lördag 8 oktober 2011

ÄPPEL-GEN-I-ERNA

Newton med det fallande äpplet ledde till gravitationslagen och en del andra "attraktionskrafts-lagar" mellan kroppar. Newton blev 89 år! (1642 - 1727), var fysiker och astronom. Han presenterade mekanikens lagar inklusive gravitationslagen (attraktionskraften mellan kroppar där kraften är proportionell mot kroppens massa och omvänt proportionellt mot kvadraten på avståndet mellan dem. Hade Nobelpriset funnits DÅ så hade han ju fått det. Kanske är det Newton, med sin gravitationslag, som ligger bakom alla nutidens, moderna muskelbyggare dvs ett behov av att öka muskelmassan för att få större attraktionskraft. Swartzenegger är väl ett bra exempel. Han fick många priser och blev ju borgmästare i.....
Gravitationslagen kanske tom har något samband med graviditetslagen, kanske med en kraft omvänt proportionellt mot..............?
 
Shakespeare uttryckte: "I am a heavy meateater and I am fully aware that it will harm my wit". I hans namn finns om det översätts: Skaka päron dvs även här finns frukter med i spelet. Ett Geni med frukter i själva namnet men inte i kroppens biokemi. När det gäller Einstein vet jag inte om det fanns med något äpple i hans fiollåda.

IT-Gen-i-et Steve Jobs, Apples grundare blev 56 år. Vad förenade dessa "Gen-i-giganter"? Svar: Äpplet - kunskapens frukt.
Fråga: Hur många äpplen måste falla och banka på våra huvuden för att vi ska förstå att vi inte bara ska ha äpplet som en SYMBOL för en yttre kraft och symbol för "kunskapens frukt", utan att vi ska ÄTA den och enbart leva på frukter för att få evig hälsa och evigt liv? Är det fortfarande reklamens makt över sinnena som råder, dvs Bibelns förbjudna frukt i Paradiset??? Hur präglade är vi av denna religiösa föreställningsvärld? I en rubrik i Aftonbladet stod det nyligen, som en återblick på Apples framgångssaga: "Från skrutt till saftigt äpple" och vidare i texten nedanför "Från ett mögligt äppelskrutt till ett saftigt paradisäpple". Jag hade hellre formulerat det som: Från "bus-frön" till frukter nu på Nionde trappsteget i Mayakalendern. BUS kan ju stå för Beivrade Utvecklingsbara Surkart.

Apple-företaget var en "galen börsraket". Aktien har stigit med 8000% från 1997. Steve sökte andligheten i Asien och han studerade zen-buddism och kalligrafi och hade ideer om att bli munk. Han sägs ha haft en asketisk diet på frukt, grönsaker och fisk som skulle vara strikt ekologiskt odlade. Hans bästa favoriter var örtte och morötter.
Som relativt sett strikt frukterian, dvs att leva på enbart frukter och bär, VET jag från min egen empiriska forskning och kosterfarenheter och de "Gen-vägar" jag hade med mig i mitt karma-bagage när jag föddes, att det är en omöjlighet att bli drabbad av cancer eller någon annan sk sjukdom, genom att medvetet och kärleksfullt leva på den energi som frukterna representerar. Jag skulle kunna sätta punkt här och säga VSB (Vilket Skulle Bevisas). Själv behöver jag inga bevis eftersom det är VISAT.
 
Steve Jobs, 1955 - 2011, har uttryckt följande kloka ord:
"Your time is limited, so don´t waste it living someone else´s life. Don´t be trapped by dogma-which is living with the results of other people´s thinking. Don´t let the noise of others opinions drown out your own inner voice. And most important, have the courage to follow your heart and intuition. They somehow already know what you truly want to become. Everything else is secondary".
 
För att upprepa:
Hippokrates sa: "Livet är kort, rätta tillfället flyktigt, omdömet svårt, erfarenheten bedräglig MEN konsten är lång". För egen del skulle jag hellre säga: Livet är evigt, rätta tillfället finns alltid, omdömet finns i ditt gen-i, erfarenheten berikar och konsten är lika lång som ohälsan är kort.
 
Det finns traditionella läkare som menar att Steve hade överlevt OM han inte hade väntat med operation, strålbehandling och cellgifter. Han ville ju bli botad genom dieten, men apples styrelse övertalade honom att göra operationen. Många vet att ett operativt ingrepp med följande kemoterapi inte botar. Detta är inte att gå till roten med det onda.
Denna insikt borde alla ha. För att gå till ROTEN med det onda måste man kunna se orsak och verkan på flera plan. Steve gjorde sitt vägval som ledde till ett jordiskt avslut. Karmalagen har talat. Han har det bra där han är nu och ingen har någon skuld, eftersom hans karma var det som blev.
Ett sjökort innehåller mycket information om var alla rev, grynnor och grund finns.
Om jag skulle råda Steve skulle han först av allt fotografera sina iris för att se helheten i sin egen kropp dvs var svagheterna och "attraktionskrafterna" fanns och vilken grundkonstitution han hade+++++. Irisbilder är som informativa "sjökort". För en andligt sökande företagsledare som Steve krävs en speciell typ av "coaching" som sammanför fysiska, emotionella, sociala och andliga aspekter till synnergistiska, kraftfulla effekter och motkrafter. Hur man gör detta går jag inte in på i detta brev. Bearbetning av tankeformer är viktigt. Att förstå Den Nya Kärleksfulla Näringsläran är bra för att få bort rädslor. Rädslor finns på alla plan, men de går att transmutera. Även Kinesisk Handanalys (Cheirologi) vore ett bra komplement, eftersom alla linjer och former i handen speglar grundpersonligheten. När det gäller olika naturmedel finns några riktiga outstandings SAMT inte minst den underbara vulkansanden, som binder till sig tungmetaller, toxiner, gifter av olika slag, skadliga bakterier och svampar samt även skadlig strålning. Alla med cancer som blir bestrålade och tar cellgifter borde enligt min mening äta vulkansand. Detta skulle även gälla de som långa tider exponerar sig framför dataskärmar, eftersom denna "syntetiska strålning" leder till ett överskott av positiva joner som skapar en miljö där de röda blodkropparna förstörs och med bristande syresättning. För att få bra effekt på cancerceller måste man överdosera vissa naturmedel och kombinera energier på ett sätt som ger en förstärkande effekt. Ja, detta var bara några tips om hur man kan, på ett holistiskt sätt, hantera människor som drabbas av cancer. Listan kan göras lång, där kunskaper om kosten spelar en avgörande roll. 
 
CANCERNS GÅTA ÄR LÖST SEN LÅNG TID TILLBAKA MEN SÅ LÄNGE SOM MAN FÖLJER EN VÄG DÄR DEN TRADITIONELLA VETENSKAPLIGA REKLAMENS MAKT ÖVER SINNENA HÄRSKAR KOMMER MÅNGA UNGA OCH GAMLA ATT GÅ PÅ GRUND OCH DRUNKNA.
 
Till syvene och sist är det precis som Steve sagt: "Don´t let the noise of others opinions drown out your inner voice.........have the courage to follow your heart and intuition"
Vad hade hänt om Steve inte hade lyssnat på hans styrelse eller den traditionella sjukvården utan valt en VÄG utan lidande? Something to think about.
 
Må som DU vill, gamla destruktiva tankeformer borde gå till spill.
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar