torsdag 21 juli 2011

DEN NYA UTVECKLINGSLÄRAN

Jag ska börja med ett uttryck av Albert Einstein, som jag hämtat från Leif A. Arnolds vetenskapliga artikel "Breaking down complex molecules and Beyond the qantum barrier".
Posted Febr. 2011. Se www.cmef.eu Följande- Einsteins citat: "The difference between the most learned of Mankind and the least learned of Mankind is infinitesimally small and insignificant when compared to the vast pool of knowledge that Mankind hasn't even touched the surface of yet". Jag kan inte annat än tycka om denna formulering och hålla med. Om den "relativt totala" kunskapen representeras av ett äpple så har vi bara skrapat lite på skalet. Återstår således många lager och fysiska och andliga djupdykningar innan vi når in till kärnhuset. Om nu "kärnhuset" finns därinne eller därute återstår att se.

- Tänk dig om 5 år, då har vi en Ny Utecklingslära.
- Vaddå? du med dina läror, vad ska du inveckla dig i nu då?
- En del traditionella forskare har påstått att vår DNA eller arvsanlag skiljer sig ytterst litet från djurvärlden och att vi har mer som förenar oss än skiljer oss åt.
- Ja, det är ju bevisat med all den vetenskapliga kunskap och svin-dyra instrumentuppsättning som dom har, så det går väl inte att förneka eller tro nåt annat, men du ska väl hitta på ett annat sätt att tolka det, kan jag förstå?
- Jag påstår att vi om 5 till 10 år har en helt annan Utvecklingslära. Jag ska börja med ett påstående: Djuren har sin genetiska uppsättning och människan sin. Varför människan inte skiljer sig så mycket från djurvärlden beror på att hon ätit djurkött, död föda, under tusentals/miljontals år. Detta köttätande har lett till att vi har en genuppsättning som liknar djurens. Det djur som vi liknar mest lär vara grisen. Våra genuppsättningar är närbesläktade. Så mycket griskött som människan ätit under mänsklighetens historia så är det väl inte konstigt att det har färgat av sig på människan och hennes DNA-molekyl. Jag träffade en gång på 70-talet två tvillingbröder i Jössefors vid en fiskodling. Dom berättade att dom bara åt fisk varje dag och sen lång tid tillbaka. Det som slog mig då var att deras huvuden såg ut som fiskhuvuden och det mest anmärkningsvärda var att deras ögon såg precis ut som "slemmiga", vattniga fiskögon. Jag höll på att skratta på mig när dom berättade om sitt liv med fiskar, men skrattet fastnade visst i halsen, som ett fiskben.
- Näää, nu är du ute och flummar igen, människan är ju "kronan på värk-et" på denna planet, vi är smarta, intelligenta, kreativa och vi leder ju utvecklingen på planeten.
- Sure, min motvallsprick. Antag att människan varit frukterianer i stället för köttätare. Då skulle vi ha en helt annan genetisk uppsättning än djuren. För mig är det en självklarhet att hela vår utvecklingshistoria styrs av den energi vi tillgodogör oss och detta påverkar varje liten cell. Om vi nu hade varit frukterianer i många tusentals år så skulle det tex inte existera några sjukdomar, girighet, korruption, makt och kontroll, krig eller lidande i någon form. Planetens befolkning skulle även vara betydligt mindre i antal, säg i runda tal hundrafalt färre. En annan sak är att vi inte skulle ha ett tarmsystem, tjocktarm och tunntarm, på en längd av ca 8 - 10 meter. Då skulle tarmsystemet vara betydligt mindre. Jag drar till med högst 2 meter och helt utan tjocktarm. Våra hjärtan skulle vara som en ärtas storlek, vi skulle inte heller behöva ha något immunsystem, inte heller någon galla, mjälte eller sköldkörtel + en massa andra saker som vi inte skulle behöva ha i våra kroppar. Hur detta skulle påverka vår hjärna kan ju inte vara allt för svårt att förstå-eller? En rolig grej, som jag är 100% säker på att vi inte skulle ha i våra kroppar är den sk Blindtarmen, vadå blindtarm, det är ju för tusan en sekretions-körtel med en speciell uppgift att sköta. Detta borde också läras ut i skolorna. Ja, det är mycket nytt-igt under Solen som skulle behöva läras ut. Varför ska det gå flera generationer innan denna kunskap kommer ungdomar till godo?
Hjärnan skulle inte ha det "tarmutseende" som det har idag utan bestå av "svarta implosionshål" som vore som kosmiska antenner för att kunna kommunicera med våra kära utomjordingar på andra planeter. Dessa hål skulle kunna suga åt sig imaginär kunskap på ett sett som vi aldrig tidigare erfarit. Det skulle leda till en helt annan Harmoni, helt utan kakafoni. Det skulle bara bli harmoniska kanarie-fågel-sånger i våra bröst.
- Oj, oj oj nu har du spejsat ur totalt. Det låter ju ganska kul men du kan ju aldrig räkna med någon vetenskaplig acceptans för dina fantasifoster.
- Nää, jag är inte ute efter det heller. Mina "fantasifoster" är bara till för dem som vill se verkligheten på ett annat sätt än den traditionella. Vi behöver det i den Nya Tidens och det Nya Uppvaknandet, dvs någon som sticker ut hakan och slår hål på gamla myter. Ingenting dumt sagt om varken Darwin, grekiska och icke grekiska filosofer, Freud, jordgrävande arkeologer eller siare av olika kategorier. Vem vet vem av alla dessa historiska personer som vi varit i våra tidigare liv. Det är ju inte kul att hålla på och kritisera sig själv.

Att kunna känna in våra egna tidigare liv och livserfarenheter ingår också i den Nya Utvecklingsläran. Att kunna känna enhet med både vår egen historia, sen tusentals år tillbaka i tiden samt kunna känna in våra vänners och nära anhörigas tidigare liv med oss är också en del av den Nya Utvecklingsläran. Då behöver man inga som helst syndernas förlåtelse av någon konstlad religionsutövare, eftersom man är sin egen "präst", som man har kontakt med i tidigare liv. På samma sätt gäller andra yrkesutövningar.

Den Nya Utvecklingsläran (DNU) bygger på andra tankeformer som är resultat av verkliga upplevelser i nutid, som tex att ha sett ett antal av sina egna inkarnationer, upplevt den andliga världen genom spöken, skuggfigurer, suddiga eller helsvarta figurer som inte hindras av väggar eller andra fysiska hinder. När vi kommer dit lever vi i det "gränslösa" landet eller den gränslösa planeten eller universum. I DNU ingår en tro på att vi som människor är koagulerade Tankar från en högre dimension, dvs inte att vi härstammar från aporna utan är avkomlingar från andra planetsystem eller andra Galaxer i Universum.
Vad är en Människa? Svar: En Koagulerad Tanke!
- Men vem är det då som Tänkt denna Tanke?
- Antag nu att verkligheten och människans totala kollektiva mängd av FANTASI också är en verklighet dvs att min egen fantasivärld på denna planet är realiteter på andra planeter eller Galaxer i Universum. Alla våra tankeformer är redan omsatta i vårt oändliga Universum. Varför det inte är omsatt på vår jord beror på att förutsättningarna inte finns. De finns bara på de högre "planen". Om jag nu sen barnsben haft en massa bild- och flygupplevelser i mina drömmar, hela tiden sett ljustunnlar, människor, figurer osv när ögonen varit slutna eller i mörka rum, och senare sett spöken eller svarta figurer med öppna, vakna ögon och pratat med dom, sett en massa tidigare inkarnationer, mina och andras, sett färger runt personers kroppar pulsera olika starkt och skifta färg (auraseende), känt närvaron av andliga varelser så starkt så det är verkligt. Detta är tillräckliga "dokument" för att min utvecklingslära startar från en andlig dimension, som sedan blir till en Koagulerad Tankeform. Mitt SYNTES-begrepp klargör detta dvs Synkroniserad Tanke Energi Struktur. Det startar och styrs från Andeplanet för att sedan koagulera i mer fastare former. Min TES-modell ligger till grund för min Nya Relativitetsteori.
FRÅGA: Vad kommer först hönan eller.........Nää, jag menar vad kommer först, explosion eller implosion? Finns det någonting däremellan, på ett högre plan, som vi inte har förstått?
- Ja,ja du är väl ute efter ett erkännande från den traditionella forskarvärlden eller kanske tom Nobelpriset?
- Kul att du är med, med alla dina små nålstick, min lilla fjant-Jante. The Noble-price vore ok. I övrigt är jag mig själv nog, det räcker fullt ut med att jag kan erkänna mig själv och någon klapp på min "jord-axel" av någon traditionell en-veten-skaps-man är ointressant. Hellre en utomjordisk klapp eller klappar. Ett erkännande från min "andevärld" är det som betyder mest för mig. Som man sår från sina tankar eller sina händer får man skörda i dåtid, nutid och framtid.
DNU sätter Andevärlden högst och ser den som innehavare av makt att styra och ställa i oordning eller i ordning, allt efter orsak och verkan.
DNU är helt befriat från slump, tillfälligheter, skam och skuld, födelse och dödsbegrepp. Allt ses i stället som ett oändligt "kretslopp" där människans roll är en manifestation av både den andliga och kroppsliga "DNA-molekylen", men där den andliga kommer före den förkroppsligade.

ORSAK OCH VERKANAntag att det är meningen att vi människor på vår planet ska göra "energi-karriär" från köttstadiet till fruktstadiet eller kanske mer "extremt" luftstadiet, och att detta är styrt från ett "kosmiskt plan". Antag att vi vet, vilket en del redan vet, att köttätande leder till sjukdomar, krig, lidande, hat, kakafoni, girighet, jantelagar, korruption, vapentillverkning, explosionstekniker mm OCH att fruktätande rensar ut allt detta. Det jag, eller rättare sagt den andliga dimensionen, har visat är att enbart leva på frukter befriar människan från allt vad sjukdomar och lidande heter. Detta kan vi nu acceptera som en truism och att det är praktiskt VISAT. Behöver således inte be-visas. Den som nu kan göra en reversibel "extrapollation" från "karriär-positionen" fruktstadiet tillbaka till köttstadiet kan nu med lätthet se orsak och verkan med helt andra ögon än det motsatta.
Varför har vi sjukdomar, lidande, hat, korruption, explosionstekniker, jantelag, trauman, tortyr, avundsjuka, missunnsamhet? Varför dricker vi sprit, röker, knarkar?
Varför har vi den enormt sexfixerade kulturen där både vapenskrammel och musikskrammlet utgår från samma energiförhållanden i ett kakafoniskt flöde.
Vilka samband finns mellan köttätande (kokt, stekt eller grillat), sjukdomar, cancer, spritdrickande, rökning......? För en frukterian med ett omvänt sätt att betrakta världen på finns en logisk följdverkan där Orsak, Verkan, Inverkan, Åverkan, Återverkan och Samverkan (OVIÅS-axiomet) står i ett klart och uppenbart förhållande till varandra.
NÄR DEN FYSISKA KROPPEN ÄR HELT BEFRIAD FRÅN ALLT VAD SJUKDOMAR HETER BLIR ORSAK OCH VERKAN LIKA SJÄLVKLART SOM DET VITA LJUSETS INTÅG I DEN VÄLSTRUKTURERADE KRISTALLEN DÄR DET VITA LJUSET FLÖDAR UT OCH ÖVERGÅR TILL REGNBÅGENS HARMONISKA FÄRGSKALA.
Utan explosionstekniken, som härrör från Galaxens explosionsstadium, skulle inte människan ha kunnat utveckla sin "intelligens-hjärna" eller frontallob på det sätt som nu existerar.
All explosionsföda och explosionstekniker går hand i hand p.s.s som köttätande leder till sprit- och kaffedrickande för den tänkande och filosoferande människan. Vad är då ROTEN till det ONDA i vår civilisation? Om det nu inte existerar någon ondska eller sjukdomar hos en frukterian så borde det vara uppenbart tydligt att roten till all ondska kommer från KÖTTÄTANDET. Eller kommer det från vår primitiva Reptilhjärna eller våra utomjordiska Väsen? När vi dödar djur för att äta dessa för vi in denna dödskamp i våra kroppar och själar. Vi blir s.a.s impregnerade i varje cell eller DNA-molekyl av denna dödsångest och dödskamp. Den existerar inte hos en frukterian. En frukterian som enbart levt på frukter i över 20 år har befriat sig från alla sjukdomar till 100%, trauman till 98%, svartsjuka till 99,5%, korruption till 100%, girighet till 100%. En sådan "energikarriärist", som ju frukterianen är, kan ge kärlek till allt som sker till 100% på ett andligt plan och till 90% på ett mänskligt plan. Se detta bara som en LEK med ord och procenttal, där bevisen får visa sig med tiden.

DNU bygger således på en välmenad Synkroniserad Tanke, Energi och Struktur där kunskapens "ÄPPLE" har ett kärnfullt innehåll som vi endast kan få tillgång till genom en transformationsprocess från ett lägre frekvensförhållande till ett högre. För att nå dessa "Frihetens Harmoniska Energinivåer" måste både den andliga och fysiska kroppen vara med i denna transformationsprocess. Hur ska annars Den Kärleksfulla Medvetna Tankekraften kunna ernås?

DEN GENETISKA KODEN
1 cell innehåller ca 21 000 gener. Vem vi är och hur vi kommer att se ut och hur allt fungerar inom oss finns lagrad i DNA-spiralen, som har 3 miljarder baspar!!
Virus, bakterier och svampar har mellan 10^4 - 4x10^7 nukleotider dvs 5x10^3 - 2x10^7 baspar. Tecknet ^betyder upphöjt till. DNA-spiralen är 2,7 m lång om man räknar alla 23 kromosomparen. Den är mycket tunn, 2x10^-9 m (2x10 upphöjt till minus 9). Om vi förstorar DNA-spiralen så att den blev 1 dm tjock, skulle den räcka ca 4 varv runt jorden. DNA-spiralen snurrar vid sin delning 15 000 varv per minut (vilken dansenergi!) och kopierar därmed 10 000 bokstäver per sekund. Informationen i DNA ligger i 4 molekyler (bokstäverna ATCG). DNA-strängen skulle räcka t.o.r till Jupiter 60 ggr dvs 650 miljoner kilometer.
SAMTAL MELLAN 2 MILJARDÄRER:
A: - Jag har blivit miljardär på alla mina fastigheter.
B: - Gratulerar! Jag är också miljardär med mina 3 miljarder baspar i min DNA-spiral, och jag använder dom så väl så jag även har blivit en lidandefri miljönär.
A: - Det låter helt fantastigt. Kan vi inte byta miljönärskap? Jag skulle gärna vilja veta hur du gör för att bli en sån miljönär. Hälsan överskuggar ju allt.
B: - Nää, inget byte men jag kan ge dig "nycklarna" till denna frihet om du ger mig hälften av dina miljarder, då blir vi ju med tiden likställda i en "oneness agrement".
A: - Helt klart en bra överenskommelse.
Både A och B hade funnit meningen med livet och att det är givet i kärlek till människonaturen. De visste nu att om det materiella skulle upphöra så hade de ju det EVIGA livet i behåll.

MÄNNISKAN HAR:
100 miljarder nervceller, celler bara i hjärnan plus alla gliaceller, plus 107 miljoner synceller.
5-6 lit blod med 6 tusen miljoners, miljoners, miljoners hemoglobinmolekyler i blodomloppet
206 ben i kroppen
650 muskler
10 000 smaklökar
1 miljon små rör i njurarna. Sammanlgd längd 60 km artärer och vener, kapillärer som skulle räcka runt jorden 4 ggr.
3 miljoner celler på varje cm2 av huden.
250 000 svettkörtlar på var fot.
DNA lagrar 10^21 bitar information per cm3.
Informationen i världens alla böcker, skrivna genom tiderna, kan vi lagra i 1 mm2 DNA! Alltså i ett knappnålshuvud.
- Men allt det osynliga då? Alla icke-molekyler, tankeformer och fantasier?

SLUTSATS
Om nu all information finns lagrad i den sk DNA-spiralen med alla sina baspar så vore det t.ex enkelt att kolla om det finns ett speciellt "genpar" som beskriver varför en del blir sjuka och kan få cancer, medan en frukterian INTE kan få cancer eller huvudtaget bli sjuk. Man skulle kunna ta en droppe av mitt blod och jämföra det med en som har cancer eller rättare en skara cancerpatienter med olika cancerformer. I min evolutionslära existerar inga sjukdomar eller lidande, bara en kärleksfull mening med allt.
Hos cancerdrabbade människor har tex de röda blodkropparna klumpat ihop sig och bildar mer eller mindre sk "myntrullar". Detta försvårar avsevärt syresättningen i kroppens celler.
Det omvända förhållandet gäller för mig.
En tysk forskare (just nu glömt namnet) har, med fotografier i sin bok........, visat hur blodet koagulerar hos cancerpatienter.
NÄR MAN ÄTER UPPVÄRMD MAT OCH SPECIELLT KÖTT REAGERAR DE RÖDA BLODKROPPARNA DIREKT MED ATT KLUMPA IHOP SIG OCH LEDER TILL FÖRSÄMRAD SYRESÄTTNING.
FÖR DEN SOM ENBART LEVER PÅ RÅ FÖDA, GRÖNSAKER, FRUKTER OCH BÄR KOMMER DE RÖDA BLODKROPPARNA ATT FÖRHÅLLA SIG FRIA I FÖRHÅLLANDE TILL VARANDRA. FRIHETEN I ALLA FORMER ÄR STÖRST DÄR "DEN FRIA HARMONISKA, JONISERANDE ENERGIN" RÅDER. FRI ELLER KOSTNADSFRI ENERGI HOS MÄNNISKAN KAN ENDAST ERNÅS GENOM EN INRE FRIHET.

Om jag skulle ge en traditionell forskare, som gärna kan få Nobelpriset för resultaten, minus 50% förstås, en droppe av mitt blod och en ny upptäck landar på vår planet, så skulle jag ju, som den envisa droppen Dripp, som jag är, kunna spränga den gråa urtidsstenen. Se detta som ett erbjudande nu i Den Nya Tids-anden. Tidigare vore det otänkbart att ge en droppe av mitt blod till en vetenskap som kan manipulera och få en tolkning dit dom själva vill.
Kontrast till detta: Hur kommer forskningen sen att påverkas av min blods-droppe? Hur kommer hela forskningsfältet att omstruktureras? Vem vågar "köpslå" med min droppen Dripp?
Jag tror att de traditionella forskarna aktar sig för att göra sig överflödiga. De har befäst sina revir och byggt upp sina slottstorn med "svin-dyr" utrustning, men de håller på att krackelera och rämna i sin grundvalar, eller kanske bar(d)valar. Detta kommer att ske per automatik så jag behöver bara vänta och se när detta sker, år.......?
Transformation kan ses som Nya Tankeformer som inplanteras i kollektiva sammanhang, och där dessa tankeformer sedan stöper om de gamla strukturerna i mer harmoniska tonarter. Stöpta tennsoldater, som jag gjorde när jag var liten, kan stöpas om till glada, dansanta och lekfulla "smurfar", som på den Nya Vågen surfar.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar