söndag 5 juni 2011

KOMETEN ELENIN*

Första gången jag, eller är det Dom, ger mig in en komet-debatt.
Om vi omfamnar alla HOT blir det en universell BOT. Vem kan tänka sig att Reinfelt eller Juholt står i en skog och omfamnar träd? Juholt var nyligen i  Nyckelviken i Nacka men det enda jag kan tänka mig att han kramade om var väl mikrofonen. Själv var jag inte där. Jag ser på alla rymdens partiklar, kometer eller meteoriter, stora som små gruskorn, som jag ser på homeopatins utspädda lösningar. Även om man inte kan mäta, med traditionella mätmetoder, de ingående beståndsdelarna i ett homeopatiskt medel så har det ju vetskapligt, empiriskt visat sig ha effekt. Sen om det är tankekraftens inverkan på medlet eller de osynliga molekylerna som har verkan eller att det är en symbiotisk ko(a)llision-samverkan, kan ju både den lärde och lede tvista om. Ett potensierat homeopatiskt medel, trots den enorma utspädningen, har effekt, VSB.

Rymdens "homeo-patiska" beståndsdelar, utspädda eller inte, påverkar de större himla-kropparna på ett sätt som inte astronomiska instrument kan mäta. Denna påverkan kan endast förstås med hjälp av "den empiriska tankekraftens förmåga att bota eller ut-rota". 11 sept 2011 är kometen närmast Solen, ett spirituellt uppvaknande?, ja, varför inte även då?
27 sept. är jorden, kometen, solen i linje, vilket kan leda till att solen släcks för några timmar eller dagar, säger en del. Hur detta ska gå till när kometen befinner sig 33 miljoner km från jorden och solens avstånd från jorden är 150 miljoner km? Varför inte? 16/17 okt. kommer kometen att vara närmast jorden (på ett avstånd av ca 33 miljoner km dvs ett avstånd 100 ggr längre bort än Månen). Vänta nu! Avståndet jorden månen är 384 000 km och avståndet jorden solen är ca 150 milj. km (tar således drygt 8 min för ljuset att gå från solen till jorden). Ok, om närmaste avståndet med kometen är 33 miljoner km så blir det ca 86 ggr längre bort än till månen.
Men, om nu komet-svansen är 900.000 km lång, vilket kanske inte denna kometsvans är?, dvs 2,3 ggr avståndet till månen. Hur påverkar detta jorden? Kometens magnetkraft-alstring, hur långt sträcker den sig?
Kanske en homeopatisk "utspädning" i vårt "enhetsmedvetna" Universum, som kan påverka jorden på ett "botgörande" sätt, och kanske bidra till några graders förskjutning i jordaxelns lutning, så att vi kan sätta tropiska frukt-träd-plantor så in i Norden. Vem vet?
När kometen kommer innnanför Solen påverkar solstrålningen och solvindarna kometens inre kristalliserade, flyktiga material som förångas och sprids ut i en slöja runt den fasta kometkroppen. Strömmen av stoft och gas som frigörs kallas coma och detta leder till en jonaktiv kometsvans som pekar bort från solen och kan bli större än solen själv. Kometer kan bli mellan 5 och 50 km i diameter. Solen s.a.s åstadkommer en "homeopatisk" utspädning av den fasta kometkroppen. Hur man sen tolkar denna utspädningseffekt, och påverkan på jorden är upp till var och en att spekulera över.
Det kommer således att hända massor av intressanta saker under hösten kanske får vi kanariefågelsång i brösten. 28 okt upphör ju Mayakalendern att gälla, på dagen LJUS (13 Ahau) och detta enligt Callemans vetenskapliga och övertygande tolkning, men det finns ju andra idéer om detta.
11 sept, 27 sept, 16/17 okt, 28 okt, en himla massa saker som ska hända + alla trevliga natur-kär-lek-fulla katastrofer som ofrånkomligt vill vara med i jordkroppens uppvaknande och transformationsprocess.
Repetition:
Jorden, månens avstånd till jorden (384 000 km=0,4 milj km), kometens närmaste avstånd från jorden (33 milj km) dvs 86 ggr längre bort från jorden än månen. Solens avstånd till jorden (150 milj km=1 AE) dvs 375 ggr längre bort från jorden än månen. Jorden, månen, kometen och solen har ett förhållande som man kan plotta på ett millimeterpapper där jorden är 0 mm, månen är 0,4 mm från jorden, kometen är 33 mm från jorden och solen är på 150 mm från jorden. Om vi sen tar hänsyn till storleken på dessa kroppar kan vi se sannolikheten i en mörkläggning, under förutsättning att kropparna är i linje med varandra. När Venustransiten, 6 juni 2012, inträffar, lär det bara bli en svart prick på solskivan, dvs Venus är ju 115 ggr mindre än Solen. Venus befinner sig på 108.200,000 km (0,72 AE) från jorden och har en diameter på 12 104 km, dvs något mindre än Jorden. Här får man tänka hur kropparna projiceras till varandra, dvs kastar skuggor och hur ljuslinjerna förmedlas. Blir det en prick på solskivan, eller vad tror du nu att det blir? En "prick" utan eller med betydelse för jordens energitillstånd?           .
Jordens diameter är 12 742 km, månens 3 476 km, Solens 109 ggr > jorden dvs 1.388,878 km och Elenin ca 4-5 km (kometer inklusive kometen Halley är för det mesta mindre än 10 km). Detta betyder, tex i ett diagram, att jorden är ca 2 500 ggr större än kometen, månen ca 700 ggr större än kometen och Solen 277 775 ggr större än kometen. En prick, men? Antag nu att kometsvansens "homeopatiska" slöja av gas och lättflyktigt stoft kan bli några hundra tusen km lång så kan vi självklart räkna med en påverkan av jorden och vårt solsystem i sin helhet. Hur vi ställer en "diagnos" av kometens inverkan på jordkroppen är lika svårt och felaktigt som att påstå att en enda osynlig bakterie eller virus är orsaken till en specifik sjukdom eller pandemi.
För att ta ett exempel:En del säger att de är allergiska mot citrusfrukter och att det är dessa citrusfrukter som är orsaken till obehagen. Den sanna orsaken till obehagen är människans eget förgiftade inre kroppsliga system och frukterna tjänar bara som kärleksfulla hjälpmedel att rensa ut dessa inlagrade gifter och slaggprodukter vilket gör att huden blir mer eller mindre inflammerad under själva utrensningsfasen. Man är således inte allergisk mot frukter utan det är frukterna som är allergiska mot människan. Detta, Nya Diagnostänkande, gäller även andra sk allergiska ämnen. Lilly Johansson på före detta Föllingegården i Jämtland, sa en gång till mig att hon gärna skulle vilja vara frukterian men kunde inte äta citrusfrukter för syrorna och att det smärtade. Hon hade en del reumatiska problem. Jag berättade att citrusfrukterna hjälper till att lösa upp förkalkningar, speciellt gapefrukt, och att man får räkna med att få smärtupplösande obehag under en utrensningsperiod, men att det sedan går över. Hur hon tog detta råd vet jag ej. Min mor och jag var där en vecka för att få ut hennes gallstenar med min speciella gallkur. Min mor tyckte mycket om Lilly och detta, inklusive miljön, bidrog nog starkt till att hon blev av med sina gallbesvär, som hon sen aldrig återfick.

APROPÅ!
Unga tjejer som ska vaccinera sig, i förebyggande? syfte, för att slippa bli drabbad av Livmoderhalscancer. Jag vill helst blunda och vakna upp om 10/20 år då jag hoppas att all denna EXPERT - POLITISKA-SYMBIOS - GALENSKAP om vaccinationer och andra onaturliga medicinska "bot-för-görande" medel ebbat ut i en "homeopatisk potensiering" som inte går att mäta eller se ragnaröken av.
Gurksmittan från Spanien då? Det är inte gurkorna som smittar utan götselvattnet. Om man har någon hum om biologisk transmutation skulle man förstå detta.
När jag bodde i Spanien hade mina vänner där en fluginvasion under några dagar. Mina vänners hus, utanför själva staden, fylldes med hundratusentals flugor så det inte gick att bo där. Jag fick rapporter om att tankbilar med avfallsdynga från städerna spritts ut över åkrarna som götselmedel innan fluginvasionen. Sambandet mellan detta och flugorna var för mig självklara. De flesta flugorna försvann efter några dagar eftersom den biologiska transmutationen haft sin verkan. Naturen tar skiten men kan även transmutera den till behövlig näring, men under en tid lider både människor och natur. Vem/vad bär skulden till denna smitta?
Är orsaken de spanska gurkorna?

Kometen ingår i en synkroniserad helhet där skulden inte kan läggas på kometen om det nu börjar skälva i jordkroppen eller att solen "släcks" för ett kosmiskt ögonblick.
I mean sincearely dear get free from your fear and the old cruel king Lear, then no cloud makes the sky clear. Jag ska i alla fall omfamna kometen i okt. och hälsa den välkommen.
Om jag tex hade varit "styrman" Reinfelt så hade jag även omfamnat SDs Jimmy Åkesson och inte sett honom som ett hot utan bot. Just det, jag hade omfamnat honom och önskat han och hans grupp och väljare ("kometsvansen"), välkommen in bland herr-me-linjerna i lek-kammaren. Även en oborstad katt kan bli transmuterad till en "äkta" ras-katt. 
- Du blandar och ger i en salig röra så jag fattar inte vad Jimmy har med kometen att göra.
- Vi är alla små kometer i universum, med eller utan svans, utspädda eller i fast form, där tankekraften kan påverka allt i vår väg.
Alla politiker borde gå en träd-kramar-kurs. Varje medborgare i ett land borde ha minst ett favoritträd var att krama, under sin livstid och även efter, dvs varje nyfött barn borde få sig tilldelat ett livsträd med namnbricka.

*Kometen upptäcktes av en rysk amatörastronom Leonid Elenin.
Om vi tänker på kometens svans, den ger oss en chans, kanske kommer vi i trans, att vår planet avgår med en spirituellt uppvaknande avans i frihetens kadens.

Må frukt-ans-värt bra, utan fruktan

1 kommentar:

  1. Tack för inspirationen. Och det där med allergi är en gigantisk tankevurpa - som alla klamrar sig fast vid ...
    Och som sagt - det är bara Kärlek bakom ALLT - och visst är det spännande (om man inte fastnar i något gammalt dilemma) och tydligen är det solarstorm just nu ...
    Du är kul att läsa på många vis.

    SvaraRadera