torsdag 9 juni 2011

SÅ HIMLA KUL

KUL står för Kometers Universella Lekfullhet. Det finns en universell mening med ALLT men allt styrs inte av jordiska lagar utan på ett mycket högre Plan, enligt mitt sätt att se det.
Inom den gamla ockulta vetenskapen astrologi, speglar varje planet våra egenskaper. Om man tex har Solen i tvillingens tecken vet man att den personen är rastlös, har behov av rörelse, är aktiv och har många bollar i luften, är mental och har säkert flera olika yrken eller är kanske en tusenkonstnär. Om man sen har månen i skorpionen.......Ja, ja, sambanden finns ju där och en viss sanning kan man ju inte bortse ifrån. Jag kan bara gå till mina föräldrar, där min mor var kräfta och min far oxe. Tänk om jag visste lite om astrologi när jag började skolan. Vad annorlunda allt då hade varit. Alla relationer med föräldrar, syskon och kompisar skulle ta sig andra uttryck om man hade en inblick i hur planeterna i vårt horoskop interfererar med våra grundegenskaper. Bara det att veta vilken arketyp man är, jord, vatten, eld eller luft skulle bidra till större förståelse av oss jordvarelser. För att även nämna Mayakalendern och dess 20 olika tecken, där tex tecknen Vägen och Vinden står diametralt mot varandra, vilket betyder den bästa relationen mellan två individer. Innan man väljer partner borde var och en ha en del insikter om alla dessa "ockulta" vetenskaper. Hoppas dom kommande kometerna och planetkonstellationerna kan rätta till detta.
Barnen i skolan borde tidigt lära sig både en del Astrologi, Cheirologi och även Iridologi och numerologi så skulle lidandet, missförstånd och relationsstörningar minimeras. Föräldrar skulle se sina barn med andra ögon och förstå deras talanger och även dolda talanger. Syskonkärleken behövde inte bli smälek (skymf, ovett, skam, förebråelse, bespottelse, smädelse, begabbelse....). Äldre syskons förtryck av yngre eller en fars kränkande, avundsjuka, svartsjuka behandling av sin son skulle inte behöva existera om energin och kunskapen är i harmoni. Kanske det vore ett sätt att öppna Pandoras ask och få en kristallkula med oanade insikter. Föräldrar skulle även se och förstå att deras barn är gamla själar i unga kroppar dvs ibland är barnen "äldre själar" än föräldrarna, men det vill de flesta inte höra talas om, ännu. Föräldrar i skolbänken i den Nya Tiden för att lära om detta borde vara "obligat-oriskt" i en viokratisk anda. Själv tyckte jag alltid att jag var äldre än min egen far, vilken relation?????

PLANETER och KOMETERI förra nyhetsbrevet skrev jag om kometen Elenin. En vän ställde frågan: "jag undrar om det är likhetstecken mellan Elenin och Nibiru? Nibiru lär ju vara en planet och ibland tycker jag mig finna att det är två händelser ungefär samtidigt. Nibiru OCH Elenin. Stämmer det med din uppfattning?"

Vännens fråga ledde mig till att fortsätta på min "komet-skrivande-karriär". När jag skriver och tolkar olika skeenden eller gör begränsade prognoser, utgår jag givetvis alltid från mitt eget energitillstånd, dvs det "frukt-ans-värda". Jag s.a.s använder omvänd extrapolation, jag står vid år 2033 och tittar lite tankstrött tillbaka i tiden. Min kristallkula är således mina frukters kärnfullhet, struktur, doft och smak. Jag behöver inte öppna någon Pandoras ask, det räcker med "Pandoras korg" full med frukter och bär. Den som vill fördjupa sig i Nibiru kan bara googla in sig ty där finns massor att läsa.     
Det har visats ett antal filmer om utomjordingar som kommer till vår planet och vill ta över. Dessa tillsammans med alla domedags-filmer, konspirationsteorier, religiösa sekter som bestämmer vissa datum, från vissa skrifter, när jorden ska gå under och flyr fältet, eller apokalyptiska sinnesstämningar, ser jag som en kakafonisk ouvertyr till den stora Uppvaknandets Opera, med aktörer som vet hur harmoni och frihet ska "sjungas".
Fantasier, drömmar och mystik är också en del av vår verklighet. De mest begåvade är kanske de med störst ockultistisk fantasi?
Så även sambandet mellan kometen Elenin och planeten Nibiru. Jag utgår från mitt inre "konstellationstillstånd" för att tolka yttre, dvs jag använder mina medfödda "instrument" (själsliga som kroppsliga) för att lägga mitt eget pussel. Pusselbitarna finns i och omkring oss. Hur sen saker och ting filtreras och sammankopplas eller plockar russinen ur kakan är upp till var och en.
Min verklighet behöver inte vara någon annans. Om någon frågar mig vem jag tror mest på, Darwins utvecklingslära eller Anunaki-invånarna på Nibiru så tror jag mer på en kosmisk utvecklingslära där vi är resultat av en synkroniserad "kosmisk" (inte komisk) tanke, energi och struktur än att vi härrör från aporna. I min fantasivärld finns tex massor av frukterianer på andra planeter i Universum och dessa "utomjordingar" finns i en "universell viokrati". Man kan, som en del, spekulera om vi är avkomligar av Anunaki från planeten Nibirus - varför inte? Kanske från en annan Galax, ty avståndet är inte det som avgör. Jag föredrar att vara en esoterisk arkeolog än en traditionell arkeolog men alla får ju plats och har sitt berättigande på vår Mantel-yta.
Än en gång Einsteins: "Imagination is more important than knowledge". Man kan ju inte enbart leva på sin fantasi men det hade varit KUL.
En fråga: Om du fick välja att vara en i gänget av gorillor eller någon apkoloni som människa eller, som jordmänniska, vara tillsammans med högt utvecklade "harmoniska utomjordingar", vilket blir ditt val? En del väljer säkert att vistas nära naturen med aporna och andra kanske väljer en mer kosmisk högstående, civilisations-tillvaro. Fråga 2: Du har 2 alternativ, att vistas kvar på jorden och leva och äta köttprodukter eller att leva på en planet där man inte äter utan bara andas men gör annat som min fantasi inte räcker till att förstå? Fråga 3: Vad är sambanden mellan människans DNA-spiral och vår spiralgalax?

NIBIRU
Kanske Nibiru är samma sak som Nemesis (grek. myt. hämndens gudinna dvs olycka följs av begångna onda gärningar)? Kommer ONDSKAN i världen att kulminera under 2012, 2013, 2014....? Blir Nibiru vår 9:e planet, Vulcan den 10:e och Apollo vår 11:e planet? Antalet planeter tar aldrig slut. Ju skarpare instrument ju mer att upptäcka och ju längre ut i rymden kommer vi. Vi kan även utan teknik komma oändligt långt ut i rymden. Än en gång: Det inre speglar det yttre och vice versa.
Världens härskande civilisation 4000 - 2000 f.kr var Sumererna och dom kände till? en 9:e planet som de kallade Nibiru, som hade en omloppsbana på 3 600 år. Denna omloppstid faller ju inom deras egen civilisations existens. Civilisationer kommer och går p.s.s som löven faller men spirar på nytt i en aldrig sinande ström av .........
Nibirus har namngetts av Nibirus egna invånare Anunaki?? En del anser att NASA med säkerhet upptäckt Nibiru men håller inne med vad dom vet av förståeliga rädslo-skäl.
En del anser att denna planet är minst lika stor som Jupiter, andra att den är 3-5 ggr större, och har ett extremt magnetiskt fält. Kanske får vi känna av detta magnetfält och att Nibiru då blir som en magnet-terapeutisk behandling av oss jordvarelser? Magnetterapi har ju använts av alternativa terapeuter i Sverige redan på 70-och 80-talet, men även på senare tid smittat av sig till traditionella läkare på våra traditionella sjukhus.
Vi vet ju att Jupiter har ett bälte av gaser och stora stenar runt sin kropp. Man anser att Nibiru har miljarder kometer och meteorer runt sig. Jag tror att kometen Elenin är en budbärare till planeten Nibiru. Detta tror säkert även andra med livlig fantasi. Nibirus avstånd till jorden är tusentals ggr längre bort från Solen än jordens. En del anser att denna planet kan leda till förödande konsekvenser för jorden 2012 när den är nära jorden. Kanske bäst att ha "strutshuvudet" i sanden, mer hälsosamt vore att ha huvudet i vulkansanden, för att skydda sig från strålningen eller det starka magnetiska fältet. Om jag frågar uppåt får jag ett datum men undviker att nämna detta. Det kan ju vara helt galet, men talet 13 finns där som.........

Mycket i denna tid ska ju konvergera dvs smälta samman i någon sorts gemenskapens uppvaknande och enhetsmedvetande. Om nu människan går in i ett conscious convergence så borde detta vara synkat med planeternas, kometernas eller andra kosmiska kroppars enhets-linjer. Om det nu är dags att Nibiru ska närma sig jorden och interferera med människans enhets-medvetna linje eller karriär, så är det för mig bara en spegling av universums plan för oss och vår planet. Vad finns det att oroa sig för?
Vi är ju oändliga och energin går ju ej förlorad. Den Nya Evolutionen ska, enligt min mening, bli till Love Union, i fast eller flytande form. Detta kommer att inträffa med eller utan jordmänniskan.
Under hösten får vi många svar på vad som komma skall, en spännande händelseförtätad tillvaro med avbrott, inbrott, utbrott (kosmiska som sociala) som ger nya skott och en massa smått och gott. Konvergensen av olika händelseförlopp i olika enhetslinjer betyder att explosionskrafterna kommer att minska, efter en övergångsperiod, och implosionskrafterna kommer att ta över. Kanske blir det ett "svart" hål? Snacka om implosion och conscious convergence. För mig är det inte ett svart hål utan en kosmisk "bastuba" som andas in innan toner av harmoni kommer ur tratten.
Är det inte märkligt....släpp fångarna lös.....det är vad som nu händer i bl.a Californien pga av överfulla fängelser. Vår regering vill sänka skatterna på arbete. Tänk när vi får bort allt vad inkomstskatter heter? För att få detta och även få bort allt vad räntor heter, så måste implosionskrafterna, i en kollektiv inandning, manifesteras i sin fulla blom dvs den kollektiva Kärleken måste dominera över det kollektiva Hatet och Missunnsamheten. Hur detta ska praktiskt kunna genomföras tarvar en större analys, eller wait and see.
Den Nya Människan ska ju förlösas i Norden och komma från Norden, enligt många profetior, och för att detta ska kunna förverkligas måste Jante och alla hans lagar bli transmuterade till Love Union. Våra kometer och omlopps-planeter hjälper nog till i denna process.

SLUTSATS
Elenin som en "dottercell" till Nibiru eller inte, eller om vi härrör från denna planet, spelar ingen roll, men KUL är det att leva i denna tid. Tack dåtid och framtid att jag får leva i nutid, i fast, flytande eller gas-form spelar ingen roll men helst skulle jag vilja vara ett skogstroll.
Det existerar ingen slump i våra relationer med oss själva eller andra himla-KUL-kroppar.
Odla dina sanna intressen medan tider är, du har inget att förlora om du följer ditt sanna hjärtats VÄG.

Må väl med all din implosion vid ditt väg-skäl

Tord Lyseving  Utskickat på "Relationernas Dag" ...
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar