fredag 1 juli 2011

EHEC-BAKTERIEN

Smittskyddsinstitutet och "bakterieforskarna" vet inte ännu var denna bakterie kommer ifrån. På grund av denna omedvetenhet har gurkor, tomater och nu böngroddar kastats tonvis.
OVIÅS-axomet gäller nog här också (Orsak, Verkan, Inverkan, Återverkan och Samverkan. Att jaga en enskild bakterie som man kan lägga skulden på är lika enfaldigt som att jaga och döda en järv som rivit och knaprat på en ren. DEN SOM ÄR REN BEHÖVER INTE JAGA. Är man ren har man inget behov av renar, renkött eller potenshöjande renhornspulver.
Jag ska ge min syn på det hela. Människan består av 1 till 2 kg bakterier. Vilken "kolonialmakt" vi har i oss! Bakterier, svampar, parasiter som alla skiter och förgiftar våra kroppar så vi hoppar ner i kvicksandens o-sim-bara gegga. Allt detta mikroliv tillsammans med tungmetaller, toxiner, slem och oorganiskt vi tillför kroppen är medskapare av människan och det samhälle vi formar.

I min bok "Skönhetskuren Cleanolina, 19 juni 1993" finns ett kapitel som handlar om Bakterier och Svampar, spridning av bakteriegifter m.m. På sid 99 refererar jag till den svenske biokemisten G. Ehrensvärds forskningar på 50-talet. Ur boken: "Ehrensvärds forskningar på 50-talet ledde till iakttagelsen att en vanlig tarmbakterie E. coli som odlades i ättiksyra fick egenskapen att kunna producera mycket komplicerade polycykliska kolväten. Dessa föreningar anser man ha cancerframkallande egenskaper. 1941 visade några tyska forskare genom djurförsök att E.coli hade kräftbildande egenskaper. Den mycket vanliga tarmbakterien E.coli i människans tjocktarm producerar dag och natt cancerframkallande ämnen i människans kropp. 1941 visades i djurförsök, av tyska forskare, att detta verkligen var ett faktum. Aflatoxiner produceras av mögelsvampen Aspergillus Flavus i dess ämnesomsättning. Om man i ett näringssubstart som tex innehåller ättiksyra tillsätter en växtkultur av mögelsvampen Aspergillus Flavus, leder detta till en ny kemisk struktur och ett ämne med aflatoxiner som resultat enligt:  Jag utesluter själva kemiska reaktionsformeln här. Aflatoxiner är potenta cancerframkallande ämnen som har visat sig ge upphov till tumörer i bl.a spottkörtlar, magsäck, tarmar, lever och njurar. För bara drygt 25 år sedan visade det sig att aflatoxiner är cancerframkallande. I England inträffade det 1960 att hundratusentals fjäderfän, bl.a kalkoner, hastigt avled och att jordnötsmjöl, som man använde som foder, hade starkt förorenats av mögelsvampen Aspergillus Flavus. Man har även påträffat Aflatoxiner i saltade jordnötter, sädesslag, majs, ris, vete, potatis, grönsaker, tomater och citroner som inte är biologiskt eller biodynamiskt odlade.I en del prover på fiskmjöl, korv, skinka och bacon, men även i en del enstaka viner har påträffats Aflatoxiner. Mögelsvampen Fusarium, som kan växa på vete, ris och majs, kan producera ett ämne som heter Fusarenon, och har sk mutagena egenskaper, dvs förändrar (mutare=ändra) arvsmassan i cellerna, vilket kan leda till cancer, Mögelsvampen Penicillium Roquefort kan producera sk PR-toxiner som finns tex i vetemjöl och pickles och som också är mutagena. År 1975 publicerades en rapport i USA, där man ansåg att drygt 12 miljoner människor led av någon slags neurologisk sjukdom. Den direkta kostnaden för bara tre nervsjukdomar, epilepsi, multiple skleros och hjärnblödning uppskattades till 3,2 miljarder dollar. Den direkta kostnaden, uteblivna skatter till staten och bortfall i BNP uppskattades till 29 miljarder dollar".

VÅRA KOSTVANOR PÅVERKAR DIREKT VÅR TARMFLORA OCH ENLIGT MIN EGEN PRIVATA FORSKNING ÄR KÖTTPRODUKTER DET SOM ALSTRAR DE MEST AGGRESSIVA OCH HÄLSOVÅDLIGA BAKTERIER.

Den etablerade aggressiva bakterie-kolonialmakt som finns i människans tarmsystem producerar så många giftiga avfallsprodukter så jag är förvånad att det fortfarande existerar en mänsklig ras på denna planet. Tidigare har jag, vid ett flertal tillfällen, skrivit att en blandkostar och en tung köttätare, som tex Shakespear var,  har minst 80% föruttnelsebakterier i sitt tarmsystem medan en frukterian har minst 90% bara goda bakterier. Vad tror ni detta leder till i vår Evolution? En Love Union eller kanske ett harmoniskt SMURF-samhälle?
Hjärnan påverkas direkt av den tarmflora man har. Kopplingen är uppenbar. En forskare injicerade, för många år sedan, en bakterie i en död mans penis, märkte bakterien med en radioaktiv isotop för att kunna följa dess väg. Efter några dagar fanns denna bakterie i hjärnan. Varför ville bakterien till hjärnan? Something to think about!!

Med lite insikter i biologisk transmutation skulle även den traditionella, etablerade forskningseliten kunna lösa sjukdomars mysterium. För mig är det inget mysterium längre.
GOTT RÅD: Vulkansanden som jag själv äter varje dag+lite vänner här och där, absorberar och binder till sig allt från tungmetaller, skadliga bakterier, svampar, parasiter och andra toxiner och t.o.m skadlig strålning. Detta finns vetenskapliga bevis på att det är så, genom utfodring till olika djur, och alla positiva effekter detta lett till. Hundratals forskningsrapporter kan vittna om detta MEN det är för bra för att vara sant.

Din Hälsa är min Lycka

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar