjda årets "mat-kultur-kockar" anser jag vara vår kulturs bärare av människans självdestruktivitet och självutplåning. PLEASE, WAKE UP!

Må som du vill, ta dig gärna en skiva Peyotl till din inlagda sill, sen kan du skriva dina memoarer, i dåtid och framtid, och avsluta din sida med en kadrilj (livlig, visionär dans med eller utan häst) med ditt eget hemmagjorda si-gill. Apropå kaktusar. Aloe-vera är min favorit-medicinska-växt. Jag har ett 20-tal som jag vårdar ömt och ger vulkansandvatten en gång så där varannan vecka. Vill du få bort tandvärk eller stärka tänderna kan du lägga in en bit aloe doppad i vulkansand under överläppen och ha den där under natten. Billigt och effektivt. Stryk aloe-vera på huden för att "bota" alla hudproblem. Naturens underbara läkning utan syntetiska och kemi-manipulerade inslag gör människan harmonisk och fri.
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar