fredag 8 april 2011

KÄRNFULL MOTKRAFT TILL KÄRNKRAFTENS SKADEVERKNINGAR

Det högre andliga och kosmiska energimedvetandet vill att vi, i det Nya Tidsmedvetandet, ska sluta med att äta djur av allehanda slag. Endast som fruktätare eller rawfoodist kan harmonierna spela oss, fullt ut, i händerna. Detta borde vara en självklarhet för de UPPLYSTA och nyuppvaknade själarna på denna planet, speciellt NU när vi behöver "ransonera" elförbrukningen och energin i stort. All teknik som vi bygger upp härrör från det kollektiva energiförhållandet som ju inte är perfekt på något sätt utan har brister pss som energiförhållandet inne i människan själv. Fukushimas reaktorers härdsmälta och medföljande radioaktiv smitta i både luft och vatten är bara ett sätt för Moder Jord att meddela sig med oss tills vi lärt oss läxan att förstå orsak och verkan i våra levnadsförhållanden.

Japanska myndigheter menar att ett antal ton radioaktivt vattenutsläpp i havet inte är skadligt för människan och fiskenäringen. Detta är CYNISM i KUBIK! Radioaktivt smittade sk "livsmedel" som kött och mejeriprodukter har nu blivit än mer "dödsmedel" genom att ytterligare impregnera dem med Cesium, Strontium och radioaktivt jod. Detta i kombination med tungmetaller, besprutningsrester, antibiotikarester, toxiner av allehanda slag, VILKEN DÖDANDETS SOPPA! Madre Mia! Personligen var det många år sedan jag helt och fullt tog avstånd från myndigheters och politikers kompetens när det gäller nivån för farliga doser eller halter av olika ämnen, men även annat. Ta bara det här med vacciner. Socialstyrelsen och de politiker som stod bakom denna vaccin-HYSTERI har bäddat för sin egen undergång, jag menar avgång. Hur kan föräldrar låta sig manipuleras av inkompetenta karriärklättrare med girighetens kluvna tunga??? WAKE UP PEOPLE! UGH!

Jag längtar efter den dag när alla läkemedelsföretag och den manipulerande läkemedelsforskande eliten går i konkurs, faller och löses upp i atomer och blir fotoner som kan kasta ljus över det enkla, naturnära utan girighetens falskklingande locktoner. Dom kommer ju, per automatik, att falla när vi alla har befriat oss från vårt eget lidande och sk sjukdomar MEN vi kan börja redan nu att riva dessa "gudatempel-kort-hus" där man offrar små barn och vuxna i forskningens ensidiga otjänst.
ETT HOLISTISKT TÄNKANDE OCH HANDLANDE KAN ENDAST SPIRA FRÅN ETT FÖRVÄRVAT ENERGITILLSTÅND SOM REPRESENTERAR MINSTA DÖDANDE.
KAN DET VARA SÅ ATT VI TVINGAS (EFTERSOM VI INTE SLÄPPER TAGET OM KÖTTINDUSTRINS DESTRUKTIVA PÅDRIVARE OCH FALSKA "EXPERTPROFETER") SLUTA MED VISSA MATVAROR EFTERSOM DOM ÄR SÅ SMITTADE AV RADIOAKTIVITET ATT VI GÅR UNDER OM VI FÖRTÄR DEM? OM ALLA MATVAROR SOM KOMMER FRÅN JAPAN, MEN ÄVEN ANDRA LÄNDER DÄR MAN HAR RADIOAKTIVA UTSLÄPP FRÅN KÄRNREAKTORER, ÄR LIVSFARLIGT SMITTADE AV RADIOAKTIVT AVFALL SÅ BORDE DET JU LEDA TILL EN SJÄLVSANERING, ELLER? VAD SKULLE DU DÅ GÖRA? SKA DU FORTSÄTTA LITA PÅ MYNDIGHETERNA ELLER SK STRÅLSKYDDSEXPERTER?

BÄSTA SÄTTET ATT SKYDDA SIG MOT DENNA LIVSFARLIGA STRÅLNINGS-PANDEMI (SOM JU RADIAKSMITTAN ÄR) ÄR ATT ODLA EGEN MAT, ÄTA ENBART RÅKOST, FRUKTER, BÄR OCH VARJE DAG ÄTA NÅGRA MSK VULKANSAND. ÄVEN VISSA MIKROALGER (INTE FRÅN JAPAN) SOM SPIRULINA (ODLAD I COLORADOÖKNEN) ÄR BRA ATT HA ETT FÖRRÅD AV. KLOROFYLL FRÅN TEX VETEGRÄS AVGIFTAR KROPPEN ÄVEN FRÅN SKADLIG STRÅLNING. GODA OCH KROPPSVÄNLIGA BAKTERIER (SOM BIFIDUS) ÄR JU ALLTID BRA ATT TA SAMT SYRESÄTTANDE JÄSTSVAMPAR.

DET FINNS EN BIOKEMI SOM ÄNNU INTE ÄR KÄND; KEMIN OM HUR NÄRINGSÄMNEN SYNKRONISERAR, INTERAGERAR, OMVANDLAS OCH KAN I ETT TÄNKANDE AV KÄRLEKSFULL KONCENSUS BILDA ETT OINTAGLIGT IMMUNSYSTEM SOM SKYDDAR MOT ALLA INKRÄKTARE SOM BIDRAR TILL MÄNSKLIGT LIDANDE OCH SJUKDOMAR AV ALLEHANDA SLAG. DEN SOM HAR DENNA KUNSKAP OCH EFTERFÖLJER DEN KOMMER ALDRIG ATT KUNNA DRABBAS AV NÅGON SJUKDOM. NÄR DU BLIR DIN EGEN LÄKARE OCH HEALER OCH FRI FRÅN ALLT LIDANDE HAR DU BOTAT HELA VÄRLDEN. DET ÄR DAGS ATT SÄGA ALLT DETTA NU OCH GE UT DENNA KUNSKAP TILL DE UTVALDA.

ÄN EN GÅNG: DET ÄR INGEN KONST ATT BOTA EN SJUKDOM, KONSTEN ÄR ATT BOTA EN OMEDVETENHET. UGH UGH, SA HÖVDINGEN OCH VÄNDE SIN BLICK MOT SJÄLARNAS STRÅLANDE BONING, SOLEN, OCH HÖVDINGEN SA MED STRIMMOR AV HOPP I SINA IRIS, "I LOVE YOU MY SON". SOLEN SVARADE "I LOVE YOU MORE".


Carpe diem!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar