söndag 24 april 2011

SANNINGSKRAFT

Vi vet att ALLT är relativt, även sanningen. Sanningen kan ha olika KRAFT i sig beroende på de insikter och medvetenhet den speglar. Detta är upp till var och en att bedöma. I Miljömagasinet den 21.4 läste jag om en man från Finland som hade utvecklat aggressiv cancer i halsen.Cancern hade börjat på den sida han höll mobilen.
I denna tidning fanns även en faktaruta om "forskning som visar på samband med cancer": "I en epidemiologisk studie från Kina sågs kraftiga överrisker för spottkörtelcancer av mobiltelefonanvändning. En vanlig mobilanvändning i dag, mer än 2,5 h/dag, ökar risken 16-31 ggr, beroende på cancerform. WHO:s cancerforsknigsinstitut indikerar att det finns ett samband med mobilanvändning och cancer, sade den israeliska studiens forskningsledare, prof. Siegal Sadetzki. Hon tillade att tunga användare och barn kommer att löpa de största riskerna.
VAD ÄR DET DÅ FÖR SANNINGSKRAFT I DETTA?Kunskapen om orsak och verkan har ännu inte verkat inom den traditionella vetenskapen. Denna brist vilseleder individer vilket bidrar till ökat lidande, individuellt som globalt. Man säger tex från traditionellt forskarhåll att Solen kan ge upphov till hudcancer. Bland vanliga läkare sägs ofta att man är "allergisk mot........." Om vi använder lite högre grad av sanningskraft så är inte Solen orsak till cancern utan det är människans inre toxiska eller förgiftade tillstånd som orsakar hudinflammationer eller hudcancer. Solen, med sina kärleksfulla solvågor, sas driver ut gifterna genom huden (största utrensningsorganet vi har) och det är således människan själv som är orsak till den förhatliga cancern. Om man tex är allergisk mot frukter så är det tvärtom frukterna som är allergiska mot människans förgiftningstillstånd inne i kroppen. Frukterna hjälper bara till med att rensa ut dessa gifter på ett kärleksfullt men ofta smärtsamt sätt. Genom detta har vi skapat ett annat sätt att se på orsak och verkan med en helt annan Sanningskraft. Does it make sense?

Det är INTE mobilerna som orsakar cancer utan människans kost- och levnadsvanor med köttätande, död föda och skräpmat. Antag nu att vi alternativa forskare skulle göra en undersökning av enbart 100 (för mig räcker det med en) frukterianer och rawfoodister och det skulle visa sig att inga av dessa har någon form av cancer eller allergier. Om vi nu använder detta mänskliga material som en sorts referensmodell för att tolka orsak och verkan hos alla sk sjukdomar så blir det ju en helt annan sanningskraft, och insikter om orsaksförhållandena.
Jag kan stanna ute i solen, tex i heta Australien, många timmar under lång tid utan att drabbas av hudcancer. Jag är tex inte allergisk mot någonting. Min mobiltelefon skulle ALDRIG kunna ge upphov till cancer eller annat obehag i min kropp. För mig är det även tex omöjligt att drabbas av AIDS eller någon form av PANDEMI eller smitta. Hur kan detta komma sig?
Just read my book "My Path to Freedom". De Nya Medvetna forskarna utan gamla präglade mönster om hur det traditionellt ska vara, kan, om rädslan släpps, kunna göra nya upptäckter som aldrig tidigare gjorts i mänsklighetens historia. Den fria forskningen finns "bara" inom det alternativa tanke-fälts-området där den empiriska, verkliga och fria sanningskraften flöda utan att skövla. På det NIONDE TRAPPSTEGET i Mayatemplet händer det NU snabba förändringar med "kvantfysiska, kvant-emotionella, kvant-mentala och kvant-andliga språng som aldrig tidigare upplevts i vår historia. Jag VÄLKOMNAR alla dessa språng som är på gång med en helig sång som utspelas från en högt belägen perrong.
NotNotfly me to the moonNotand let me play among the starsNotlet me se what spring is like on Jupiter and MarsNotin other wordsNot hold my handsNotNotin other words Notdarling keep your dreams and fullfill your wishes and fly wherever you like.........http://tracking.technodesignip.com/?action=count&projectid=642&contentid=7582&referrer=-&urlaction=r...

VETSKAPLIG SLUTSATS
Alla sjukdomar och allt mänskligt lidande kan vi inte skylla på andra och döma dem, TY vi är alla både offer och förövare i ett mänskligt spel av givande och tagande med all den kakafoni och harmoni som existerar lika länge som vi bedriver ett girigt spel med insatser på en girig marknadsekonomisk spelplan som domineras av konkurrans, utslagning, vinnarmentalitet, vara bäst, tjäna mest med pengar, ära och berömmelse. När detta blir mättat kommer andra behovsskott att skjuta i höjden, där varje skott blir bärare av Den Nya Tidens Kärleksfulla Medvetenhet.

Alla sjukdomar inklusive cancer är orsakat av människans levnadsvanor där kosten spelar en avgörande roll. Denna sanning har en kraft som kommer att slå hål på all annan icke naturenlig logik i en nära framtid. Den som förstår detta kan kalla sig för Ki-log (log-ik). Många vet ju var ki-punkten hos en människa ligger. Kanske behöver vi mest de som kan kalla sig för kär-ologer? I en nära framtid behövs även inga titlar utan holistiska kunskaper som ser orsak och verkan i ett bredare perspektiv.
Om nu de flesta som använder mobiltelefoner skulle "drabbas" av cancer i någon form, ska då mobiljättarna betala skadestånd för detta. Vem bär då skulden till denna utbredning av cancer? I min logik-värld är det inte tekniken utan den enskilde människan själv. Skyll inte på pianisten om du tar ett felaktigt danssteg, snubblar och gör dig illa. Karmalagen står ÖVER den den mänskliga juridiska lagen.
Mobiltelefoner står för kommunikation. Mobilanvändandet ökar tempot i tillvaron med ökad stress och krav. Detta är också faktorer som påverkar människans hälsa. Vad jag sen säger om detta är att: OM MÄNNISKAN ENBART SKULLE LEVA PÅ FRUKTER ELLER RAW FOOD SKULLE DET INTE EXISTERA VARKEN SLUMP, STRESS, SJUKLIGA KRAVFÖRHÅLLANDEN ELLER NÅGRA SOM HELST SJUKDOMAR. As simple as that! Om tex mobiltillverkarna kunde använda samma frekvenser som i vissa frukter skulle mobilerna kanske bli hälsobringare i stället. Motståndskraften i ett mänskligt system är direkt relaterat till hennes grad av FRIHET och HARMONI.

Den finske mannen hade genomgått en tuff behandling med 35 strålbehandlingar på halsen à 17 min. med huvudet fastskruvat. Sedan cellgifter i 6 veckor. De som tror på en läkningsförmåga hos denna sorts behandling bidrar till det kollektiva självbedrägeriet i kubik. De som vågar släppa rädslan och välja en naturenlig VÄG med naturmedel och träning i tankens kraft över materien, kommer rikligen att bli belönad. För att snabbt komma till HARMONI mellan kropp och själ måste alla toner spelas i en relativt hög division i vår Evolution (Love Union).
Än en gång: DET ÄR INGEN KONST ATT BOTA EN SK SJUKDOM, KONSTEN ÄR ATT KUNNA BOTA EN OMEDVETENHET.
Vi lever nu i en förändringens tid där NYA Tankar och former ska skapas för den Nya Människan i Harmoni (No Harm) i vårt inre och yttre.

Carpe Diem

2 kommentarer:

  1. Hej Tord
    Som vanligt har jag en djupare tolkning. Våra tankar och känslor skapar även cancern. Så genom att våga möta sig själv på djupet är det som botar cancer och allt annat. Frukt hjälper förstås till.
    Solig söndag på dig!

    SvaraRadera
  2. Ledsen - känner att jag nog inte skall lägga mig i din tolkning. Det är ju din blogg. Du kan ta bort kommentarerna om du vill.

    SvaraRadera