tisdag 18 oktober 2011

THE BRAVE NEW WORLD?

I denna tid som vi nu lever i förekommer "verkligheter" som inte tidigare skådats på denna planet. Det pågår experiment runt hela världen att kunna få fram energi som egentligen inte kostar någonting att konsumera. Grön el, eller kalla det vad du vill så är ambitionen hos många filosofer, tänkare, forskare, vetenskapsmän, tekniker osv att få fram en billig och naturresurs-snål energikälla som kan ge oss elektricitet till en försumbar kostnad. Detta ligger i den mänskliga naturen nu på det sista Nionde Medvetande-steget (vågen) i Mayakalendern. Det existerar redan bilar som kan gå på vatten, inte som Jesus, dvs där man kan separera vätet och syret där vätet blir det drivande "medlet".
Det pågår experiment för att utvinna vatten från luft, tex i Saharaöknen. Solceller och solfångare, vindkraft, vattenkraft, bergvärme mm, mm, ja det tekniskt mångkulturella utbudet idag är enormt och spännande. Motståndet till den Nya "Brave New World" - Teknologin är ju av förståeliga skäl den traditionella kol och oljeindustrin. Denna traditionella miljöförstörande industri har nu snart sett sina bästa dagar. En Ny Energi men även en Ny Människa är på intåg till denna fruktbara planet. Inget kan hindra detta!

När jag i början på 80-talet höll på med "Levande Föda", enligt Ann Wigmore i Boston var det extremt. När jag några år senare blev sk frukterian dvs livnärde mig enbart på frukter blev det för de flesta en otänkbarhet att överleva på "bara" frukter och bär. Idag är det betydligt mindre märkligt och mer accepterat. Tur att det då inte var så många som blev det för då hade det blivit en "samhällskatastrof", som skulle ställa ALLT på huvudet i vårt samhälle och påverka alla sahällssektorer, utan undantag.
För att använda en teknisk term så skulle jag kunna kalla min energi-transformation till kall, levande föda för Cold Fusion Energy (kall fusionenergi).

De flesta vet att elmotorn är överlägsen bensin och etanol-motorn. Oljan (som jag ser som moder jords lymfa) har flödat ohämmat ur jorden under lång tid. Nu kommer "Jordmodern" att sätta stopp, hon vill inte bjuda på mer av sitt "blodomlopp" utan nu måste jordebarnen hitta andra lösningar, som INTE har med explosion att göra.
En elbil förbrukar cirka 2 kWh per mil medan en bensin eller etanoldriven bil 3-4 gånger mer. Verkningsgraden för en elbil är 62% medan den är 16% för en bensin eller
etanoldriven bil. En elbil producerar inte heller några miljöskadliga avgaser. Sen hur man får fram denna elenergi är avgörande för miljön. Den genomsnittliga människans "verkningsgrad" eller energiutnyttjande är mellan 15 till 20% med upp till 80% föruttnelsebakerier och resten 20% goda bakterier eller mikroliv, frukterianens verkningsgrad är mellan 80 till 95% dvs 10 till 20% föruttnelsebakterier och resten goda. Om vi säger att genomsnittsåldern för en människa, med blandkostvanor är 75 år, med verkningsgraden 20%, så skulle genomsnittsåldern för en frukterian vara ca 70% längre dvs en ålder av 128 år och OBS! helt utan lidande och allt vad sjukdomar heter!! Detta kan först "bevisas" och visas efter år 2071.

THE COLD FUSION - GREEN TECHNOLOGY
Det senaste jag läste om var om en italiensk psykolog, Dr Andreas Rossi, som skapat en sk E-Cat (Energy Catalyzer) och har sagt "denna utrustning representerar en alternativ energilösning som kan ändra världen". Enligt svenska forskare som besökt honom är E-Cat kapabel att alstra värme och hålla värmen i över 3 timmar. Den 6 okt 2011 har, enligt en del, Rossi lyckats uppnå en cold fusion reaktion i Bologna, Italien. Det märkliga är att denna tekniska innovation, E-Cat, ska testas i USA den 28 okt 2011, dvs samma dag som Mayakalendern ska upphöra, enligt Johan Calleman. Ytterligare en universell synkronicitet? Kanske en consious convergence energy?
American News Media uttrycker: "it's time to wake up!
Den kollektiva tanken, inklusive den Andliga kollektiva tanken är med och manifesterar denna Nya Teknologi. De som sedan praktiskt utför dessa tankeformer återstår att se.
Enkelt går Rossi's teknik ut på följande: Apparaten e-cat producerar mer energi än den konsumerar genom Ni-H LENR reaktion. Reaktionen anses vara en kärnprocess och inte en kemisk process. Han använder Väte, H, och Nickel, Ni. När vätet går in i Ni-atomen och slås ihop blir det Cold Fusion. Biprodukten blir Koppar, Cu. E-Cat behöver bara en initial upphettning för att starta varefter reaktionen är själv-upprätt-hållande. Reaktionen använder en hemlig katalysator som transformerar Ni till Cu med producerad värme som kan användas till att göra ånga som driver en Sterlingmaskin eller annat.
Biprodukten är således koppar ,Cu, och fusions-reaktionen mellan Ni och Cu kallas "Transmutation".
Detta påminner mig om Kevrans biologiska transmutationer mellan grundämnen.
Som en del av er vet finns inom ämnesområdet "Biologisk Transmutation", där det finns många möjligheter för atomer och grundämnen att byta skepnad, se min bok My Path to Freedom, där jag ger ett flertal exempel på denna transmutation. För att här bara ta ett exempel:
Kalium, som finns rikligt i frukter och grönsaker, kan omvandlas (transmuteras) till Kalcium, Ca. Detta kan ske i båda riktningarna dvs, kalium+väte, K + H kan övergå till Ca och vice versa, med hjälp av en katalysator-ett enzym. Kalium har 39 protoner, väte har en proton vilket ger 40 protoner dvs det blir till Ca40. Kalcium till bla skelettet behöver således inte komma från rena kalciumkällor med oorganiskt kalk som tex komjölk, utan det bästa kalcium får man från levande grönsaker och frukter som innehåller mycket kalium men även kisel. Jag kallar detta för Human Cold living Fusion. Explosionsföda, dvs djurkött som värmebehandlats och annan uppvärmd föda leder till "explosionsmotorer" och kroppar där lidande och sjukdomar brer ut sig, medan "Cold Fusion Energy of living spiritual power" leder till frihet från lidande i alla former. Something to think about.

Tillbaka till den tekniska Brave New World. Svenska forskare som varit med och testat denna apparat, E-Cat, med bl.a induktiv kopplad Plasma Mass Spektrometry (PMS : D),
visade att färskt nickelpulver var nästan totalt rent nickel, men att den (E-Cat) innehöll 10% Cu och 11% Fe.
I likhet med biologisk transmutation sker i denna tekniska cold-fusion en protonöverförelse, med hjälp av en katalysator. Koppar är ju det 29:e grundämnet och Vätet det första.
Nickel är det 28:e grundämnet. Detta betyder att Ni har 28 protoner, H har 1 proton och sammanlagt blir det 29 protoner, dvs Cu. Denna tekniska "kalla transmutations-fusion" bekräftar Kevrans Biologiska Transmutation. Teknik och Biologi i ett "enhetsmedvetande" in the New Brave World? Vem kom först, hönan eller................?
Min Syntes-form dvs Synkroniserad Tanke, Energi, Struktur verkar också ha fått sig ett bidrag från denna "Cold Fusion". Vi behöver således inte veta vad som kommer först utan bara förstå att ALLT sker per automatik, men trots detta så kommer Tanken före energin och den fysiska verkligheten sist.

Jag uppmanar alla nyhetsmedia att Vakna Upp och följa denna teknik men även The New Human "Cold Fusion energy" den 28 oktober 2011!!
Kvant-fysiska, emotionella, sinnliga, mentala, sociala och andliga språng är på gång! The Brave New World transmuteras till The New Human Bee-ing with a New mind and seeing.

Lev som Du vill låt inte Nya Tankeformer gå till spill

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar