fredag 10 juni 2011

HARMONIN MED NATUREN


En av Guiseppe Arcimboldos mest intressanta målningar är Vertumnus (1590-1591). Motivet är uppbyggt av blommor, frukter, bär och sädesax. När jag första gången, för många år sedan, såg denna målning tyckte jag den var kul och att det låg något mycket djupare bakom den, som jag senare förstod att inte ens Giuseppe visste. Jag var blandkostare när jag första gången såg bilden och då blev ju tolkningen efter det energitillståndet. Nu är det en helt annan tolkning och jag inser att Guiseppe, på ett undermedvetet plan, målade en längtan efter harmoni. Han har gjort ett flertal bilder uppbyggda på ett roligt sätt med blommor, frukter, bär, böcker, ax, dvs Raw Food. Han var nog Rawfoodist i själ och hjärta. Uppenbarligen ville han komma åt naturens harmoni genom sina målningar pss som poeter eller filosofer försöker förstå sambanden mellan människans inre och yttre natur. Se hans tavla i bifogad länk. Guiseppe Arcimdoldo 1527 - 1593, f. i Milano. G. var hovporträttör till den tysk-romerske kejsaren Maximilian 11 och senare även hans son Rudolf 11.

http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Arcimboldovertemnus.jpeg?uselang=sv

En bild som visar att konsten ofta ligger långt före i tiden dvs Tanke, Energi, Struktur, min SYNTES-modell verkar passa in i detta. Dagens frukterianer kan ju ses som manifestationer av gamla inkarnerade tankeformer där Frukterianen sas manifesterar även den inre och yttre harmonin. Hans bild utstrålar ju No Harm. Vilka gemensamma historiska vänner man har-wow! Säg vem som inte vill komma åt DET som ger ett evigt liv utan lidande? När nu det sk conscious convergence närmar sig sin fullbordan så kommer de fulländade passions-blommorna att gå till frukt och ge det eviga livet näring. DET är funnet!! Harmonin har lett till No Harm! Äntligen har de undermedvetna tankeformerna gått till frukt, från andeplanet till en kropp i harmoni. Att sen Mayakalendern kan bekräfta detta på sitt sätt är ju också bara inkarnerade tankeformer.

Nu behöver vi inte längre söka med ljus och lykta efter ljus och lycka ty ljuset kommer i härskaror från Norden. Inget kan stoppa denna gamla kollektiva Tankeform, inte ens kometer, planeter, tromber, polära issmältningar, vulkanutbrott eller andra HOT som ligger i enhetslinjer eller diametralt i vår Evolution.
Runt vår planet finns ett elektromagnetiskt fält. Detta fick man tidigt lära sig i skolan. Magnetlinjer strömmar från nordpolen till sydpolen i en aldrig sinande ström. Nu i denna tid har vi impregnerat dessa magnetlinjer med kärleksfulla Tankeformer som förstärker jordens skydd och meddelar våra avsikter att skapa fred, lycka och harmoni på jorden.
Detta samverkande "Tanke-Elektro-Magnetiska-Fält" (TEMF) ligger direkt synkat med den kosmiska planen för att manifestera våra innersta önskningar. Man kan också se det som att det är våra kollektiva Tankeformer som påverkat det elektromagnetiska fältet runt jorden som lett till ett "överhettat" energitillstånd på planeten. En obalans eller underfunktion i jordens "Trippelvärmare" (i människokroppen en funktionsmeridian) som nu ska harmoniseras.

1 kommentar:

  1. Arcimboldos - en av mina inkarnationer - bara som kuriosa... Insikten om att Allt är Ett - allt består av samma Energi - Klotet Jorden och Vi är ETT - Ett enda medvetande.

    SvaraRadera