fredag 29 juli 2011

"TREDJE VÄRLDSKRIGET"

Vi utkämpar nu ett "Tredje Världskrig"! Enligt mitt sätt att se det så är det i första hand ett krig mellan Tankar, Energier och fysiska strukturer, på nionde steget i Mayatemplet/Mayakalendern. På ett högre plan är det själarnas "karmiska", andliga och oändliga kamp mellan explosion och implosion, ett Universums "Perpetum Mobile". Just nu är vi inne i en FAS som vi "matematiskt" kan kalla för "break even point" eller enklare uttryckt kulmen på explosionsfasen, dvs innan implosionsfasen tar över och träder in på vår världsarena och i vår "Lidandets Evolution", som ska transmuteras till Love Union.
Om vi går ner på det fysiska planet står kampen mellan Den Kärleksfulla Livgivande, Fruktbara Energin och Den Destruktiva Lönsamma Kemikalie- och Livsmedelsindustrin.
CANCERPARADOXENFör många år sedan uttryckte jag i tal och skrift att: Ju mer pengar cancerforskningen får ju mer cancer får vi. Då var det laddat och folk ryggade när jag påstod detta. Till min förvåning hörde jag, för några dagar sedan, en forskare uttrycka precis samma sak i ett TV-program som handlade om cancerforskningens tillkortakommande. Det börjar bli ett uppvaknande även bland en del forskare som inser cancerforskningens misslyckande. Flera experter vänder numera denna forskning ryggen och väljer andra vägar. Mina uttalanden på 80/90-talet var mycket obekvämt för många som mycket annat som jag sa och gjorde. Nu börjar dessbättre fröna gro och "tiden komma ifatt".
Alla människor som ger bidrag och pengar till cancerforskningen, vare sig det är barn- eller vuxencancer, bidrar EJ till att lösa cancergåtan utan, paradoxalt nog, tvärtom.
Som jag ofta envist uttryckt är cancerns gåta löst för mer än 25, 50,....år sedan. Det paradoxala är att detta inte gått upp för makthavare och blint lönsamhetstänkande läkemedelsindustrier, samt traditionella läkare och forskare som sysselsätter och göder sitt dåliga samvete, och där pengar och krutgubben Nobels pris är lyckan till framgång.

JAG ANSE FORTFARANDE ATT PENGAR ÄR EN SLAGGPRODUKT UR EXPLOSIONSSTADIETS GIRIGA ENERGIFÖRHÅLLANDE. EN FÖRUTSÄTTNING FÖR ATT KOMMA IN I IMPLOSIONSSTADIETS MERA KÄRLEKSFULLA ENHETSMEDVETANDE OCH LIDANDEFRIA STADIET, FÖRUTSÄTTS ATT PENGARS MAKT OCH DESTRUKTIVA KRAFT MINIMERAS, TILL FÖRMÅN FÖR MÄNNISKANS EVOLUTION, TRANSFORMERAT TILL LOVE UNION.
För att tala om, en för mig icke önskvärd Union, där EURON ingår och dess kostlade utbredning. Om vi vänder på ordet EURON blir det NO RUE dvs INGEN VÄG. För mig ingen sund eller framkomlig väg mot lyckoriket. För att vidare även koppla detta till EU-förbudet med olika naturliga örtmediciner, så kallas RUE för "Herbs of grace" i litterära arbeten. Rue var också planterat av trädgårdsodlare i Shakespeare´s Richard 11, för att markera stället där drottningens tårar föll på när hon hörde nyheten om Richards tillfångatagande.
Några tårar lär inte flöda i EU-parlamentet, där storbolagens kapitalstinna lobbyister springer som skållade råttor, utan där flödar Euron i "bifloder" för att med konstgjord "andning" hindra unionens sönderfall. De förebyggande, sunda åtgärderna lyser med sin frånvaro pga den kollektiva,parlamentariska, omedvetenhetens kranka blekhet. Vi behöver ett Nytt Par-lament där visheten lyser med sin närvaro i PAR, med visa män och kvinnor som har insikter i orsak och verkan utifrån ett holistiskt betraktelsesätt, och som är befriade från makt- och kontrollbehov samt totalt befriade från girighet. Nu på Nionde Medvetandenivån måste detta kunna infrias.

Därför MÅSTE, enligt alla karmalagar om orsak och verkan, de nu existerande,korrupta penninginrättningar, som vi ALLA har bidragit till (i detta eller tidigare liv), omvandlas till kapitalfria inrättningar där nya sunda livsinvesteringar inte har med pengar att göra utan med frisk-hets-dragnings-rätter. Detta är ju på gång, dvs TRANSMUTATIONSPROCESSEN sker numera med ett tempo som vi aldrig tidigare upplevt i vår historiska existens. Därför har vi alla "karmiska" prövningar som kommer tätt om given i vårt nuvarande tidsmedvetande. 
- Men hur tusan ska ditt system med sundhets-dragnings-rätter se ut då?
- Enkelt som en plätt min vän. Det är lika enkelt som att införa nya nyckeltal i bokslutens balansräkning, som inte bara har att göra med pengar utan med kärleken till sina medmänniskor, anställda och även till sig själv. Sen spelar det ingen roll om det är ett EU eller ett företag. Om tex ett företag tillverkar ett dödligt vapen eller giftig kemikalie, och utsätter sina anställda och medmänniskor i allmänhet, för risker av olika slag, så är för det första själva produkterna människoförnedrande och konsekvenserna förödande TROTS det stora bidraget det ger till BNP och den sk VÄLFÄRDEN. De Nya Nyckeltalen i dessa bolags bokslut kan inte bli annat än negativa, vilket skulle leda till konkurs. Om de ekonomiska nyckeltalen Kassalikviditet och Soliditet ställs mot de nya nyckeltalen med "graden av kärleksfull medveten tankekraft" kommer kassalikviditeten och soliditeten att blekna i förhållandet till den mänskliga, sunda utvecklingsaspekten. Vi bygger ingen VÄLFÄRD utifrån traditionella NYCKELTAL utan med Tankeformer som kan omsättas till hälsa, harmoni och frihet.

ALLA SJUKDOMAR, INKLUSIVE CANCER ÄR RESULTAT AV MÄNNISKANS FÖRHÅLLANDE TILL EXPLOSIONSENERGIER. DETTA EXPLOSIONSSTADIUM, MED FRONTALLOBENS ÖKNING (SMARTA INTELLIGENSENS EVOLUTION, TROTS MINDRE HJÄRNA ÄN NEANDERTHALAREN), EXISTERAR SÅ LÄNGE SOM MÄNNISKANS TANKEFORMER ÄR I DESS-HARMONI MED NATURLAGARNA. TANKEFORMER I IMPLOSION CENTRIFUGERAR UT EXPLOSIONSFORMERNA OCH FÖRPASSAR DOM SOM BRÄNSLE TILL SOLEN OCH NYA SOLARS BILDANDE. DETTA BETYDER ATT DÖDEN INTE EXISTERAR UTAN ATT MÄNNISKAN ÄR ETT PARTIKULÄRT, ORGANISERAT KNIPPE AV EVIGT "PERPETUM MOBILE".
ALLT ÄR GIVET I KÄRLEK TILL MÄNNISKONATUREN MEN GRADEN AV KÄRLEKSFULL MEDVETENHET (ELLER KÄRLEKSFULL TANKEKRAFT) KAN ENDAST SPIRA OCH MAXIMERAS FRÅN ETT LIDANDEFRITT ENERGIFÖRHÅLLANDE I OCH UTANFÖR MÄNNISKONATUREN.

Det förekommer mycket skrivande och ord-krigande nu i vår tid om bl.a hur EU, politiker, kemikalie- och läkemedelsindustrin koagulerar till ett MONSTER som ska ha makt och kontroll över den enskilda individens frihet att välja LIVSVÄG. För egen del har jag valt en lidandefri, sjukdomsfri, pillerfri. kemikaliefri, drogfri och energisnålt levnadsförhållande.
Jag är även befriad från pengars impregnerade makt-girighets-förhållande. Nääää, kanske inte till 100%, kanske 90%. Det är kul med procentsatser.
Jag tänker att ju fler förbud, med hjälp av maktvapnet pengar, som skapas av tex EU, myndigheter, politiker och lobbyister, ju snabbare faller dessa maktstrukturer på sina egna tillkortakommande och vinstgiriga GREPP.

Det finns ingen genväg till Lyckoriket, lika litet som det finns eller kommer att finnas ett piller som kan bota cancer. Cancer kan endast botas och helt utplånas genom att utplåna själva grundorsaken. Ett livsträd som inte får tillräcklig naturenlig näring i harmoni i sitt rotsystem kommer att snabbt utrotas. På samma sätt är det med människonaturen. Om människan fortsätter med sina kost- och levnadsvanor med köttprodukter och ...........
- Vänta nu, det där har du ju tjatat om i stort sett i varje nyhetsbrev. Kan du inte komma med lite mer konstruktiv läsning för oss som blir fullmatade med negativa, domedags-profetiska skriverier och undergångs-scenarior?
- Ja, tänk om allt det man tänker och skriver skulle manifesteras inom bara några dagar. Vilken lycka för en del av oss. Vi får räkna med, i vår transformationsprocess, att "Nycklarna" till lyckoriket finns men att skattgömman där dessa nycklar finns kräver ett letande likt arkeologen som putsar sig fram i terrängens svårfångade labyrinter.
De som vill skapa ett samhälle i harmoni gör det och de som vill ha kvar det gamla kakafoniska samhället kan ju få ha det. Vem vill inte vara lycklig, stark, osårbar och totalt befriad från allt vad lidande heter?? Tänk om vi skulle introducera det vetenskapliga arbetet som Pottenger gjorde med 900 katter i början av 1900-talet, i alla skolor och ut i TV, så skulle man förstå och de flesta skulle få sig en riktig tankeställare eller kanske tankesmällare! Låt Den Nya Kunskaps-Bomben brisera!

VEM VINNER DET TREDJE VÄRLDSKRIGET?Kampen mellan det Onda och Goda pågår. Alla fysiska, emotionella, mentala och andliga MONSTER är menade att centrifugeras ut i Universums solsystem för att det jordiska Lyckoriket ska kunna BYGGAS! Äntligen är detta på ingång i vår Evolution. Det går helt enkelt inte att undkomma. Samma sak gäller tex cancer. Den kan utrotas genom rätt VAL av levnadsvanor, så det finns ingen tid att förspilla på att den traditionella forskningseliten kommer att lösa detta. Endast DU kan lösa dina egna problem genom att ta ansvar för dina egna levnadsvanor. Lösningarna finns. Pandoras ASK är öppnad, och ut strömmar nya livskrafter som lyser av HOPP utan förtvivlan.
Under hösten kommer Trösten med prövningar som leder rösten, in i ett kollektivt Mål-brott, snart kan vi bygga vårt smurfiga, frihetens SLOTT.

Oj vad svalorna tjattrar och flyger i samlad trupp utanför mitt fönster. Ovanligt aktiva idag, på dagen Ljus 4 (enligt Mayakalendern). Är även svalorna synkade med Mayakalendern?Dom är som en vind som vrider och vänder sig om, och öppnar jag fönstret så smeker dom pianotangenterna i en brusande fors-ton av glädje och lekfullhet. Minst 20 svalor kommer i omgångar mot mitt fönster och klipper med sina vingar. Jag viftar och tjattrar tillbaka och vi får en kontakt som jag kan bära på mina egna "vingar". Svalornas kollektiva tjattrade, glädje och lekfullhet är ett TECKEN i tiden. Kan deras glädjefulla, demonstrativa flygkonster bero på att deras ungar snart är flygfärdiga? Eller, känner dom något Nytt som i luften surrar?

SAMMANFATTNINGEn vän hade skickat en länk från Gaia Health, där de skriver: "A stunning theft (storslagen stöld) of our rights is happening now, right under our collective noses. We´re losing the right to manage our personal health as we see fit". Fit betyder här livskraft men kan även betyda individens seger i kampen för tillvaron, det naturliga urvalet. Fit kan även betyda häftigt anfall, attack av sjukdom, krampanfall, epileptiskt anfall. Kul med engelskans olika betydelser av ord.
Vidare: "We combat genetically modified foods, loss of access to vitamins and herbs and much more. The war is being fought on so many differents fronts that we are all suffering battle fatigue. We win an occasional bout, but lose most, which adds to our frustration".
Jag kan förstå denna kollektiva ökande frustruation MEN, min strategi är att konsumera minimalt, hålla mig helt fri från allt vad sjukdomar heter och leva så energisnålt som det är praktiskt möjligt. Glöm inte att: Den som botat sig själv från allt lidande har botat HELA världen. Gamla strukturer kommer, av nödvändighet, att falla på eget (och delvis på andras) grepp, gör en sidostepp och vi håller makten kort, snart vi bygger det fria och harmoniska kunskapens FORT. FORT står för Freedom Of Renewconstructed Tribun.

Hoppas vi i Sverige kan bli 10 000 personer som ansluter sig till  https://www.facebook.com/event.php?eid=221992987839289#!/event.php?eid=118312194916735
Läs även:  http://tordlyseving.blogspot.com/2011/05/manifestation-for-ett-energisnalare-men.html
 
Vi är för närvarande drygt 9000 personer som anslutit sig i Sverige. Hjälp till så vi kan bli 10 000 som kan ge EKO i vår kommande värld av flygkunniga FRIA piloter.
PILOTER står för Post (stötta) Individual Liberation Of Transmuted Energy Reality. 
 
 

1 kommentar:

  1. Hihi! "Bygga vårt smurfiga Frihetens Slott"! :D HURRA!
    Är det ett sandslott eller ett luftslott? (Föredrar det sistnämnda)..
    Jag vill flytta in genast!!!! :D

    SvaraRadera